torek, 5. julij 2016

Blaž Brodnjak - Zoran Janković


101 komentar:

Anonimni pravi ...

Masten krap v zanki. Saj nas ne čudi sploh več od kjer izvira in pa koga so spet nastavili na NLB, DUTB....bančna luknja se koplje na novo, primite se za žepe.

Pederasti nemarni, nevredni dostojnega življenja kaj šele rente na račun poštenih Slovencev.

A je mogoče Igor Kršinar kaj v žlahti z Urošem Slakom? Njegov fris mi nikakor ne kaže naših genov ampak kvadratoglave bolj. In reporter je poln nekih Nenadov Glücksov in Maj Sunčić...

Anonimni pravi ...

Čelne gubice so iste. Učke tudi....Bo že res.


Pa tako se je stari Brodnjak trudil zanj z lobiranjem, kot da bi bil njegov!!

Buchela pravi ...

E, ljubi rojaki, zdaj pa ne vem več ali je bil boljši Medja ali bo boljši Brodnjak.

Jabolko namreč nikoli ne pade daleč od drevesa!

Ko je postal pred leti Medja šef uprave NLB, sem zgroženo pisal, da se v osrednjo slovensko banko, ki je v hudih težavah, nikoli ne sme postaviti vodstvo, ki je premlado in neizkušeno. Kasneje mi je postal Medja sumljiv, saj si je puščal nekajdnevno neobrito brado in takrat sem posumil, da nam skuša s tem nekaj povedati. Nekaj, česar sicer javno ne sme izreči.

In imel sem prav! Ob premisleku sem povezal Medjo s še enim direktorjem, ki je nosil nekajdnevno brado in je bil s tem zelo, zelo nenavaden. Namreč z Glaserjem iz Perutnine Ptuj. Takrat je nastala prva hudičeva podobica pankrta Jankota Medje z njegovim resničnim očetom Glaserjem.
http://buchela.blogspot.si/2013/05/janko-madja-roman-glaser.html

Danes je na mojem blogu že čez 600 primerov, ki nam razkrivajo skrivno oblast v Sloveniji in v svetu.

Tudi stari oče od Jankota Medje je med njimi . . .
http://buchela.blogspot.si/2013/05/roman-glaser-mosa-pijade.html

. . . in tudi praded, da boste lažje razumeli, kam pes taco moli.
http://buchela.blogspot.si/2014/01/mosa-pijade-franc-jozef-habsburg.html

No, nov šef uprave NLB Blaž Brodnjak mi je padel v oči z njegovim pogledom psa huskyja, ki ga je podedoval po svojem resničnem očetu Zorangutanu.
http://buchela.blogspot.si/2016/07/blaz-brodnjak-zoran-jankovic.html

Na spletu pa sta tudi Brodnjakov stari oče Walter (znan po vzdevku Tito) . . .
http://buchela.blogspot.si/2013/05/zoran-jankovic-josip-broz.html

. . . pa tudi Brodnjakov praded Otto Habsburg.
http://buchela.blogspot.si/2014/01/otto-habsburg-josip-broz.html

Težka nam prede! Volka imamo v kokošnjaku.

Anonimni pravi ...

Kaj je zdaj z uno farmacevtko?

Anonimni pravi ...

Vleče ga Zorangutanu. Skrivali so jo pred javnostjo. Pocestnica ima otroke in moža, ki jo je po mojih vesteh pravilno zapustil.

Sicer je pa to nepomembna stvar.

Me zanima če Zokan da vse tiste Lezbačine iz LGBT čez kolena kdaj ali pa pusti, da mu po riti šarijo tam razni istospolni aktivisti in iztirjenci. Skupni imenovalnik pa je renta iz proračuna.

Anonimni pravi ...

Ali ste opazili, da je sedaj reporter v lasti nekega Odlazka. Pa Mldina tudi. Ne razumem zakaj si vatikanci med seboj preprodajajo ta časopis.
oj

Buchela pravi ...

Najbrž zato, da s tem ustvarjajo zmedo in rušijo vsak red na tem področju. Mar se nam ne zdi nadvse čudno, da je lastnik Reporterja postal rimski pankrt, ki ima že v lasti časopis s povsem drugega konca političnega parketa?
Znova se potrjuje, da je najboljši način, kako nadzorovati nasprotno stran (opozicijo) ta, da jo vodijo sami. To je izjavil Lenin, ki so ga jezuiti dobro izurili.
http://www.goodreads.com/quotes/38974-the-best-way-to-control-the-opposition-is-to-lead

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=bHTUhlKFBws

Kaj Vam med mašo v latinščini pojejo Rimljani.

Ni čudno, da so klali ljudi, ki so se latinščini upirali. Poljska je spuščala hektolitre krvi prav zato. Le kako so si drznili Ledochowskega izgnat, normalno, da mora vse potekati v latinščini smrdljivi.

Sicer pa sem včeraj na lastne oči videl starega kaplana pod roko vodenega od zloglasnega pedra, ki je imel prost dostop v celotno semenišče.

Sami pederasti in pedri, okultni sektaši in orgijaši. Po njihovih dejanjih jih boste spoznali. Mraz zlobe veje okrog njih.

Anonimni pravi ...

zavestni

Nekoliko časa nazaj sem zasledil to čudaško predstavo.

https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM


Kako se razplojuje črno plemsto.

Vse se lepo ujema z Buchelinimi odkritji.

Veliko simbolikeje prikazano.

V kolikor zna kdo več pojasnit, je dobro došel za razlago pomenov.

Na koncu posnetka.
Isto sranje drugo pakovanje.

Hvala

Anonimni pravi ...

Đonson je dejal, da bodo izstopili, vendar pa bodo ohranili vodilno vlogo v EU. Fagn, what is going on v tej pankrtski združbi.
oj

Buchela pravi ...

Brexit vsekakor ni bil "kmečki punt", ampak skrbno načrtovana rimska poteza. Svetlolasi bivši župan Boris bi nikoli ne postal župan Londona, če bi ne bil do zadnje dlake njihov. In seveda je tudi Nigel Farage, ki ga vsi občudujemo zaradi njegove ostrega in izbornega jezika, postal evropski poslanec zaradi pripadnosti rimski oblasti, ne pa zaradi uporništva.

Najboljši način, kako nadzorovati nasprotnike je ta, da jih kar sam vodiš. (Lenin, kakor so ga naučili jezuiti)

Japod pravi ...

V Parizu živeči filozof, fotograf in borec za pravice slepih Evgen Bavčar je v Ljubljani prejel francosko odlikovanje vitez legije časti.

Torej smrdljivi prostozidarčki glede na francosko zvezo. Verjetno slučajno je prejšnji tedenb il intervju s tem možem na siolu. Ta vozi slepe čez vodo :))

Pa pravi cvetober rimskega pizdovja in garjavih kurcev.

Buchela pravi ...

Evgen Bavčar je polbrat od Verčiča, Zdolška, Čandra in Maverja. Njegov oče je v resnici Nikola Ljubičić, pa tudi slepota je v njegovih genih.

Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Buchela pravi ...

Draga rojakinja z Nizozemske, dobrodošla v mojem panju, kjer vlečem golazen izpod dvignjenih kamnov in jo nabadam na tablo, da bi razkril delovanje vatikanske oblasti(na začetku tega seveda nisem vedel, zato so moje zgodnje pripombe in razlage usmerjene samo proti prostozidarjem in proti vplivu lože "Nova Jugoslavija" v Sloveniji).

Zelo sem vesel vašega prihoda in še bolj bom vesel vsakega vašega nasveta. Prosim pa vas, da ponesete glas o teh spoznanjih tudi med Nizozemce. Mislim, da doslej še nikomur ni uspelo javnosti pokazati, kako se rimska pošast razmnožuje.

Najbrž poznate film Ridleya Scotta "Legenda" v katerem je prikazano, kako se je treba spopasti s silami teme. Luč (resnice) je njihova poguba. In z malo sreče bomo dočakali konec rimske okupacije. Danes se to sicer zdi povsem nemogoče, saj je Vatikan dosegel največjo moč v zgodovini, a kot nas uči znak jin-jang, je v trenutku največje moči v sredini in ob robu že zametek nasprotnega, novega.

Prepričan sem tudi, da Vatikanu ne bo uspelo zanetiti tretje svetovne vojne, ker so zrasli do takih razsežnosti, da jih notranje sile več ne držijo skupaj. Vsi vemo, da ima vsaka snov svoje omejitve in da iz gline sicer res izdelujejo velikanske vrče, ki držijo nekaj sto litrov vina (če so vkopani v zemljo), ne morejo pa izdelati vrča, ki bi držal nekaj tisoč litrov vina, saj je keramika za ta namen prekrhka.

Rimsko astrološko obdobje (od 500 pr.n.št. do 2000 n.št.) se končuje, prihaja obdobje vodnarja (2000 n.št. do 4500 n.št.) ki prinaša drugačna pravila. Če je rimska oblast slonela na laži in slepi veri vanjo, bodo v obdobju vodnarja vsi o vseh vedeli vse. Če je bilo najznačilnejše utelešenje rimskega obdobja požig knjižnice v Aleksandriji, je (za zdaj) najznačilnejše utelešenje novega obdobja pojav žvižgačev, ki razkrivajo rimske skrivnosti.

Slovenci, zaradi slovenščine, ki je najstarejši jezik sveta, (www.globalwends.com) imamo ohranjenega največ stika z duhovi prednikov in moramo zato prevzeti nase velik del bremena sprememb.

Rim (potomci egipčanskega in babilonskega plemstva?) je vdrl k nam na sever in nas zasužnjil. Mi se mu najvztrajnejše upiramo že 2000 let (od slovensko rimskih vojn v letih 2 do 5 n.št.), naš je Hanibal, naši so Langobardi in naši so Vendejci, ki so se tri leta pogumno upirali Napoleonu.

Bili smo ponižani, a povrnjena nam bo slava in ugled.

Osti jarej! (ostani jara, ostani polna qi, polna žara)

Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Japod pravi ...


Da, sin je imel she prei sicer na vsakem koraku s sabo psihiatra, ki ie tudi sodeloval v lovih na otroke.

Saturnalie in satanistični obredi. Voina na podzavest.


A Slovenci smo nad tem!! Daimo se množiti, skrbno čuvati svoi iezik(kar se dogaja gre ravno v nasprotno smer z slovničarskimi ianičari) in očistit ta košček nekdanie dežele pred kvadratoglavimi balkanci, ki nam smetijo gene in rimlani.

Anonimni pravi ...

Ja, bo drzalo da je to vojna na podzavest in da jih imajo na ta nacin pod kontrolo.

Ne gre se samo za cuvanje jezika, ampak za cuvanje uma. Problem je v tem ker ima vecina oprane mozgane in sledijo sistemu kot ovcke. So 'suznji' sistema in se utapljajo v materialnem svetu. Ljudje na splosno 'spijo'. Ne vem kaj in kdo jih bo zbudil...

Lp

Anonimni pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anonimni pravi ...

Buchela, tale interview morate slisati. Govorijo o moci Vatikana in Jezuitov.

https://www.mixcloud.com/SageOfQuay/jamie-lee-bruce-hillyer-the-jesuits-kingpins-of-the-matrix/

Lep dan

Japod pravi ...

Gospodična pazite, so mojstri prevare. Sploh v Ameriki je večina strani, ki podaja informacije o njih servirana od njihovih agentov. So mojstri manipulacije podzavesti. Na Wikipediji piše celo, kako jih je Hitler preganjal in pobijal, si morete misliti?

Splošno:
http://za-misli.si/kolumne/borislav-kosi/894-novi-papez-francisek-podaljsana-roka-jezuitskega-crnega-papeza

O njihovim lokalnih prijemih pa se raje pozanimajte pri našem tržaškem rojaku Rončelu in njegovih blogih.

https://www.blogger.com/profile/02962973703796060387

Anonimni pravi ...

Tvit Janše:
A new dinasty was born. 27BC for Romans = AD2016 for #USA? A glorius era ahead and The end of the Republic?

Torej jasno kdo Trump je(hlapček jezuitov in rimljan), napoveduje tudi konec Amerike? V teksasu so že lobiji za odcepitev.

Anonimni pravi ...

Svoje prejsnje komentarje sem zbrisala, ker so se mi danes zdeli nepomembni. Odkrila sem namrec informacije o MK ULTRA in kako smo vsi programirani. ZELO PRIPOROCAM
POSLUSANJE TEGA INTERVJUJA, ki vam bo odprl oci, usesa in um. Mi zivimo 100 let nazaj pred tem kar se danes dejansko dogaja.

https://www.mixcloud.com/SageOfQuay/elisa-e-and-elana-freeland-mind-control-and-synthetic-humans/

Anonimni pravi ...

Habsburški mediji nam ga spet pumpajo.Razvijajo ekološki Pipi na vodik. To pa se bo poznalo.Vodik bo pa kar ekološko pritekal.Pa Pipi je Italijanska firma.Ali se moramo prijeti za denarnice.
oj

Anonimni pravi ...

Zelo lepa razlaga zavesti ki jo razloži Aelx Jones na infowars.com
https://www.youtube.com/html5
oj

Japod pravi ...

Alex Jones je agent, cerkveni sigurno. Eden tisti, ki dajo zrno resnice in pest manipulacij. Agent brez dileme.

Pazite se jezuitov, ker so mojstri manipulacije (zavesti). Gospodična z Nizozemske je pisala o njih. Preberite raje knjigo Edmunda Parisa - osnovano na dejstvih in cerkvenih dokumentih.

O lokalni uporabi njihovega skozi stoletja nabranega znanja pa le preberite bogastvo informacij, ki jih je na blogih(Jih je enih 6 različnih) pustil naš zamejski rojak Rončel - avles beluskes.Grez za leglo kač - brez primere v cerkevenem ali posvetnem okolju.

Tigrovce naprimer so označili za "protestante", je res potem težko razumeti, zakaj so jih jezuistični komunisti nato preganjali v skladu z pravili inkvizicije, ki jo sedaj na delu vidimo pri Tureku Erdoanu, ki je šolski primer njihovega šolanja in ravnanja.


Pumpajo, pumpajo gospod. Potrebno se je uprašati koliko ljudi pa živi od tega cirkusa? A živi od njega ena sama ulica v Ajdovščini? Težko...

Anonimni pravi ...

Pozdravljen gospod Japod. Knjigo Parisa o Jezuitih imam. Priznam, da me je hitro govorjenje Alexa zavedlo. Govori in govori , pa nič konkretnega.
Mislim pa, da je med njimi prišlo do hudega kratkega stika in so se razdelili na vsaj dve struji, kateri se nedvoumno napadata.
oj

Japod pravi ...

Da, v kolikor govorite o Ameriških jezuitih. Pri njih je res prišlo do trenj in večih struj. Američani pač. ne spremeni dejstva, da je njihov šef v Rimu.

Nekoč je obstajala izredno informativna stran one-evil.org a je bil žal podrta (verjetno lahko uganete zakaj). Tam je avtor razkril pravo zakladnico o jeuzuitih (izobraževali so ga sam je hotel v red), da so v koncentracijskih taboriščih žgali žive ljudi (pravljica je to, da so hoteli upepeliti saj je to izredno izredno zamudno in negospodarno), da so nekatera od taborišč bila zgrajena na zelo čudnih lokacijah - z namenom, da so skupaj tvorila sliko pentagrama.

Kaj se pravi sprenevedanje jezuitov pa lahko kar najbolje vidite pri trenutnem pederastu na oblasti. Lepe besede in grozovita dejanja. Vojna, manipulacije in teror. Inkvizicija. To so dejstva.


Zanimivo tudi, kako so se v komunistični Jugoslaviji obdržali, začuda jih niso izgnli. Začuda je Stepinac dobil 5 let samo...


Sicer pa zanimiv zgodba, ki kaže njihovo moč. Portugalski markiz iz Pombala (Marques de Pombal) jih je napokal v ladjo in jih poslal kot darilo Papežu nazaj v Rim z sporočilom, da nikakor niso več dobrodošli. Poizkušal jih je zatreti tudi v Aziji (le poglejte si grb mesta Nagasaki, šokirani boste).
Nato pa se prasice kot so na svojo stran pridobili Nizozemce in začeli zahrbtno vojno proti Portugalcem. Rezultat je vsem znan. Prve korporacije, kraja kolonij...še dandaes se ta dva naroda vsaj prikrito sovražita.

Naključja pa ne obstajajo...Le kako bi drugače sam v svojem času živel v četrti Lizbone, ki se imenuje prav po velikem markizu iz Pombala. Velika mu zahvala. Če bi ga evropsko plemstvo podprlo bi mogoče še kaj naredili...

Tako pa se leta 2016 vračamo v srednji vek.

Japod pravi ...

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Nagasaki_City.png

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

hvaležen sem vam, da ste zavzeti pisec pripomb na mojem blogu. Vaše temeljito poznavanje snovi je zlata vredno in nam vsem pomaga prestopati mejo dvoma, ki se nam nenehno postavlja na pot spoznanja in se spotikamo obnjo.

Nepodpisanemu pa sporočam, da imajo slovenski prevod knjige o jezuitih angleškega pisca Edmunda Parisa v večini naših knjižnic, zato ni razloga da bi je ne prebral. Nedvomno sodi med osnovno čtivo o Vatikanu in rimskem imperiju, katerega žrtve smo.

Res izjemni so tudi blogi rojaka Roncellija, čeprav se z njim ne strinjam v osnovni trditvi, da je krščanstvo dragoceno in dobro, Vatikan pa slab in škodljiv. Moje mnenje je enako mnenju spoštovane Mile Deacon, ki na svojem blogu www.globalwends.com odkriva dele zgodovine, ki so višji od Triglava.

Japod pravi ...

Spoštovani g. Buchela,

iz globočin srca se Vam zahvaljujem za vaše besede, še bolj pa za Vaš neizmerljiv doprinos k razkrivanju janičarjev rimske okupacijske oblasti, odkrivanju našega prelepga jezika in pozabljene zgodovine. V meni delujete kot prepih za iskro, ki jo k tlenju silijo moji predniki.Ste velik sin slovenskega naroda in upam, da boste še veliko naših prelepih lip oprašili :).

KO sem še živel v Lizboni sem imel sostanovalca iz Sardinije. Nekoč sem imel goste sonarodnjake in ko so odlšli je prišel do mene in z odkritim občudovanjem rekel: Slovenci ste velik narod čeprav ste majhni. Samo kako ste pridni, umirjeni in preudarni...kot Italijanu mu je to bilo fascinantno.

Buchela glede Rončela delim vaše mnenje. Vendar me k razmišljanju sili dejstvo, da se kristjane skozi celo zgodovino in še dandanes sistematično pobija. V kolikor bi bili samo neka verska ločina oziroma ideologijo menim, da bi stvari bile drugačne? Prve knjige svetega pisma so pisane za kontroliranje Židov in so tudi njih prilagojene (ljdustvo Izraela, naš bog je najboljši, boljši od tvojega...). A kaj pa vse preprokbe o cerkvi iz protestantskega sv. pisma in pa predvsem nasprotovanje satanistov branju knjige v matičnem jeziku in klanje bralcev?

Ni kaj v neprodušno meglo so nas zavili. A slednja se je začela razkajevati...


VENDI!

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

sem le ena od špranj, ki zijajo na nebu in skozi katere sveti sonce na meglo, v katero je bila zemlja ovita skozi dvatisočpetstoletno obdobje rib (rim = rib, rimski = ribski, preprostost te zamenjave glasov je znana vsakomur, ki je imel že kdaj zamašen nos :)

V megli nas je strah in ne vemo ne kod, ne kam. . . . ko pa na meglo posije sonce, jo uplini in razkadi in krog in krog nas se znova pokaže jasna slika pokrajine, ki nam je znana in bomo zlahka ubrali pravo pot naprej.

Sem ter tja so špranje zazijale tudi v preteklosti in sonce je tudi takrat posijalo skoznje, da nas je spomnilo na svoj obstoj. A ker čas še ni dozorel, je bilo špranj premalo, da bi lahko skoznje sonce razgnalo meglo.

Hvala vam za prelepo prispodobo o vetru in iskri.

Vsem priporočam knjigo ali film "Cezarjev prerok" (Caesar's messiah) avtorja Josepha Atwilla.
http://www.caesarsmessiah.com/
Avtor zelo pronicljivo pojasni vzroke za nastanek Biblije. Ko boste razumeli sporočilo tega pisca, boste prenehali iskati dobro v kateremkoli biblijskem zlu. Tudi Atwilla bo najlepše dopolnila Mila Deacon, avtorica spletne strani www.globalwends.com

Japod pravi ...

Kdo je pa udbaško prase Boštjan M TUrk(že priimek mi dviga kocine). Pazite, doktor! A članke na Reporterju prepisuje iz Rvaščine, če ne še huje, da jih v tem jeziku kar piše.

Potvorjeni doktor. Že po očeh ga vidim...docenta s filozofske fakultete haha.


Nemarni prasci mešajo drek z beh strani.

Vladajo nam strahopetci, ki so videli kako padajo komunistične glave po Evropi , pa so se skrili v bunker. Lustracija. Kaj lustracija. Zob za zob takšnim pokvekam pritiče Hamurabijev zakonik.

Pa še Erik Kopač me zanima...Tile obramboslovci so zelo vplivni.Škoda, ker nič koristnega ne znajo.

Buchela pravi ...

Dragi Japod, med izdelanimi slikami sta ostali le dve, ki sem ju naredil že davno in ju nisem objavil, ena od njiju je Boštjan Marko Turk s svojim pravim očetom Francetom.
https://postimg.org/image/spe6k52pl/

Izdelana je bila 24. maja 2013, mesec preden sem odprl svoj čebelji blog "Najdeno pod dvognjenimi kamni".

Objavil pa je nisem zato, ker sem z njim o odkritjih resničnih staršev našega političnega vrha v pismih razpravljal s svojim pravim imenom še čisto na začetku. On je tudi posredoval, da so na Politikisu dvakrat objavili članek o mojem blogu.

Njegove slike na blogu ne bom objavil. Tudi svakove slike ne bom objavil, ki je druga od neobjavljenih. Obe sta sicer pomembni za razumevanje rimskega omrežja, a žal ne morem čez svoje zadržke.

Bučar je imel še enega meni znanega pankrta, ki pa je objavljen.
http://buchela.blogspot.si/2013/07/boris-bergant-france-bucar.html

Očitno je imel Bučar rad okrogle dekline, ki so potem z okroglinami zaznamovale tudi svoje otroke.

Sicer pa Turkova družina kaže na svoje nagnjenost k srbski masoneriji, kar je bilo na Bledu zelo običajno, če že ni bil pogoj za uspeh. Boštjanovo vmesno ime je srbsko, očimovo vmesno ime Miloš pa sploh.
http://www.zdis.si/content/izjava-za-javnost-predsednik-podelil-odlikovanja-red-za-zasluge-zvezi-delovnih-invalidov-slo#

ZA Bučarja pa sem zaenkrat odkril le njegovega polbrata Otta Habsburga mlajšega, saj mi je za njegovega očeta Karla, zadnjega K&K cesarja (1916 - 1918) zmanjkalo časa.

Tudi za Karlovega očeta D'Anunzia še ni časa, čeprav je zelo pom,emben, saj kaže, da je tudi plemstvo svojo posteljo prepuščalo drugim in to z ženo vred.

Buchela pravi ...

Oh, Erik Kopač pa je tako podoben očetu, da je kar smešno.

Erik je Ćosićev pankrt.

Anonimni pravi ...

vse kaže na to, da je eni od pankrtskih podjetij zmanjkalo denarja za remont jahte pa rabijo projekt nabave električnih pištolc. Ta prave niso zadosti.Še kakšna napravica pa se policaji ne bodo več mogli gibati.A za električno pištolco pomaga malo boljša elektrostatična obleka. Dovolj ščiti, da se približaš cajotu in mu eno osliniš okoli ušes. za streljanje iz zabave po kakšni mladini bi bila v redu.
osti

Anonimni pravi ...

Obstaja privatna firma v Prekmurju z nazivom TKO, Tovarna kovinske opreme.
Uganite kateri pankrt v osebnem stečaju je lastnik in prejema velika izplačila. Bravo Benitotov vnuk zidar. Pankrtsko krivosodje pa se spreneveda, da ne ve nič, da on ni v osebnem stečaju. A za vsakega imajo dostop do najbolj osebnih podatkov.
oj

Anonimni pravi ...

Dasiravno ta gospod Dr.Davi Duke podpira Trumpa katerega hčer se vdala za Žida ima popolno resnico v svojih izvajanjih. Izgleda da Cionisti dobro dihajo za Vatikanski ovratnik, hja močni so zopet kakor nekoč.

https://www.youtube.com/watch?v=HV2GhOkQ1yY
https://www.youtube.com/watch?v=1CKEl0W31TI

https://www.youtube.com/watch?v=HV2GhOkQ1yY
osti jarej

Buchela pravi ...

Sosedovi psi vam prihajajo redno raztrgat kako ovco in plenit kokoši. Zdaj ste jezni na pse in v njih vidite krivca za vaše težave.

V zmoti ste!

Težave imate s sosedom. Če bi njega ne bilo, bi imeli mir, saj so njegovi psi pač odraz lastnika.

(Židje so samo Vatikanski psi)

Nimamo težav z Židi, ampak s Svetim rimskim cesarstvom", ki uporablja Žide za najbolj umazana dela in za varovanje svojega naropanega bogastva. Psi temu pač služijo.

Oseba iz videov skuša Vatikan oprati krivde in jo vali na Žide. Stara lajna, to poslušamo že 2000 let in nos za katerega nas vlečejo z zgodbico o Judi Iškarjotu, nam sega že do tal.

Če se hočete otresti rimskega zajedalca, ga morate zavrniti tam, kjer se vam prikazuje kot prijatelj. Zavrniti morate biblijske religije, katerikoli ste že nasedli. Isto velja za kristjane in muslimane, saj je tudi Koran biblijska religija, ki si jo je izmislil Vatikan, da bi zavladal divjim ljudstvom jugovzhoda. Vsilili so jim tudi izmišljen jezik (arabščino), ki je zelo uspešno pohodil prej zelo raznolike jezike s tistega področja.

Anonimni pravi ...

Se strinjam Buchela. To se zrcali tudi v tem, da Turki niso zasedli samo Savdske Arabije, okoli pa vse. Savdijci bi bili zrihtani v par urah, če ne bi vatikan rekel NE Turkom. Vseeno pa sumim na neko Jidiš koalicijo. Ta je v Siriji zelo jasno začrtana.Izrael, Saudis Turki in ameriški Judje.Po mojem si želijo prevzeti povodec v svoje roke, kot že večkrat v zgodovini in vsakič jih je Vatikan podavil, da so bili pridni.
Moraš pa priznati da v US ne prideš na pomemben položaj, če nisi Jidiš. Podobno kot pri nas, le da tu moraš biti vatikanski pankrt.
osti jarej

Buchela pravi ...

To, da so v Ameriki Židom odprta vsa vrata vem in vem tudi, da so jih v pečeh (žive) cvrli zato, da jim bodo ZATO odtlej odprta vsa vrata.

Vatikan se do Židov obnaša kot do psov. Povsod so zraven, nahujskajo jih na svoje žrtve, varujejo jim dom in premoženje. A ko gre za vprašanje vzreje in izboljševanja pasme, se kakega psa tudi pokonča. V taboriščnih pečeh so zanesljivo zažigali samo tiste Žide, ki so jih imeli na spiskih. Spiske pa je sestavljala služba za rasno čistost pasme Židov.

Nikar jim ne pripisujte prevelikega pomena, saj s tem zmanjšujete krivdo vatikanskega plemstva, ki je njihov lastnik in gospodar.

Buchela pravi ...

Pogosto so Židje v resnici samo krušni očetje. Soros na primer je papežev pankrt, mama pa je verjetno navadna madžarska kurba. Mali pankrt je pač odraščal s židovskim očimom in se od njega navzel pasjih lastnosti.

Anonimni pravi ...

Se strinjam Buchela, da so vse pogrome vodili vatikanci, ker so rabili židovsko zlato. Vseeno pa imam nek občutek, da so na bližnjem vzhodu malo solirali po svoje. Če bi uspelo, bi postali spoštovanja velika skupnost.
Nafta plin, poti, njihova tehnologija pa še bi se našlo.
Je pa zanimljivo da Judje vse to kaj dosti ne zamerijo vatikancem, sicer na bi tako zvesto igrali psa iz pogroma v pogrom.
osti jarej

Japod pravi ...

Hvala Vam za odgovor o Turku g. Buchela.


Kar se Židov tiče - najzvestejši služabniki so Sephardi Židi. Poreklom iz Portugalske in Španije od kjer so se (so bili) širili po Evropi.

Slednji so brez skrivljenega lasu preživeli 2.s.v. v Münchnu in po Evropi in še več v svoji Genovski izpostavi oklicani Gentile so brez pretresljajev preživeli in nadaljevali svoje aktivnosti tudi ob zasedbi Bizanca z strani prihodnjih Otomanov. Kar pove vse o Islamu, kdo mu gospoduje in kdo je njega avtor.

Kot Buchela pravi...so za odvračanje pozornosti in zlivanje gneva.

Vidim, da ste jim odtegnili vodo Buchela :)))

Kdaj pride dan, ko se bomo otresli te Rimske gnojnice mojstrov intrig in sprijenosti. Da se končno poenotimo, tudi z našimi brati Slovaki. Zanimivo..Bratislava je poleg Dunaja. Pol Avstrije pa so okupirane slovenske dežele., Torej umetno in namerno smo razdvojeni. So se pa naši predniki pod Tatre umaknili po hudih spopadih s Franko divjaki(sponzoriranimi od Rima). Naši geni pravijo, da so nam brati Slovaki in Irci.
Zanimivo na Irskem farji in faraoni beležijo težke izgube. Kdo bi se čudil po rimskih stvorih, ki pojejo Elvisove popevke in so serijski pedofili. No, pederasti bo primernejši izraz.Sedaj še škandal, da so pedri - kdo torej tako poriva tudi pri nas Legebitro in njihove feministične zablode?

Negujte svojo kulturo sonarodnaki. Prasica iz Rima bo ponovno poizkušala. A počasi bo njihovo mesto na oltarju, da jih dokončno zažgemo in ta smrad pošljemo za vse večne čase v vesolje.

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

prijetno je brati pisanje človeka vedrega duha, ki ne poveša glave in ne jadikuje, kako brezupen je položaj.

V zvezi s Slovaki in Slovenci ter našo preteklostjo imate na spletu zanimivo predavanje slovaškega profesorja zgodovine, ki uči v Južnoafriški republiki Ciryla Hromnika. Njegovo predavanje na Koprski univerzi so prevajali in posneli ter je na Youtubeu. Hromnik je avtor knjige "Slovaci, Slovenci, kje so vaše korenine", a žal nam Hervardi obljubljenega prevoda še niso ponudili. Med slovenskimi besedami je našel take, ki jih najdemo v dravidskih jezikih na jugu Indije (Vindija, Vendija, Venedija). Prepletenost slovenščine in Indije dokazuje tudi lani izišli Sanskrtsko slovenski slovar z nekaj desetisoč besedami, ki dokazujejo istovetnost.

Gotovo pa je treba preučiti spletno stran kanadske rojakinje Mile Deacon, www.globalwends.com , ki postavlja mejnike slovenščine precej bolj v preteklost, v čas pred zadnjo ledeno dobo in tudi precej dalj od Slovaške. Slovenščina je Atlantida, ki jo je z vseh strani zalivalo rimsko morje. Ostal je otoček z imenom Slovenija.

Za Žide pa bi rekel, da njihovo bistvo sploh ni očetovstvo in kri, ampak samo in izključno vera (pranje možganov). Poznam ogromno primerovv, ko so Židje posvojili rimske mladiče, ki niso imeli niti kapljice njihove krvi. A ker so jih vzgajali v veri, ki jim je dopovedovala, da so večvredni in da smo ostali živina (goyim - mimogrede, kako to, da mi uporabljamo isto besedo za vzrejo živine, namreč "gojim" živino?)

Zdi se mi, da so Židje samo v rimske pse dresirani ljudje. Torej Židje nikakor niso ljudstvo, ampak samo verski blazneži, nekakšni rimski specialci. Židje so (iz roda v rod) vzgajani rimski vojaki za izbrane naloge. In morda je ime Hebrei samo presnovek iz zgodnejšega Herber oziroma gerber, garbar, kar je po mojem najstarejši naziv za "vojaka".

Prepričan sem, da je "kasta" vojakov morala biti na nek način dedna, saj je šlo za izbrane družine, ki so imele v genih neko zaželjeno lastnost. Te lastnosti so (pasja) skrb in (pasja) predanost, zaradi česar ima slovenska plemiška družina Lambergarjev v grbu dva psa.

Tudi Kelte, ki so povsem napačno razumljeni kot ljudstvo, moramo razumeti na enak način. Kelti so bili (versko utemeljena) dedna kasta trgovcev in se v majhnem številu pojavljajo po celotnem evropskem prostoru.

Židje so danes samo nek ostanek prazgodovinskega pasemskega deljenja ljudi na posamezne "delovne" skupine.

Prepričan sem, da smo bili ljudje nekoč pasemsko čisti in z izborom in parjenjem ločeni na vojake, trgovce, kmete, . . . . vendar nikakor ne smemo razvrščati teh skupin po pomembnosti, saj so si enakovredne. In vendar je vlečni konj drugačen od bojnega, pes ovčar pa ni enak lovskemu psu.

Šele ko je rimski okupator vse nas spremenil v sužnje, nas je tudi med seboj skrižal, da bi se izgubile prednosti (in nevarnosti) ki so nastale v tisočletjih z izborom, s plemenitenjem (od tod beseda plemstvo). Ne vem, če poleg Židov, kot ostanka nekdanje pasme goljufov :), danes obstaja še kak podoben ostanek prazgodovinskih človeških pasem?

Nikar me ne razumite napak. Nisem obseden s plemstvom, ampak skušam razumeti človeško obnašanje in nagnjenost k izpopolnjevanju vsega okrog sebe. Tako, kot so tisočletja skrbno plemenitili pse, konje in druge živali, so to počeli tudi z rastlinami in po mojem mnenju tudi s svojim rodom. Zato pa so morali vojaki postati "pasma" in so morali paziti, s kom imajo otroke, da se lastnosti ne bi izgubile. Enako velja za vse ostale posebne dejavnosti, ki zahtevajo od nas ne le znanje, ampak tudi prirojene nadarjenosti.

Če bi se psi med seboj pomešali in bi dobili same mešance (pri konjih so bili to mustangi), bi s takimi psi težko pasli ali lovili, saj mešanci za nič niso posebno dobri.

In ker je človeštvo z mešanjem danes povsem uničeno, smo tudi bistveno manj sposobno, če nas primerjamo s predniki.

Anonimni pravi ...

Zakaj bi bili obsedeni. Primerjava z pastirskimi psi je še kako na mestu. Volkovi pa krožijo in iščejo sesek...Mogoče od tu tudi rimska zgodbica v volkulji, ki je vzgojila dva otroka?

Gledano skozi prizmo zgodovine je vsekakor smiselna trditev, da je parjenje bilo bolj načrtno. So že vedeli zakaj. Tudi glede "kast" se strinjam nenazadnje je to v (v)Indiji aktualno še dandanes. Bilo bi nekaj narobe z nami ko bi žlahtnili samo stvari in živalsko cesarstvo ne pa tudi sebe.

O tem verjetno pričajo tudi številni priimki - namreč dobili so ga po družinski obrti...torej je šlo za tradicijo. V kolikor gre za tradicijo se trudiš "posel" izpeljati čimbolje. V kolikor je zadeva tudi genetsko pogojena sploh ni vprašanje, če je Vaše predvidevanje resnino. Je dejstvo.

Hvala za bogastvo informacij, ki ga delite z nami....danes nič ni to za kar se izdaja. Koliko pozornosti in taktnosti je potrebno in pa sposobnost branja med vrsticami. A nismo neumni Sloveni...ker imamo tisočletja za osnovo naši prelepi kulturi. A ko človek bere uradno zgodovino smo komaj kaj boljši od opic. Razvoj raketne tehnike (Potočnik) in marsikatere druge stvari priča proti temu.

Naduti Rimljani so v bistvu brezvretenčarji in velike lulike. Niso M od moža. Zato pa nas z raznimi legebitrami in feministkami uničujejo (tudi hormonsko). A ko bo prvo zadnji in zadnji prvi...jih zdrobimo kot jajčno lupino. Izrodke nizkotne. Kdor ne pozna teh ljudi in naseda njihovi javni podobi ne zmore niti približno doumeti kako POKVARJENI in IZPRIJENI so ti ljudje v resnici.

Veste razmišljam o selitvi v tujino ampak nekako iz čiste trme in ljubezni do domovine, ki bi jo nato Rimljani naselili z še večimi šiptarji ostajam. Kariera ne more pretehtati srca.

Škoda je le, da so nas komuinisti prikrajšali za cvet slovenstva. Intelektualce, gospodarstvenike....in še marsikoga normalnega so v jame zmetali. Kot že tolikokrat od Rimske okupacije...

A še nas je...ponosnih in zavedajočih se svojih globokih korenin.

Japod pravi ...

Prevzemam vso odgovornost za zgorajšnji prispevek :).


Vprašal bi še čigav je tolsti mrož Jurij Detiček, varovanec NIka Kavčiča in zadolžen za vzporedno ekonomijo in pranje denarja v tržaški izpostavi. Za finančno uničenje naših zamejcev je dobil državno priznanje. Torej je jasna politika države do svojih ljudi...

Buchela pravi ...

Brezimni iz 13:33, hvala za napisano. Takšne misli in načelna drža ponosnega Slovenca bo tudi v drugih zbudila enake občutke.

Vsi ljudje ne morejo biti za zgled, za to je potrebnih veliko lastnosti, ki niso pogoste. Potreben je pogum, potrebna je zvestoba svojim načelom, potrebna je sposobnost žrtvovanja (ugodja in izobilja, ki ga prinaša sklonjena glava) in potrebna je sposobnost trovid(enj)a (druida), ki ve kaj se je zgodilo nekoč, razume, kaj se dogaja zdaj in zna sklepati kaj se bo zgodilo v prihodnje.

In priimki res kažejo na to, da se je skrbno plemenitilo svoj rod, da je postajal v izbrani dejavnosti vse boljši. Cehovska združenja so imela velik pomen, ki ga danes ne razumemo več.

---------------------------------------------------------------------

Jurij Detiček pa je habsburški pankrt, najbrž vnuk od Antona Korošca (ki je bil skoraj gotovo pankrt od cesarja Franca Jožefa). Ne razločim pa ali je Rodetov, Kotarjev ali od katerega njunih znanih ali še neznanih polbratov.

Anonimni pravi ...

Ste videli kako je rimska zalega povzignila svojo voluharko v svetnico? Dva filmčka dosti povesta o njej in še se da najti.

https://www.youtube.com/watch?v=BI8A0VsgeuY
https://www.youtube.com/watch?v=65JxnUW7Wk4
http://www.huffingtonpost.com/krithika-varagur/mother-teresa-was-no-saint_b_9470988.html

Dobro ta zalega obrača,vrti in še kaj sam da je slika lepa.

Japod pravi ...

Lepo, da ste pozorni.
Da, tu gre za klasično zavajanje katolikov. Zoprnica se je napajala kot Črni bog, ki se mu je udinjala od trpljenja in straha ostalih človeških duš.
To pove tudi vse o papežu, ki je takšen stvor "posvetil". Da gre za sataniste priča tudi dejstvo, da so jo imeli zloženo v "meditativni položaj" (seveda mumificirano) v nekem njihovem centru v Indiji. Podobno kot paradirajo mumificirano truplo očeta Pija.

Sicer pa ko gledamo tole sliko:
http://siol.net/galleries/gallery-177953/?image=1

Se mi zdi, da iz njenih oči gleda in iz njenih žnablov visi Moša.

Anonimni pravi ...

Da sem postal pozoren se lahko zahvalim Bucheli in njegovi strani vam Japod in ostalim komentatorjem, da sem našel izhod iz tega labirinta ki ga nam je postavila rimska zalega.Vedno sem čutil, da je neki proti nam. Da pa še omenim zadevo glede britanskih kraljevih vampirjev, sem našel filma ki dajeta za razmislit.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5SapoEfmng
https://www.youtube.com/watch?v=z5fIwLo1Trs

Japod pravi ...

Oblast in moč sta dedna, ja. Četudi se danes ne izbira več genov amak so prevladali geni izrodkov. Zato se tudi tako očitno forsira takrat že popularna sodomija.Za ohranitev krvnih linija in prestola pa je povsem nujen način razploda, ki ga tu razkriva avtor z uvidom. Če ste bili pozorni letos je nek angleški katoliški škof (!) sam opravil test svojih genov. Presenečen je ostal (jaz malo manj), ko je izvedel, da je sin Churchillovega tajnika podtaknjen v svojo družino. Mati je rodila natanko 9 mesecev po poroki...

Vedeti in videti...žal nas danes silijo verovati. Buchela ima povsem prav. Tudi sam menim, da so naši predniki bili veliko bolj modri od nas.

Anonimni pravi ...

To da duhovnik ni to vedel že prej težko verjamem. Morda ampak samo morda ni vedel kdo je bil osebni spermans. Sicer se ne bi tako lepo rangirali ne glede na sposobnosti, če ne bi natančno vedeli kolikšna je bila posvetitev spermijev osemenjevalca.
oj

Buchela pravi ...

Preizkus dedne snovi angleškega škofa je zanimiv, zato vas prosim za povezavo na ta članek.

Glede tega, da pankrti vedo, kdo je njihov resnični oče pa sem v dvomih. Če že vedo, tega niso izvedeli od svojih mater, ampak od rimske oblasti, ko je prišel čas za posvetitev (inicijacijo). Pa še pri posvetitvi gre morda samo za "ti nisi od tvojega uradnega očeta, ti si od enega izmed nas", saj bi bilo seznanjanje pankrtov z resničnim očetom preveč tvegano. Pankrti bi potem hoteli imeti z njim stike, morda bi ga hoteli celo izsiljevati za denar in pomoč. Močno dvomim da pankrti vedo za svoje resnične očete. Morda nekateri. In če je bila orgija in je špricala sperma vsenaokrog, kdo je bil potem oče? Podobnost je sicer pogosto kar izrazita, a tega ne vidi vsak, še jaz imam včasih težave. In zaneslijo vem, da je najtežje ugotavljati podobnost za bližnje.

Peter Stelzer je za pravega očeta izvedel od mame, saj je takrat kavsala samo z Rodetom. Školjč tudi, saj je bila Popitova sodelavka. Rupla je mama nasrala, da je bil oče "nek visok italijanski oficir" (ker ji je bilo nerodno, da jo je nabrisal tak pohabljenec, kakršen je bil Pijade), Kračunova žlahta je vedela, da je Davorin "najbrž" od Tita (ker jih jo je najbrž guncalo več). . . .

Morda pa imate prav. Morda pa pankrti res vedo za svoje resnične očete. To jim nenazadnje pomaga pri napuhu.

Buchela pravi ...

Sicer pa je pomembno samo to, da je osemenjevalec (pri nas preko UDBe) javil kje je bil uspešen, da so farji to vnesli v knjige. Te knjige so temelj rimske zarote. Pankrte potem pregledujejo astrologi (rojenice), ki določijo ali bo iz tega pankrta frizer ali furer. Potem pa sporočajo učiteljem in podobnim, kako naj z malim rimskim pankrtom ravnajo. Naj ga "spuščajo" in spodbujajo ali naj ga zaničujejo in onemogočajo. Prej ali slej je rimskemu pankrtu določen tudi "boter", ki ga neposredno spremlja in uvede v organizacijo. Pahorju je bil boter Kučan, njegovemu polbratu klavcu Radanu pa seveda "nek zdravnik".

Japod pravi ...

Bi rekel, da dokler niso pomembneje vpeti v dejavnosti omrežja je smiselno, da ne vedo sicer obstaja tveganje izdaje. Rojaki gre za sistem star vsaj dve tisočletji. Te stvari so premišljene. Vsekakor pa prezahtevne za umsko prizadete komuniste.

Buchea izvolite povezavo:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/08/justin-welby-dna-test-reveals-my-secret-father-was-sir-winston-c/

Samo poglejte njuno podobnost. Ni potreben DNK test haha. Ponovno pa je bil dan v rejo Židu (!).

Anonimni pravi ...

Ne morem da ne omenim polpankrta Cmerarja.Dejal je saj ste vi tudi kršili zakon, zakaj se sedaj pri naši kršitvi vsajate.Vem da je to le igra ampak kako so butasti se pa tudi vidi.
oj

Japod pravi ...

Cerar je izprijen mentalni invalid vreden pomilovanja, kot cela njegova komunistična družina. Njegova pojava in osebnost še najbolj spomninjata na mokro cunjo. Dejanja pa kažejo na težko moralno izprijenost in inkasantstvo.

V Sloveniji se žal močno pozna negativna selekcija. Posledično nepismeni kreteni vodijo zadeve kjer ne bi smeli niti prismrdeti zraven, polna umsko prizadetih je tudi javna uprava. Povsem sama sebi namen kot večina institucij in inštitutov v Sloveniji.

Nedavno nas je EU opozorila, da ne črpamo sredstev, ki so nam bila namenjena v evropski perspektivi do 2020 ( okoli 4 milijarde €). Kako je to mogoče? Se pravi ti prizadeti osebki niso sposobni spravit skupaj projekta na bazi katerega bi počrpali DODELJENA sredstva. Razumete sedaj o kako nesposobnih KRETENIH je govora?

Jaz sem za STARO PRAVDO. Dol s tem Rimskim pravom in sodniki pionirčki in kastnim sodstvom. Le poglejte sedaj Bavčarjev primer.

Škoda, da so Romuni javno likvidacijo Čaušeskuja izvedli ker so se naše rimske oprode takrat pokakali in poskrili pod kamne kot črvi kakršni so. Saj veste ob nevarnosti se podgane hitro poskrijejo. Tako so zavedli narod. A ista usoda kot Čaušeskuja mora dočakati njih, dokler janičarji še živijo. Začenši z Kučanom in raznarodovalnim Rodetom. Zločinci nad slovenskim narodom.

Anonimni pravi ...

Z bivšo skretarko in sedanjo ministrico bo težja, pri najboljši volji ji nisem našel par.
oj

Buchela pravi ...

Meč ni posebno dobra rešitev za naše težave. Zaenkrat je za obračun tako ali tako prezgodaj, saj je imperij še premočan.

Potrebno je počakati.

Sila bi lahko v tem trenutku povzročila izbruh vojne, zato je treba biti zadržan. Neumno bi bilo razrušiti vse kar imamo, samo zaradi tega, da bi potolkli 1 odstotek zalege.

Anonimni pravi ...

Obstaja sum, da je bil dogodek v bolnišnici Izola izsceniran, kot se to dogaja v ostalih državah. (False flag)

Preveč neumnosti so flancali v uradnih izjavah, izjavah prič in po poročanju medijev.

Korist od tega im oblast, da nam še bolj zategne jajca in si pobasa še kak miljonček.





Anonimni pravi ...

Glede kako nam lažejo za vsak dogodek ni nemogoče.Bogi dohtar je bil Mexikanc.
oj

Japod pravi ...

"komandos" pa je bil bivši UDBAŠ, komur sodstvo ni dovolilo preiskave stanovanja, kjer je imel shranjeno avtomatsko orožje. Ne bi se čudil v kolikor je zadeva bila opravljena pod "lažno zastavo".

Kar se pa bivše sekretarke tiče že priimek močno vleče na Janičar hahaha.


Buchela a volitve tudi niso rešitev saj desnica ne obstaja in je prestreljena z podganami. Torej je edina možnost, ki jo sam vidim oddaja neveljavne glasovnice?

Kaj je levica in desnica se lepo vidi v farsah, ki jih pri hrčkih trpijo naši rojaki.

Japod pravi ...

BUchela lepo, da ste opozorili tudi na barve SKB-ja. Sedaj razumem njihove poteze.

Istrabenz je bil solidna in uspešna firma, ki je v svoji skupini imela kar nekaj paradnih konjev. Na osnovi revizije, ki jo je opravila mednarodna in priznana revizijska hiša je Istrabenz posloval pozitivno in redno pokrival obroke, ni bilo zaostanka plačil in tudi do dobaviteljev je posloval solidno. In osnovna caka je bila ker so kredite zavarovali v delnicah in delnice so v tistem času padle, zato je bila seveda nedvoumna poteza reprogramiranje kreditov pa ne zato ker ne bi morali pokrivati obveznosti ampak samo zaradi tega ker so banke nemudoma hotele imeti plačano razliko med vrednostjo delnic ob danem krediti in pa na to vrednost. In tu se ni šlo za 10 ali 20 mio, šlo se je za okrog 60-100 mio eur kolikor so hoteli imeti v enem mesecu da bi s tem zmanjšali glavnico. In kdo je imel najpomembnejšo vlogo da so Istrabenz raztrgali in dobesedno uničili čez noč: SKB ki je imela najmanjši delež, noter je pa še potegnila NLB ki se je sprva takšnega načina uničenja podjetja branila na vse pretege. Ampak je kasneje tudi sama zagnala mašinerijo in posredno potegnila notri še NKBM.

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

do volitev je še daleč in do takrat se lahko še marsikaj spremeni. Najprej bomo opazovali volitve hrčkov in kavbojcev. Avstrijci pa so se volitev ustrašili in so jih prestavili.

Opazujte, kako klecajo.

Anonimni pravi ...

70 letnik je odšel na strelski pohod, z berglami....
Uporabil je 4 pištole.
Z prvo je ustrelil dohtarja ter policista, drugo je vzel ustreljenemu policistu. Z to pištolo je ustrelil drugega policista ter tudi njemu je vzel pištolo. Četrto pištolo je odvrgel iz avta zavito v prozorni plastični vrečki.

Kakšen komandos.:)Akcija za nizko proračunski film.

Izgleda pri nas gredo tudi take stvari skozi.

Japod pravi ...

Mišljeno je bilo ironično zato tudi navednice anonimni gospod. Vaš komentar vseeno ne spremeni dejsva, da je šlo za Udbaša (ker bivši očitno si samo v trugi) , ki je imel doma avtomatsko orožje. A ga imate tudi vi, ko je to tako vsakdanja zadeva?
Zakaj sodnik ni odobril hišne preiskave, ko pa so se te stvari vedele? Ljudje, ki so ropali institucije imajo doma avtomatsko orožje pa nič...Gospod sanja se Vam ne v kakšni državi živite. Pa Vam jaz razložim z eno besedo - MAFIJSKI. Pozanimajte se raje kdo je bil Kazimir Živko Pregl in kaj je počel v Črni gori, pa lahko potem govorimo naprej kaj je in kaj ni mogoče tu.

Za država zavestno podpira balkanske kriminalce, jim omogoča vse usluge - od strokovni za pranje denarja do preprostih - nastanitvenih. Obenem pa tudi sama vstopa v časnte dejavnosti kot je pranje denarja za nepismene Črnogorce in Italijansko mafijo (Sacra corona unita, Camorra). Mogoče boste tudi doumeli kaj je nacionalni interes zaradi katerega ne smemo prodati NLB-ja.

Tako, da kaj je in kaj ni mogoče v tej državi...imejte odprto glavo. Tu je mogoče marsikaj.

Anonimni pravi ...

To je vse še normalno. Paranormalno postane, ko banditsko pankrtsko krivosodje prepreči pregled mesta bivanja morilca. Najbrž ni bilo časa vse pospraviti pa so malo zadržali preiskavo.
oj

Anonimni pravi ...

Peterle je rekel da bomo druga Švica. No prva Švica je že na prvem mestu, v njo pritaka umazan denar z vsega sveta.

Ker smo druga Švica, pokrivamo Balkan. Tle smo močni. :)
Si želimo take Slovenije?
Če bi oblastniki svojo energijo usmerili v dobro bit ljudi, bi nam še Švica zavidala.

V podjetništvu sem 25 let. Od osamosvojitve Slovenije.
Začeli smo iz nič po 25 letih smo na nuli. Vsaj pozitivni.
V tej državi je za bit samostojen in zaposlovat ljudi, potrebno veliko žrtvovanja. Še težje je bit dostojen.

Naša država je res mafijska. Od samega začetka je dopuščala, da dolžnik ne vrne dolgovanemu denarja. In tako je oblast ustvarila kaotične razmere za prebivalce ter podjetja.

Leta 1994 so razbili SDK (služba družbenega knjigovodstva)kot samostojnega kontrolorja.Oblastniki so postali kontrolorji samih sebe.
Sami so si nadzirali pretok denarnih srestev.
Po isti agendi so to naredili v vseh republikah naše bivše Jugoslavije.


Za zanimivost v Ameriki so uvedli sistem, tak kot je bil naš SDK.

Na koncu so še največji reveži oni kateri so nas okradli vsa ta leta in naš še muzejo.
Vedno se je našel nekdo ki je še boljši.
Tudi oni so prevarani.

Kako so jim ob izbruhu krize na Cipru izpranili račune, skoraj čez noč.
Kam so šli miljoni, miljarde?

Trend na primorskem je da podjetniki iz Italije registrirajo podjetja v Sloveniji, ker imamo nižji davek na dobiček. Pa še sporazumevat se znamo v njihovem jeziku. Bolj kot korist za razvoj, se gre za dobičke bank, ter poljnenju proračuna na račun črpanja socijalnih sredstev namenjenih prebivalcem druge države.
Naprimer Lovšetova American ekspress, katera je ipostava Italijanske American Ekspess. V Izoli so kupili sedež uprave od Droge-Kolinske katera je zdaj v lasti Hrvaške Atlantic groupe.

V njej zaposleni fehtajo Italjanske uporabnike American ekspress da jim vrnejo minus katerega so naredili z uporabo njihovih storitev.

Beda od bede mora bit za zaposlene, ko bentijo na njih besni Italjaniski uporabniki.



Skeptičen sem gede dogotka, ko je 22 letni Nemški državljan baje musliman, ki je iskal za delat po Slovenskih hišah zabodel v kanalu 30 letnega policista.
To se mi zdi da je povezano z ztrahom ki nam ga vsakodnevno cepijo z migranti.

Ter ko je 44 letni voznik na Ižanski zbil 33 letnega policista.
V slednjem dogotku, se mi zdijo številke v povezavi mistične. 33 Order of caos, dvoglavi orel.

Vse se pa gre zaradi tega ker so se ljudje začeli bunit in treba nas spravit v strah.




Anonimni pravi ...

"All the world's a stage and all the men and women merely players"

William Shakespeare's As You Like It

Buchela pravi ...

Prejšnji teden sem nekje napisal to pripombo:

. . . . Res je Vatikan prek "pisma" šefa ameriških masonov Alberta Pikea šefu evropskih masonov Giuseppetu Mazziniju leta 1871 napovedal tri svetovne vojne in res sta se dve zgodili natanko tako, kot je napisano v pismu.
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

A tretja svetovna vojna je utvara. To je previsoko postavljen cilj, ki ni upošteval življenske dobe rimskega imperija.

Tole sem pred dnevi napisal o strahu pred tretjo svetovno vojno:

Buchela 26. Avgust 2016, ob 12:34

Glejte, živimo v času, ko se iztekajo zadnji dnevi zvezdnega obdobja rib (500BC do 2000AD), za katerega je bila značilna kalna in temačna stoječa voda v kateri plenita spolzki in neulovljivi ribi (rimsko vodstvo ima na glavi kapo v obliki ribjega gobca http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican138.htm).

Prihajajoče zvezdno obdobje vodnarja (2000AD do 4500AD) prinaša čas splakovanja, čas pranja, čas bistre, prozorne vode. To bo čas brez skrivnosti, ko bomo vsi o vseh vedeli vse. Najlepše utelešenje teh lastnosti dobe vodnarja je prav svetovni splet, ki z nezadržno silo spira motno vodo, v kateri zdaj vse jasneje vidimo svojo sedanjost in svojo preteklost.

Živimo v času velikanskih sprememb in razumljivo je, da smo zmedeni.

Veselite se, da se je voda zbistrila in da zdaj vidite dve velikanski ribi, ki sta 2500 let vse požrli, ker sta bili skriti v temni motni vodi. Ti dve velikanski ribi umirata! Umirata zaradi tega, ker je minil njun čas (in ne zato, ker bi ju mi premagali). Umirata tudi zato, ker ju v bistri vodi vidimo in se jima spretno izmaknemo, pa zato ostajata vse bolj sestradani.

Seveda nas je strah teh dveh ogromnih stvorov (utelešenih v zahodnem in vzhodnem vojaškem stroju) in bojimo se, da se bosta spopadli med seboj za zadnje kose hrane (tretja svetovna vojna). A naš strah je odveč!

Crknili bosta od starosti, ne od lakote. Njuno življenje se je zaključilo in nič ju ne more več obdržati žive.

Anonimni pravi ...

Cern v Švici je ena velika luknja v katero mečemo davkoplačevalski denar. V bistvu Cern je server,velik shranjevalnik podatkov sedež Cije za Evropo. In mesto za izvajanje satanističnih ritualov.

Kot smo lahko videli na proslavi odprtja najdalšega tunela na svetu.
Čista satanistična predstava. Smejijo se nam v obraz, tako drzki so.

Ker je Cern pod zemljo, si lahko samo zamišljamo na podlagi videnega, prebranega in povedanega, kaj je v njem.



Tako kot je Nasa v Ameriki.
Kdor verjame nam predstavljenim Nasinim dosežkom v vesolju je zmanipuliran, od samega otroštva na dalje.
Od staršev, šole, družbe,... ne moreš se izognit manipulaciji. In tako učimo mi naslednje generacije.
Vsi si radi domišljamo stvari, da izgledajo lepo.
Ljudje so verjeli, da so pristali na luni, ker so tako rekli po radiju.
Tako potujemo po raznih vesoljih...

V bistvu so določene zvezde na nebu vsako leto ob istem času na istem mestu. To dokazano od kar so ljudje znali opazovat in označevat pot nebesnih teles. Enako velja za sonce ter luno.

V šoli so nas učili da luna odbija sončno svetlobo.

Če je tako zakaj na tisto mesto kjer sveti luna je bolj hlano kot tam kjer ne doseže njena svetloba.

Ob jasni luni so noči hladnejše.

Zvezda severnica je vedno točno pravokotno nad severnim tečajem. Kako je to možno, če se pa toliko hitro premikamo po veolju.

Veliko je nejasnosti.

Anonimni pravi ...

Težko je človeku, kateremu si skozi življenje ustvari pogled svet na podlagi naučenega, medijev prepričat, da so stvari drugačne kot izgledajo.

Ena velika luknja v Sloveniji je elektrarna v Krškem. Biznis
za dobavitelje za skladiščenje za izbrane izdelovalce opreme, zavarovalnice.
Zavarovalnice, dobivajo premije vedoč, da se ne more zgodit nič razen, kar si pankrti določijo, da se bo zgodilo.

Pol jim lahko Severina pleše za novoletne zabave.

En velik biznis so jedrski odpatki, kateri po uporabi v elektrarnah z dodelavo postanejo spet 96% uporabni in imajo veliko vrednost v industriji, zdravstvo, vojski,...


V Krškem uparjujejo vodo in z to paro poganjajo turbine za pridobivanje električne energije. Tako kot vsaka jedrska elektrarna.
Kako uparjujejo, tako da z zvočnimi frekvenčim valovanjem ločijo iz vode vodik in kisik potem z drugimi frekvencami te pline zažgejo v plazmo, tako uparjeno vodo dovajajo v turbino in z njo proizvajajo električno energijo.
Palice, pogače Plutonija, Urana so zelo močen vir energije katere oddajajo določeno frekvenco. Tudi radijo oddajnik oddaja določeno frekvenco.

Nuclear(No clear) energy. Ni jasno kako jo pridobivajo.


Najbolj varne ter najmanj potratne so prav jederske elektrarne.

V Nemčiji so prebivalce tako zmanipulirali, da še sami si ne želijo eletrične energije iz jedrskih elektrarn. Se mečejo na tire pred vlake. Glavni aktivisti so Greenpeace.
Kateri so kontrolirana opozicija.
Tako so jih prepričali, da raje vlečejo plinovode, naftovode iz daljnih držav in za to plačujejo zasoljeno ceno.

V Fukušimi je eksplodiral kotel, tako tudi v Černobilju. Po tem bi morali bit že vsi mrtvi oziroma vsaj degenerirani.
Je temu tako?

Jaz na srečo po eksploziji kotla v
Černobilju, sem bil na drugi strani Soče, kjer je bilo označeno kot varno območje celo za pašnjo živine.
Degenerirani smo postali zaradi medijsko oblastniške propagande.

Toliko kolikor je vode v Sloveniji, bi lahko imeli brezplačno energijo v vsaki šoli, bolnici, hiši, prevoznem sredstvu itd.


Anonimni pravi ...

To bi bil en velik preskok za miselnost ljudi, kjer bi se odmaknili od slabih mislih, ki nam jih vsiljujejo vsakodnevno. Stalno je stah, vojna, kriza.
Koga bi brigala vojna zaradi energentov???

Koliko bi vsak človek prešparal mesečno na račun drugače pridobljene energije oziroma koliko bi mu več ostalo.

Gospodarstvo bi zaživelo in ljudje tudi.



V Hirošimi ter Nagasakiju so odvrgli zažigalne bombe. Ker so Japonci leta 1945 živeli pretežno v hišah iz bambusa, ter imeli ločene prostore z predelnimi stenami iz prosojnega papirja, se je cel del mesta upepelil.
Na slikah po eksploziji je most pod točko eksplozije ostal cel. Tako kot ostali zidani obljekti.

Po prvi odvženi bombi so preživeli prebivalci Hirošeme videli da tisti ki so ostali v zaklonu za kakšnim tršim predmetom ostali živi.

Zardi tega dejstva je bilo manj žrtev v Nagasakiju.



Zgodba z dinuzavri je tudi samo manipulacija. V šoli so učili da nafta je nastala iz ostankov dinozavrov in podobnih bitij.
Koliko je bilo teh dinuzavrov? Nefte še kar ne zmanjka.

Ko gledaš skeletre T rexa ti ne more bit jasno kako to sploh stoji pokoncih. Zložili so kosti od res živečih živali, kakšnega slona, krave, osla in tako nam predstavili, da naj bi izgledal dinozaver.

Dokazi z katerimi naj bi nas prepričali so predstavljeni kot film Jurski park. V nekaj muzejov so zložili nekaj kosti in to naj bi bil kot glavni dokaz za njihov obstoj. Panteologoi z dokumentarci o teorijah nastankih, življenju in izumrtju dinozavrov podajajo teorije katere ne morejo bit nedokazane.


Zgodba, da je nekaj priletelo iz vesolja in ubilo vse dinozavre.
Vse je ena velika manipulacija, katera je priprava na naslednjo manipulacijo.


Od kar pomnim, v času mojega življenja ni nobenega človeka ubil asteroid ali meteorit.
Razen lani sem videl na sliki v časopisu iz Indije kako skupina ljudi gleda v luknjo v katero naj bi priletel meteorit.
Verjetno gledajo v neskončno luknjo davkoplčevalskega denarja.

Stalno smo v nevarnosti, da nekaj prileti iz vesolja, naj bodo meteoriti, asteroidi, vesoljci.
Pa še kak pokvarjen satelit nam lahko pade na glavo.

Nisem še videl satelita niti slike satelita. Vsaj take slike, da ni ustvarjena na računalniku.
Tudi slike zemlje iz vesolja nisem še videl. Tako da ne vem kako izgleda.



V bistvu nas z neskončnim vesoljem, želijo programirat, da smo kot živa bitja, posameznik neskončno majhni, a krivi za vso zlo tega planeta.
Še krivi smo kot posameznik, da nas je preveč.


Kaj bo moje vozilo, hiša osneževalo okolje. Ko pa vsi ljudje na planetu in industrija skupaj pripomore k 5 % izpustov ogljikovega dioksida v ozračje.

S temi ispusti so si naredili tržno nišo, kako še stisnit denar od nas ljudi.
Plačujemo razne davke, kvote na onesnaževanje, a ne vemo kam ta denar pravzaprav gre.

To je moje mnenje o določenih stavereh. Dosti je pripomegel k temu svetovni splet. Blog od Buchele mi je odprl glavo in oči, da sem lahko izvedel kdo nam vlada in kakšna je matrica.
Vem, da vem zelo malo.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav
Andrej

Buchela pravi ...

Ta je pa dobra, . . .

Napisal sem dve strani dolgo pripombo, pa mi jo je "Blogger" požrl.

Anonimni pravi ...

Andrej, odličen komentar oz.prikaz dejanskega stanja. No to je še veliko huje kot ste ga opisali. Lažejo nam v takem o obsegu, da bi se najbrž večini
ljudi "obrnilo", ko bi zvedeli kaj vse z nami počnejo. A žal so ljudje tako
indoktrirani - zapeljani, da več ne vidijo tistega kar bi morali in kar dejansko obstaja. Pred našimi očmi in tipali. Največja laž nad lažmi je pa to, da je zemlja globus...No o ravni zemlji, kar te dejansko je, na spletu 100 in 100 dokazov...No saj ni treba iti na splet, da vidiš, da se zemlja ne vrti...Od te laži potem vse druge..

Buchela pravi ...

Ne pretiravajte, gospodje.

Osredotočite se na prepoznavanje rimske oblasti in samo tistih laži, ki koristijo Vatikanu. Četudi bi bila zemlja stožčasta, bi to ne imelo nikakršnega vpliva na rimsko oblast, zato to za nas ni bistveno.

Tudi ni bistveno, če so si dinozavre izmislili ali pa ne!

Ne ukvarjajte se z oslarijami in ne nasedajte navrženim kostem za glodanje, ker s tem delate uslugo sovražniku. To je najosnovnejša zvijača . . . . Da zamotiš jeznega psa s kostjo, ki jo vržeš predenj.

Ostanite osredotočeni na imperij!

O dinozavrih, mamutih, ploščati zemlji in podobnem ne bomo razpravljali, ker za to nimamo časa. In zato, ker za naš cilj to ni bistveno.

Poglabljajte se v zgodovino Slovencev, slovenščine in vpletenosti v nastanek rimskega imperija. Zakaj ima Vatikan ime po Slovencih (Vae(ne)ti(kan))? Zakaj je hotel Hitler na Blejskem otoku zgraditi svetišče Votanu. Kaj je na Sloveniji tako izjemnega, da nas rimski okupator ni uspel zmleti?

Spoznavajmo svoj izvor in svoj pomen ter vlogo v prihajajočih dogodkih in spremembah. Oblika zemlje za to ni pomembna! Tudi obstoj dinozavrov ne!

Svoje misli, želje, hrepenenja in dejanja moramo usmerjati v zelo ozko področje, sicer se bo naša moč razpršila in ne bo zalegla za nič.

Tudi moj blog razjasni le del razmnoževanja, manjka pa mu še veliko podrobnosti, pri katerih sem odvisen od vaše pomoči. Blog je dovolj obsežen, da mi ga ni treba bistveno razširiti. S pregledom 600 slik dobi gledalec dovolj jasen občutek, kako se rimska golazen razmnožuje.

Zdaj nas zanima globina.


Zakaj sem si nadel vzdevek Bučela, če pa je to vatikanski simbol?

Anonimni pravi ...

Moje mnenje je da je vatikanizem kakor muslimanstvo židovski projekt, tudi voden v ozadju še dandanes.Švica nekoč Helvetia je postala center židoizma in bankarstva, ko so domorodne Slovenete podredili.Zato je Švicarska garda v vatikanu, zastava je podobna vatikanski. Morda za tolažbo so nadeli ime vatikanu celo po domorodcih, saj so od njih počrpali vsa religiozna spoznanja in običaje.
Poglejte saudijce, dokazano židje in obnašajo se kakor židje, so pa najbolj zakrknjeni in zabiti mohamedanci na svetu. Celo na verski obred hodijo ostali vsako leto k njim. In samo Saudijsko Arabijo Otomanski imperij ne pripoji k sebi. Vse države okoli pa pripoji, neverjetno. Vatikanski žid je rekel pustite jih pri miru, pa boste drugje lahko harali.
Žal, to je le delček dokazov.
oj

Anonimni pravi ...

Američani vedo kaj imaš na krožniku in šele sedaj bombardirajo ogromni kemični kompleks od ISIS v Iraku, v njihovi privatni koloniji.Še lagat ne znajo več.
oj

Japod pravi ...

Anonimni gospod, Švica je lahko le orodje in nikakor ne izvir. Kot tudi banke. O temu nekaj malega vem in lahko Vam povem, da si banka nikakor ne more lastiti denarja. Denar je v lasti države, torej v lasti državljanov. Drugače ne more biti. So pa z zakonskimi mahinacijami centralnim bankam dodelili pravico do emisije denarja (čeprav je denar od države). Preko procesa emisije si ga CB lasti in nato posoja državi (pa čeprav obstaja v obtoku le denar za glavnico. Denar za obresti se more prinesti noter od poslovno povezanih subjektov, kar pa pomeni, da vračilo posojila povzroči garantiran propad poslovno povezanega subjekta.
Deanarju vrednost da kdor ga sprejme in nikakor podpis guvernerja.

Bankirji so le oprode. Kriva je mafijska država, ki je iz nas ustvarila molzne kravice. To pa je specialiteta imperija z dveam orlovima glavama.

Dovolil jih je Charlemagne. Torej vstop cerkve v državo in pa uradno nasledstvo Rimskega imperija. Sveto rimsko cesarstvo.

Charlemagnovo nagrado je prvi dodelil zloglasni Calergi Coudenhove. Dobil jo je tudi Paul Spaak. Nacist med WV2, kasneje pa podpisnik RIMSKE pogodbe, torej začetka EU...tam je izjavil, da so s pogodbo ponovno vzpostavili Sveto rimsko cesarstvo brez enega samega metka.
Dobila jo je Merkelca in jezuit Van Rompuy...

Vendi, Vindi...pa se še ne damo. SPloh , ko se bo megla laži razkadila izpod nam ljubih vršacov. Takrat bomo odsekali zmaju glavo in postavili zdrave temelje na osnovi naše starodavne kulture. 2000+ let nam serjejo pa še vedno smo tu in se borimo za naš prelepi jezik :).

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod, to ste izvrstno napisali!

ab pravi ...

Spotovani Buchela, Japod ter ostali anonimni.

Če bi rekel hvala bi, bla to zahvala ala(v)h.

Tudi Slovenski jezik je omejen v izražanju.
V svetu vladajo siboli in številke.

To kakšne je oblike zemle je zelo pomembno.

Ljudje 500 let nazaj so mislili da poznajo cel svet, pa so prišli do novega spoznanja ko so odkrili Ameriko.
Ker so se Indijanci zanašali samo na svoje znanje, so bili zelo presenečeni ob prihodu belcev(BOGOV)

Tako da ni še vse odkritega.
Glede na to da jaz, vi ter ostali nimamo možnosti bres posebnega dovoljenja zdsruženih narodov prečkat 66to paralelo.
Zakaj je temu tako?
V kolikor pride do srečanja druge vrste.
Lahko logično sklepamo, da je to prišlo iz napredne civilizacije. Tako kot so to doživeli Indijanci.

Pomembno se mi zdi, za odsekat kači glavo.
Da se usmerimo Slčovenci k samostojnosti.

Voda je po zraku druga najpomembejša energija katera nam omogoča življenje.
Zrak je prva, ker bres sape več kot 3 minute ne moremo živeti.

Ker iz zraka mi ni jasno kako pridobivat energijo, se bom osredotočil na vodo.


ab pravi ...

Po prebiranju literature, ogledu posnetkov, sledenju debat, sem prišel do spoznanja, da z zvočno frekvenco spremenimo strukturo vode tako da se vplini.

Naj povem tako da z frkvenco 13.56MH se voda vplini na vodik ter kisik in gori.

Z frekvenco 2,4Ghz pa se ustvari plazma.

Izkoristek je večji od vložka.

Uparjeno vodo bi z generatorjom ustvarili električni tok in tako napajali bolnišnice, šole, hiše ter ostalo infrastrukturo.

Slovenci smo močni v temu. Naj se spomnim samo Iskre, če nebi bili pod Vatikanom, bi bili z telefoni na tipke kot IBM, Motorola,...

Za preskok miselnosti Slovencev, potrebno bi smer razvoja vode kot goriva.
Začet učit študente na fakultetah.
Potem bi se razširilo na celotno prebivalstvo.

Kot posameznik, skupina imamo malo možnosti, da bi za lastno korist tako pridobljeno energijo kapitalizirali na trgu.

Lobiji nimajo interesa prepustit posle posameznikom.

Kot skupnost, bi nam uspelo. Tu bi dobili božjo oziroma kratorjevo pomoč.

Sam se obračam na tem blogu, ljudje kateri so prišli do tega spoznanja kar vi Buchela predstavljate v vašem večletnem trudu.
Da imajo še nekaj soli v glavi.

To je preskok, iz zgodovine se učimo vendar ponavljamo vedno iste napake.

Živimo v večni sedanjosti. Tega se je treba zavedat in da smo z nekom povezani, tako kot so naši mobilni telefoni povezani z centralo.
Tako smo mi povezani sami seboj iz baze.
Ali je to v zemlji ali v nebesih, ali ima vsak od nas svojo zvezdo.
To še raziskujem, kar je trenutno nepomembno.

Sam sem z glavo v nebesih,letim pod to našo kupolo. Američani bi rekli Dome(kupola) ,mi pravimo temu Dom(dober je Slovenski jezik) vsi živimo v Domu ki je naš planet zemlja pod to kupolo.
Srce delim z vsemi, noge so tiste katere me držijo prizemljenega.










To da imate prste vmešane v vatikan oziroma prostozidarje mi je bilo jasno, ko ste rekel da ste dobili materjal iz Beograda.

Moja želja je, da imate to moč spremenit stvari na bolje, ker na slabem smo že.

Buchela pravi ...

Dragi AB,

nisem vedel tega, da je možno s pravim nihajem vodo zatresti tako, da razpade na vodik in kisik. Poznam sicer predavanja o četrtem agregatnem stanju vode, na katerem temelji naš spomin, prenos misli in tudi naš skupni nezavedni praspomin, a to s tem ni povezano.

Kaže, da bo prihodnost še zabavna!

Da bi imel kako vatikansko poslanstvo ne vem, saj s cerkvijo nimam stikov (vsaj zdi se mi, da ne). Tudi z prostozidarji ne, vsaj ne da bi vedel. Moj blog temelji na prišepetanem, na prividih. V veliko pomoč mi je izurjen slikovni spomin in prirojen občutek za prepoznavanje slabih ljudi. Nekaj takega, kot je bil občutek Lambergarja iz epske pesmi, da je odsekal srednjo glavo Pegamu. Glas mame v pesmi je pravzaprav prispodoba za glas prednikov.

Zelo velikokrat sem imel občutek, da mi nekdo pomaga in to ni bila oseba iz mesa in krvi, ker delam vedno sam. A to je pri ustvarjalcih kar pogost občutek. Najverjetneje je to tudi nek prenos misli, ki ga omogoča voda. Moj občutek je, da gre za glas prednikov, za praspomin, ki je v vseh nas (zaradi vode) in sem ga morda sposoben nekoliko jasneje slišati kot drugi.

Tisto s spiski prostozidarjev iz Belgrada pa je bila laž. Vsem se opravičujem, ampak na začetku me je bilo presneto strah in sem se na ta način skušal malo našopiriti. O tej laži bi lahko bil tudi tiho, a bom tvegal vaše razočaranje.

ab pravi ...


Dragi Buchela,

Spet ste me spravili v dvom da ste v povezavi z višjimi instancami.
Namreč zavirate način razmišljanja o obliki naše hiše.
To je zemlja.
Si mislite, da vi ne veste, kaj se pri vas doma dogaja?

Kdo živi v sosednji sobi.

Malo čudno za razumet.
Ali pa to ki ste povedal, pustimo to za sedaj.
Tako pravijo v cerkvi:
Moramo trpet v tem življenju, da nam bo boljše v drugem.
To so načela, ki niso glieh kar optimistična.

O vašem zapisu.
Poznam sicer predavanja o četrtem agregatnem stanju vode, na katerem temelji naš spomin, prenos misli in tudi naš skupni nezavedni praspomin, a to s tem ni povezano.

Za razmislek.
Wifi oddaja frekvenco 2,4Ghz. Kar vodo v ogregatnem stanju plazmira, oziroma kako se to pove.

Tako nam uničujejo možganske celice, mogoče?

Mogoče nam hočejo prekinit povezavo z samim seboj tam nekje.
In nas povezat vse v isti kompjuter.

Mislim, da jim je namen iz naš črpat energijo.
Sej nam že. ;)
Kot v filmu matrica.
Kjer so ljudje v neki celici polni gela.
Saj tako mislim in to ne dokončno.

Ker vsaki novi dan, pride kaj novega na plan.

Tako, da moram-o staro razmišljanje odvršt ali pa ga dopolnit.

Vse je neskončno, toliko kot nam je velika domišljija.
Ta pa je domišljiv pravijo za nekatere.
Mogoče misli ven iz škatle.

Zato pa so vrtci, šole, fakultete,policija,vlada, da nas indoktronirajo da mislimo vsi enako.

Koliko je logotipov z znakom kocke???


Še pred kratkim so uvedli Bolonjski program v vseh šolah Evrope.
Naša raznolikost bo uničena oziroma omejena.


Mi ne vemo za kaj so narejene piramide in njihov namen.
Tako, da kaj so dosegli z tehnologijo v teh par tisoč letih. Nano delci, nano roboti,...
Niti sanja se mi ne. Vse je pa možno.


Tudi jaz imam podoben občutek, lahko se zahvalim komu ali čemu, da sem še sploh živ, po vsem tem kar se mi je dogajalo.



En primer imam v mislih, ko sem vozil bil sem zelo utrujen, sem se ulegel spat.
Po malo pretečenega časa sem se zbudil iz sanj, v sanjah sem se zabil v nasproti vozeče vozilo.

Sanje so bile enake realnosti saj izgledalo je kot da sem neprekonjeno vozil in da nisem vsanjah šel spat.
Samo naenkrat sem se zbudil in nadaljeval življenje.

Mislim da, če se nam kaj zgodi da se samo zbudimo kot iz nočnih mor.

Nekateri so mnenja da živimo v hologramu.
Sam si to lahko zamišljam, ne znam pa objasnit kako točno to izgleda.
Najbljižje mi je to kot je računalnik.
Ima procesor, spomin, razmišlja binarno sedaj že kvantno.
Dobi virus, je preobremenjen, programiran. Tako kot nas programirajo.

Mogoče kot avatar.

Priporočal bi vam ogled filma.
The Thirteenth Floor - Wikipedia, the free encyclopedia

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Thirteenth_Floor

V Bruslju je superračunalnik z imenom The beast oziroma pevedeno zver.
V Cernu je super shranjevalnik podatkov, server.

Prostozidarji mislijo da upravljajo z njim.
Ker prostozidarji kar gradijo se vedno poruši.

Zato mislim, da kontrole nad račualnikom nimajo več.

Doba vodnarja naj bi prišla takrat, ko bosta jupiter ter mars poravnana ter luna bo v sedmi fazi.
Tako sem zasledil v enem filmu, katerega mislim da sem ga našel na vašem blogu. Imenuje se HAir 1979 leto.
To je muzikal. Delo prostozidarjev.
In, ker oni vse napovejo z simbili in številkami.
Mislim, da bo se to zgodilo takrat.
Datuma pa ne znam izračunat.

Andrej



ab pravi ...

Obstaja pa program gematrix.org, z katerim so dekodirali besedila iz svetaga pisma.

Andrej

ab pravi ...

Vprašal bi vas kaj menite na to da je Britanska premierka Teresa May v resnici princesa Dijana.

Obstajajo slike kjer imata obe enak nos, po sredinji je malo dvignjen pri obeh.

Vse je mogoče v tem velikem teatru.
Andrej

ab pravi ...

Predstavljam si, da sem ob potočku kjer voda žubori.
Predstavljam si kako žuborenje, zvok ki ga voda proizvaja ob pretakanju, odnašanju kamenja, kristalov, kovin,..

Nastane sinfonija melodije.
Takrat se voda loči na vodik in kisik.

Zato je ob tej vodi polno energije, vodika ter kisika, ki se sproščata v ozračje.

Voda zaživi.

Tako je isto pod slapovi, vse je glasno voda se spremeni v paro.

Naše prelepe reke so in smo in še to počnemo, spremenili v kalno mrtvo vodo z tem, ko so zajezili cele doline.
Ribe se ne morejo vračat višje da odložijo jajčeca in na novo zaživijo.
Onemogočeno jim je prit do izvora.
Kjer se vse začne.

Tako je tudi nam onemogočeno prit do izvora.
Še se moramo potruditi. Vse se plača, vse se vrača.

Zato, vode iz morja je napretek.
Po igorevanju vodika v motorju, izpusti nazaj v okolje je voda H2O.

Piješ vodu kao vo, neznaš šta je H2O. ;)

To si mislim, da bi si želele reke da storima nazaj za njih.


Sem gledal včeraj posnetek, kako v Ameriki indijanci protestirajo proti gradnji naftovoda čez njihovo ozemlje. Oziroma ozemlje federalne oblasti,
Pse so sčuvali na njih, kot vtikanski psi čuvaji
.
https://www.youtube.com/watch?v=kuZcx2zEo4k
Tam je povedal en indijanc približno tako.

Mi smo na tej zemlji kot skbniki le te. Se rodimo, živimo, umremo,...
Gremo v raj ali pekel.
Če smo slabega storili v življenju bomo se vrnili nazaj v pekel katerega smo pustili.



Če pa skozi življenje poskrbimo lepo hišo. Se bomo spet vrnili v njo naš raj.

Saj nam je vendar dom, tako kot našim prednikom, ki so nam jo do 100 let nazaj pustili še lepo.

Moramo mi zdaj poskrbet da zacelimo rane in da naši potomci, zanamci, ozdravijo vzrok bolezni,ran,...

ab pravi ...

Težko, da bomo videli Hilari Klinton kot presednico Amerkie.
Še nikoli se ni zgodilo da bi v Ameriki ženska zaprisegla na prostozidarko sveto pismo.

Njeno zdravje ni pod vprašanjem. Zdrava je kot riba, saj imajo vso poznano znanje na razpolago.
Filajo jo z raznimi poživili, ko je zmatrana.
To jo naredi še bolj zmatrano.

Ženska je preobremenjena, zaradi tega je padla dol.
Tudi ko kašlja, pač se ji je zakašljamo.
Sam ne morem kaj povedat zbrano naglas, pred množico. Zmanjka mi zvoka.

Ne predstavljam si bremena bit presednik tako velike države.
Čeprav naj bi bili samo lutke.

Saj slike Obame pred 8 mimi leti kažejo na mladega človeka polnega zanosa.
Sedaj ko gledam slike je postal siv in shiran

Tudi za Trumpa dvomim, ni predstavil nobenega programa. Sama predstava ala Trump show.
Niti ni tak biznismen.
Enkrat je bankrotiral do konca in sedaj počne stvari na enak način.
Torej to je samo njegov imiđ.


Bolj je zanimiv Obama kot 44 ti presednik. 44 je število smrti.
In kot pravijo prerokbe se ve koga, naj bi bil to zadnji presednik.

Tako kot so označevali napad na dvojčka v raznih reklamah, filmih, letakih, povsod, kjer mi kot ne del tega programa nismo mogli zaznati.
A smo imeli pred nosom za rečt. Enak modus operandi imajo dokler gre skozi. Pol se spomnejo kaj novega da spet ne razumemo.

Tako nam z raznimi Orlando shottingi, boston maraton,streljanju v Dalasu, ter vseh drugih dokazanih zarot.

Pošiljajo svojim navodila, kaj se bo zgodilo.

Enako je pri nas v Evropi, Sloveniji. Same laži iz ust oblastnikov, medijev, vazalov, porepnikov.

Lahko da bo zaradi nejasnih zadev Obama bil primoran podaljšat svoje poslanstvo. Katero je potop Imperija.

Mogoče se zelo motim, ker ne znam razjasnit njihove simbolike in so me vrgli iz tira.

Čutim pa da je nekaj v zraku.

Andrej


anonimni pravi ...

Negativni ioni oz. elektroni so bili za prednike zelo pomebna reč pri duhovnem in telesnem zdravju. Stik gole kože z zemljo je bil zelo važen. Dandanašnja mesta, obutev, nakupovalna središča, stanovanja... nas sili v nenaravno bivanje. Polni smo protonov pozitivno nabitih delcev. Prav toksini, bakterije imajo pozitivni naboj. Telo se ne more pravilno obnavljati in človek zboli. Ravno slapovi imajo najvišje koncentracije negativnih ionov(pozitivna energija) v naravi.

Japod pravi ...

Ab, tole z vodo je zelo zanimivo. Vsekakor nam uničujejo naše energijsko/duhovno telo. Vojno na dušo vodi Rim. Sam sem tudi v vodnem znamenjui rojen tako, da me nje pretakanje (telepatizem,,,) spremlja že vse življenje.

Kar pa se Therese May tiče bi jaz rekel, da je Crowleyeva.

Buchela pravi ...

Theresa May je Pacellijev pankrt. Poskusil si bom vzeti čas in narediti lepljenko. Sem pa v zaostanku, čakata me Pacellijev Joseph Biden in Kissingerjeva Hillary.

ab pravi ...


Na spodnjem videoposnetku Galen Winsor razloži kako nas zavajajo glede nuklearne energije.


Galen Winsor (full)
https://www.youtube.com/watch?v=ROAO1saHEvs

ab pravi ...

Lastnosti vode.

Amazing Water & Sound Experiment #2

https://www.youtube.com/watch?v=uENITui5_jU

Buchela pravi ...

O četrtem agregatnem stanju vode je na Youtubeu posnetek izredno dobrega predavanja:
https://www.youtube.com/watch?v=XVBEwn6iWOo

To je res novost. Naposled bomo spoznali snov iz katere smo narejeni.

ab pravi ...

Pozdravljen Buchela,

Si ogledujem vaš posnetek, sam pripravljam objavo o vodi.
Lahko kopiram tudi vašo povezavo v prispevek?

Komentiral bom o posneku ki sem ga našel na spletu. Ima jezik ter podnapise v nam raumnem jeziku.

Gvala bogu za svetovni splet, kateri nam daje možnost prit do izvora.

https://www.youtube.com/watch?v=fjBot-pPQEs

Kometarje na Tereso May bom dal pod njeno objavo.

Kaj se vam zdi? Kakšno imate vi mnenje?
Kaj nam pripravljajo tej mader fakerji?

Andrej

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej,

seved lahko uporabite vse, kar ste našli na tem blogu.