nedelja, 22. september 2013

Majda Potrata - Sreten Žujović


14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Čeprav sem od začetka dvomil v vaše slike, mislim, da je vse to res. Hočejo me hospitalizirati zaradi psihoze, ki jo sploh nimam. Izhajam iz partizanske družine, kjer so strici ali možje sester matere bili Udbovci. Enako očetovi bratje. Mislijo, da sodelujem z vami, čeprav vas ne poznam. Bil sem zmeren levičar. Eden od stricev se mi je prišel opravičit pred smrtjo. Bil je na zelo visokem položaju Udbe. Naredil mi je celo štalo. Nadzirajo me več kot trideset let. Hčerko je poslal študirat v Ameriko, bratranec je tudi prostozidar. Oba sta me proglasila za duševnega bolnika in mi prepovedala komunikacijo. Dve od mojih bivših žensk sem našel na Udba. net. Ena je bila zabeležena zaradi prevare in nikoli kaznovana,druga je hči generala, ki je zaukazal bombardirati Slovenijo, je udbaški agent, poleg ima številko stalnega sodelavca,rodila se je v Beogradu. Sedaj je na zelo visokem položaju v Sloveniji. To kar se dogaja pri nas in počnejo z ljudmi, ki so pošteni ni za nikamor. Nadziral me je tudi človek, ki je na zelo visokem položaju v slovenski vojski, ne pozna ne očeta ne matere. Bil je v rejniški družini. Ta me je nadziral petnajst let. Ima najvišja državna priznanja. Res mi je teško, ampak koprena ispred oči mi je zginila, ker sem te stvari potlačil ali pa si jih nisem znal obrazložiti. Še naprej veliko uspeha pri nadaljnem delu, da morda nekoč naredimo spodobno deželo.

Anonimni pravi ...

Osti anonimni, vsi smo s tabo!

Komur še ni prišlo zaradi vznemirjenja-razburjanja, ki ga povzročajo državni aparati je ali tele ali slep.

Nisi za bolnico anonimni in ne daj se je?at bedakom. Važno je, da si dojel.
Važno je, da si spregledal kako zlagan je ta svet in ti igralci, ki jih srečujemo.
Ti negativci so nam podtaknjeni prav v najožjih krogih (družinah) in so najhujši.
Njih, bližnje, (negativce) moramo premagati. Redko fizično, največkrat z Duhom.

Takšni kot je Buchela so nam bližje kot kdorkoli, in takšni smo, in bomo vedno povezani.

Anonimni, poskrbi zase in ne daj se!!!

Osti Jarej!

Anonymus D

Anonimni pravi ...

Rituali se izvajajo redno. Vsak malo bolj angažiran bo hitro prišel do spoznanja,
da na desetine tisoč otrok letno izginja pa o tem nihče ne poroča.

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/satanic_calendar.htm

http://ra-info.org/international-resources/ritual-symbols-dates-nd-symbols/

Anonimni pravi ...

Hvala Anoymus D za podporo! Ko enkrat spregledaš nisi nikoli več miren, ker nimaš več iluzij o družbi. A vendar ti iluzije skrivajo resnico pred očmi in pošteno je, da človek enkrat spregleda. Nobena družba nima rada modrih ljudi, ker jih spravljajo pod vprašaj. Verjemite mi, da ljudje vohajo kdo jih "ogroža", vidijo v očeh. Zato si okoli sebe naredijo zid z nesposobnimi pariji, ki jih indijska družba zavrača, zahodna pa poveličuje. Ja, v Ameriki zgine dosti otrok, posebno ob praznovanju čarovnic. Amerika je masonska država, na Columbiji se šolajo masoni iz celega sveta, ki potem manipulirajo z ljudmi. Moja sestrična je takšna, hladna, posesivna in egocentrična. Takšen ne bi maral nikoli biti, ga ni denarja, ki bi me privabil v to gnezdo brezobraznih egocentrikov, ki nimajo pojma kako je svet zgrajen na duhovnem nivoju. Parij ostaja parij na vekomaj.

Lep večer vam želim, anonimni

Anonimni pravi ...

Osti, kleni Duh človeka!

Kdor Resnico in Znanje išče ta jo tudi najde, tudi preko gugla.
Prav imaš, vsak košček modrosti negativci hitro prepoznajo.
Resnica jim ne godi, dasiravno jo posamezniki med njimi tudi prepoznajo.
A marsikdo je že ugotovil, da vest je tista, ki slehernika izda.
Četudi posameznik dušo hudiču proda to slej ko prej obžaluje.
Glasbena industrija o tem nenehno citira verze, a poti nazaj ni, ali pa je izredno mukotrpna.
Človek podvržen piramidalni strukturi še dandanes ne ve, da v piramidalni
hierarhiji višjemu nič nisi vreden. Višje rangirani se najprej podložnikov znebijo.


Tudi tisti, ki spregleda mu ni več poti nazaj.
In četudi zgolj navidezno družba modre težje sprejema takšna družba tudi opazi
kdo med njimi je dostojna izjema.

Samo pravi bojevnik preživi ostali ne štejejo.

Osti Jarej vsem, ki s svojo bistrostjo ne pustite se slepiti.

Anonymus D.

Anonimni pravi ...

Povsem razkrivati in razkriti hudodelce, javno in poimensko, ter njihova zla dela.
Naj se preneha z odstranjevanjem njim motečih, poštenih ljudi na različne načine, tudi s psihiatrijo.

To so zorabe in kot take kaznive. Obveščati javnost, osveščati in se medsebojno povezovati.
Javna razkritja vseh nečednosti jih onemogočajo. Slovenci moramo skrbeti drug za drugega in ostale ogrožene državljane. Pa čeprav se ne poznamo med seboj, to sploh ni pomembno. Pomembno je, da se oglasimo, da javno povemo, ter se za sočloveka pogumno potegnemo. Le tako skrbimo tudi sami zase. To je naša pravica in naša dolžnost
Uporabimo vsa sredstva za medsebojno komunikacijo..

Anonimni pravi ...

Osti Duh upornika!

Javnost ne zanimajo tegobe in tesnobe posameznikov.
Mnogi so že spoznali, da javne ustanove so kot javne hiše. Vse tajno ni sramotno je pa vse javno skrivnost. Enako velja za ljudi.
Možnost zmage je v evoluciji in ne revoluciji. Kaj ne bi bil močnejši udarec, da nihče ne bi vstopil na volišče?
Da vsi dvignili bi svoje osebne prihranke v bankah? Da nihče ne bi zapravil niti centa na dogovorjeni dan, morda celo dva dni?

Z agresijo se agresija vrne.

Četudi tako anonimno se posamezniki podpiramo, je povsem dovolj, da Duh Znanja živi dalje.
Imena niso pomembna, niti spol niti leta, niti vera niti narodnost (v VSEH državah je isto!), barva kože še manj.

Važno je, da Znanje se širi.

Osti Jarej vsem bistrim!

Anonymus D

Anonimni pravi ...

Anonimni D!

Tako, kot praviš, razmišljamo mnogi, še več, povezovati se in aktivno spregovoriti, javno, o vsem. Naj se naš duh in naše delovanje vidi, opazi, sliši in se ga jemlje resno. Ker tak tudi je.

S svojo usodo se ne igramo in svojo usodo krojimo sami. Smo resnični in ne fikcija. Smo danes in delujemo za danes, jutri, kot tudi za včeraj.
Kajti, imamo več, mnogo več. Imamo vse. Imamo Resnico. Resnica je edina zveličavna. Resnica smo mi!
Oj

Anonimni pravi ...

Se strinjam z vašimi mnenji. Mnogokrat me zmoti v družbi, ko se Slovenci poljubljajo trikrat na lica. Mogoče je komu to zanemarljivo, ampak ta poteza kaže na to, da so pod srbskim vplivom. To je pravoslavna kultura. Jaz osebno nimam nič proti Srbom, vendar mora vsak narod predelati svojo zgodovino in jo kolikor toliko objektivno ovrednotiti. Potrebna je katarza, očiščenje. Do tega pa moraš priti sam, ne da se diktirati. Je stvar osebne zrelosti. Neka loža ne more odločati o naših življenjih, enako neka cerkev in ideologija, ki prevzema vodečo pozicijo. Družbo sestavljamo razni ljudje. Če je narod nesamozavesten pobira slabe lastnosti drugega naroda ali pa jih nekritično sprejema. Enako velja za Bošnjake, Hrvate ... Tu pa je treba paziti, da ne gremo v drugo skrajnost, ekstremni nacionalizem in nacizem ali pa v verski fanatizem. Treba se je ceniti, tudi svojo tradicijo in jo pravilno ovrednotiti, ne pa je poveličevati ali zaničevati. Izdelovanje največje butare kaže na nesamozavest in topoumnost. Takšne navidezne malenkosti nam marsikaj povedo o narodu. Slovenci so znani po petju, imajo odlične zbore, so mojstri večglasnega petja, so odlični čebelarji in podobno. Mi nimamo Mozarta in ga tudi ni treba pričakovati. Ko nič ne pričakuješ in izsiljuješ se nekaj zgodi. Tako se nam je zgodil Prešeren in Cankar. To sta velika umetnika, samosvoja in slovenska, a hkrati svetovljana. Ko je narod samozavesten se lahko povezuje tudi z drugimi narodi, takrat zna postavljati meje in kritično presojati, do kod lahko gre. Ima obrambni mehanizem v sebi, če pa tega nima ga vodi vse v pogubo. Na to je treba paziti. Druga zelo negativna lastnost Slovenca je zavist. Kjer je zavist, ni napredka, je le uravnilovka poprečnih ali podpovprečnih. Zavist je strup, ki ubija. Zavistnež je manipulator in ignorant, da izloči sposobnejšega. Na takšne značajske poteze pa ne sme biti nihče ponosen. Ni levice in desnice, to je umetna politična delitev. So samo prave percepcije in zrelost posameznika ali naroda.
Lep pozdrav, anoymus x

Anonimni pravi ...

Zadnjemu zgoraj;
praviš Slovenci so, torej ti nisi? Iz razloga, ko trdiš, da te moti trikratno poljubljanje in da je prevzeto od nekega drugega naroda. Ker tega Slovenci nimamo v navadi; damo roko, vljudno ali prisrčno, odvisno komu, z domačimi ali dragimi prijatelji pa se objamemo. Poljubljamo se z zelo dobro poznanimi, z našimi dragimi, ne vedno, ob res posebnih trenutkuh in navadno ne moški z žensko. Mati s hčerjo, z babico, mogoče s teto. Tudi med sestrami je pojub zelo redek.
Moški se ne poljubljajo.
Če nisi opazoval zaljubljencev pri poljubljanju, potem nisi gledal Slovence. Smo navajeni, da je to običaj naših sodržavljanov drugih narodnosti, ga sprejemamo kot njihovo ostalo kulturo, enako sprejemajo oni, da se mi ne pojubjamo, le objamemo, brez nakazovanja poljuba, kaj šele treh.
Ravno po tem se loči med nami ter ostalimi že ob pozdravu.
Dalje, umetnost in tudi umetnostna obrt je naša tradicija, ne le petje. Petje je le del tega in po vsej verjetnosti bolje izkaže pripadnost, kot poljubljanje samo, ki je lahko tudi judeževo.
Pri petju pa do takih zlorab ne more priti.
Tudi zelo dobre skladatelje imamo in ne potrebujemo Mozarta, ki pa je bil tudi sam prostozidar.

Anonimni pravi ...

Niste me dobro razumeli. Vse je res kar ste napisali, lep primer ja Tavčarjevo Cvetje v Jeseni, slovenski kmet je bil pokončen, teško je zaupal ljudem, dal je dosti na poštenost. Pravim, da me zadnje čase moti, ko se v družbi mnogi slovenci poljubljajo trikrat na lica tudi v narodnozabavnih oddajah. Posrkali so srbsko kulturo, ker so nesamozavestni in so se skvarili. Prevzeli so južnjaško kulturo nadmudrivanja. To se pravi prevare. Mozart je bil genialen skladatelj, vendar pedofil, ki je zlorabljal svoje učenke, lotil se je tudi žene vplivnega prostozidarja zato so ga zakopali skrivaj. Salieri ni imel nič z njim, bil je znan in uveljavljen skladatelj. Ker zgodovino pišejo masoni, te stvari zamolčijo. Enako Ian Kershaw o Hitlerju, ko olepšuje Hitlerjevo mladost. Jaz sem preveč inteligenten in načitan, da bi me kdo napenjal. Sem Slovenec po nacionalnosti in mi ti "svetovni intelektualci" ne sežejo do gležnjev.

Anonimni pravi ...

Pravzaprav je ravno Tavčar primer nepokončnega. In Omani so prostozidarji, poreklo, ki ni slovensko in se jih vsaja med slovenskega domoljubnega človeka, da v danem trenutku izpolni nalogo, ki je pokončen čovek seveda nikoli ne bi. In Ivan Oman, kmet z modro krvjo srbskih Karađorđevićev, jo je izpolnil, posledice čutimo vsi. Tudi Podobnika nista prišla do modre krvi zgolj po naključju. Eden celo v družino. Taki mladci tedaj in takoj na tako visoko politično pozicijo!? Seveda, tedaj so to vedeli le 'posvečeni, ' za kar smo jih že obtožili izdajstva. Kot taki se bodo tudi zapisali v zgodovino. Kriminalci in izdajalci. Že danes bi lahko odgovarjali zaradi zlorab položajev. Najmanj za to. Tožimo pa jih lahko vsi, vsak od nas.
Lahko pa vsi skupaj.
Slovenci se še vedno ne poljubjamo. Niti pred kmerami. Ti, ki se, niso Slovenci. Oddaja, ki je/so narejena/e v namen potvarjanja naše kulturne dediščine.
Slovenci zelo dobro vemo, kaj je naše pristno in kaj potvorjeno, brez umetniške vrednosti, kič.
Kdo od teh, ki se pojubljajo, zna peti troglasno?

Anonimni pravi ...

G, Poglejte si kdaj Raketo pod kozolcem in podobne oddaje. Poljubljajo se trikrat. Dvomim, da Srbi sprejemajo slovensko kulturo tako z odprtimi rokami. Modre krvi ni, to je izmišljotina, že milijonkrat zamazana s hlapci in deklami in incesti. Poglejte si obraze angleške gospode, primitivni obrazi oskrunjeni z incesti. To je vse larifari. Tavčar je bil povzpetnik, ljubosumen na Cankarja. Tavčar je bil le pisec povesti, nikoli globok um in vizionar. Ta »pijanec«Cankar je bil eden največjih umov prejšnjega stoletja in tega topoumni in zavistni Slovenci ne morejo prenesti. O njem so spletli mit o nepopravljivem alkoholiku, da bi ga čim bolj degradirali. Slovenec ne prenaša izstopajočih oseb, je Balkanec v tem pogledu, človek uravnilovke in duhovne toposti. V tem je še bolj radikalen od Srba. To je nesreča tega naroda. Ne zna ploskati, nagraditi izvajalca, ker je zakompleksan, odtujen od svojega bitja, hinavec in hlapec na veke vekov. Sposoben pa je pobiti svoje brate, kot v Hudi Jami. Kmetavz ostane na veke vekov, amen.

Anonimni pravi ...

Odgovor na komentar 2.oktober 2013 ob 12.35:

Brez komentarja. Pogovor z UDBO. Take je plasirala ravno v namen pranja možganov. Poslužujejo pa se jih njeni še današnji pripadniki, čeprav govorijo, da ne obstaja več, javno izjavljajo, da so se od nje distancirali.

Kako se boste UDBOVCI od nje distancirali, če se ona od vas ni? Ste v njenih krempljih.
Vaše javne izjave vas razkrivajo in njen obstoj potrjujejo.
Tako je z vami, na vekov veke.
Nimate pravice do lastnega mišljenja. Ker vam UDBA ne dovoli.