torek, 1. december 2015

Recep Erdogan - Martin Bormann, Recep Tayyip Erdoğan - Martin Bormann


8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Na pomoč! :)

Ravnokar sem poskušal na nekem nemškem blogu (NEW.EURO-MED.DK) v nekem članku o Erdoganu zapustiti povezavo na tole stran, pa so me okrcali s trditvijo, da je "Bormann pač 1945 v Berlinu umrl, potrjeno z DNK analizo in s steklenimi črepinjami oziroma z ostanki kapsule cijankalija v lobanji". ;)

Zdelo se mi je pač vredno poskusa ...

Lep pozdrav! Q

Anonimni pravi ...

O, avtor bloga se me je le usmilil ;) in dodal o Bormannu in DNK analizi naslenjo povezavo na independent.co.uk.

Buchela pravi ...

Hvala za vašo pomoč.

Vidim pa, da trmasto vztrajajo, da je naredil samomor 45 leta. No ja, Nemci imajo še precej bolj oprane možgane kot mi.

Je pa na spletu veliko gradiva o Bormannu, ki je pobegnil z vatikansko pomočjo v operciji Odessa v latinsko Ameriko. Tam so se rimski plemiči veselo razmnoževali naprej. Dotični Martin Bormann naj bi crknil šele leta 1972 (rekel bi, da je umrl kako leto prej). Njegove kosti so istega leta odkopali in jih prenesli v Berlin, kjer so jih "našli". Vzorci dedne snovi iz Bormannovih kosti, ki so jih primerjali z vzorci Bormannovega živečega sina, so se ujemali. To je morda celo res.

Vsi pa moramo vedeti, da so bili Bormann in tovarišija predvsem PRVORAZREDNI PLEMENSKI SAMCI in kot take jih ni nihče pobijal. Uporabljali so jih za vzrejo rimske pasme dokler je kaj brizgnilo iz njihovih jajc.

Kaj pa je še enostavnejšega, kot da cerkev prek svojih milijon ustanov pošlje kako mlado samico na oploditev čez ocean. Ona bo potem rekla, da je bila na izpopolnjevanju . . .

Q pravi ...

:) Hvala za dodatne informacije o Bormannu. Ja oprane glave - posledica tisočletne rimske vladavine in Slovence tu reši slovenščina. Ampak Nemci si zaslužijo pomoč ;) Jaz še malo opazujem, kje bi bile dobre vstopne točke, vendar je celotna (blogo)sfera neprimerno bolj nepregledna kot v slovenskem kotičku medmrežja. In nekje je treba začeti ...

branka pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
branka pravi ...

znanje,ščiti?..!

Buchela pravi ...

To je pa odvisno od vaših pričakovanj. Če pričakujete, da vas bo znanje zaščitilo pred vznemirjenjem in občutkom negotovosti, boste razočarana. Če pa razumete zgornji besedi kot "Znanje ščiti pred lažjo, prevaro in goljufijo", boste uspela.

Primerjal bom z nezvestim možem. Žena ki ne ve za moževo skakanje čez plot, živi v utvari o svoji družinski sreči, ko pa ji nekdo pove za moževo varanje, se ji utvara sesuje in je postavljena pred težavo, ki jo mora rešiti. Rešitev je veliko, a vse so povezane z grenkim okusom spoznanja. Brez sprememb najbrž ne bo ostalo. In mnoge ženske si želijo, da bi nikoli ne izvedele za moževo varanje, saj je bilo življenje pred spoznanjem slajše. Življenje v utvari je sladko, na tem sloni tudi rimska okupacija.

Podoben primer lahko dam tudi s čistilko, ki krade ali z otrokom, ki se omamlja z opojnimi strupi. Ko spoznamo resnico, smo soočeni z njenim grenkim priokusom, vendar je brez spoznanja nemogoče karkoli izboljšati in urediti. Tudi spoznanje, da ima nekdo rakasto tvorbo je predpogoj, da bo začel svojo prehrano in način življenja usmerjati na boljše.

Anonimni pravi ...

http://youtu.be/3TltTO-Ps4g
zanimiva primerjava ....