torek, 9. februar 2016

David Bowie - Eugenio Pacelli, David Robert Jones alias David Bowie - Pope Pius XII. alias Eugenio Pacelli


83 komentarjev:

Anonimni pravi ...

prodal dušo hudiču

Anonimni pravi ...

Potem bo potreboval prijatelja, da mu jo potegne iz teme...

Anonimni pravi ...

če pa nima prijatelja lahko to stori tudi prijateljica.

Anonimni pravi ...

Kaj so ga žrtvovali?

69 let star...

Anonimni pravi ...

Sicer pa kle so zadevo napovedali že nekaj let v naprej:)

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3404551/WATCH-Simpsons-inadvertently-paid-tribute-David-Bowie-Alan-Rickman-British-icons-clip-THREE-years-ago.html

+

V Simpsonovih so velikokrat kakšne prerokbe. Npr. Trumpa so napovedovali že kar nekaj prej, preden je najavil da bo kandidiral...



Anonimni pravi ...

pa ubili so unega igralca, napovedali ebolo, 9/11 ^^. je očitno treba gledat simpsone haha

Anonimni pravi ...

Ali ste slišali kaj je rekla izredna znanstvenica ob sprejemu izredne štipendije. Tu v SLO zanesljivo ne bom delala, ker nimate dovolj denarja za moje ambicije. Bravo mi bedaki bomo pa puf vračali.
osti

Buchela pravi ...

Tudi Alan Rickman je bil pankrt od papeža Pija 12.!

Nekaj imajo za bregom, ti Rimljani . . .

Če sta bila oba žrtvovana na svoj 69 rojstni dan, hkrati pa spočeta precej natančno ob koncu druge svetovne vojne, je možno sklepati, da je vmesni čas potekel. Vmesni čas med drugo in tretjo svetovno vojno namreč. Minilo je 70 let od njunega brezmadežnega spočetja in to bo najbrž tista sedmica, o kateri je govorila njuna polsestra pred nekaj leti (https://www.youtube.com/watch?v=QYmViPTndxw). Morda je govorila o sedmih desetletjih (dekadah). Morda je govorila o tem, "da je zdaj prišel čas" . . .

Želim si, da bi nam duhovi prednikov pomagali ohraniti prisebnost in nam dali moč, da s svojimi mislimi in dejanji preprečimo zli načrt.

Najbrž se zavedate, da ste bralci tega bloga edini na svetu, ki imate tako popolno sliko rimske oblasti in njene zgradbe. Mnogi drugi so sicer tudi prišli do enakih zaključkov, a niso pokazali na vseobsežnost te zarote in predvsem na krščanski izvor zla. Krščanski, ne katoliški! Pravoslavje tu nima nikakršne prednosti pred katolištvom in islam (mislim, misləm, (m)islam) je samo tretja biblijska vera in nič drugega.

Ker smo Slovenci (slovensko govoreči ljudje) potomci praizvora vseh evropskih jezikov in maternica, v kateri se je "alien" razmnoževal, imamo edini to moč (in to dolžnost), da zver pokončamo. Zavedajte se svoje velike vloge in mi pomagajte objavljati kratke pripombe s povezavo na čebelji blog kjerkoli morete. Na Youtubeu je najlažje, ker večinoma nimajo urednikovih vnaprejšnjih pregledov objavljenih pripomb, ampak jih morajo brisati kasneje, ko so že objavljene. Na Youtubeu bo treba URL čebeljih objav prepisati, saj kopiranje ni možno. Uporabite krajšo obliko "http://buchela.blogspot.si/search?q=....(ime)...)

Buchela pravi ...

Takih, ki bodo zapustili očetnjavo, ko ni vsega v izobilju, je vedno nekaj. Ni težava v tem, da taki ljudje obstajajo, ampak v televiziji in časopisih, ki njihovo mnenje obešajo na veliki zvon. Namen rimskega okupatorja je jasen, želijo namreč, da bi čim več Slovencev posnemalo takšen odnos do domovine.

A nismo vsi takšni. Ko je moj oče v 60. letih dobil ponudbo za izvrstno službo v Bonnu v Nemčiji, se jim je zahvalil in odgovoril, da je njegovo mesto v Sloveniji, kjer tudi potrebujejo njegovo pomoč, čeprav je ne morejo tako bogato nagraditi. S tem se je v celoti strinjala tudi moja mama in obema sem za njuno domoljubje zelo hvaležen. Nedvomno smo bili prikrajšani za mnogo stvari, ki so naprodaj, a ohranili smo tisto, česar se ne da kupiti. Ponos, spoštovanje do prednikov in ljubezen do zemlje, kjer so predniki pokopani. Ne morem si kaj, da ne prepišem odlomka iz knjige " ... in zgodil se bo čudež!..." Franca Jeze:
"...Domovina je tam, kjer so živeli moji bližnji in daljni predniki, se borili in tudi umirali zanjo, tam, kjer so doživljali vesele in žalostne dni in zapustili spomin na to v spomenikih, hišah, poljih cerkvah, gradovih, mestih, vaseh,kmetijah, znamenjih ob poti, v knjigah, slikah, pesmih, narodnih nošah, molitvah. Tega ne bi mogel nikoli podoživeti v sebi noben poslovenjeni Srb, Bosanec ali Cigan z Balkana, ki ga je iskanje lažjega življenja prignalo v Slovenijo."

Če boste pozorno opazovali, boste videli, da nam precej pogosto prikazujejo (naročene) izjave rojakov, ki so zapustili domovino in "uspeli" v tujini.

Skušajo nas pač iztrebiti, ker iz prerokb vedo, da smo prav mi njihova poguba.

Ne pozabite, da smo mi, ki se ne premaknemo od tod, vse bolj plemeniti, saj nas zapuščajo tisti s slabim značajem.

Anonimni pravi ...

Kar se tiče sedmic - zelo aktualna je tudi številka 777. Gre za gnosticizem in veliko sta o temu napisala Avles beluskes( control avles beluskes blos) in pa Hristo Stilianov, ki se specilaizira v gnostični numerolgiji.

Anonimni pravi ...

Buchela, pred časom sem rekel, da se bom oglasil preko maila, da bi malce svetoval glede spletne strani. Bloga takšnega kot je po mojem nima smisla preurejati: folk se ga je tudi že malce navadil...

Zanimivo pa bi bilo, če bi imel angleški klon.

+

Kar se širjenja tiče pa vam svetujem, da naredite še FB stran in Twitter račun. Tam lahko vso to kliko tudi omenite v postih in komentarjih. Mnogo ljudi bo to videlo.

Tudi komentiranje pod YT posti je taktika, toda bolj jalova.

Svetujem vam tudi, da malce zamenjajte design:) Teli črvički v ozadju so že malce nagravžni:)

LP


Anonimni pravi ...

Po spletu sem iskal informacije o Janezu Evangelistu Kreku.

Sami hvalospevi in lovorike...Pa da kako vesel človek je bil in karizmatičen, moralen, z slutom za svoje slovenske ovčke na paši...

U knjigi Frančka Sajeta Belogardizem pa je z dokumenti podkrepljeno kako si je gnoj želel bratomorne vojne v Sloveniji in delal vse v njeni smeri iz Londona seveda, da ga kdo ne bi za glavo skrajšal pankrta.

Seveda mu je šolanje omogočila mati samohranilka ob ostalih petih otrocih...



Anonimni pravi ...

se ne strinjam s tem, da gredo najslabši. koliko jih je že šlo in jih še bo, ker jih povprečneži in bedniki napadajo, pa četudi nikomur nič nočejo te nežne osebe. tisti, ki ostajajo so taki, ki nimajo kam, o kakšni ljubezni do domovine ni tukaj govora. če imaš komaj napravljeno poklicno šolo in delaš v ostankih prejšnjega sistema, pač ostajaš tam, kjer si.

Buchela pravi ...

Narobe ste me razumeli. Ne trdim, da očetnjavo zapuščajo najslabši strokovnjaki, ampak ljudje z šibkim domoljubjem. Sicer pa je med izseljenimi največ prav takih s strokovno šolo, za katere vi mislite, da so ostali doma.

Nimam v mislih samo tistih, ki jih je cerkev poslala v južno Ameriko.

Anonimni pravi ...

Želel sem podati mnenje....Anonimni 11. februar 2016 21:11,
pa ste že pojasnili , spoštovani Bučela. Natanko tako je, kot pravite. In kar me najbolj vrže iz "tira" v raznih komentarjih,
ko nekateri namerno pozivajo Slovence, naj gredo na delo v
tujino, kaj sploh še čakajo tukaj itd..Ja. vrnil sem jim z enakimi "dobrimi" željami, naj oni zapustijo Slovenijo in dajo prostor brezposelnim Slovencem, pa sem bil ponekod tudi blokiran. Ko je ljubezen do rodne grude tako močna, da si pripravljen marsikaj potrpeti,ko z gnusom gledaš početje, norčevanje zdajšnje vlade iz vsega, kar je slovensko in obenem veš, da te z ničemer ne morejo omajati, temu bi rekli-ljubezen do domovine

Anonimni pravi ...

se ne strinjam. tisti, ki jih "je cerkev nagnala" v argentino so bolj zavedni od marsikoga tukaj. ni živalskih zvokov aka balkanska muzika, južnjaške kul govorice in neke poangležene spakedranščine. mogoče gredo s strokovnimi šolami iz normalnih, civiliziranih predelov slovenije, tam, kjer sem doma jaz, pa je raven duha prenizka za take zadeve in so šli edino do prvega kafića.

Buchela pravi ...

Nek slovenski igralec mi je povedal v 80. letih zanimivo prigodo iz gostovanja v Sarajevu. Gostitelj ga je v pogovoru prosil, da ne presoja Bosancev po tistih, ki so se preselili s trebuhom za kruhom v Slovenijo, saj domovino zapuščajo najslabši. S tem se v celoti strinjam, le redke izjeme pa potrjujejo to pravilo.

Med vojno v Bosni je k nam pribežalo ogromno "umetnikov". Moje stališče takrat je bilo, da so ničvredneži. To sem marsikomu med njimi tudi povedal. Za primerjavo lahko dam sebe, ki sem odšel ob izbruhu spopadov leta 1991 takoj na občino, kjer sem se prijavil kot prostovoljec. Nikoli ne moreš obrambe svoje očetnjave prepustiti drugim, vedno jo moraš braniti tudi sam. V takih primerih ne smemo razmišljati, ampak je treba prisluhniti srcu. Razmislek te prej ali slej omehča in potem daš sklonjen prednost "skrbi za male otroke" in podobnim "razlogom".

Buchela pravi ...

Še enkrat o Argentincih.

Ko dom gori, je treba pomagati gasiti! Kdor se skrije v sosedovo hišo in čaka, da bo hudo minilo, ni ravnal pravilno. Res je gašenje požara nevarno in mnogi so ob gašenju tudi ranjeni ali smrtno poškodovani.

Verjamem, da je med argentinskimi Slovenci veliko plemenitih ljudi, ki jih je cerkev pač nahujskala, da naj zbežijo. A kako to, da se komaj kakšen vrne? Jim ni več mar za težave očetnjave? Se niso pripravljeni odreči udobju, ki jim ga je cerkev postlala v latinski Ameriki?

Rimski okupator je RKC in kdor se slepi, da RKC ne uresničuje načrta o "izbrisu Slovencev s prizorišča zgodovine", je lahkoveren. RKC je vodila najgrozovitejše preseljevanje Slovencev v Ameriko v drugi polovici 19. stoletja in seveda tudi vse druge podobne podvige. Tudi izseljevanje v Argentino. In to z istim zlim namenom!

Moje trditve žalijo tiste, ki so globoko verni in zato se jim opravičujem. A dokler ne bosten dojeli sporočila moje pripovedke, ne boste razumeli delovanja rimskega okupatorja po načelu "deli in vladaj".
http://www.slidesearch.org/slide/pripovedka-o-velikanu

Tisti pritlikavci, ki navidez tolažijo in branijo otrplega velikana, so v vašem primeru RKC in SDS, NSI in podobni.

V primeru Kučanovih vernikov je stvar obratna in vloge pritlikavcev so zamenjane. Oni vidijo v RKC in SDS zle, v svojih pa "dobre". Oboji so ujeti v isto past, le da so vanjo zlezli skozi različni luknji.

Buchela pravi ...

Zanimivo, . . . na "Dnevno HR" so ukinili možnost pisanja pripomb. Nisem prepričan, če v to nisem vpleten tudi jaz s svojo pripombo pod člankom o čebeljem blogu . . .
http://www.dnevno.hr/humor/foto-slagalica-oreskovic-vs-pavelic-foto-886575

Do zdaj se je to že zgodilo na Slovenskih novicah. Tam sem veliko objavljal in niso me brisali, nenadoma pa so ukinili možnost pisanja vsem.

He, he! Moje želo je ostro.

Anonimni pravi ...

Ma ne Buchela, niso oni taki pankrti. Oni so to ukinili, da se ne zamerijo Arabiji in Rotshildu, ko bi kritizirali begunce, pa ne bilo denarcev za žamijo.
oj

Anonimni pravi ...

govoril sem o njihovi ravni duha in jezika, zakaj pa bi se vračali domov, če jim je tam lepo in so si slovenijo tja nekako prenesli? pridejo domov na potovanje, ko pa imajo življenje tam, jih razumem, zakaj jih ni. nima smisla prihajati nazaj sem. verska čustva nimajo tu kaj iskati. samo pravim, da kdor se bo hotel počutiti slovenca zunaj, se bo, marsikomu je pa mogoče res vseeno ob načrtni potvorjeni zgodovini in posledično dejstvu, da "nima na kaj biti ponosen" za razliko od grkov itd. je res zanimivo, da po svetu edino slovenci nimamo močnih skupnosti, četudi bi se po številčnosti lahko primerjali s precej večjimi. kakorkoli. tudi glede rodnosti dobro uspeva, ker konec koncev nočejo privoščiti otrokom istega sranja in je ljubezen do domovine ob lakoti res pomembna stvar, haha. z njo komot plačaš račune pa to. a se vam ne zdi tako?

Buchela pravi ...

Hiša je pogorela do tal. Kljub gašenju in veliko človeškim žrtvam nam ni uspelo ognja ukrotiti. Slabo nam gre, saj so zgorele vse zaloge in prezebli smo, saj smo ostali brez strehe nad glavo. Vse kar zmoremo je, da ne dopustimo, da grmovje preraste ruševine.

Potrebujemo pomoč tistih družinskih članov, ki so se pred ognjem skrili k sosedom in so si na sosedovem spletli gnezdo. Z njihovo pomočjo bi lahko obnovili domačijo. Bodo prišli nazaj? Prostora bo dovolj za vse! Ali pa bodo s prezirom gledali stran in rekli, da so bili oni doma z bogatega posestva, tole tam pa je borna ruševina in pogorišče?

Vsak rojak, ki se je, kdo ve zakaj, odselil na tuje, se mora vrniti in nam pomagati. Pomagati tako, da poprime pri obnovi.

Obžalujem, da smo nasedli in izvolili Peterleta, ki je pokvarjen rimski pankrt. Obžalujem, da po osamosvojitvi ni nihče nikoli ogovoril vseh izseljencev, da jih prosimo, naj se vrnejo. Naj Sloveniji pomagajo s svojimi poslovnimi zvezami in spretnostjo, ki ni umazana z rdečo vzgojo.

Če tega doslej ni storil nihče, pa bom to storil jaz.

Rojaki, ki ste se iz tisoč razlogov izselili na tuje, prosim vrnite se nazaj domov. Za stalno!

Saj to je bil namen vaših staršev, ko so s kovčkom odšli zdoma. Njihova želja je bila vse tišja in morda so jo vzeli s seboj v grob. Kaj pa boste storili vi, ki vam je tam na tujem udobno? Boste spoštovali željo svojih staršev in se vrnili, čeprav sprva ne bo tako prijetno, kot je na tujem?

Nihče, ki se je izselil, naj ne ostane tam. Vsi se prosim vrnite. Imejte svojo skupnost tukaj. Drugačni smo od vas in včasih se vam bo zdelo, da smo vam tuji, ker smo bili vzgojeni v pasji šoli diktature. A Slovenija je toliko vaša, kot je naša. Ko se boste vrnili, bo izpolnjen tudi drugi del poti vaših staršev, ki so zbežali pred revolucijo. Straši niso želeli oditi za zmeraj, oni so se želeli vrniti. Slovenci sodite sem! Na tujem se boste slej ko prej stopili s tujci in za vselej izginili.

Kdo vas je preplašil, da se nočete vrniti? Izkušnje tistih preredkih, ki so se vrnili? Danes nas je Slovencev tukaj slaba dva milijona in če bi se vrnili vsi vi, ki ste odšli na tuje, bi nas lahko bilo štiri milijone! To bi bilo prav in vaš glas bi ne mogel ostati preslišan. Očetnjava bi se spremenila saj bi jo pomagali oblikovati tudi vi.

Objavite to vabilo v vašem tisku. Povejte o tem vabilu vašim rojakom v skupnosti. Morda pa je naposled prišel čas.

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=deoj4jPeNGs

Anonimni pravi ...

v bistvu je poziv izseljenim napravil že pojoči, a ste pokazali, da njemu ni za slediti. no, nobenemu ni, če sem pošten. ne vem sicer, kako obnavljati domovino, če pa so oni zgoraj, od koder jih ni mogoče odstraniti in v vsakem primeru stvari grejo samo še bolj v kurac?

Anonimni pravi ...

Se strinjam z anonimnim, kako kaj popraviti, ko niso samo Bebler in Weiss, Rakovitch in Kocha, sedaj je nebroj njihovih s falusom narejenih pankrtov, poleg pa še iz epruete in vsi do zadnjega so na liniji in delujejo za njihovo zlagano filozofijo. Za Buwija pa bi pripomnil, da je kadil kot Turek, to pa tudi mora dati neke pozitivne rezultate v zvezi z zdravjem.
PS: Ostane samo spremljati, jih malo vgrizat od strani in čakat, če se pojavi pravi trenutek, ostalo je samo samomor.
Ost jarej

Anonimni pravi ...

Ali imam Ziko ali pa imajo Ziko oni. Naši veleumni znanstveniki odkrijejo esencialne ugotovitve glede Zike in cel svet pljoska.
Vendar pa spremno besedo v članku napiše nek gospod Jud iz Amerike.
Ne razumem da take kapacitete ne znajo napisat spremne besede v članek, ali je pa kaj drugega uzad.
osti

Buchela pravi ...

Težava pri vračanju izseljencev v očetnjavo je v tem, da tega RKC noče. Kjerkoli in kadarkoli ima možnost, jim bo Slovenijo prikazovala črno (pravzaprav nepopravljivo rdeče) in jih odvračala od povratka. Pomembno pa je, da povratniki ohranijo svojo povezanost, ki jim lahko poslovno in življensko pomaga. Ne izseljenci in ne zamejci niso povsem enako vzgojeni, zato imajo do nas, ki smo bili namočeni v revolucionarno brozgo, določen odpor.

A Slovenija je tudi njihova. Zato se morajo vrnit z zavedanjem, da jih tukaj ne bo čakala godba na pihala, ampak brezbrižnost in včasih celo odpor. A ko na zapuščenem posestvu krčiš ščavje, te to opraska in zbode. Brez tega ne gre. Ne pričakujte, da vam bo ščavje posekal kdo drug, tega noče ne posvetna (rimska)oblast, ne rimokatoliška cerkev.

Buchela pravi ...

Vaš občutek, da je treba spremljati in čakati, je najbrž pravilen. Za zdaj se še ne kaže pot, ki nas popelje iz suženjstva.

A bodite vsaj v oporo in pomoč. Objavljajte svoje pripombe z dodanimi povezavami na čebelji blog. Še posebej je to pomembno v tujih jezikih. Ko boste kaj objavili, pa nas obvestite tukaj s povezavo.

Dokler bomo samo gledali, se bodo stvari prepočasi premikale.

Moramo doseči, da bo blog spremljalo več kot 300 ljudi dnevno, kolikor jih je sedaj v dnevih ko sam ne pišem pripomb na Reporter(takrat jih je okrog 1000 na dan).

Anonimni pravi ...

Buchela nujno si naredite twitter račun, večina teh pankrtov ima twitter, in s posti se jih lahko označi...

Precej ljudi bo to videlo...

Anonimni pravi ...

mi bi se počasi lahko začeli pogovarjati v kakšnem bolj znanem jeziku, ker bo tako po mojem več obiska. kdo od tujcev bo hodil po blogu, kjer se piše v nekem čudnem jeziku; vem, da sam ne bi bil dolgo tam, četudi je še tako slikovno zanimivo.

Buchela pravi ...

DObrodošli! Z veseljem vam bom tudi odgovarjal v tujem jeziku. Doslej sem še vsakomur, v kolikor sem njegov jezik obvladal.

Anonimni pravi ...

mišljeno je bilo kot da se nočejo ubadati z blogom, kjer niti ne vejo, kje se stisne potrditev objave. karkoli, za to bo boljši angleški brat tega bloga, o katerem je govoril nekdo zgoraj =)

Anonimni pravi ...

BUchela, pa da se ne bodo združili?

Verjetno pod večjim cesarstvom še nismo živeli na zemlji? Pripravljajo se težki časi, kurba je spet enotna- Islam je pa tako le njen tretji obraz...

http://control-avles-blogs.blogspot.si/2016/02/catholicism-orthodoxy-and-now-also.html#comment-form

Anonimni pravi ...

Anonimni, pa veš da lahko je tudi res. Zato pa je Putin karal Severno Korejo ker se oborožuje, morda jo je namenil pustiti svojemu partnerju, da jo oskubi za vse vredno v njihovem starem pogorju.Lahko bi bilo tako.To bo pa težka sa vse zemljane. Da bo S. Korejski folk priden, jim bodo raztalal IPADE in palinko.
oj

Anonimni pravi ...

Se že kažejo prvi rezultati zakaj je Ukraina pred meseci,prodala 2000 letalskih bomb ruske izdelave Katarju. Sedaj že padajo ruske bombe po bolnišnicah in ubogih otrocih v Siriji. Pa gdo to meče, pa vidi se da so ruske bombe. Pa ja ne mečejo amerikanci ruske bombe, ne, to pa oni sigurno ne počnejo.
oj

Anonimni pravi ...

Dober večer Buchela, videl sem, da so zbrisali tvoj blog v banditskem Reporterju, pod temo zapisi o Judih. Stavit grem, da so ti zbrisali ravno židje tvoj članek. Mislim, pa da se blogu motiš, če žid ni pravi derikoža in inrigator in drugi pridevki potem ni žid. V preteklosti so se nekaterim ljudstvom povzpeli na sej veš kam, zato so jih nagnali tuto kompleto. V nasprotnem bi nagnali nekaj glavnih, ampak žal ne gre tako preprosto, žal.
oj

Anonimni pravi ...

marjan hočevar mi izgleda nekam zelo podoben ludviku poljancu. še način izražanja imata enak. je kaj na tem?

Buchela pravi ...

Po mojem občutku je Marjan Hočevar Mačkov pankrt, Ludvik Poljanec pa je tako podoben Potrču, da je kar smešno. Ne vem sicer, če se starostno ujemata, da bi lahko bila oče in sin (vsaj 14 let razlike), a redko vidiš dva, ki sta si tako podobna.

Anonimni pravi ...

sicer poljanec opozarja na prave težave, a vendar "računi prihajajo" že predolgo, zato mi je zazvonil zvonček. hvala za pojasnilo

Anonimni pravi ...

Pa imamo nov obraz za volitve.Vraga, mislil sem, da jih je že zmanjkalo.
oj

Anonimni pravi ...

Na včerajšnjemu Studio City so bili pankrti zelo modri, kako rešit Slovenijo. Imam odgovor, vse pankrte nagnat v proizvodnjo in v par letih se poberemo.
osti

Anonimni pravi ...

Toteli junk od Merčedesov ni za kupovat, kar po vrsti se kvarijo na avtocesti.
oj

Anonimni pravi ...

Živjo,

čigav je Narat?

Oz koga drži za jajca, da je vedno pri koritu?

http://www.reporter.si/slovenija/matej-narat-v-upravo-istrabenza/59239

Anonimni pravi ...

Isto me zanima za Marka Jazbeca?

https://www.google.si/search?q=marko+jazbec&tbm=isch&imgil=vLPPa2pWNIEsDM%253A%253B0bgWGXiGFKaqgM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.zurnal24.si%25252Fdrzavne-milijarde-bo-upravljal-bivsi-clan-uprave-nlb-marko-jazbec-clanek-258874&source=iu&pf=m&fir=vLPPa2pWNIEsDM%253A%252C0bgWGXiGFKaqgM%252C_&usg=__xozVsca9FyEdhg4TgURfMEI7xB8%3D&biw=1536&bih=769&ved=0ahUKEwietYXuio7LAhUhMJoKHZdsDdYQyjcIJA&ei=ImvMVp6cJ6Hg6ASX2bWwDQ#imgrc=vLPPa2pWNIEsDM%3A

Buchela pravi ...

Narat je še v kalnem in ga ne vidim. Plavolasi Jazbec pa je iz krdela vnukov nadvojvode Otta Habsburga. Najbrž je kar Titov pankrt, čeprav bi lahko bil vmes kak Sergej Kraigher, ki je tudi Titov pankrt.

Anonimni pravi ...

Skromno vprašanje za strokovnjaka, če lahko kaj pojasni glede KPK Štefaneca.Preveč ga karajo za svojega, razen če pripravljajo nov obraz.
oj

Buchela pravi ...

Boris Štefanec je sicer spaka, a je zelo jasna karikatura njegovega očeta Miloša Minića. Na tem posnetku ima namreč tudi Minić vidno žabjo gofljo.
http://images.travelpod.com/users/gogan/africa-1974.1158316560.minic-milos-guinea071.jpg

Anonimni pravi ...

Je kdo že kdaj razmišljal o Dexter varinati?

Tako bi se najlažje znebili tega smrada...

Ampak potem moramo presedlati na dark web...


:)

Anonimni pravi ...

Ne na dark web. Ampak na njegovo nasprotje.
Pozdrav

Anonimni pravi ...

Pankrtska nesnaga razmišlja kako nam naprtit za vrat Arabske dezerterje, namesto da bi ugotovili kako vrniti zadnjo 1,5 miljarde.
Ostale miljarde pa lahko kar odpišemo.
oj

Anonimni pravi ...

kubricka so tudi ubili po izdaji filma? nisem sicer razumel, ali je bila ona tudi na teh orgijah, ki jih je tako natančno opisovala.

Anonimni pravi ...

To je ta dexter:)

https://www.youtube.com/watch?v=ej8-Rqo-VT4

Buchela pravi ...

Pogledal sem, kdo je Dexter, vendar se mi ni zdelo potrebno odgovarjati na to šalo. V tej nadaljevanki namreč Dexter predstavlja "obrednega klavca", ne pa pravičniškega maščevalca. Jaz nikakor nisem privrženec pobijanja in sem mnenja, da bi morali te ljudi zapreti in osamiti.

Pobijanje na Dexterjev način je gnusno.

Tisti pa, ki bi si zaslužili, da se jih žive zazida v rudniški jašek, so že pomrli.

Prosim, preberite si zbornik člankov Franca Jeze z naslovom "...in zgodil se bo čudež ...". Njegov odnos do krivde in krivcev je vzoren.

Če pa že vztrajate na sanjanju o "krvavem obračunu", si poglejte film "Črna smrt" (Black death, 2010)in se zgledujte po naših prednikih, ki so katoliške prinašalce kuge zaprli v kletke in jih postavili v vodo. Ko bi omagali bi se sami utopili. (V filmu se sicer rešijo iz kletke in pride do boja in pokola, a primer je vseeno jasen.) Ta film neverjetno dobro prikaže svet pred rimskim "pokristjanjevanjem" in vso bedo, bolezen in pohabo rimskega krščanskega imperija.

Buchela pravi ...

Kubricka so ubili tri dni po tem, ko je smel (mu je bilo naročeno) posneti svojo izjavo, da je pristanek na luni popolna laž. Posnetek pogovora je bil potem 15 let v "bunkerju" in je bil objavljen šele pred tedni.

Očitno pa je, da ljudje ne marajo resnice, saj jim je življenje z lažjo bolj prijetno. Spomnite se, kako so "preslišali" objavo študije CIE o nejugoslovanskem izvoru maršala Tita. Nihče ni zagrabil te novice in nadaljeval z vrtanjem.

V posmeh resnici o tem, da nihče živ nikoli ni stopil na luno (dokaz je bil celo objavljen v mainstream medijih, ko je kitajska "sonda" zaman iskala sledove ameriškega pristanka na luni) je nov slovenski fil "Huston, we have a problem!", ki pripisuje maršalu svetniške lastnosti, ko je velikodušno prepustil Američanom pravico do "prvega poleta".

Anonimni pravi ...

Buchela, zakaj ste dali obrednega klavca, krvavi obračun in pokristjanjevanje v narekovaje?
Opazil sem tudi, da ste pri navajanju naslova "in zgodil se bo čudež", na začetku in na koncu postavili tri pike. Čemu? Zaradi česa?

Lep pozdrav!

Anonimni pravi ...

Ste videli Slakonjevo hvalnico Putina? Komunistični Rimski agent. Pankrt brazsramni (satira?? Grez za hvalospev)

Ste se uprašali zakaj je notri scena z Putinom na lipicancu?

Iz biblije kralja Jamesa:

“And I saw heaven opened, and behold a white horse; and he that sat upon him was called Faithful and True, and in righteousness he doth judge and make war. … And the armies which were in heaven followed him upon white horses, clothed in fine linen, white and clean. And out of his mouth goeth a sharp sword, that with it he should smite the nations: and he shall rule them with a rod of iron” (Revelation 19:11-15).

Anonimni pravi ...

Štejerska nekropola jamra da ne more preživeti. Pa saj so Štajerci volili. Kocke pa se še vedno dobi, ali pa cigel.
osti

Buchela pravi ...

Ja pravzaprav je Maribor res bolj nekropola (grobišče), kot pa štajerska metropola (glavno mesto).

A ni prav, da se Mariborčanom posmehujete in jim očitate, koga so volili. Koga pa so nenazadnje imeli na izbiro? Andrejo Špernjak? So imeli na izbiro ob križemgledem Mačkovem pankrtu še njegovo polsestro (SDS)?

Koga pa smo nenazadnje imeli na izbiro v Ljubljani? SDS je Zorangutanu v pomoč ponudil nepismenega trobentarja Damjana Damjanovića. Za volitve so ga sveže spečali z neko lahkoživko s priimkom Janša in ga vrgli na oder.

Na volitve dobimo samo pankrte. Še med mestne svetnike je nemogoče priti, če nisi brezmadežno spočet. Rimska oblast je tam , kjer je vladala diktatura, popolna. Ni prostora za sužnje.

Anonimni pravi ...

Bučela?

Pa se bo kdaj in kaj spremenilo na bolje? Berem Zgodbo o velikanu, vse se ujema,samo konec je zavit v temo.
Pravzaprav ni, saj je jasno povedano, da se moramo znebiti pijavk, pijavke..Od nas je odvisno!
Kdaj bo to, kmalu, čez 50 let, čez 100 let....Čedalje bolj hudo mi je za mojo ljubo domovinico, ki mora prestajati take boleče udarce...Povej kaj lepega , Bučela!

Anonimni pravi ...

Čigav je pa Robert Erjavec?
A paše na ta seznam a ne?
Pozdrav!

Anonimni pravi ...

Pa še za Katarino Hočevar me zanima.
Hvala!

Anonimni pravi ...

papež: invazija arabcev je dobra stvar

https://www.rt.com/news/334590-pope-francis-arab-invasion/

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, za Mariborčane moj odgovor: Če ni pravega kandidata ne iti na saturnalije v obliki volitev.
Ne grem več na nobene saturnalije. V Jugi jim je šlo fejst na kapsl, ker je na volitve hodilo 5 do 10 %. Zato pa so preklopili na več strankarkost. Sedaj se je tudi to izkazalo za vrhunski nateg, torej ne iti na volitve. Kmečka logika sicer pravi izberi manjše zlo, vendar pa ta filozofija v pankrtski državi ne deluje. Žal, žal.
oj

Anonimni pravi ...

Buchella malo za šalo malo za res:
Mislite, da je Melani tudi pankrt:)

Da se ena povprečna "lepotička" infiltrira v tako eminentno družbo:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-0/p526x296/12798988_10153476923670983_7384747555646260735_n.jpg?oh=f8178daf41ae42d957fdc92528ecb02a&oe=57640A31


Poglejte si link, kako so vsi na kupu:):):)
Vse je bilo že v naprej določeno:):)








Buchela pravi ...

Mlajna Kavs je zelo dobro raščen primerek habsburške pasme, zato jo je Vatikan tudi prodal Trumpcu. Trumpec je očitno pomemben rimski pankrt (tudi zaradi tega, ker je svetlolasec).

Buchela pravi ...

4. sušca tik pred polnočjo me sprašujete, če bo sploh kdaj bolje, saj se zdi, kot da bo večno trajala zima.

O tem je vsekakor najlepše napisal Franc Jeza:
http://postimg.org/image/7uin80ij3/

Prosim, nikar ne obupujte. Upoštevajte vse znake, da se je plast ledu rimskih laži že zelo stanjšala. Po pol stoletja smo izvedeli, da noben človek nikoli ni stopil na luno, ...
https://www.youtube.com/watch?v=rR4pf6pp1kQ
... da je Vatikan razstrelil oba nebotičnika WTC z dvema podzemeljskima jedrskima eksplozijama...
https://www.youtube.com/watch?v=kPcUrbOhghM
... da Tito ni bil "Jugoslovan" ampak Poljak (materin jezik), ...
http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/cia-josip-broz-tito-ni-bil-jugoslovan/315657
... in še na tisoče in tisoče drobnih in velikih resnic.

Te resnice niso nič drugega, kot luknje v plasti snega in ledu, ki je tako dolgo (2000 let?) prekrivala svet. Te resnice so kot telohi, ki predirajo snežne zaplate in omogočajo soncu, da ogreje otrplo zemljo in iz nje znova prikliče življenje.

Kako dolgo je bila severna Evropa v zadnji ledeni dobi pokrita z (1,5 km debelim) ledenikom?

45.000 let!

Pa se je vendar tja vrnilo življenje. Zato ne obupujte, ko gledate naravo ob umikanju snega in ledu v sušcu (marcu) opustelo in mrtvo. Zdaj živimo v tem času, zato se nam zdi vse mrtvo.

A že kmalu bo začel odganjati svoje zdravilne liste regrad in lakote bo konec. In ko bo vzbrstelo listje in pognala trava, se bosta znova vrnila vedrina in veselje.

Bodite ponosni, da živimo v času, ko se bo velikanski ledeni babilonski stolp rimskega imperija zrušil. O tem bomo lahko še tisočletja pripovedovali potomcem.

Naj vas ne skrbi preveč, če bo tu in tam gorela trava, saj je bil to od nekdaj obred ob koncu "časa bede" (bednega časa, časa črnega boga). Pepel bo nahranil nove življenje.

Zato ne zapadajte v brezup in malodušje, ampak se veselite. In ne usmerjajte svoje jeze v zadnje snežinke, ki jih je črni bog pripihal iz juga, ampak v črnega boga samega! (hudi črn bog = hudič(rn))
Sovraštva ne usmerjajte v zmedene muslimance, ampak sovražite Rim, ki jim plačuje pot.

Buchela pravi ...

http://buchela.blogspot.si/2014/09/katarina-hocevar-milos-minic.html

Buchela pravi ...

Tudi Robert Erjavec je Minićev pankrt.

Anonimni pravi ...

Ameriški nuklearni fizik je potrdil in dokazal, da je bilo v stavbah po več mini nukecov. Prišlo je do takoimenovanega nuklearnega lečenja, kjer se efekt ojača. Zato so ostanke stalpnic pospravili v smetiško, ostalo je bilo uplinjeno in v molekularnem stanju poslano v pluča Njujorčanov. Bog jim pomagaj.
oj

Anonimni pravi ...

Morda pa Trump ni čisto njihov, je pa nujno potreboval notranji nadzor in Joj Stick
oj

Buchela pravi ...

Kje ste našli podatek o malih atomskih bombicah, ki so razstrelile WTC?

Meni je doslej še najbolj verodostojen Dimitri Khalezov, ki trdi, da je šlo za dve podzemeljski atomski eksploziji, ki ne prebijeta tal in ostaneta pod zemljo, a nad seboj sprožita upepelitev s plazemsko energijo. Dejansko se je 90% gradiva nebotičnikov WTC spremenila v prah.

https://www.youtube.com/watch?v=kPcUrbOhghM

Seveda pa ni bilo nikjer nobenih letal. Te so vkopirali v posnetke kasneje. Ker so morali retuširati filme v veliki naglici, so tudi naredili toliko napak in površnosti.

Rimske laži imajo vse krajše noge.

Buchela pravi ...

Trump je seveda popolnoma njihov! Tudi las na njem ni neodvisen od volje rimskega imperija.

Anonimni pravi ...

Seveda smo stopili na luno in to precej prej kot uradno. Baze so na luni, marsu in še kje drugje. Preberite si knjigo http://midnightinthedesert.com/dr-michael-salla-secret-space-program/
In zapomnite si, če hočete rešiti sebe, svojo družino ali Slovenijo, morate rešiti cel svet.

Anonimni pravi ...

Anonimni, motiš se. Če to res obstaja in nekdo ve, mora biti tiho kot grob, ali pa celemu svetu objaviti dokaz. Ne pa prodajat knigo za 17 dolarjev. Za sedaj je to tehnično neizvedljivo potovanje izven magnetne zaščite zemlje. Radiacija je peklenska.Visoko razvita možna bitja, pa imajo tehnologijo, da jih mi nikoli ne bi zazanali z našim sedanjim znanjem.Želim si, da se motim.
oj

Buchela pravi ...

Rimski imperij ima sicer res sedež v vatikanu, a njegovi organi oblasti so razporejeni po celem svetu. In če vzamemo za primer kolonijo za vzrejo vojakov in kurb Ameriko, ji mora rimsko omrežje dvigati ugled, da bi se je vsi bali. Njeno umetno veličino so v času največjih napetosti med obema rimskima blokoma poveličevali tudi z izmišljenim človeškim poletom na luno.

To boste najlažje razumeli, če boste primerjali z beatifikacijo. Tudi tam namreč rimski imperij našteva čudeže, ki so povod, da mekoga razglasi za svetega.

Anonimni pravi ...

Zakaj pa mislite da so zlobni tako pogumni in destruktivni. Ker jim je v najvisjih sferah obljubljeno, da ko bodo zasrali zemljo do konca, lahko nasli svoj mir na neki koloniji v vesolju z vsem udobjem, ki jim jo omogoca suzenjstvo. Kam mislite, da izginjajo otroci? Kam mislite, da izginja denar? Film Total recall je to o cemer govorim. Ne nasedajte propagandi, ki vas dela omejene, na ta majhen koscek vesolja.

Anonimni pravi ...

Denar na Luni ne predstavlja nič. Pa tudi kot gospodar na Luni ni prijetno bivanje, Florida je muchos bolje. Kam denar izginja, pa prelistaj kopilad na Bucheli pa boš lahko izračunal vsakemu po 3 jurčke
pa ti kalkulator pove. A naredijo dobrega kolikor je za nohtom črnega.
Ej, da bi oni naredili tehnologije za onoplanetarno življenje bi bilo bogovsko, ne, edino kakšen kupček redno naredijo.Če imaš kakšen trden dokaz o nasprotnem, si dobrodošel in boš spoštovan.
oj

Anonimni pravi ...

Preberi si knjigo. Tam imaš veliko dokazov. Resnice je nekje polovica, drugo je nakladanje. Obstaja elektronska verzija. Ampak samo ce imas 12 eur in ce si bos vzel cas in ce znas anglesko. Dokler ne preberes knjige, se prosim vzdrzi komentarjev. Svet je precej vecji in drugacen kot si lahko predstavljas. Sicer pa blagor preprostim.

Anonimni pravi ...

Se strinjam.
oj

Botra Jedrt pravi ...

Hey,Honey..a argentinska muzika je pa kej manj zivalska od balkanske..ali celo od domacih atomik-harminikov..vtipkaj argentinska narodna glasba in prisluhni pravim zivalskim zvokom..
In kako lahko ti,katerega raven je tako zelo visoka,gojis tako nizkotno custvo,kot je ljubosumje do balkanskih narodov..?
Je to res samo zato,ker domace zenske raje razsirimo noge pred balkanskimi moskmi kot pred vzvisenimi zavednimi slovencki,ki znajo samo po forumih (in domacih kaficih..) dobro opletati z vsaj kaksnim svojim organom..pa ceprav je to samo jezik. Doma ste pa copate..,kar imamo dejansko rade.A samo cez dan..in to pozabljate,vi prepogosto mlahavi otresaci..
No,je razlog res samo v tem?

Buchela pravi ...

Botra Jedrt, ne gre za vprašanje balkanskih jebačev, ampak če ste hotela povedati, da raje počepate pred njimi, kot pred nami, vas želim opomniti, da to ni nič novega, nič posebnega in nič pretresljivega.

Gre za žensko naravo, ki ne pozna domoljubja in načelnosti.
https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Vi počepate pred balkanskimi priseljenci, vaša stara mama pa je počepala pred nemškimi priseljenci. O tem je pisal že Prešeren v Zdravici:
Lubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod.
V njim sklepajte zakone,
de nikdar več naprej od tod
hčer, sinov zarod nov
ne bo pajdaš sovražnikov!

A ker ste ženska, tega nabrž ne boste razumela.

Po mojem mnenju je bila ženskam dana volilna pravica samo zato, ker bi sicer Hitler in podobni ošabni napihnjenci nikoli ne zmagali na volitvah. Ali če prenesem v naš čas in naš prostor . . . Brez glasov žensk volilk, bi Janković nikoli ne zmagal na županskih volitvah. Moški presojamo trezneje, ženske pa na odhajajo na volitve z mednožjem in obkrožajo junaka njihovih mokrih sanj.

Buchela pravi ...



Botra Jedrt, ne gre za vprašanje balkanskih jebačev, ampak če ste hotela povedati, da raje počepate pred njimi, kot pred nami, vas želim opomniti, da to ni nič novega, nič posebnega in nič pretresljivega.

Gre za žensko naravo, ki ne pozna domoljubja in načelnosti.
https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Vi počepate pred balkanskimi priseljenci, vaša stara mama pa je počepala pred nemškimi priseljenci. O tem je pisal že Prešeren v Zdravici:
Lubezni sladke spone
naj vežejo vas na naš rod.
V njim sklepajte zakone,
de nikdar več naprej od tod
hčer, sinov zarod nov
ne bo pajdaš sovražnikov!

A ker ste ženska, tega nabrž ne boste razumela.

Po mojem mnenju je bila ženskam dana volilna pravica samo zato, da so izvolile hudiča, ker bi sicer Hitler in podobni ošabni napihnjenci nikoli ne zmagali na volitvah. Ali če prenesem v naš čas in naš prostor . . . Brez glasov žensk volilk, bi Janković nikoli ne zmagal na županskih volitvah. Moški presojamo trezneje, ženske pa odhajate na volitve z mednožjem in obkrožate junaka vaših mokrih sanj.

Anonimni pravi ...

ženske so dobile volilno pravico zato, da so se osvobodile moških in se je tako uničila družina. kjer ni moških, nastopi država, h kateri gredo cip(ic)e po zaščito. in hvala jedrt, da si pokazala na to, kake cipice in ošabnice ste slovenčice ;) prave male zblojene feministke zaradi katerih gremo v propad ;) se veselim dneva, ko vas bojo vaši domači ljubjljenčki obrezanega značaja kulturno obogatili ^_^ kakor so švabkinje in ostale.