ponedeljek, 26. januar 2015

Boris Koprivnikar - Aleš Bebler


18 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ta je "10", ki bo moral od doma. Ker bo v kolaču našel prstan...

Še malo bomo počakali pa ga bo po obrazu našibralo in potem bo slika in podoba ustrezala realnosti...

Anonimni pravi ...

Imam občutek, da bastardi ne morejo več dobit sveže natiskan denar, zato so postali načelni in prodajajo naše premoženje.

Osti

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg&feature=youtu.be

Buchela pravi ...

Lepo, da objavljate spletno povezavo na pogovor z Margetićem, a vesel bom, če boste tudi na njegovih straneh objavili povezavo z mojim blogom. Njegova razkritja so izjemnega pomena, o tem ni dvoma. Vendar pa je šele čebelje razkritje pokazalo, za kakšno vrsto bolezni gre in do dna razkrilo sam vrh zla, ki je skrit v Vatikanu.

Anonimni pravi ...

Torej...kdo je Štefan Korošec? Titejev?

Do sedaj sem našel vsega 3 slike na spletu o tem možaku(!), vsaj takšne na katerih je razpoznaven. Sklepam, da mora biti zelo pomemben član Rimskega omrežja. Vsekakor so se ga potrudili skriti.

Buchela pravi ...

Ne, ni Titov. Štefan Korošec je, kot vse kaže, Kardeljev.

Buchela pravi ...

To pa lahko nekoliko premeša osebe na hudičevih podobicah. Povsem možno bi bilo, da so Golobič, Bratuškova in Zidar Klemenčička pravzaprav Kardeljevi vnuki, ne otroci. Moram malo razmisliti.

Anonimni pravi ...

Res zanimljiv intervju.Tega banditskega Korušca niso mediji nikoli omenjali, to mora nekaj pomeniti.
osti jarej

Anonimni pravi ...

Dvomim, da je Kardeljev. Ta je visok, on pa je bil majhen. Niti mu ni podoben. Najbrž je Nemec.

Anonimni pravi ...

Ja tudi meni je sprva obraz povlekel na Nemško. A glede na to, da je večina komunistov bila Habsburžanov...
Moram reči, da je Buchela blizu. Vsekakor ima Kardeljeve poteze na obrazu. Osebno jih vidim. Kot tudi prašičji obraz, ki ga ima Štefan kot tudi Bratuškova in Golobič.

Glede višine pa tako. Moja stara mati in stari oče sta oba majhna. Stari oče ni imel kaj dosti več od 170 cm. Njun sin in moj oče pa ima skoraj 190 cm.

Buchela pravi ...

Mongolske poteze obraza Štefana Korošca popolnoma ustrezajo Kardeljevim in Golobičevim. Glede na to, da je priimek Kardayl madžarski židovski priimek lahko sklepamo, da si je Edvardova mama našla moža med "svojimi". Mongolskih potez Kardelj namreč ni dobil po očetu Francu Ferdinandu, ampak po mami, kar daje slutiti, da je bila Kardeljeva mama madžarska kurba (kot pri Odilu Globočniku).

Glede višine in velikosti pa velja isto pravilo, kot za rastline. Na rodovitni prsti zrastejo velike, na pustem pesku pa majhne. Kučan je prva leta svojega življenja preživel v vojnem pomanjkanju in je manjši od očeta Tita, Štefan pa je prva leta preživel še v izobilju poznih tridesetih let, zato je velik.

Otroci, ki so bili dojeni so manjše rasti, kot bratje in sestre, ki niso bili dojeni. Otroci, ki (smejo) piti Coca Colo so bistveno višji od vrstnikov, ki je ne smejo piti. V kokakoli je ortofosforna kislina, ki deluje na našo rast enako, kot vpliva na rast rastlin fosfor (fosfat) v NPK umetnih gnojilih.

Anonimni pravi ...

Zato imajo mladi stopala kot jetiji.

Anonimni pravi ...

Zanimivo..Spremljam predvsem tega Golobiča, ker sem poznal njegovega očeta. Resnično me je stisnilo pri srcu, ko se je ta mladenič začel pojavljati v javnosti, v politiki. Tudi njegov oče je spadal med vrsto ljudi, ki je počela grdobije kot sedaj njegov sin in z očetom sta si izredno podobna..,visoka, plavi lasje; ko pa gledam Golobiča in Bratuškovo, ki sta si v očeh tako podobna, drobne, stisnjene oči, da me vseskupaj kar malce bega..No, še marsikaj bo moralo priti na dan.., saj že prihaja

Buchela pravi ...

Bil bi vam zelo hvaležen, če bi mi pomagali najti kako fotografijo Golobičevega očeta ali očima ali kar je že bil. Je ta mož tudi javna oseba, ki ima kako sliko na spletu?

Anonimni pravi ...

Golobičevega očeta sem bežno poznal v živo..kot otrok. V skupini je delovalo še nekaj mladcev,ki so bili ravno tako predrzni, zlobni, počeli so, kar so hoteli, nihče jih ni mogel ustaviti...Ko so si ustvarili družine, so se raztepli, še sem slišal o Golobiču, ne vem, zdi se mi, da je deloval v Novemu mestu, a to so samo bežni spomini.Tudi sam sem že iskal fotografije na netu ,pa ni bilo nič..Mogoče bi se našlo kaj v arhivih Dolenjskega lista..Pa tudi ne vem, če je sploh še živ....
Pozdrav

Anonimni pravi ...

Pa še to, Buchela! Na googlu odtipkaš Gregor Golobič Mladina.si, kjer med drugim piše:
Gregorja rodijo 20. januarja 1964 v Novem mestu. Mati Darinka je učiteljica, oče Anton pa dolgoletni inšpektor novomeške SDK. Odrašča v esdekajevskem stanovanjskem bloku. V stanovanju nad Golobičevimi živi pesnik in Gregorjev bodoči gimnazijski razrednik Janez Kolenec...itd

Pozdrav!

Buchela pravi ...

Zadnje čase sem ob pogledu na Golobiča kar nekoliko potrt, saj imam slutnjo, da sem se pri njegovi hudičevi podobici zmotil. Pomota med hudičevimi podobicami pa bi vzela mojim razkritjem verodostojnost. . . . . . . . . . . . . Na blogu so me opozorili, da sem spregledal pomembnega zlikovca, ki se skriva pred javnostjo, a je njegov vpliv v rimskih krogih zelo velik, na Štefana Korošca. Ko sem zbral njegove fotografije s spleta, sem osupnil nad podobnostjo med Štefanom Korošcem in Gregorjem Golobičem (in polsestro Alenko Bratušek) . . . . . . . . http://buchela.blogspot.com/2015/02/gregor-golobic-stefan-korosec.html . . . . . zato dopuščam možnost napake. Možno je, da je Kardelj Stari oče od Gregorja Golobiča in je njegov resnični oče Štefan Korošec, ki je brez dvoma Kardeljev pankrt. Kakorkoli že, "ista loza" (ista sorta vinske trte) bi rekli na Balkanskem. Četudi je Gregor Kardeljev vnuk in ne sin, pa mu je zelo podoben. . . . . . http://buchela.blogspot.com/2013/05/gregor-golobic-edvard-kardelj.html . . . . . . . . . . . V vsakem primeru je Golobič habsburške pasme, saj je bil Edvard pankrt od Franca Ferdinanda . . . . . . http://buchela.blogspot.com/2014/09/edvard-kardelj-franz-ferdinand-habsburg.html

Anonimni pravi ...

In Golobičeva vloga in vpliv potrjujeta njegovo pasmo(očitno se je na kmetiji res našel). Hitro se kote generacije a nič potrti ne bodite...Kako bi preskok generacije (konec koncev pa so lahko pol bratje?)vplival na kredibilnost? Saj javnost žal ne razpolaga z rezultati preizkusi preizkusov genskega materiala. Vinograd je v tem primeru bolj pomembno videti od trte. Je pa slednja dobra za pripravo prekajenih rib in podpeke. Prazne terase še danes opominjajo na pogubo ob peronospori. A tokrat bi prinesla odrešitev.