ponedeljek, 30. maj 2016

Sebastian Kurz - Kurt Waldheim


14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

še čupo si nazaj daje :D je pa lep sladek :)

Anonimni pravi ...

Hvala Buchela za to razkritje razploda!Pokazali ste pot in upajmo, da bo dobro uhojena...


Sicer pa me zanima ena stvar. Napisali ste, da je najverjetneje Iztok Mlakar pankrt Čosića. Pač umetniška kariera ne uspe ravno vsakemu, da bi od tega živel he he.


Me je pa zmotila ena njegova pesem in namreč Božična, kjer gre zadnja kitica nekako takole:

Iz dna srca uoščm usej bandi cganski,
ka zarad njih use ukop hudiču u ret gre,
an k'a jim za pravicu je ku za snjh lanski
...
Ma da bi na glavo jim zrušla se strjha an da posušila bi jetra se jim


Vsekakor je Iztok dobro vedel o čem govori.

Anonimni pravi ...

O lepotcu ni kaj dosti komentarja, morda bo več ko nas bo učil kozjih molitvic, kakor Weiss.
osti

Anonimni pravi ...

aleš rode pa kar do papeža franca. ta bo očitno naslednji vladar slovenije?

Japod pravi ...

Nikoli ni nehal biti.....

Tudi trenutni gospodarske in politične težnje evrope so plod Poljskega pizduna, ki je bil velik promotor unitarianizma oz. tega prebarvanega komunizma, ki ga vidimo povsod po svetu. Sejejo pa puhlice o neoliberalnem kapitalizmu. Fantje dragi komunizem je mrtev v ZDA že od 30 let prejšnjega stoletja in "new deala". Od takrat ima amerika unitarianizem, kaj šele mi...

V kapitalizmu nihče ne rešuje propadlih podjetij veste kaj šele v "liberalnem". Tudi sindikatov ni...pa gleda se kdo kaj in koliko ustvari...skratka selekcija je pozitivna in ne negativna kot pri nas.


Uglavnem domačijski komunizem v katerem živimo(če bi radi več dokazov - SLO ima v EU najbolj enakomerno porazdeljeno premoženje po gospodinjstvih - se pravi vsi imamo NIČ in pa največ državnih podjetij v EU) je le odvod unitarianizma, ki ga je forsiral poljski kurbin sin morilec otrok in satanist par excellence.

Japod pravi ...

Pardon - kapitalizem je mrtev v ZDA od 30ih. Tudi oni so v komunizmu od takrat. Zadnja kriza je neverjetna potrditev tega.

Anonimni pravi ...

so v komunizmu, vedno bolj, a napram nam se imajo super. napram domala celi evropi. zdravstvo je sicer mogoče druga zgodba, ne vem

Anonimni pravi ...

Zgleda da nam rimska kurbarija neki pripravla. Papež vzel k sebi 12 migrantov cifra zelo znana. Pol pa še saudska kabala dobi od egipta podarjene otoke. Piše v koranu da naj bi se na nekem otoku našel tako imenovani satan v arabščini djalal. Je pa čudno gledat poslušat fanatične vernike(kristjani,muslimani,..) a v svetih mestih se ali so postavljeni najbol satanistični objekti. Fajn se ta rimska zalega igra...

Japod pravi ...

No z otroci vemo kaj delajo...

Koran in ISlam sta le drugi obraz iste prasice v škrlatu. Dokaz? Priporočam branje o boginji Cibel. Razvrat, satanizem in kastrirani (danes le simbolično, kako bi sicer natepavali otroke) duhovniki. Znano?

http://www.carnaval.com/cybele/

Skala, ki jo v Meki verjetno tudi nevede častijo zavedeni in neumni muslimani je le črni meteorit iz Cibel, ki ga je Rimu(prvo so ga častili oni prede so štafeto dal muslijem) podaril (!) Filip Makedonski.

Stan nikoli ne bo prišel, saj je že tu. In vsak dan se bojuje za vašo dušo. Gre za papeža kakopak.

Tale jezuit pa res prazni jajca. Kot jezuit(!!! gibanje TIGR so pri nas škofje označili za protestante, najbrž ker so sodelovali z Angleži) se je "opravičil" za masovna klanja in pregon Valdenstva in pregon kristjanov po celi evropi, kar se dogaja še dandanes.

Kako lahko on govori,satanist, da ima bog vse rad. Takšnih kot so oni zagotovo ne more imeti rad, laho jih ima rad Satan...

Občutek imam, da se z Trumpom v ZDA s Trumpom začenja pohod katoliškega fašizma in inkvizicija vseh kristjanov, ki so v ZDA predvsem na jugu...Varuje jih le orožje zato pa se kurbi tako mudi odvzeti jim ga. Nato sledi inkvizicija.


KOncentracijska taborišča Reicha so formirala pentagram s svojimi pozicijami. SO res žgali ljudi, da bi operacijo naredili učinkovito in zakrili dokaze? Kdor je že kaj zakuril v življenju ve, da je za upepelitev velikih človeških kosti potrebnega veliko časa in energije. Zadeva torej nikakor ni učinkovita. Ne dragi Slovenci, tudi naše prednike so ŽIVE v pečeh žgali satanisti, saj so tako čakali preko zločina nad dušo in peklenskega trpljenja le-te sporočilo svojega boga Molocha\satana\sv. Molochy.

Dokaz? Ruanda. Nune so v državljanski vojni skvadrone smrti pošiljale v svoje "pribežališč"e in jim celo zagotavljale benzin, da so jih žive zažgali. Slučaj? Ha ha
https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Kisito

Zakaj se tudi javno ne izpostavi Satanističnega prepričanja in značaja NDH...

Anonimni pravi ...

DOber tedem nazaj jim je ušla informacija, da je Krekov lizing bankrot. Vse je tiho, vatikanska pankrtska struktura je to pometla in nam bo povečala dolg še za ta fafing.
oj

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

tole o Cybeli je pa zelo zanimivo in si bom skrbno prebral.

Upoštevajte pa, da je beseda cybela v bistvu čebela, torej z zamenjavo zlogov preoblikovana beseda bečela (bičela, pičela, pčela, . . . .) oziroma njena najstarejša oblika (pred mehčanjem z glasom č) pik'nla.

Znova se potrjuje spoznanje, da je slovenščina stara stotisočletja in da je vse sranje na tem svetu zraslo iz odklonov slovenske mitologije. Ime Vatikan očitno izvira iz oznake za (slo)vaent(s)i(s)kem.

Tudi čebelja simbolika je v Vatikanu zelo, zelo pogosta.

In zakaj sem si jaz nadel ime Bučela?

Kdo ve . . . .

Anonimni pravi ...

V bistvu takoj po temu, ko ste to zapisali se je tudi meni porodila predstava...verjetno je tudi v opriginalu Čibela in ne s c-jem.
Protojezik ja, a nam poleg tega tudi naše države tajijo (kot sta karantanija in samova plemenska zveza).

Kult Čibele je gonila sila Vatikana.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/7416458/Chief-exorcist-says-Devil-is-in-Vatican.html

Bergoljo je vzel 12 muslijev, nihče pa ne pove, da so na isti ladji bili tudi Sirski kristjani, ki so jih muslimani pometali v morje in papež se sploh ni zavzel za njih. Še vedno mislite, da so katoliki kristjani?

REs škoda, da je Rim zrušil tudi stran avstralskega slušatelja jezuitske univerze, kjer je podrobno seciral satanistično zgodovino papežev in cerkve.
Eden prvih katoliških satanistov masovnih klavcev je bil Sveti(!) Pavel.Pobil že takrat med pol miljona ljudi! Papeži, ki so pisali knjige o črni magiji in to pod svojim imenom.

Sicer pa evo tu še slike o koncentracijskih taboriščih. Nemci so nekatera od njih zgradili na izjemno težkih lokacijah in bi lahko za njih porabili dosti manj denarja...

http://cdn.ucadia.net/images/one-evil.org/holocaust/great_vatican_jesuit_pentagram.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlrNdvqwpGGGJyLopnmPWaWA3dESZbDfSxAEK5ZmOm1mJzziqR


Slovence nas tlačijo še naprej vsak dan bolj, ambiciozni se izselijo, drugi se nekako probajo ohraniti, medtem ko se še naprej priseljujejo južne in muslimanske kanalje na naše stroške in so tudi bolj enakopravni državljani od nas Slovencev. Ob vsakoletni raboti ozemlja.

STARA PRAVDA!! Slovenci bodite ponosni, uprite se rodomoru in se izobrazite o zgodovini svojega naroda. Počistimo že enkrat te komuniste in peklenščke tja kamor spadajo - v umbolnice in na smetišča zgodovine.




Ime je bilo očitno zapisano v genih buchela :).

Anonimni pravi ...



Ali je kdo od vas ze slisal za BLACK GOO? Baje da so pred 80.000 leti prisli tujci na zemljo in od takrat naprej napadajo, so spremenili nas DNA in ostalo itak ze vemo. Zadnja desetletja tudi spreminjajo nas DNA preko chemtrailov in ostalih strupov. Ce koga zanima, poslusajte tale intervju. https://www.mixcloud.com/SageOfQuay/haral-kautz-vella-cara-st-louis-dna-technology-alien-ai-and-black-goo/

Buchela pravi ...

Spoštovana "Časopisni naslov",

zgodbe o človekovem pristanku na luni so se že izkazale za debelo rimsko laž, če k temu prištejemo še vse laži o 11. septembru in podobnih rimskih podvigih, res nimam niti najmanjše pripravljenosti, da bom poslušal klobasanje o vesoljcih in podobnem.

Rimski pankrti od nekdaj govorijo o sebi, da so prišli z neba, da bi v nas sužnjih utrdili občutek, da jim oblast pripada. Vse skupaj spominja na film "Bogovi so padli na glavo". To je smešno!

Naučite se iz rimskega blebetanja izluščiti bistvo, saj je v vsakem trosenju laži tudi nekaj resnice. Pri iskanju naj vam pomaga razum.

Upoštevajte pa naslednja dejstva:

- majhna skupina ljudi si je prisvojila oblast in nam ne le vlada, ampak nas je v bistvu zasužnjila. Najbrž so vsi potomci zelo majnega števila začetnikov te prevare, morda gre za ozek krog nekega plemstva iz preteklosti, ki so vešče uporabljali prevaro in se prikazovali podrejenim kot bogovi.

- da bi se jim ne uprli, nam kvasijo o svojem BOŽJEM poreklu (ali pa o vesoljskem, reptilskem in kar je še podobnih oslarij).
(zgodba je v majhnem lepo vidna v osvajanju Amerike, kjer so tamkajšnji domorodci španske in portugalske jezuiti dojemali kot BOGOVE, saj so prvič videli jeklene oklepe in orožje ter konje)

- če prenesem to lažno nastopaštvo v naš prostor lahko dam primer, ki sem ga videl na lastne oči.
Miha Brajnik (teslo, ki je nastopalo v kretenski oddaji Moj dragi zmore, skupaj z rimsko kurbo Nino Osenar) je pred leti oblečen v rdečo obleko v spremstvu vsaj šestih goril (tudi v rdečih oblekah), ki so ga obkrožale, naredil obhod po mestu. Bilo je ob mraku in prizor je bil tako nenavaden, kot da bi šel na sprehod najmanj Putin. Namen je bil vzpodbujanje Brajnikovega občutka večvrednosti in vadba v lažnem predstavljanju.
(Brajnik je Rankovićev pankrt). In če pogledate posnetke iz časov, ko so prvič izvolili Putina, boste videli povsem iste podobe, ki naj bi v nas zbujale vtis, da gre za POSEBNEGA človeka.

- Slovenci smo ustoličevali svoje voditelje vedno na popolnoma drugačen način. Celo preoblečt se je moral v preproste kmečke cape, da bi mu vzeli ves napuh in lažen okvir. Še najbolj se je ta način ohranil v Švici. Nobenega nastopanja, nobene vznesenosti, nobenega napuha!
Voditelj je samo eden izmed nas, ki smo ga začasno izbrali.
(ogabno napihovanje Trumpa je popolno nasprotje slovenskega načina vladanja)

- Nam je blizu drža Nigela Faragea, ki je odstopil v trenutku, ko bi zaradi svojega uspeha lahko začel postajati preveč priljubljen.