torek, 29. november 2016

Fidel Castro - Francisco Franco


1.219 komentarjev:

«Najstarejša   ‹Starejša   401 – 600 od 1219   Novejša›   Najnovejša»
Anonimni pravi ...

Mnogi slovenski vozniki so strpni in uvidevni, danes pa so posebno strpni, najbrž je vplival dovnload Bit Oslov.
oj

Anonimni pravi ...

Tisti Sirec ki sriže glave se je psihično opomogel in vložil novo prošnjo za azil. To pot bo zanesljivo dobil, samo na veliki zvon ne bodo obešali.
oj

Anonimni pravi ...

Glede teorij o ravni zemelji: že v drugem stoletju pred Kristusom je Eratosten izračunal obseg zemlje z napako manjšo kot 1%. Kar je za stanje takratne tehnologije več kot vrhunski rezultat. Pravzaprav to dejstvo, da zemlja ni ravna površina postane zelo očitno na odprtem morju, kjer se ob jasnem vremenu zelo dobro vidi ukrivljenost obzorja. To lahko dandanašnji preveri vsak, ki gre poleti na morje. Verjamem, da so ta dejstva bila jasna tudi antičnim morjeplovcem, na primer Feničanom. Seveda je po mojem mnenju preveč groba trditev, da je planet zemlja okrogel. Zaradi centrifugalne sile je premer v ekvatorialni ravnini za nekaj deset kilometrov večji kot na polu zato temu danes rečemo da je zemlja elipsoid. Pa smo zaradi centrifugalne sile takoj pri vrtenju okoli lastne osi, kar pripelje do pojava dan-noč. Torej, ko je zemlja v določeni točki obrnjena stran od sonca pravimo, da je v tisti točki noč. Pa to ni edina rotacija v kateri sodeluje zemlja. Ker je os zemeljske rotacije nagnjen za določen kot glede na ravnino rotacije okoli sonca imamo na določenih zemljepisnih širinah pojav, ki se imenujejo letni časi. To je menda jasno vsakemu posamezniku na tej zemljepisni širini, da je povprečna zimska temperatura bistveno nižja, kot pa poleti ko smo bližje soncu.

Anonimni pravi ...

Ob zgoraj navedenih dejstvih se takoj zastavi vprašanje od kod so se potem vzeli zagovorniki teorije ravne zemlje. Močno dvomim, da so se ti nesmisli pojavili samo zaradi tega, da bi se avtorji hahljali neumnosti oziroma neukosti ljudi. Ni mogoče izključiti tega, da se na takšen način preverja učinkovitost pranja možganov v šolskem sistemu, dojemljivost za razne kvazireligiozne dogme, ki nimajo nobene osnove v realnem življenju; iz stališča čimbolj učinkovite manipulacije ljudi. Posledično se na ta način preverja moč propagandnega aparata: konceptov, tehničnih sredstev in ljudi.
Popolnoma v novo luč se dvomi o pristanku človeka na luni postavljajo v povezavi z zagovorniki teorije ravne zemlje. Ker je vse, kar je v zvezi z teorijo ravne zemlje bikov ekskrement, se da z lahko potegniti paralelo, da je enako tudi z dvomi o pristanku človeka na luni in to kjub temu, da so ti dvomi bistveno starejši in bolje osnovani.

Anonimni pravi ...

Najnovejsa (pa sploh ne tako nova) od znanosti je, da je vesolje hologram. Ce je vesolje hologram, je zelo verjetno tudi Zemlja. In ce je zemlja, smo zelo verjetno tudi mi. Zato bi se bilo smiselno pogledati v ogledalo in ugotoviti kdo od nas je (bil) v soli (in drugje) manipuliran in kdo ne.

Ali je Zemlja ravna ali oblike krogle (ali nekaj podobnega), na moje zivljenje nima nekega vpliva (predvidevam, da tudi na vasa ne). Namrec, ce bi jutri za to poklicani, dokazali, da je ravna, se v mojem zivljenju nic, prav nic ne bi spremenilo.

Nekoliko vecji vpliv na nasa zivljenja ima dejstvo da smo na luni bili ali pa nismo bili. Vsekakor pa ne pretirano velikega. Mi je pa prav hudo za NASO, da so izgubili originalne posnetke te ekspedicije.

Veliko vecji vpliv na nas pa ima zgodba z dvojckoma.
Na vprasanje zakaj je ostalo tako malo rusevin, so ze zelo dobro odgovorili.
Glede manipulacije posnetkov pa sledece. Verjetno ste ze videli, da se da na dejansko posnetem videu "pripraviti govornika, da bo govoril kar mu bomo narekovali". In ste tudi videli novinarko (mislim da) BBC - ja, ki v zivo poroca u padcu tretje stoplnice, medtem ko ta na posnetku v ozadju se stoji.
Smo frajerji, ne? Vse vemo, mi se ne damo. Nas pa ze ne bodo .... :)
In kaj potem, ce vemo? Smo v kaj boljsem polozaju od tistih, ki ne vedo? Smo boljsi od njih, zato ker vemo? In, ce vemo, kaj storimo proti takemu dogajanju?

Anonimni pravi ...

od zmeraj obstajajo zagovorniki različnega razumevanja okolja. V knjigi o Enohu in v večini predkrščanskih zapisih kot so Vedski, Norsijevi staro germanski, Hindujski, Brahman, Kitajski, Hebrejski, Egiptovski,....povsod govorijo o isti stvari.
Z uporabo kombinirane literature lahko opišemo resnično kozmologijo Zemlje, v celoti.

Nobeden posameznik ne more dokazat, da je teorija o ravni zemlji točna. Toda z skupinskim delom, ki se raziskuje posamično, odprto razpravlja in ustvarja oprijemljive točke, lahko skupaj ugotovimo kaj se v celoti dogaja. Sigurno je nekaj na Severnem Tečaju, kompas ne kaže povsod in zmeraj na Sever, brez razloga.


Metallica ‘One’ live Birmingham uk 30/10/2017 includes power cut
https://www.youtube.com/watch?v=shHJE7MtnoQ
Prispodobe na koncertu asocirajo na nedavno izscenirano streljačino v mestu pregrehe.

Ritual ob odpiranju tunela v Švici nam razkriva kakšne načrte imajo in kako nas vključujejo v proces. ...Kaj ko nas večinoma ne briga.

O geoinženiringu in injeciranju aerosolov v stratosfero se javno še ne diskutira. Ko še na Harvardu enkrat zanikajo in označujejo teorijo in teoretike zarote ter kako jih prepoznate.

Chemtrails Conspiracy Theory
https://keith.seas.harvard.edu/chemtrails-conspiracy-theory

Nato se razkrijejo z kakšnim namenom in na kakšen način raziskujejo.

Albedo Modification
https://keith.seas.harvard.edu/geoengineering

In spet ljudje gledamo ponižno dol, kot da se nad nami in okoli nas ne dogaja nič posebnega.


anon pravi ...

Ravno zemljo si je imperij izmislil, da potegne za nos "alternativce".
Kar se tiče resničnosti znanosti mora biti človek prebujen in čutiti v sebi svetlobo(sonce). Potem tak človek razume, da so geniji(Da vinci, Tesla,..) delovali pri svojih izumih iz tega področja, se pravi 4 dimenzije. Običajni človek pa gleda na svet s persektive 3 dimenzije(do enosti ga ločuje čas, zato vse predmete dojema v času in in zato kopiči stvari da zapolni praznino). Živali pa vidijo svet dvodimenzionalno, zato ne morejo razviti mišljenja niti posedovanja stvari za njih je svet film, predstava, raven prostor.

Anonimni pravi ...

Po Musku obstojijo zelo majhne moznosti, da ne zivimo v simulaciji.

Teslovi zagovorniki trdijo, da je "dostop do znanja" dan izbrancem. Tistim, ki si to zasluzijo. Tisti, ki so na to pripravljeni. Podobno o tem govori anon.

Naj dodam, da je na primer izmecni tok prisel tocno takrat ko ga je clovestvo potrebovalo. Ko je prisel cas zanj. In takih "nakljucij" splo ni malo.
Tesla (sicer sem velik fan) je priznal, da so se mu njegovi izumi prikazovali pred ocmi v polnosti, Povsem delujoci, z vsemi sestavnimi deli, v treh dimenzijah. A zaradi njegove enormne zagledanosti vase nikoli ni zares preucil od kod mu ti filmi.

Anon pravi, da iz cetrte dimenzije. In kdo ali kaj je tam?.

anon pravi ...

Tako je, to znanje je nekaterim dano drugi si ga prislužijo. Stare resnične religije so množicam hotele dati to izkušnjo/preobrazbo. Ta preobrazba se zgodi da poslej človek zaznava 4 dimenzijo. 4 dimenzija je ENO, katero občutim kot enost. V tretji dimenziji doživljam sebe, svet, predmete ločene od sebe. Temu dam imena, pojmovanja. Ker sem ločen od sveta poskušam vrzel nadomestiti z dimenzijo časa. V času pa se obdam z čim več stvari, da zapolnim praznino. Življenje pojmujem, kot rojstvo in smrt, materijo preučujem ločeno od sebe. Mistik, videc, razsvetljeni(iluminiran) pa vidi svet kot eno, vse reči živijo v njem(enem). Lahko mu rečeš bog ali kako drugače. To ja ta(tisti), ki vidi. Tisto eno(svetloba) v njem vidi.Tudi to drži, da taki ljudje obstajajo sicer v zelo malem številu, če so družbene razmere slabe to njihovo znanje nikoli ne pride na površje, da bi tudi ostali izvedeli za to znanje(Ars Magna-velika umetnost). Sicer se to znanje ne more prenesti direktno, temveč se uporabljajo religijski simboli, čeprav so oni mit in predstavljajo eksperiment za ljudi, ki so se odločili vstopiti na pot.

Anonimni pravi ...

virtualna realnost bo kmalu postala vsakdanjik. Z vspostavitvijo tehnologije 5G bomo povezani vsi z vsem.
"Internet of things"
Povezali bomo vsi v ENO. Sevanja oddajnikov lahko zaznavamo kot 4 dimenzijo. Tesla, ni bil glih ljubeč do navadnih smrtnikov. Megatron v mikrovalovni odaja usmerjen mikrovalovni snop 2,4GHz, enako kot ruterji za brezžično povezavo.
Odobren pekter za 5G je 28 GHz, 37 GHz in 39 GHz.
Oddajniki bodo postavljene v naseljih v razmaku 100metrov.

Ob poslušanju, na miljarde oddajnikov tudi z vnosom v mestni vodovod, brez raziskave o škodljivosti,... to nas čaka

5G FCC Chair Tom Wheeler Presentation With Annotized Concerns Repost
https://www.youtube.com/watch?v=NTDguQQKoIw

President Trump Receives Drone and 5G Technology Presentation
https://www.youtube.com/watch?v=HRTrQ-04p8s

Anonimni pravi ...

Spoštovani Buchela,

Smo res kot potrošniška družba edini krivi za onesnaževanje okolja?
V masovnih medijih, stroki, politiki se kljub vsem pokazateljem o manipulaciji z podnebjem, smatrajo kemične sledi kot teorija zarote. In za paranojika vsakogar, kateri poda dvom.

Kondenzacijske sledi nastanejo, kadar izpušn plini zaradi razlike v temperaturi kristalizirajo. Te sledi zaradi procesa kristalizacije postanejo vidne nekje za dve dolžini letala. Prinližno 50 metrov za letalom.

Za razliko od sledi katere lahko opazimo takoj po ispustu.

Atmospheric delivery system
https://www.google.com/patents/WO2011073650A1?cl=en

Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming
https://www.google.com/patents/US5003186?hl=de#v=onepage&q&f=false

Hughes Aircraft Company
https://en.wikipedia.org/wiki/Hughes_Aircraft_Company

Japod pravi ...

Oj,


lahko sem se le nasmejal. Danes sem prejel knjigo Boštjana M. Turka "Kota 101". Podjetje njegove žene se imenuje Illyricum (!?), nahaja pa se na Rimski ulici. Fino...vsako vprašanje je odveč. Rimska zalega. Tudi omenjeni gospod, ki piše proti njenem delu.

Buchela zanima me, če imate mogoče kakšno sled o bivši "goriški", Saftijevi ekipi, sedanji KB 1909. Tolsto habsburško prase g. Detiček in pa Boris Perić - "slovenski" Luciano MOggi hahaha. Samo da je ta dosti bolj neumen. Na nekoga me spomnija a se ne morem zbrati....

Zanima me, še kaj menite o Tomažu Štihu, saj se je pred kratkim govorilo, da naj bi ustanovil stranko, že pred štartom infiltrirano od Rima. Začel je v ultri pri Golobiću...torej rimska smet, ki zajema nasprotni pol?


Da odgovorim anonoimnemu. Človek, ki bi rad zaslužil s tem občutkom krivde - Al Gore potroši več elektrike kot kako mesto v Keniji.. Sicer pa pred kratkim so bile vse trditve o svetovnem segrevanju ovržene in priznana manipulacija z grafi - torej gre za socialistični spin s katerim strižejo ovčke in živijo na grbi. Nič drugega. kako namreč lahko pojasnijo višje temperature v srednjem veku, večje koncentracije CO2., ki je plin, sestavni del fotosinteze. Ti ljudje so bolestni v svoji neumnosti, še več, trudijo se jo vsiliti tudi drugim. Razmišljajte s svojo glavo pa bo vse v redu.

Pa tudi ne nasedajte obljubam o nizki porabi socialističnega švabskega ljudskega voza, dizlis o zapraševalci, zgrešena tehnologija. Sem pa ravno zadnjič bral, da 2 največji čezoceanki onesnažita bolj kot vsi avti skupaj...Imejte to v mislih, ko vam bodo "Liberalci " s kolom vbivali v glavo, da morate kupiti električni avti, bojda smo se zavezali EU-ju, da ga bomo kmalu vsi imeli.

Kaj so dejansko baterije jih ne zanima, še manj, da se 40% svetovne energije proizveze iz premoga in to v razvitem svetu - premog pa najbolj v porabo vračajo "zelene energije", ki seveda nimajo stalnega proizvodnega toka. Sicer pa ko smo že tu - super Srbija, da ima nevem kakšne rezerve - kaj lepšega. Dajmo jih na vlak in pošpedirati v njihov El dorado. Vrnili so nas za 1000 let nazaj. Čas je, da spet zavzamemo svoje mesto - na vrhu. 1000 dokazov je, da smo...ja nadrasa :). Z vidika moči uma, kulture, jezika in genov.


Rimu se čas izteka, ni jim uspelo. Vse po izbrisali le nas niso mogli, pa najprej so na nas naleteli. in obstali. To je neverjeten dosežek, ne vem niti s čim bi ga primerjal!.


Pozdrav rojaki.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, ali veš v čem je razlog, da je pankrtsko krivosodje preprečilo članek o pankrtici Izi. Da je pankrtica je vidno na tem blogu.
Ali je morda samo reklama.
oj

Buchela pravi ...

Po mojem je v rimskih poslih zmotno pripisovati kakršnokoli večjo vlogo lutkam. Mali kodrasti mlečnozobi Židek Cukerbregar seveda nikoli ni izumil Facebooka, ampak se tako samo reče. Facebook je spovednica 21. stoletja in si jo je izmislil štab jezuitov, udejanjil pa jo je trop brezimnih računalničarjev. Ista pesem je z Izo.

Poglejte znova pesem Sidharte iz gledališke predstave Matjaža Bergerja (sami pankrti) Livingstonov poslednji poljub:
https://www.youtube.com/watch?v=ilBGc5mCZYI

V tem kratkem filmčku so prikazani mali pankrti, ki jim je rimski astrolog napovedal vlogo v življenju (malemu pankrtu Pahorčku na primer, da bo nekoč predsednik). Naloga rimskega omrežja pa je, da to prerokbo tudi izvede. To dela na mnogo načinov, a na koncu je treba pankrta izvoliti, kar rimska oblast tudi izvede. Pri takih pankrtih, ki jim je bilo prerokovano, da bodo izumili Facebook, jim ga pač izumijo.

Iza in Samo Signin sta enake vrste patrona. Cerkev jima je zgradila fevd (podjetje) in ju opremila z mastnimi posojili, kar je omogočilo uresničitev prerokbe.

Tudi Jankovićevo prerokbo uresničuje mnogoštevilni štab rimske oblasti, na voljo pa ima neomejeno veliko posojil. To je tako, kot pri Hitlerju. Vatikan je leta 1929 sprožil krizo (pokradel ogromno denarja po celem svetu), potem pa je dal ta denar na razpolago pankrtu Adolfu, da je v nekaj letih lahko pokazal "kako dober voditelj je". Gradili so ceste in izdelovali orožje, za kar niso potrebovali kupne moči, ampak samo rimski nakraden denar.

Če je bila sodna prepoved resnična in ne reklamna, so v nekem delu zapisa ponevedoma razkrili kako rimsko skrivnost. A ni nikogar, ki bi to besedilo širil po spletu, da preverimo za kaj gre?

Anonimni pravi ...

Hvala Buchela, se strinjam in sem imel približno sliko. Le eno ni res da je denal dala fašisterija. Dali smo ga mi, katere nas je Telekom ostrigel in dal Izi za programček Najdi.si 7 miljončkov ojrov. Za ukradeno ime maček Tom pa še kusur miljonov. Ona pa je to poslušno pretočila židom, no Jezuitom.
oj

Anonimni pravi ...

Preden se siri po spletu, je potrebno razumeti, da sta FB in Google CIA - jini podjetji. In ne gre za spovednico, temvec za kontrolo in manipulacijo.

Seveda lahko kdo zdaj spekulira, da je CIA v rokah Vatikana. Je ali ni, niti ni tako pomembno. Temvec je pomembno to, da se manipulacija ni zacela z Vatikanom. Vatikan je samo en izmed instrumentov, ki omogocajo, da se izvaja nacrt.

Tisto, kar je za Vatikanom, pa je veliko mogocneje kot slednji.




Buchela pravi ...

Prav, pa naj bo za Vatikanom šeneka višja oblast, da le ne boste zašli na spolzko področje bitij iz vesolja, plazilcev ali dinozavrov, pa bomo nekako preživeli.

Če pa niso ne iz vesolja, niti niso plazilci, nam pa napišite za koga gre. Od radovednosti sem vznemirjen.

Anonimni pravi ...

pisala se je "sodnik". http://www.onaplus.si/oba-imava-kvalitete-buldozerja

kaj menite, mimogrede, o bojanu požarju? sem si pogledal prepovedano oddajo in tam izvedel, kje se dobi njen priimek.

lp

Anonimni pravi ...

v povezavi z loginoma se omenja tudi tale mala smetka http://buchela.blogspot.si/2014/10/ziga-vavpotic-ales-bebler.html ,ki je bila direktor podjetja na cipru

Anonimni pravi ...

Imam sliko da je Vavpotič od Židana, no v bistvu ne spremeni dosti.
oj

Anonimni pravi ...

Spoštovani Buchela,

Nekateri člani iz teh družin so na vrhovnem položaju v Katoliški cerkvi.
Rothschild (Bauer or Bower)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Hapsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod,

Jurij Detiček je nedvomno vnuk od Antona Korošca in najbrž pankrt od Rodeta ali pa morda Petra Kotarja. Pri Borisu Periču sem v dvomih, ker ima spodnjo čeljust zelo majhno, kar bi lahko bilo vzrok za njegovo habsburško žnablo. Ne vidim ga še dovolj jasno.

S Tomažem Štihom imam pa skoraj enake težave, kot če bi mi dali samo kožo iz obraza. Njegov je namreč tako napihnjen, da več nima oblike. Nekaj mi pravi, da je Weissov, a nisem prepričan, saj je lahko tudi Weissov vnuk (preko Jankovića?).

Glede propada rimskega imperija čutiva enako veselje in enak ponos, da smo jih trmasti Slovenci prvi zaustavili in zadnji obstali nezmečkani, vsemu teptanju navkljub. Mislim, da se moramo zahvaliti dejstvu, da je Vatikan natrpan s potomci naših žensk. Celo ime nosi po (Sol)Vendih - Vae(n)dikan.

Začeli so s posiljevanjem Sabink (Slavink) in odtlej rastejo iz našega mesa. Prilomastili pa so bržkone iz Egipta, ko je tam postalo prevroče za človeka.

Obnašajo se že kot faraoni.

Vam spoštovani Japod in tudi ostalim želim prijeten čas praznovanja najdaljše noči.

V tem času so pred ledeno dobo naši predniki izmed svojih izbrali "bednika" in ga zažgali v žrtveni dar bogu sonca. Obred ima sledove pri panonskih Slovencih (Srbih), ki jih je govoriti učil Miklošič, ki na predvečer "blagdana" v ogenj vržejo hrastovo vejo, ki ji rečejo "badnjak". Nemara pa v spomin na žrtvovanje bednika Vatikanci tako radi kurijo žive ljudi? Ne le grmade lova na čarovnice, ampak tudi holokavst je bil menda zažiganje živih, a s plinom omamljenih ljudi, ki so se v ognju zbudili in živi zgoreli.



Buchela pravi ...

Vavpotič je Beblerjev, brezmadežno spočet z zamrznjeno spermo ali pa je Bebler njegov ded.

anon pravi ...

Rojstvo te organizacije je nastalo v Babilonu v dobi kralja Nebuchadnezzar-ja. Ta organizacija se je selila v Egipt in na koncu ostala v Rimu. Njen cilj je uničiti modrost in duhovnost človeka.To doseže z delitvijo. Pol jih bo za pol proti.Ljudje so tako skregani in so pripravljeni iti v vojne drug proti drugemu.

Anonimni pravi ...

Da Anon res je tudi v Sionskih protokolih piše, vsilili jim bomo demokracijo, ker je ona šola razdora. Dokler je Weiss tlačil zemljo niso dovolili demokracijo, takoj ko se je speljal so nam jo uvedli.
Mislim, da imamo neko božjo srečo, da sploh obstaja mala Slovenija , dasiravno je ena sama valilnica pankrtov.
oj

Anon pravi ...

Slovenci nismo imeli templjev kakor so poznale druge kulture(Babilon, Egipt, Grčija, Azteki, Maji). Naši templji so bili naravne tvorbe, griči, votline,...Resda so nam uničili vse gradove, duh starovercev še vedno živi. Ne smemo pozabiti, da obstaja le ena duhovnost, ki pa je zelo različna po zunanjih simbolih in imenih.

Buchela pravi ...

Ampak Babilon smo tudi mi. Ste že prebrali jasnovidna besedila kanadske rojakinje Mile Deacon o Babilonu?
http://www.globalwends.com/part-3-wendish-in-babylon.html

Čaka nas še veliko dela, da bomo razvozlali našo mogočno preteklost in razumeli, kaj je bilo nujno in kaj je stranpot.

Anonimni pravi ...

nova veliko pove, če veš, kako stvari brati :) "rdeče plemstvo" je kar pravi izraz za te libtardske pastirje

Japod pravi ...

Spoštovani BUchela,


od srca Vam hvala za tole razlago. Namreč sončev obrat, je edini praznik v tem času, ki ga praznujem in ki se me dotakne. Belin se vrača počasi. Enako želim Vam, veliko zdravja in osebnega zadovoljstva. Predvsem pa, da bi Slovenci končno začeli smotrno delovati v našo dobrobit, se poenotili in opravili z nesnago. Le sami sebi smo ovira. Ko bo laž spoznana.

Kurili so žive, ja in še danes jih pri njihovih agentih islamistih, ki pač niso dovolj razsodni, da bi videli kakšna groza je to. Baje čakajo sporočila Črnega boga, ki sda so jih včasih prejemali skozi trpeče duše zakurjenih. Smisla zadeva gotovo ni imela, če je bil cilj resnično čimprejšnje uničenje mesa in snovi. Veliko je še neraziskanega. Predvsem o njih največjem stretegu stana zadnjih stoletij Ledochowskemu. Potrebno je razumeti, da raziskujemo človeka, ki je bil za to vzgojen (rojen) , se sam tega zavedal in temu primerno tudi zakrival svoje sledil. Bolestnost njegove duše pa lahko vidimo kaj je naredil Poljakom samo zato, ker so vrgli njegov smrdljivi rod iz države, saj so zahtevali, da bogoslužje poteka v latinščini.

Hvala tudi, da ste si vzeli čas za razmislek o izdajalcih in cerkvenih agentih.

Strinjam se z vašo oecno, da so farizeji prilomastili iz Egipta, kako sicer bi v svoj zmazek kaztolištvo drugače toliko simbolik egipčanske vnesli. Oni so tej, ki kastirrajo, ki posiljujejo...pa pustimo bolesti.

Danes je Belinov dan, sončev obrat, veselimo se bratje in častimo našo besedo, ki je čarobna in je naša rešitev. Širite besedni zaklad in veselivši se- je dobro naučite svojih otrok!


Lep pozdrav vsem!

anon pravi ...

-Nebuchadnezzar 2 je bil izumitelj te organizacije okoli leta 600 pr.n.št.
-V Perziji je organizacija ostala do čiščenja Aleksandra Makedonskega 350-323 pr.n.št.
-potem so se preselili v Egipt, kjer so vladali 305-44 pr.n.št, kot faraoni
-potem so se preselili v Rim, kjer so nosili vojaška oblačila od 27 pr.n.št. do 582 n.št.
-potem so se preoblekli v religiozna oblačila 590 n.št. in se začeli imenovati servus servorum dei, kjer vladajo še danes.

Buchela pravi ...

Spoštovani pisci pripomb na mojem kamnu (blog = blok = obdelan kos kamna?), te dni se ustavlja ugašanje sonca in že čez nekaj dni se obrne in znova vzplamti. V tem času se vedno spomnim na prečudovito pravljico potovke Mjute Povasnice "Zimska pravljica", ki sem jo ničkolikokrat prebral otrokom in velikokrat tudi iz glave povedal daljše odlomke. Ni sicer moja najljubša pravljica, ta je "Zlata ptica", ki jo je zapisal Matija Valjavec in govori o času, ko smo še častili Ura (Ursa?), ki pa se ga ni smelo omenjati, zato si ga smel samo opisati kot "tisti, ki ve, kje je med - medved" ali "tisti ki naBERE hrano" - bär, bear ...). Medved je bil utelešenje prednikov in naši kurenti so ostanek obrednega oblačenja medvedjih kož.

A iz teh dveh besedil ne bom izvzel odlomka za današnje voščilo, to si bom sposodil iz pesmi:

Revica pa je sedaj
skoraj ovenela,
cvetje, listje zeleno
zima ji je vzela.

Spavaj, draga ljubica!
Večno ne boš spala,
nova pomlad zelena
novi cvet bo gnala.

Moje darilo Belemu bogu pa je nastalo danes, ko sem dal na svetlo angleško izvedenko "najdenega pod dvignjenimi kamni" z željo, da začnemo pisati pripombe v jeziku, ki ga bo razumel veliko večji krog občinstva.

Imenuje se "Beechela.blogspot" in tam so objavljeni le tisti rimski pankrti, ki so zanimivi tudi onstran meja.
https://beechela.blogspot.si/

Ob sončnem obratu se vam zahvaljujem za vse, kar ste me naučili in za vso vzpodbudo, brez katere bi ne zmogel vsega, kar je narejeno.

Skupaj bomo ugnali zverino!
https://www.youtube.com/watch?v=JVRdaWs3zw8

Anonimni pravi ...

Anon sprva sem bil presenečen, da naj bi bili Rimski vojščaki. No po premisleku je čisto logično. Takratna tehnolgija jih je umestila v višave in so z lahkoto pobijali domorodce, jeklo so pa jim dobavljani severni Vendi, v zameno pa naj bi bili suvereni na papirju. Takisto to danes dela Posraeli z ameriško tehnologijo.
Buchela želim tebi in tvojim Srečno Novo Leto in pa tudi ukradene božične praznike.
oj

anon pravi ...

Simbolno sem napisal vojaška oblačila. Mišljeni so bili vodje(cesarji) rimskega imperija (Julij Cezar, Caligula, Augustus, ter njihovi senati,..), ki pa je imel vojaški način vladanja, že v začetku prvega stoletja je Jožef Flavij ukradel spise esenom in s pomočjo njih napisal krščansko biblijo, kot jo poznamo danes. Nova zaveza je bila napisana, da pokori svobodne(Venete) in uporne(Žide). Gnostike so v prvih stoletjih povsem zbrisali, ko pa je Konstantin 313 sprejel krščanstvo kot uradno religijo je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bodo rimski cesarji preoblekli v religiozna oblačila, kajti rimski imperij je počasi razpadal.

Anonimni pravi ...

Židoamerikanci so vse plačance in ISIS popokal na letala in odpeljali v Avganistan.Tam bodo lahko do nezavesti popbijali goloroke domorodce in hrabre borce proti fašistični okupaciji. To bo grozen svinjak, pa še Rusi bodo težje bomardirali plačance. Sami trdijo nevem koliko ISIS je v Afganistanu, kako pa so tja prišli pa ne povedo.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrtski mediji nam pumpajo prašnike, kaka kapaciteta je Kemijski inštitut.
Prepričan sem, da je vsebina bolj slabo kemična. Če me kdo prepriča drugače padem na kolena in očenaš pade.

Sem pa prepričan, da je kemik Novkovič natančno vedel kako odkrijejo sledi smodnika in kako se je potrebno zaščititi z lateks rokavicam in obleko vreči v peč. Prav tako obstaja kamija, ki sledove lepo zbriše. Njega pa najdejo potresenega s smodnikkom. Pa še žena je bila na zabavi, tako da nima alibija. Ali ni on streljal ali pa moja prva trditev v celoti velja.
oj

Anonimni pravi ...

Zanimiva sta mi Blaž Babič in Gregor Preac.
Občutek mi pravi, da sta nastavljena za povzročanje neproduktivnega nezadovoljstva med ljudmi.

Japod pravi ...

Tovrstni pisunčki (in kar jih je še v >PEN-u in podobnih udbaških krožkih) so samo za to, da utrjujejo Partijino oblast. "Gosgovor", kot ga je Orwell zapisal v 1984. Njihove besede je treba bratu v nasprotnem pomenu, da jih zares razumemo, saj dejansko imajo svoj nasprotni pomen. Belo = črno.
Npr: Protikorupcijska komisija = komisija za ohranitev korupcije. Npr: Danes so sanje dovoljene, jutri je nov dan = Danes naj Vam bo, od jutri naprej smo spet mi na oblasti (sestop z oblasti = ohranitev oblasti) itd itd.

Črvi v Rimskem dreku. Edino zadoščenje, ki ga ti zombiji prazne duše se nahaj na plačilni listi, ko si konec meseca nabivajo svoj ego. Ne vem koliko se zavedajo, da so neizobraženi tepci, ki bi v vsak drugi državi ali celo v tej v drugem sistemu - ribali pod.


Kančka poguma, ne vretenca hrbtenice ne premorejo.

Pomilovanja so vredni. Sami ga pa niso sposobni izkazati.

Anonimni pravi ...

Spoštovani, ali ima kdo razlago zakaj pankrti želijo imeti NLB samo še leto dni, da pa ne bodo kradli pa bo zunanji nadzornik pazil, kaj za vraga potem potrebujejo banko.
oj

Anonimni pravi ...

V enem ameriškem članku sem zasledil, da je Rothamova Klintonica ena od Dolfeic.
oj

Anonimni pravi ...

Prečital sem naslednji blog:http://illuminati-milestones.blogspot.si/2013/02/sean-connery-as-ayatollah-khomeini.html , če ne bi bilo Buchele ne vem če bi čisto verjel. Tako pa se vse poklapa, tudi za vojno med Irakom in Iranom ni bilo razlogov, razen da ju dobro oslabijo ekonomsko.
oj

katolik pravi ...

Spoštovani Bučela in ostali,

Morda res gre za (pre)vlado nekaj družin.

Če se hočemo prebiti naprej bi bilo treba te družine poimenovati, torej nadaljevati z rodovnikom da bi se vedelo katere znane osebnosti so iz katere družine.

Če je vladavina hierarhično zgrajena po družinskem deblu oz. večih družinskih deblih, so verjetno tudi natančno in hierarhično izdelane vloge znotraj nje. Mogoče je tudi, da gre za več družin, ki se med seboj borijo za oblast, torej si nagajajo med sabo.

In kar je ključno. Vprašati se je treba kdo dejansko vlada. Ali so osebki predstavljeni na blogu zgolj trenutno potrebni fronti, navidezni nosilci politične moči, navidezni nosilci denarja, navidezni vodje podjetij, ki se jih lahko zamenja.

Nenazadnje je Holywood sam naredil film, ki napoveduje dobo vodnarja, kar pomeni, da bi se lahko tudi na tem blogu omenjene osebe zamenjalo, brez da se ogrozi dejanska oblast.

OZN pa je slovenske Čebele nagradil :)

Anonimni pravi ...

Spostovani katolik,

ne verjamem, da boste tu naleteli na kaj konstruktivnega.

Prvaki (in se kdo) tega bloga imajo Hitlerja za pankrta, potem pa Buchela objavi komentar o modrooki plavolasi slovenski nadrasi in (vsaj) nekateri se kar topijo ob njegovem pisanju.

Anonimni pravi ...

Spoštovani, vsak, ki je prečital Sionske protokole vsaj trikrat, natančno ve da je vse dogajanje na svetu v skladu do posameznih razmikov med črkami. Torej, vse kar ni striktno oni je le orodje, včasih so tudi oni začasno orodje. Edino kar ne razumem je Sirija. Ko bi se naredil Herec Juda bi lahko Protokole zažgali in tudi katoliški bog ne bi mogel pomagati. Tako pa se ne ve kaj se je zalomilo oziroma kdo se je zalomil.
oj

Buchela pravi ...

Spoštovani katolik,

ne vem, kateri Holywoodski film imate v mislih in vesel bom vašega natančnega pojasnila, saj si ga vsekakor želim videti.

Glede (plemiških) družin vam kar pritrdim in tudi sam občasno pomislim, da so morda nadaljevanje nekega reda, ki je nekoč dobro deloval, a se je sčasoma spridil in izrodil.
Vendar mi občutek govori, da današnji red ni nadaljevanje nekdanjega dobrega reda, ampak slutim, da nas le spretno vlečejo za nos. Da so rakasto tkivo in ne pravo človeško telo. Da se zajedajo v naše ženske, ki jim zagotavljajo obstoj že vse od posilstva S(l)abink (b=v). Slutim, da niso pravo plemstvo, kakršnega smo poznali tisočletja prej, ampak lažno plemstvo.

Ti prišleki so miroljubnemu in visoko omikanemu ljudstvu (Sol)Vend(c)ov vsilili suženjstvo, ki ga Vened(c)i prej niso poznali in tudi ne potrebovali. Sužnje potrebuje le imperij, ki temelji na visoki piramidi nadvlade in jo odraža tudi arhitektura svetišč. Vened(c)i so častili vsemogočnega na vrhu hribov in gora na planem, obkroženi z mogočnimi drevesi, prišleki pa so postavljali piramide. Za gradnjo piramid, katedral, gradov in drugih prepotentnih stavb in zgradb so potrebni sužnji. Za gradnjo domov Vend(c)ev pa je dovolj pomoč sosedov in sorodnikov.
Da je v tej Vend(c)ki skromnosti vir njihove moči in sloge razberemo iz zapisa o Vendejcih (severo zahodna Francija), ki so se tri leta upirali Napoleonu, ki ga je Vatikan poslal po svetu poklat staro evropsko plemstvo in z njim rušit "staro pravdo" (stari red, kot nasprotje NWO). Celo na Wikipediji piše o pomembni vlogi skromnega plemstva, kakršnega so poznali Vend(c)i širom Evrope in sveta. (Poglavje "Background": "Class differences were not as great in the Vendée as in Paris or in other French provinces. In the rural Vendée, the local nobility seems to have been more permanently in residence and less bitterly resented than in other parts of France." na spletni strani:https://en.wikipedia.org/wiki/War_in_the_Vend%C3%A9e)

Iz podrobno opisanega boja med Napoleonovo vatikansko revolucionarno vojsko in Vendejci lahko nazorno vidite, kako so izgledali tudi spopadi med rimsko okupacijsko vojsko in Vend(c)i v Evropi tisoč in več let prej. Rimski vzorec je bil vselej enak, pa naj bo na konju Cezar ali pa Bonaparte. Genocid.

Anonimni pravi ...

Dober dan, ali ima kdo odgovor zakaj sedaj Amerikanci pošiljajo satelite s pomočjo Juda Elona Muska, proizvajalca avomomobilov namesto z izkušeno Judovsko NASA, katera poleg laži ima tudi nekaj rezultatov.
oj

Anonimni pravi ...

Walt Disnej, je ustanovitelj Nase.
Njegova izjava, "kar bomo gledali po TV bo postala naša realnost".

Pioneers - Walt Disney and Wernher von Braun | NASA
https://www.nasa.gov/audience/foreducators/rocketry/imagegallery/rp_disney.jpg.html#.WlYFSTTuOic

Vse je del programiranja. Neuvidevni, radi povedo da so ravnozemljaši v zmoti in del neke psihološke agende. Ne zavedajo, da so sami sprogramirani še od Kopernika, da verjamejo v vesolje in okroglo zemljo.
Ta klika, na vse pretege se trudi uničit božje stvarenje, ter ga nadomestit z "lažno"znanostjo. Znanstveniki so novodobni pastirji.
Od big benga, dinuzavrov, meteoritov, potovanja po vesolju kakor oblika okrogle zemlje so prevara. Satanizem je 99,9% zavajanje od resnice.

Planeti so dobili imena Bogov po Grški mitologiji.


Pastor Neil Degrasse Tyson Speaks - The Church of Scientism | The Flat Earth Realm
https://www.youtube.com/watch?v=l2ADfeSPOOk

Anonimni pravi ...

Walt Disney je zeeelooo podoben Hitlerju.

Anonimni pravi ...

"Razredne razlike niso bile tako velike ..." So pa torej bile. In kaj je bila osnova za te manjše razlike?
Tudi v sodobnem svetu razlike niso takšne, kot so bile včasih. Tovrstna razlika je nagnjena k povečevanju in vsakdanjik je dokaz za to.

Vesolje je hologram. Vse več in več (tudi) mainstreamovske znanosti prihaja do takih zaključkov. In če je vesolje hologram, potem je tudi ...

Vse več naravnih pojavov je možno opisati do te mere, da jih je možno "umetno" ponoviti. In če jih je možno umetno ponoviti, jih je bilo že dolgo tega s tehnologijo in znanjem, ki jih mi premoremo danes, ustvariti.

Igričarji se vprašajte kdaj bo meja med resničnostjo in navidezno resničnostjo zabrisana. Glede na eksponencialno rast ta dan ni več tako daleč.

Lahko klonirano živa bitja, (vsaj) vplivamo na DNK, ... Sledi torej logično vprašanje. Če bi imeli boljšo tehnologijo in več znanja, bi lahko ustvarili naš svet? Preden zavržete to razmišljanje kot vložka energije nevredno, se tisti, ki ste dovolj stari, vprašajte sledeče. Koliko ljudi bi vam pred 35 verjelo, da boste danes lahko videli sogovornika med telefoniranjem, ne glede na to na katerem koncu sveta bo? Da sploh ne omenim kakšnih drugih, še bolj "neverjetnih" stvari.

Toliko torej o mitologiji, Bogovih, "nadrasah", bolj in manj vzvišenem plemstvu, ... Resnica bo kmalu prišla na dan. Seveda samo za tiste, ki ne bodo v oblaku. Koliko bo takih in kakšne možnosti bodo imeli, pa je vprašanje za tiste, ki jim je mar.



Anonimni pravi ...

Da je vesolje holgram je možno. Vendar pa tudi holgram lahko naredi okroglo zemljo. Da je zemlja ravna ni možno, ker bi se sonce pojavljljalo na ON OFF. Da bi sonce krožilo okoli bi moralo res dobro šponat. Kar me pa zelo moti, je da se luna ne obrne niti za mišjo dlako. Ko je nastajala se je morala vrteti, sicer ne bila lepa okrogla.
Zakaj se je ustavila zemlja pa ne je pa dobro vprašanje.
oj

Buchela pravi ...

No, luna, ki se ne vrti in nam kaže vselej le eno in isto lice je pa morda le izdelek ruskega reklamnega agenta Patjomkina in je ploska. Na hrbtni strani ima najbrž ogrodje iz remelnov in lajšt.

In ko je Stanko Kubrič snemal prizore na luni, jo je za trenutek snel in postavil v svoj londonski studio, kasneje pa vrnil nazaj na svoje mesto. Trenutku, ko smo ostali brez lune znanstveniki zmotno rečejo mrk. V resnici je šlo za navadno izposojo.

Anonimni pravi ...

končno ljudje so dobili uvid, da nas lažejo glede ošpic.

Anonimni pravi ...


Vsi imamo radi Walt Disney. Imam prav?
Hologram ali virtualna realnost je z nami. Imamo naprave za induciranje virtualnega stanja.
Aurora "LUCID dream inductor" naprava katero namestimo za induciranje virtualih sanj. O imenu in namenu lahko le teoriziramo, se sprašujemo, ker prej o takšni tehnologiji nam prej ni bilo znano. Kakšno ima korist ponudnik ?!

Kot resničnostne oddaje nam v živo servirajo teroristične dogodke(vaje). Zmerom to sprejmemo kot dejstvo, ne kot del načrta velikega Truman šova.

V Bruslju se nahaja zverinsko močen računalnik imenovan The beast, v Cernu server za prenos podatkov z tako imenovano hitrostjo svetlobe.
Lahko le zamišljamo o stranskih učinkih, vpliva nevidnih valov telekomunikacijskih naprav, nameščenih vsakdan bliže uporabniku.
Pravih odgovorov ne dobimo.

Vam je znano da so v civilni uporabi inplanti z katerim lahko človek upravlja brez stično na daljavo računalnik, telefon,...stikala ON-OFF.
Kdo nas ščiti pred tem, da se zlorabi računalnik kateri bi lahko vplival na nas.???

Poznate način kako skuhat živo žabo v odprtem loncu ne da bi skočila ven pred gotovo smrtjo?!

Sprašujte se o vsemu. Ker o vsem kar ste mislili da znate,... ste v zmoti.

Naslednji tehnični pripomočki nas odnesejo v virtualni svet.... (ponudnika storitve).

4 Amazing Sleep and Dream Enhancing Device
https://www.youtube.com/watch?v=pgZf-fShk_s

This Device Helps you Lucid Dream:
https://www.youtube.com/watch?v=TlnCJJvMB2g

This Device Lets You LUCID DREAM!!! - iBand+
https://www.youtube.com/watch?v=TlnCJJvMB2g

Pandora Star Deep Trance Light Machine
https://www.youtube.com/results?search_query=pandora+star+light+machine

GTC Europe 2017 - Opening Keynote(NVIDIA)
https://www.youtube.com/watch?v=1Te9PL46oIE

Mark.space(of the beast)
https://mark.space/#Video

Anonimni pravi ...

Ja res je kakor žaba kadar se kuha. Zavajanje in laganje traja tisočletje in več, tako da sploh ni jasno kaj zavajanje ni. Upam, da se bo naredila koalicija nezaplojenih, ki bi dogajanje vsaj malo spremenila.
oj

Anonimni pravi ...


THE BOILING FROG SYNDROME !!
https://www.youtube.com/watch?v=5-I90EtZO9Q

Anonimni pravi ...

Hvala anonimni, tiste detalje o trenutku pred koncem nisem poznal.
Tu pa je zadnji prispevek, ki dokazuje kako nas kuhajo. Strokovnjak tako lepo razloži vso laž o raketah in vesolju, da vsak s 5 razredi mora razumeti.
https://www.youtube.com/watch?v=PxT5wYSLuI0
oj

Buchela pravi ...

Prispodoba s kuhanjem žabe je neumestna. Hočete povedati, da se zdaj, ko vidimo, kako zvijačno nas je rimski imperij zasužnjil, ne moremo več osvoboditi, ker so nam pošle moči?

Priznam, da nas je manj, kot nas je bilo takrat, ko je crkovala vojaška oblika rimskega imperija, a brezupno ni. Verska oblika rimskega imperija bo crknila sama od sebe. Naša dolžnost je le, da širimo glas o resnični zgodovini Slovencev. Ne le doma, tudi po svetu morajo slišati, potomci koga smo in kako pomemben jezik varujemo in negujemo.

Sam veliko pripomb napišem v anfgleščini, a to ni nič v primerjavi s pomenom izseljenih Slovencev, ki so naredili zelo dobre spletne strani v angleščini. Izpostavil bom le dve: "GlobalWends" in "Sloveneti tripod".

Kdor želi negovati svoj občutek nemoči, naj se primerja z žabo v kropu, jaz se počutim popolnoma drugače. Počutim se močnega, osvobojenega in vem, da sem šele na začetku uresničitve svoje naloge in svojega poslanstva v času, ko crkujeta ribi. Nikoli več ne bo pankrtov, ki bodo kvišku moleli desnico z iztegnjeno dlanjo in se drli "Ave", "Heil" ali kaj podobnega, nihče jemal resno. Dokler ne bo povsem pozabljeno, bo sem ter tja kaka mala skupinica obritoglavcev vreščala k tretjemu rajhu, a ČETRTEGA ne bo dočakal nihče!

Poglejte vendar, kakšne svobode smo deležni s spletom. Nič ne de, če nas snemajo in nadzirajo na vsakem koraku, resnega koraka nazaj ne zmorejo več. Čeprav sem ter tja kak trinožec omeji svojim sužnjem dostop do spleta, sprememb, ki jih prinaša zvezdno obdobje vodnarja (2000 do 4500 našega trenutnega štetja) ne more ustaviti več nobena sila.

Po nasvetu nekaterih med vami sem mednarodno zanimive pankrte prestavil še na blog v angleščini "Beechela blogspot" (bee-chela, ne bu-chela), zdaj potrebujem pa tudi vašo pomoč, da blog širimo med tujce in jim odpiramo oči. Presenečen ugotavljam, da med tujci ni pogumnih, ki bi hoteli pisati pripombe in začeti dopisovanje. Morda mi z vašo pomočjo uspe.

Še vedno me razveseljujejo ogledi bloga nemških obiskovalcev, ki jih je na blog usmeril spoštovani "Q".

Predlagajte spremebe in predlagajte izpopolnitve bloga. Naj se kdo med vami opogumi in naj prevede spletno stran Global Wends v slovenščino.

Eden ni nobeden. Nihče med nami ni dovolj močan in vpliven, da bi vse zmogel sam. Skupaj pa lahko naredimo tudi to, kar se zdaj zdi nemogoče.

Anonimni pravi ...

Vsec so mi pozitivni ljudje. Vendar bo vodnar tezko preprecil cipiranje, povezavo z oblakom. Zal.

Takrat pa lastne misli, lastne volje vec ne bo. Ne glede na to, kaj bo pisalo na inetu.

Za zdaj kaze, da je boj izgubljen. Vendar moje upanje ne bo umrlo pred menoj.

Upanja je ocitno dovolj, zato je sedaj kljucno pretvoriti ga v koristne akcije ...

Anonimni pravi ...

Spoštovani, mislite da bodo oddajniki prenehali delovat in nas prenehali kuhat?
Kot kaže jih je zmerom več.

Kdo ali kaj je Q?

Buchela pravi ...

"Q" je vzdevek pisca pripomb, ki je v svoji briljantni nemščini pisal pripombe na nemških forumih in tam poskušal objavljati povezave na čebelji blog. Nekajkrat mu je na pomembnih forumih to uspelo in od tam je veliko obiska.

Eno njegovih pripomb sem našel tule, nemške pa ne bom izbrskal tako zlahka:
http://buchela.blogspot.si/2015/12/mojca-pajnik-cvojetin-mijatovic.html

Anonimni pravi ...


Nihče se ne vpraša, kakšen upliv ima na človeka nad 10.000 trkalnikov po celem svetu, + odajniki na vsakem vogalu+ vojaški,...
Želja je povezat v mrežo vse z vsem.
"Internet of things"

Buchela, Q ja je opazit zmerom več, dvom da je to le ena oseba.

On October 28, someone calling themselves Q began posting a series of cryptic messages in a /pol/ thread titled “Calm Before the Storm” (assumedly in reference to that creepy Trump quote from early October). Q claimed to be a high-level government insider with Q clearance (hence the name) tasked with posting intel drops — which he, for some reason, called “crumbs” — straight to 4chan in order to covertly inform the public about POTUS’s master plan to stage a countercoup against members of the deep state. It was, in short, absolutely insane. However, thanks to some rather forced coincidences — like Q kind of, sort of guessing that Trump would tweet the word “small” on Small Business Saturday, and this one time the internet decided that Q was “totally on Air Force One” because he posted a blurry picture of some islands while Trump was on his trip to Asia — and a whole heck of a lot of wishful thinking, people believed he was the real deal.

So he kept talking.
http://nymag.com/selectall/2017/12/qanon-4chan-the-storm-conspiracy-explained.html

Anonimni pravi ...

Internet of things je pi.kin dim proti

"Neuralink is an American neurotechnology company founded by Elon Musk and eight others, reported to be developing implantable brain–computer interfaces."

S tem sta direktni nadzor in vodljivost zagotovljena. Govori se, da bi bili ljudje povezani v oblak do leta 2030 oziroma, da bi do takrat bila tehnologija pripravljena.

Samo en banalni primer. Prideta dva na razgovor za sluzbo - en on, drugi pa offline. Kdo dobi sluzbo, je jasno. In potem se je potrebno vprasati kdo se za "prikljucitev" ne bo odlocil. Bo ravno nasprotno. Ljudje bodo placevali za to.

Danes smo v veliki vecini, pa ne zmoremo. Takrat bomo v izjemni manjsini. Bomo takrat zmogli?

Q pravi ...

Hvala za lepe besede, a je moj vpliv verjetno povsem zanemarljiv. Nekaj časa se mi je zdelo pisanje komentarjev povsem neplodno - večji učinek sem videl v osebnih pogovorih. Tu pa opažam da zelo pomaga, če tukajšnje seme pade na že pripravljena tla: nekoga ki razmišlja "embedded" ne boš dotaknil, kaj šele prepričal. Zanimivo je, da so Nemci ki imajo korenine v vzhodni Nemčiji neprimerno bolj pripravljeni za takšno razmišljanje kot zahodni Nemci. No in mogoče sem prepričal nekoga, ki je nekajkrat večji multiplikator kot jaz ;)

Kaj se pa vzdevka tiče: "Q" se mi je zdel za ta blog primeren, nisem pa edini, ki si je izbral ravno to črko :)

In diesem Sinne...

Buchela pravi ...

Občutek nemoči zaradi osupljive razsežnosti trenutne rimske vladavine in njihove srhljive vojaške opremljenosti je sicer razumljiv, a ne upošteva bistva. Bistvo je, da ta mogočni stvor nima več življenske moči, ker od starosti umira.

Naš čas lahko v prispodobi ustrezneje oriše basen o umirajočem levu, kot pa tista o kuhanju žabe.

Sam sem prispodobo opisal v svoji pripovedki o velikanu in v neki davni pripombi, kjer sem pisal o dveh somih, ki živita v motni vodi in požreta vse, kar pride k obali ali si celo drzne stopiti v vodo. Voda se bistri (obdobje vodnarja), zato se ju vidi in se jima lahko izmaknemo (vse rimske zarote so nenadoma razkrite. Od 9.sept.2001, do lažnega pristanka na luni in režiranih terorističnih napadov...). Ker sta soma uspešno lovila le v kalnem, v bistri vodi pa ju pravočasno opazimo in se jima izmaknemo, sta vse bolj lačna in bosta kmalu crknila od lakote.

Ne bo naša zasluga, da smo ju ubili s svojo spretnostjo ali močjo, ampak bosta crknila, ker se je voda zbistrila!

Tudi rimski imperij ne bo crknil zaradi naših napadov, ampak zato, ker mu v novem zvezdnem obdobju vodnarja okoliščine niso več naklonjene. To je sicer težko doumeti, saj sta soma od 2500 letnega plena res neverjetno velika in strah zbujajoča in se mnogim med vami zdi, da bosta vse večne čase ostala plenilca in naša zla usoda. A če dobro pogledate, vidite njuno stisko (prvič v 2500 letni zgodovini ima rimski imperij dva bela in dva črna vladarja (papeža) hkrati) in strah, ki izvira iz nemoči.

Še v času našega življenja bosta pošasti crknili in naplavilo ju bo na obalo. Njuna smrt ne bo naša zasluga!

Naša dolžnost pa je in bo, da pomagamo pospraviti njuni trupli (tisočero laži, v katere mnogi še vedno verjamejo). In ni razloga za čakanje. Laži moramo razkrivati vsi, zato nam je vsemogočni poslal svetovni splet.

Slovenci (in vsi, ki še govorijo ostanke starega jezika) smo v veliki prednosti, ker razumemo šepet prednikov in lahko upoštevamo njihova navodila. Tega šepeta ponemčeni, poitalijančeni in pohunjeni rojaki ne bodo mogli. Njim bo ta šepet samo nerazumljiv šum.

In, gromska strela, naj že prosim nekdo izmed vas napiše kako pripombo v angleščini na Beechela Blogspot, da bom videl, da vse deluje, kot bi moralo.

Naloga, ki jo imamo Slovenci v tem času, ko crkuje rimski imperij je odgovor na vprašanje "kako je mogoče, da smo ohranili svoj jezik, kljub temu, da smo takorekoč v središču rimskega imperija". Mi smo ohranjeni zaradi naše trenutne vloge!

In veliko dela nas čaka, zato zavihajmo rokave.

Anonimni pravi ...

Še en ne ravno mali kamenček v mozaiku banditske laži glede pristanka na luni je ta, da sedaj ko vemo, da raketni motor ne deluje v vesolju in ker je potrebno veliko energije, da premagaš lunarno silo težnosti, katera ni ravno majhna, ugotoviš, da je čista laž da se lahko vrneš na zemljo v konzervi brez velikih rezervoarjev goriva, kateri pa so prisotni na raketi pri štartu od zemlje.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrti v Alpini Žiri brečijo, da jim država prepočasi odobrava delovne vize za tuje državljane. To sliši na keč d keš. Ker Alpine niso mogli na suho ukrast, ker so se delavci uprli, bodo sedaj delavce zamenjal s Hrvati in raznimi Šamili, ki pa bodo bolj prijazni do pankrtov.
oj

Anonimni pravi ...

Ugotovil sem, da je skoraj 40% prebivalcev Izraela Kurdov iz območja Sirije, Iraka in nekaj malega iz Irana. Celo na vojaških zabavah tancajo na Kurdiš music. V borbi s Palestinci so fenomenalni bojevniki, vse mrtvo pred njimi, tudi pri pokolu Armencev so bili v prvi vrsti, na veliko začudenje pa proti Turški invaziji v Kurdistanu NIČ od NIČ.
oj

Anonimni pravi ...

Tudi več kot 380.000 "Judov" iz bivše sovjetske zveze jih je imigriralo v Izrael po letu 1990.
Po raspadu sovjetske zveze je migriralo v Izrael 380000 Rusko govorečih Aškenazijev ter Sefardov.
Ta pave Jude so pomorili, njihovo identiteto so po končani vojni prevzeli "kvazi Judje" in izkoriščajo žrtve za njihovo blagostanje.
To se lahko potrdi z podatkom da je Izrael druga država na svetu po številu obolelih za kožnim rakom.
Avtohtonih Judov je ostala le pešica.

Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni, sem zasledil to o kožnem raku v Izraelu, kar je nedvomno posledica premalo pigmenta v koži. Tvoja razlaga bog daj da bi bila pravilna. Vendar mnogo pred tem, v Ruski banditski revoluciji so se judje vsaj tako je povedano da so pravi judje izkazali zelo resnično imidžu primerno katerega jim pripisujemo. Glede na vse banditizme do sedaj poznane, dopuščam možnost da so bili RES RES ta pravi judje izrabljeni in pobiti. Čeprav več stoletij stara pričevanja ravno ne potrjujejo le tega.Vendar se sedanji krvosesi tudi sebe imenujejo judi.
Kako naj se jih imenuje, sedanji judi. Anonimni, pigment v koži pa se spreminja glede na klimo in v nekaj stoletjih se spremeni zgolj zaradi preživetja. Nekoč smo bili vsi črno črni zamorci.
oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.

Kaj meniš o kvaliteti spodnjega linka, hvala lepa.

Erdogan = Assad http://illuminati-theater.blogspot.com/2015/11/turkey-downs-russian-jet-hoax-computer.html

oj

Buchela pravi ...

Erdogan je rimski pankrt, sin Martina Bormanna iz časov, ko je užival kot plemenska svinja v Argentini in se ukvarjal le še s kavsanjem pripeljanih Lebensbornovk.

Assad je prav tako rimski pankrt, sin papeža Pavla 6. (Giovanni Battista Enrico Antonio Maria Montini).

Seveda oba pankrta, kot tudi ostalih pol milijona rimskih pankrtov na našem planetu, delujejo v korist rimskega imperija. To pa v bistvu pomeni, da delujejo proti ljudem in skrbijo le za denarne koristi imperija.

Če prestavim osebe v Slovenijo lahko napišem, da tako Kučan, kot Janša, oba delujeta proti nam in po navodilih delujeta le v dobrobit imperija.

Anonimni pravi ...

Buchela, čigavi smo pol mi otroci, če je to 2000 letni imperij?
Verjetno smo si vsi v žlahti. Nekoč so pošiljali device se drevit na kraljevi dvor.

Anonimni pravi ...

Dvorit na dvor;)

Anonimni pravi ...

Ma ni drevit ampak ševit.
oj

Anonimni pravi ...

Danes v soboto ste lahko na TV dnevniku videli v intervjuju za židovski praznik so vprašali glavnega SLO židova, kaj so židovi. Odgovoril je:
Palestinci, katerim so vzeli vse vse in še več so teroristi, židaraj pa je izbran narod. Hkrati pa je še razložil da nam bodo bembali saj vemo kaj.
oj

katolik pravi ...

Buchela, film je The Circle (2017)

zlasti konec je pomenljiv

naj bo vse javno = vodnar

Buchela pravi ...

Hvala za namig, spoštovani katolik, ko bom utegnil, si ga zanesljivo ogledam. Zdaj lahko rečem le, da bodo še dolgo strašili z usodnimi posledicami izgube pravice do skrivnosti. Ta film je, po napovedniku sodeč, nekaj takega.

Meni pa se zdi, da je to povratek nazaj v razmere v majhnih skupnostih, kjer so od nekdaj vsi vedeli vse o vseh. To ni slabo.

Anonimni pravi ...

Po videnem videu sodeč si Rusi in Amerikanci nas podajajo, tako, da imamo oči stalno izbuljene. Možakar je celo spregledal kar nekaj podraobnosti, ki bi dodatno poptrdilo fake medanrodne postaje. SLišal sem da okupator v Avganistanu pripelje skoraj polovico potreb s pomočjo ruskih železnic, ali tu ni embarga.
https://www.youtube.com/watch?v=rRqQTGCyfkU
oj

Anonimni pravi ...

Ker vemo da vse odločitve v zvezi financ in bančnišva vodijo jevreji, je zelo verjetno da SLO pankrti izrabljajo upanje Palestincev, da grozijo, da jih bodo priznali in da zaradi tega židaraj odloči da ostane banka kot je.
oj

Anonimni pravi ...

Pod politikisovo objavo o tiču na facebooku je enkdo opozoril na podobnost med njima.kaj pa,če je vse res?😲

Anonimni pravi ...

Sličnost je več kot očitna.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, ne vem ali je David Rockefeller podoben George Sereš ali obratno, ali pa oba skupaj nekomu tretjemu, morda presvetli Pačeli.
Oj

Buchela pravi ...

Mojstrsko! David Rockefeller je očitno res Pacellijev pankrt.

anon pravi ...

Kardinal Timothy Dolan je zelo podoben Aleisterju Crowleyu.

Anonimni pravi ...

Mislim, da se fašisti zlepa ne bodo prehiteli v idiotizmu kot je dobrodelna donatorska konferenca za od židoamerikancev razrušen Irak.
oj

Anonimni pravi ...

ravno berem, od kje kučanovim denar za stanovanje v centru ljubabanskega pašaluka, ki ga ima milančkov vnuk od 9. leta naprej. ampak dvomim, da sta polbrata skupaj spackala otroka, ne?

http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/od-kod-eliti-denar-kucanov-vnuk-in-strukljev-sin-ze-pri-rosnih-devetih-letih-prisel-do-svojega-stanovanja/

milanček ne zgleda ravno srečen s "svojo" hčerko, haha

Anonimni pravi ...

Ena poglobljena in utemeljena razlaga imen Sloveni in Veneti. Upam, da bo pripomogla k odstranjevanju pajčevin v naših glavah:
SLAVJANI - ROĐENI IZ SLAVE SUNCA

Prvi srednjovijekovni zapisi bilježe Slovene pod grčkim imenima SKLAVOI (Σκλάβοι), SKLAVINOI (Σκλαβηνοί) koje Latini prevedoše kao SCLAVENI, a to tumače da je od grčkog SLKAVOS (Σκλάβος) što je na latinskom SERVUS, tj. SLUŽITELJ, SLUGA, ROB.

Da li je to tako? Nije i ne može biti, jer kad dolaze strani ratnici Sloveni, osvajaju zemlju i ozbiljno ugrožavaju opstanak Romejskog carstva, a oni danas govore da je ime SLOVENA tada značilo ROB. To je prozirna laž kojoj i Sloveni svoju razum pokloniše jer tu laž čuju i od svojih prodanih istoriografa i lingvista koje plaćaju vladari kao sljedbenici crkvi iz kojih tajnim putem i tajnim nalozima ishode ovakve laži.

Uzmimo grčko ΣΚΛÁΒOI (Σκλάβοι), vidimo sljedeće: ΣΚΛ-A-ΒOI. Grčki korijen
ΣΚΛ- (σκλ-) nalazimo u riječi SKLIROS (ΣΚΛΗΡÓΣ, σκληρóς) i nosilac je značenja, TVRD, JAK, GRUB, OPASAN, NASILAN (1).

Staro grčko BOI (βοι) očuvano je u srpskoj riječi BOJ sto je preko oblika BOJNICI dalo VOJNICI. Oblici SKLABOI i SKLAVOI su istocnačne riječi. P. Skok je zabilježio da u Tivtu još postoji riječ BOJA (bójà) u značenju KRVNIK, DŽELAT (2). Tako grčko SKLABOI ili SKLAVOI (Σκλάβοι) znači JAKI KRVNICI, OPASNI KRVNICI, jer su Sloveni za tadašnje domorodce bili strah i trepet.

U nazivu SKLAVINOI (ΣΚΛÁΒΗNOI, Σκλαβηνοί) starogrčki korijen je ΒΗN-, tj. BIN-. Taj se korijen nalazi i u grčkom ΒΙΝÉΩ (βινέω). Nema razlike u značenju grčkog ΒΗN i BIN, razlika je samo u vremenu po načinu pisanja. Po jednima grčko ΒΙΝÉΩ (βινέω) znači BEZAKONICI (3), a drugi vele da znači DOĆI, UĆI UNUTRA (4). Tako grčko SKLAVINOI (Σκλαβηνοί) znači JAKI BEZAKONICI, OPASNI OSVAJAČI.

Evo šta o imenu SLOVENA kaže Skok:

"sklavb m (stsrp., 1470, 1485) 'rob'. Od srgr. σκλάβος 'isto' < kslat. sclavus...U 11. i 12. v. riječ sclavus ima etničko značenje. Importom neslobodnih Slavena trgovalo se u južnoj Italiji i naročito u Mlecima. U značenju 'rob' postaje evropska riječ u 13. i 14. st." (5)

Skok kaže da grčko SKLÁVOS (σκλάβος) potiče iz srednjogrčkog jezika, a to znači iz srednjeg vijeka. Sloveni su počeli dolaziti početkom srednjeg vijeka i tek su kasnije porobljeni od Vizantije, dakle im grčko ime u vrijeme osvajanja Balkana nikako nije moglo značiti ROBOVI (Σκλάβοι, Σκλαβηνοί), nego JAKI KRVNICI, TVRDI BEZAKONICI, JAKI OSVAJAČI.

Riječ SLOVEN dobila je smisao ROB tek polovinom srednjeg vijeka kad su ondašnji vladari i gusari hvatali Slovene i prodavali ih na pijacma roblja u Dubrovniku, Veneciji i sve do Bliskog istoka i sjeverne Afrike. Zar Dušanov zakonik ne svjedoči prodaju roblja?

A ime SLOVENA iz Sunca ishodi: SLAVA je SVJETLOST, SVJETLOST je SUNCE:

SLAVA > SLAVJANI
Pošto sanskritsko JANI ( जनि ) znači ROĐENJE, ŽIVOT, to su SLAVJANI ROĐENI U ŽIVOT IZ SLAVE, tj. IZ SVJETLOSTI, IZ SUNCA.

............................
(1) Alexander Souter, A pocket Lexicon to The Greek New Testament, Oxford, The Clarendon Press, 1920, pg. 237.
(2) Petar Skok, Etimologijski rječnik hrvatskoga ili srpskoga jezika, Knjiga I, JAZU, Zagreb, 1971, str. 182.
(3), Henry George Liddell and Robert Scott, A Greek English Lexicon, New York: Harper & Brothers, 1883, pg. 283.
(4) John Groves, A Greek and English Dictionary, Boston: Hilliard, Gray and Co., 1836, pg. 114.
(5) Petar Skok, Etimologijski rječnik hrvatskoga ili srpskoga jezika, Knjiga III, JAZU, Zagreb, 1973, str. 260.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen anonimni. Lep članek. Sloveščina je blizu Sanskrtu. Beseda Jani se zlahka naveže na rojani - rojeni. Tudi ime v Sloveninji na Jani je zelo pogosto.
oj

Anonimni pravi ...

Nekaj sem pozabil Anonimni, zasledil sem da so bili glavni trgovci z sužnji židje ali zioni ali kakor koli jih kličejo. Po logiki je najverjetneje resnica, ker tam kjer je lahek zaslužek, da ne bi bil žid poleg, potem je nekaj zelo narobe.
oj

Buchela pravi ...

V tem srbskem razglabljanju o izvoru imena Slovenci najdemo tudi trditev, da so "Slavjani" prilomastili iz vzhoda v času propadanja zahodnega rimskega cesarstva...

Tisti, ki mi omeni, da smo prišli izza Karpatov leta 600 je teslo, ki je nasedel trobentanju uradnega rimskega šolstva. Zaradi te trditve celotno besedilo ni vredno, da ga še kdo prebere.

Anonimni pravi ...

Buchela, na žalost ste, kljub svoji pronicljivosti, zgodovinsko površni. Ta avtor je veliki nasprotnik teoriji o "Seobi Slovena" germansko dunajske zgodovinske šole.

Anonimni pravi ...

Zal vas je veliko tukaj zgodovinsko povrsnih. Poglejte kaksen je DNK Slovencev (oziroma s kom ga delimo) in prverite koliko se to sklada z vasimi (in drugimi) pravljicami.

Anonimni pravi ...

Namesto NASE ki ji nihče več ne verjame je vlogo prevzel jevrej Musak.
Njegove rakete imajo toliko goriva da poletijo v vesolje in se nato vrnejo na zemljo, pa še to ritensko. Nobelova nagrada je zagotovljena.
oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, gospod Morris https://www.youtube.com/watch?v=p6LSViZQQQ8 kar pove je resnica, ne vem, kaj meni Buchela.
Po navadi dva več vesta kakor eden.
oj

Anonimni pravi ...

Zaznal sem, da je židoamerikanc na Yahoo ukinil komentarje.
To nekaj pomeni, kakor podgane pred UKC.
oj

Anonimni pravi ...

Vsi imamo simpatije do Gen. Westley Clarka, ki je neka dogajanja povedal nekatera pa ni. Meni se zdi dokaj sličen Bushu mlajšemu, tudi glas je neverjetno podoben. Buchela ali je možno kaj takega naredit s ptičem.
oj

Anonimni pravi ...

Sokolec se je stegnil.

Anonimni pravi ...

Anonimni ali misliš na Sekolec ali na možakarja, ki je komuniciral s pomočjo computera. Ta z robotskim glasom znastvenik je bil vrhunski kapsel, nisem ga slišal da bi počasi povedal da je bil Lune landing čisti fake, pa da po vesolju rakete preprosto ne morejo frčati, vedel pa je vse o nezemljanih in stvarenju vesolja.
oj

Anonimni pravi ...

je pa povedal, da je vesolje hologram. in zato se je stegnil ...

če je vesolje hologram, kaj je potem zemlja, kaj smo potem mi?

https://www.youtube.com/watch?v=fHwmWnY4P1w

počasi se vse sestavlja, mar ne? :)

Anonimni pravi ...

E anonimni,pa ja ne verjameš v tisti fake lov kao na NLP.
Predvajal je Fox News od Bushov Info agencija, Buši so tisti
z fake 911. Prvo če bi bilo res bi bili vsi s pilotom vred udriskani.
A vesoljci se valjda znajo tudi malo zakamuflirat.
oj

Anonimni pravi ...

Židoamerikanci kričijo sankcije Rusiji, ker se je vmešavala v njihove volitve. Zakaj vmešanca Trumpa ne odstavijo in priprejo vmeševalce v US.
oj

Sašus Ribnicus pravi ...

Sokolovega Štefana sem mislil.
Baje je s svojo boleznijo (ALS ?) umrl že v 80. letih in tale ni bil on.
ALS zelo hitro napreduje in redki živijo še 10 let, večina do 3 let.
On pa cela desetletja ?

Buchela, pogrešam frišne podobce.
Vsaj te, za katere se je skozi komentarje ugotovilo, kdo je čigav.

Težko gledam invazijo Šiptarjev in Bosancev na Jesenice. Na ulici ni več slovenščine. Tudi v šoli (izven pouka) mularija ne govori slovensko, kadar pa, je njihov besedni zaklad res bogi.

OJ

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela. o Angliji ne bom izgubljal besed, čisti 911, tudi sama imam slabe izkušnje z njimi. Zanima pa me če kaj veš v zvezi tega napihovanja amerikancev glede bitke z Rusi v Siriji in 300 mrtvih. To mi ne gre v račun da so Rusi napadli ukopane fašiste brez najmanjše protizračne podpore, to preprosto ne razumem. Če bi stolkli en helikopter ali tisto veliko počasno kureto Wartog, bi rekel, dobro bila je neka pripravljena bitka. Tako mi pa samo izgleda, da naj bi Američani napadli nekje zgolj skupino ki se je zbirala, pa še ta bi morala imeni vsaj 10 Manpadov.
oj

anon pravi ...

Je bil Stephen Hawking njihov?
http://www.thedailysheeple.com/conspiracy-theory-stephen-hawking-died-and-was-replaced-a-long-time-ago_012016

Anonimni pravi ...

Liljana Kozlovič je kot android, le kdo bi to lahko bil?

Sašus Ribnicus pravi ...

Na prvi uč bi rekel, da je Beblerjeva.

Anonimni pravi ...

Ja dobra primerjava, android, še seks robotice zgledajo bolj lutkice.
Tole s tem strupom, pa je zelo možno, da so vatikanski pankrti neizmerno pomagali pri izvolitvi Putina. Vsi bogi Rusi brez pravega znanja ga bodo videli kot rešitelja, če pa je že kaj ukazal zastrupit, pa je čisto prav saj je Škripal bil izdajalec matroške Rossie.
oj

VR pravi ...

Putina se da malo secirati z njegovimi povezavami, predvsem so to židovske 'podtalne' organizacije in skrajne (anti-židovske - s tem mislim, da delujejo proti normalnim Židom) verske - tukaj mislim na Chabad Lubavitch.
Sedaj ta stvar, ki je v ozadju tega židovskega ekstremizma (Chabad Lubavitch - frankizem, shabatizem,....), je zelo zakomplicirana. Verjetno je ravno zaradi tega postala celotna židovska populacija na črnem seznamu pri določeni populaciji (čeprav večina nima pojma za kaj se gre) - vendar so ji namerno ali nenamerno dali nalepko, da so ti Židje odgovorni za vse grdo na tem svetu - so veliko odgovorni in so zelo močni, vendar po moje se vseeno bojujejo za prevlado z določenimi elementi iz t.i. American Establishment (Wall street bankirji - t.i. liberalna struja - ki je med drugim financirala nacizem). Lahko pa da delujejo skupaj za isti cilj - ker sicer so Rothschildi in podobni židovski bankirji in korporatisti tesno povezani, tako da težko razbereš pravo sliko.
Putin je preko svojega kolega Deripatska tesno povezan z družino Rothschild, kateri so nekako vsaj bili temelj zionizma, ter nastanka Izraela. Potrebno je iti globlje v vzroke te 'geo'-religije.
Putinova povezava s Chabad Lubavitch je tudi njegov pomembni zaveznik, to je glavni ruski rabi Berel Lazar, ki seveda prihaja iz vrst Chabad Lubavitch. Poleg tega so bili ruski (židovski) milijarderji, ki so pokradli Rusijo vsi (mislim da res vsi ali vsaj velika večina) pripadniki Chabad Lubavitch. Pa še bi lahko naštel te ljudi, ki so okoli Putina. In Chabad Lubavitch je bila gonilna sila, ki je povezovala vplivne Žide v Sovjetski zvezi - verjetno še iz časa boljševizma, in ko je padel komunizem so preko svojih zvez na zahodu in zaradi vpliva hitro prišli na pomembne položaje.

In če potem pogledamo v ZDA, kjer je Trumpov zet Kushner glavni predsednikov svetovalec.... Kushner prav tako pripravnik Chabad Lubavitch,...... Shledon Adelson, eden glavnih financerjev republikanske stranke, prav tako pripadnik Chabad Lubavitch..... Rabi Scheneerson (sedaj že umrli) nekdanji prvi mož Chabad Lubavitchev ima na svoj rojstni dan v ZDA državni praznik - dan izobraževanja. In njegovi služabniki ga pričakujejo, da se bo vrnil kot mesija - za to pa je potrebno narediti na zemlji eno veliko katastrofo - to pravijo pripadniki Chabad Lubavitch - oz. frankisti, shabatejci. To je stara filozofija, ki pa se dogaja tudi v 21. stoletju.

Putina seveda z lahkoto povežemo z mafijo Nebula in Solntsevskaya (rusko-zionistična mafija) - ki je povezana z njegovimi meceni, kot so Abramovič (Chabad Lubavitch), Berezovsky, Chubais, Jelcin......
Nebula in Solntsevskaya je preko svojih ljudi povezana z Rusalom - Rothshildi, Deripatska, Peter Munk, Mandelson, Berezovsky,....
Povežemo jo z Russian Jewish Kongres - Mikhail Fridman, German Khan .... - preko njih pridemo do US/World Jewish Congress - notri najdemo Tempelsman, Rothschild, Bronfman, Safra,....
Vse te so povezane s CIA, ter s še eno zanimivo Far Wast - znana po svojih terorističnih prijemih (mislim da predvsem v Čečeniji) in preprodaji orožja.
Preko teh pa pridemo seveda tudi do ameriških neokonzervativcev - Dick Cheney &Co. - Halliburton, ki je povezan s Far West. Nekaj o Putinu ko sem z nekom debatiral kakšen je del njegovega ozadja.

VR pravi ...

Vem da je Buchela podal veliko linkov in knjig ki govorijo o na slovencih sem pred časom našel še forum kjer se veliko objavlja oz. dobi še dodatne informacije o nas slovencih.

http://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=8879&PN=1&title=izvor-slovencev

Anonimni pravi ...

Pozdravljen VR, vedel sem da je banditnjak, nisem pa mislil da je tak.
Po povedanem, bi bilo lahko da Ruski židje delajo Herc Israel oziroma Jinon plan, samo ne razumem, zakaj niso pustili poštene teroriste ISIS, da dokončajo svoj posel. Izrael spada v tesnejšega prijatelja Putina.
Mi ostali svetski Goji bi lahko samo gledali in se čudili.
oj

Anonimni pravi ...

Pohvalno! Da kopljete po ozadju, namreč.
Vendar vidim, da ste se na tem blogu obdali z bodečo žico, izza katere ne morete.

Za neko obdobje vsaj poskušajte s sledečo logiko. Religije (ne samo krščanstvo in judovstvo, temveč prav vse) niso tiste, ki vodijo igro. Zasnovane so bile zato, da manipulirajo. Ena izmed zelo pomembnih lastnosti te manipulacije je dejstvo, da bi vsi od VR - ja omenjeni (in še veliko drugih z njimi) že zdavnaj viseli po uličnih svetilkah širom sveta, če ta manipulacija ne bi obstajala.

Tudi vojne niso posledica religijskih/verskih motivov, temveč nekih čisto drugih. "Svete knjige" niso po šepetu Boga zapisane, temveč šifrirana sporočila tistih, ki vodijo igro. Zato se pri Rothschildih ne konča, temveč šele začne. Do sem je namreč relativno enostavno, s preprostim guglanjem, priti do bolj ali manj resničnih zaključkov. Od tu naprej pa je malo takih, ki bi lahko (in bi bili pripravljeni) povedali resnico.

Anonimni pravi ...

Anonimni res ne vem natančno na kaj namiguješ. Ali misliš da so za vsem tem verskim banditizmom lizardi ali nezemljani, težko bi se strinjal.
Res je kraljica podobna lizardu, vendar pa mislim da je bližje židu ali zionu ali pa družini Mediči ali pa mix.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.politico.com/magazine/story/2017/04/the-happy-go-lucky-jewish-group-that-connects-trump-and-putin-215007
zelo prijetno čitanje kaj so Lubovič židje in da negdo z njimi opleta in jim komandira. Pa še kaj.
oj

Anonimni pravi ...

buchela, poglejte si to malo smetko, ki se bori za nadzor nad orožjem v ameriki, katera je že v članku primerjana z goebbelsom. a se vam zdi to možno, da so ga spacali pri kaki umetni oploditvi?

Anonimni pravi ...

še povezava do članka: https://www.naturalnews.com/2018-03-24-hitler-youth-student-gun-control-march-invades-washington-follows-in-the-footsteps-of-nazis-who-disarmed-the-jews-before-the-holocaust.html

Anonimni pravi ...

Če se uresniči napoved, da bodo ustavili tiskanje WC papirja v zeleni barvi, pankrtom ne bo kaj dosti pomagale jezuitsko judovske korenine.
Kitajc ne bo vehementno delil zlata posojila, kot tiskarji delili nevredne zelence.
OJ

Anonimni pravi ...

Lokalni pankrti so objavili: Ta ne cepljeni otroci pa ne morejo biti več vpisani v vrtec. Pa za božjo voljo jewzuiti zakaj, saj ostali cepljeni pa ja ne bodo zboleli, ali pač bodo, kaj je sedaj resnica.
oj

Anonimni pravi ...

Umetno brezmadežni otroci: David Hogg

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/355/281/33b.jpeg

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, dolgo te ni bilo slišati.
Gledam tega Jožefa Horvata posranca od NSI. Priznam da gre z Buchelo lažje. Logika je da mora biti pankrt in rešitev se kar sama ponudi.
Zelo mi je podoben Weissu v zrelih letih. Ali sem prav ugotovila.
oj

Anonimni pravi ...

Na žalost Slovenske čebele bodo izumrle. Njihova kreativnost in marljivost bo pokončana s strani
balkanskih trotov raznih mutibarićevw in domačih izdajalcev Horvatov ipd., predvsem srbskih goved beriSSSS srbska nacionalna stranka v Sloveniji.Ekonomski migrantje pri nas že ustanavljajo stranke z nacionalnim pedigrejem,Slovenci pa bomo hirali v rezervatih na periferij.V Lubblani,Kopru,Jesenicah,Velenju... pa že prevladujejo Bosanci,Srbi ,šiptarji... Nad avtohtonim prebivalstvom.Naši politiki, ustava in pravosodje so samo še za okras in v posmeh slovenskemu narodu.

Anonimni pravi ...

Ja to vse je že davno napisano v Sionskih Protokolih. Tako se vlada. Pripomnil bi da so mnogo hujši slovenski fake Judi imenovani Zioni.
oj

Anonimni pravi ...

Ne vem ali se lahko sploh kaj verjame tem zionsko banditskim fake židom. Sveto razlagajo kako je vesolje nastalo ob eksploziji. Hkrati pa sveto zagotavljajo, da se bomo zaleteli z Andromeda galaksijo. Kdo lahko potrdi da se dva delca razletele bombe lahko zaletita, razen če eden delec ni nasilno ustavljen, pa še je tega bull shda.
oj

Anonimni pravi ...

Brez dvoma se lahko. To se da potrditi že s srednješolskim znanjem.

Glede velikega poka pa - ja, nekdo je zagnal računalnik. :)

https://www.youtube.com/watch?v=J0KHiiTtt4w

Za začetek. Dokazov, da ima ta teorija veliko večjo verjetnost, kot ji je pripisana v tem videu, je še veliko veliko več.

Anonimni pravi ...

Anonimni ne vem ali me hecaš ali pa se delaš norca iz tega člana kriminalnega in lopovskega sindikata ki ga kličejo jevreji. Musaku pa je za verjeti posebno pa posnetkom fake zloščenega pleha v vesolju.
On dobiva denar direktno iz tiskarne prkeko US vojaškega kompleksa, katerega pa vodi kdo. Uganil si, jevreji. To o zaletavanju delcev po nekakšni eksploziji pa bi res vedel katero srednješolsko znanje. Ne spomnim se, no morda nisem bil najbolj priden učenec.
oj

Anonimni pravi ...

očitno res nisi bil. delci so samo v teoriji enako veliki, samo v teoriji deluje na vse enaka sila in samo v teoriji se gibljejo pod takšnimi koti, da se nikoli ne srečajo ("samo v teoriji" zato, ker je tako najlažje opisati). že samo če tem zadevam podeliš dovolj realnosti, prideš do zaključka, da do trkov prihaja.
kdo je musk, je znano. "oni" imajo veliko glasnikov, musk je eden izmed njih. vsake toliko časa nas preko teh glasnikov o nečem obvestijo. samo poglej zadnjo FB afero. le čemu, če pa že dolgo vemo, da (vsaj) NSA počne kar hoče. namen teh afer ni odkriti, temveč nas obvestiti. o njihovem početju. tega ne počnemo mi, drugi, temveč "oni".
saj zato pa sem rekel - veliko in bolj relevantnih (torej znanstveno podprtih) pričevanj obstoji. ti, preden si naredil naredil domačo nalogo (to velja tudi za bombo), si tu zaključeval brez podlage. zakaj? zato, ker je tako najlažje. "jaz bom trosil neumnosti, drugi pa me bodo zastonj poučili". uradna znanost se vse bolj nagiba k teoriji holograma. tu ni čudno, čudno je, da šele zdaj. če si boš vzel čas, boš ugotovil zakaj.
vsi ste padli na zelo enostavno finto. na eni strani so religijske pravljice in na drugi evolucijska teorija. Ki je še večja pravljica kot prve omenjene. že arheološka dognanja so jo demantirale. pa tega ni v nobenem učbeniku. le zakaj? za tvoje preverbe pa samo sledeče. preveri kaj vse se mora zgoditi za en človeški vdih in če se slednji zgodi, če manjka samo en element tega dogodka. potem pa to znanje uporabi za razmislek o evolucijski teoriji.

Anonimni pravi ...

matija stepišnik aka pičkica in jernej štromajer sta verjetno polbrata? sta si tako podobna, da ju večkrat kar zamenjam.

lp

Japod pravi ...

Pozdravljeni anonimnim,

dobro opazovanje. Vendar bi sam rekel, da ima Štrojamejer bolj izrazite balkanske gene. KO sem ga srečal v Lublani in ga malce izzval sem videl, tudi, da je ravno tako neumen kot povprečen kvadratoglavec. FDV pač...to so ludje, ki verjamejo, saj delajo za RIM.

Mogoče spočeta od iste kurbe. po določenih potezah in obliki uhljev bi ugibal, da je mogoče oče Večerovega pankrta Franci Zavrl?

Škoda pa, da se blog spreminja v natolcevanja o teorijah zarote, prosim vzdržite se teh pisanj, saj je prostor za njih drugje.
MOdre so bile besed BUchele o Židih. Zaradi dejanj sekte ne smemo obtožiti cele etnične skupnosti. Tisti sektaši pa ki so šli pod okrilje jezuitov pa so bili izločeni iz judaizma. kdo ima moč, tiusti ki deluje pritlehno in zbira zaklade že tisočletja ali nekdo , ki do pred dobrih 700 let ni smel posedovati lastnine?
Stvari o katerih pišete greod na rovaš Gentilejev, družin, ki so jih muslimani pustili v Bizancu po zasedbi, ki jih nacizem ni pretresel...vendar to so sluge Rima.

Torej razkrinkajmo pravega sovraga, črnega Boga, ki prebiva V Rimu in ne zgubljajmo časa z Židano meglico s katero Vas posiljujejo trobila kurbe v škrlatu.

Anonimni pravi ...

Barbara Bush & Aleister Crowley

http://themillenniumreport.com/2016/11/aleister-crowley-and-the-bush-connection/

Anonimni pravi ...

hvala za povezavo o barbari

Anonimni pravi ...

Imata kaj skupnega Dušan Mes(SŽ) ter Metod Dragonja 2TDK?

Anonimni pravi ...

Da ne bi imela kaj skupnega bi bil čudež za v Lurd.
oj

Anonimni pravi ...

Dobro. Videti je, da poznate vse sorodstvene zveze in zaroto do temeljev. In kaj nameravate storiti proti temu?

Anonimni pravi ...

Dobro vprašanje anonimni, uši kašljajo pa ne najdejo dovolj velik prostor da pljunejo. Da ne gremo na nobene volitve je že neizmeren uspeh.Pa tudi jevrejskim pankrtom ni čisto vseeno, ker vedo, da mi vemo. Vsaj malo jim gre na živce, kar je dobro. Vse ostalo je ta trenutek nerealno, Morris je dejal, vse države so jevrejkske sužnje, no lahko jim rečemo kabalisti, lahko pa tudi fake jevreji.
oj

Anonimni pravi ...

Ta o ušeh mi ni razumljiva.

Kakšen uspeh? Še vedno so izvoljeni "tisti, ki morajo biti".

Pa še kako jim je vseeno. Pravzaprav točno to hočejo. Saj jim nič ne moremo. Zato bo to kmalu postalo splošno znano in sprejeto dejstvo. Na tem delajo. In dobro jim gre od rok, mar ne?
Sam nisem bil na volitvah že desetletja. In? Naj si zaradi tega kaj domišljam?

Ti drugi pa se ločijo na večino - torej tiste, ki jim dol visi in poskušajo preživeti življenje kar se da dobro. In manjšino - torej tiste, ki si domišljajo, da so nekaj več. In v vsej tej svoji domišljavosti ne uvidijo, da odkrivanje že odkritega jemlje čas, energijo in dobro voljo. Njih življenja so temu primerna.

O tem kako blizu resnice ste, pa morda kdaj drugič. Le to. In kaj je zdaj z Vatikanom? Sem mislil, da so oni naši oblastniki ...

Anonimni pravi ...

To o ušeh je mišljeno na nas rajo, katera nima nobenega pravega orodja razen kašljanje pa še to je čisto majčkeno. Tudi Buchela govori o vatikanu, to je po mojem napaka. Kot da bi rekli Slovenski parlament je kriv. Ni res, krivi so jevrejski pankrti v tem parlamentu in njih oče pomemben kripto jud jezuit z lepo papeško službo. Zakaj so demokracijo in volitve planirali v Protokolih, ne brez razloga. Torej če nas večina ne bo volila jim bomo kvarili koncept in to pomemben.Zakaj ima vatikan boga v Judeji zakaj ne v Lurdu. Jevreji so bili pred vatikanom in to je dejstvo neovrgljivo.
oj

Anonimni pravi ...

Novost na tržišču.Na Yaho vidiš Huble telesko sliko, nekaj je pač slikalo ga in v ozadju drobne svetle pickice, sumim da so zvizdice.
Nekaj pa so se naučili o vesolju.
oj

Anonimni pravi ...

Prečital sem, da je Ruskemu carju RasPutina priporočila Crnogorska Milica. I baš Milica je vedela za nekega čudaka v Rusiji, hja najbž zato, ker je bila blizu Srbskim habsburžanom v Belgradu.
oj

Anonimni pravi ...

Ne najdem odgovora, zakaj ta sindikat mednarodnih kriminalcev fake jevrejev uporablja Judovsko ime in judovsko kao vero in Toro. Zakaj ne Asirsko, morda Perzijsko Budistično celo Slovensko ime, no slovenci znajo biti kdaj tudi slabši od Židov. To bi bil sveti gral odgovora na jevrejstvo.
oj

Anonimni pravi ...

Ali je na blogu nekdo, ki ve ali je 7 dnevni delavnik izšel iz sedemrogega svečnika, ali pa se slučajno te številke ujemajo.
oj

Anonimni pravi ...

Producent John Hammond in Bob Dylan sta si precej podobna,da bi bilo naključje,kaj menite?

Anonimni pravi ...

Ja, pljunutu tata papa. Niti en sam ni da ne bi bil zaplojenec na malenkostno bolj pomembnem mestu kjerkoli v družbi po mojem mnenju.
oj

Japod pravi ...


, Ali je na blogu nekdo, ki ve ali je 7 dnevni delavnik izšel iz sedemrogega svečnika, ali pa se slučajno te številke ujemajo,

Pozdravljeni anonimni, nič ni slučajno. Na temo sedmic sem že pisal pod drugo podobico. Bibilja je polna povezav s sedmico, gre za Saturnalije, vero obrednih umorov in vojne na um svobodnega človeka.

, Kar se tiče sedmic - zelo aktualna je tudi številka 777. Gre za gnosticizem in veliko sta o temu napisala Avles beluskes( control avles beluskes blos) in pa Hristo Stilianov, ki se specilaizira v gnostični numerolgiji.

Anonimni pravi ...

Na TV dnevniku sta kabalista Bobovnik in Schwegelj hvalila Israhell kako je uspešen in dober.Nista pa omenila samo vojaške pomoči v velikosti 12 miljard letno od ZDA katera oropa druge dežele preko petrodolarja. Sram ju je lahko.
oj

Anonimni pravi ...

Hvala Japod glede številke 7. Kasneje sem slučajno našel povezavo kjer je razloženo o 7. Tu je mnogo banditizmov, ki so uporabljali to število.Dobro razloženo : https://www.youtube.com/watch?v=ON8xq0djCRk
oj

Anonimni pravi ...

Morda je že čas, da pankrti zaposlijo enega ali dva pankrta manj v državni službi in za ta denar organizirajo obrambo pred točo.
oj

Buchela pravi ...

Obramba pred točo je v 70.letih v Sloveniji delovala brezhibno. Radarski center (odslužen vojaški radar) je bil na Žikarcah in izstrelitvene rampe za rakete so bile pri kmetih na dvoriščih. Šlo je za samoorganizacijo po vzoru Švice, ki je v SLoveniji možna, saj smo po značaju predani skupnemu dobremu. To dokazujejo slovenski gasilci, ki po svoji organiziranosti izstopajo v svetovnem merilu.

Izstreljevali so rakete s srebrovim nitratom, ki je povzročil, da se je tvorilo več drobnih zrn toče, ki niso naredile škode na pridelkih in stavbah. Rakete so izdelovali v Kamniku in so bile odlične. Potem pa je v 80. letih JNA zahtevala, da Kamnik preneha s to proizvodnjo in so v zameno ponudili rakete iz tovarne v Makedoniji. Te rakete so bile nezanesljive in mnoge so neeksplodirane priletele na tla, zato so sčasoma takšno obrambo proti toči opustili.

Kasneje so skušali uporabljati letala, ki bi trosila srebrov nitrat po oblakih, a se ni obneslo.

Glede na to, da smo za Avstrijo druga najbolj od toče ogrožena država na svetu, bi seveda morali imeti organizirano obrambo.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, lepo te je slišati nisem vedel, da so rakete izdelovali v Kamniku tudi. Neaktivnost na tem področju odgovarja jezuitskim pankrtom, ker so zato ljudje v skrbeh in se vsi povrsti zavarujejo, oni pa lepo kasirajo in jim vržejo nekaj ceglov, da nazaj zakrpajo streho.
oj

Anonimni pravi ...

Pravzaprav ne. V prvem planu to zagotovo ni.

Zaradi ujm bo na voljo vse manj klasično pridelane hrane. Bayer/Monsanto sta že pred časom povedala, da njihova hrana (ki, mimogrede, spreminja naš DNK) rešuje človeštvo.
Da bo to dokončno res nujno, pa je najprej potrebno ustvariti primerne pogoje. Vreme je vedno bolj zahtevno, bolj resni vrtičkarji zaradi zakonodaje izgubljajo živce, predvsem pa kvalitetno hrano.
Ime Monsanto tone v pozabo in ostal bo le še naš odrešitelj - Bayer.

Anonimni pravi ...

Zanimljivo na ameriškem Tubu so začeli objavljati da je Fidelov pankrt fidelito Justin, dolgo so rabili, ali pa pa so čakali na pravi čas.
https://www.youtube.com/watch?v=VmqKhm8s20o Justin je Fidelov pankrt
Niso pa še povedali čigav je Fidel.
oj

Buchela pravi ...

Splet je še zelo daleč od spoznanja, da je vsi vladajoči izbranci v resnici plod načrtnega razmnoževanja in vzreje vatikanskih pankrtov. Nemški projekt "Lebensborn" je bil le drobcena različica obsežnejšega projekta.

Anonimni pravi ...

Tonin bi znal biti Peterletov pankrti?

Anonimni pravi ...

Po Buchelinem albumu slik naj bi bil Kochin. Po mojem skromnem mnenju je Peterle premala riba da bi njegovega pankrta tako visoko tiskali.
oj

Anonimni pravi ...

V tem videu https://www.youtube.com/watch?v=rbl05o8KNe0 Castrova Justina potrjuje da so pankrti povsod enaki, čisti dumiji in uničevalci države, zato smo lahko rahlo potolaženi da ni tako samo pri nas. No v Kanadi se vsaj zapenjajo za ušivih tristo miljončkov podarjenih Bombardierju, pri nas pa za miljarde samo svetlo gledajo.
oj

Anonimni pravi ...

Nabiban Junc ker je gledal predstavo poplesavanja izvedeno na enak način kakor je izveden fakery s prikazovanjem iz vesoljske postaje ISIS.
oj

Anonimni pravi ...

Nedvoumno so tisti zaplojeni za sužnje židovatikanu dobili navodilo, da Koroška nekako bolj sede Habsburžanom, zato v neskončnost z raznimi pravnimi triki zavlačujejo izgradnjo nekaj kilometrov ceste. Kitajci bi jo zgradili v treh mesecih.
oj

Anonimni pravi ...

Videl sem komentar, da je Himler podoben cesarju Hirohito. No podobnosti so, ne bil pa presenečen da je tudi on sveto dete, ker so jezuiti tudi Japonce učili kozjih molitvic.
oj

Anonimni pravi ...

Žid Musk, lastnik Pay Pala in Tesle, Tesla se v grobu obrača, svoje enormne dobičke skrije z fakery raketami in starmobili tako da nič ne plača bogatim Amerikancem.Seveda razne bele čelade nekaj koštajo.
oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, na sceni sem zasledil novo opraševalko epruet po imenu Nina Jančar. Neizmerno podobna židinji Spectre tudi enaka mimika in kolobarjenje z očmi. Pa tudi spermodajalec je kar podoben, ali sem prav ugotovil sprašujem strokovnjaka.
oj

Anonimni pravi ...

Sigurno vam ni poznano, da za likvidatorja na Kemijskem, tistega Libanonca ki je grozil, da bo Kemijca pognal v zrak, plačuje odvetnika katei zastopa likvidatorja, zafurana družba Donit Medvode in knjiži na stroške firme. SLO policija in krivododje pa se spreneveda. Pravi Pankrtostan. Tako kot se je sprenevedala Francoska in trdila, da so se cestne kamere na poti Diane ravno en dan pred umorom pokvarile.
oj

Anonimni pravi ...

Živjo,

čigav je Šarec, naš novi mandatar?

LP

Anonimni pravi ...

Šarac je albanezi Shalla Muriqi

Anonimni pravi ...

Nisem siguren, po namigu Buchele nekaj mesecev nazaj naj bi bil Ščetinčev.

oj

Anonimni pravi ...

se še kdo boji, da nas bo serpentinšek dokončno potolkel?

Anonimni pravi ...

Mursko Soboški Pavlinjek, ki si sposodi denar potem pa ga ne vrne mora, krivosodje pa mu stji ob strani mora biti tudi pankrt nekega revulucionarja kot je lahko Miško Kranjec.
oj

Anonimni pravi ...

kaj pa, če michael ni prvi tranny v beli hiši?

https://www.youtube.com/watch?v=B6iTKTp0cTk

Anonimni pravi ...

Če ne bi bilo Mijkla in njegovega kembla, bi človek kar ne mogel verjeti tej bedastoči. Globoka država potrebuje omejence, katere lahko drži za slatke in kisle dlake, ker ve za njihovo malenkost.
Hkrati pa jim. če so pridni naliva z veliko žlico.

oj

Anonimni pravi ...

Zagorela Mjavkl in Kembl že pridno uživata sadove za minulo delo po nareku gospodarjev.

Anonimni pravi ...

Brez velikega pompa je krivosodje izpustilo Noviča.
Vendar pa banditska kabala ni razložila kdo bo plačal to pomoto.
oj

Buchela pravi ...

Video o tem, da so bile vse ameriške prve dame le preoblečeni moški je prozorna oslarija. Michelle Obama je, ostale pa niti v sanjah niso.

Anonimni pravi ...

Šiška pa še kar držijo v priporu

Japod pravi ...

Tale Kozina pa zelo na D'Annunzia vleče. Bebler?

Buchela pravi ...

Kaj pa vem? A če pogledam nazaj, ko sem imel še moč videnja, sem Brankota Koržeta pripisal Beblerju, kar mi pravi, da imate prav.
Spoštovani Japod, vesel sem vašega glasu.

Anonimni pravi ...

Buchela
Kdaj in kaj vam je odvzelo moč videnja?

Japod pravi ...

Plamen lubezni do domovine in slovenstva ne ugasne nikoli! Le resnica osvobaja. Gnojni tur na našem telesu, ki se je razrasel že povsod bo kmalu dozorel IN takrat ga otisnemo za veke vekov! In takrat uvedeno staro pravdo, ko ne bo več vlekolo rimskega smradu in pomorskega prava.

Pankrti se bahavo rogajo, korak za korakom se njih načrt razkriva. Pri tem pa le še bol brezvestno tolčejo pa naši matici, pridnosti, vestnosti, poštenosti in nenazadnje tlačijo naše svojstvo, kulturo in naprednost v vseh vidikih (fizične kot umske kapacitete). Janičarji in farizeji, ki so imperij zgradili na nas - namesto, da bi pokazali spoštovanje, še stavijo v nič in se nasljajo nad nesrečo. Vsi smo potrebni,še najmanši kmet na šahovnici.A vedno veje iz mene pričakovanje vzhoda našega Belina. Nikoli nismo bili strahopetci- to so tej, ki se skrivajo pod kamni in v svojih smrdlivih greznicah.

https://sl.wikisource.org/wiki/Stara_pravda_nekdaj

Delujete mi nezaverovani vase g. Buchela?

Kako bi kdo dvomil o vaši tezi - organizacij, starih tudi po več tisoč let, ko vidimo, da se po duši in umu ubogi komunisti razmnožujejo na isti način in ohranjajo to svojo izprijenost preko krvnega nasledstva. V bistvu je jasno, da je komunizem/socializem/kulturni karksizem le poizkus katoliške cerkeve preobleči inkvizicijo. Pa bomo tudi ta poizklus preživeli. Pomembno pa je, da ohranimo naše vrednote, kulturo in jezik, ki nam preživetje omogočajo. Vzamejo lahko le tisto kar nam dajo. Čas je, da začnemo ponovno gledati le nase. Obkroženi s katoliškimi agenti in plačanci (čisto vse države, ki nas obkrožajo - Hune so pripelali rimlani, preostale države pa so čisto umetne katoliške tvorbine) a nikoli latinizirani.

In nismo se pritlehno skrivali, ščuvali in lagali. Dante je v zadnji, 9. krog pekla umestil - ne morilce - temveč izdajalce.

De nikdar več od tod,
hčera sinov,
zarod nov,
ne bo pajdaš sovražnikov!

Anonimni pravi ...

opazite sličnost med Fakinom in Dodikom?

Anonimni pravi ...

http://mailstar.net/baruch-plan.html verjetno večina ne pozna ta lepi načrt. Vendar pa stric Đugašvili le ni bil tako slab kot nam ga stalno slikajo iluminatsko jevrejski mediji. Odbil je fašistični načrt zasužnjitve cele zemlje in je dobil hladno vojno in od Weissa Informbiro. http://www.atomicarchive.com/History/mp/chronology.shtml.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrtskim medijem, bi rad razložil, da se reče čitati - beseda izhaja iz besede oči in ne brati kar pomeni nekaj pobirati, po navadi z roko, z očmi se težko kaj pobere. Zato rečemo šolski knjigi čitanka in ne beranka. V naši zgrešeni družbi sistematično uporabljajo besedo brati, morda si želijo čimveč nabrati, nagrabiti.
oj

Buchela pravi ...

Dragi Japod,

z menoj ni nič narobe in tudi vere vase nisem izgubil. Prosim upoštevaj, da sem v blog "Najdeno pod dvignjenimi kamni" vložil tisoče in tisoče ur svojega časa.
Prepričan sem, da sem naredil dovolj izčrpen prikaz bistva omrežja, ki ni odprl oči le marsikomu med vami, ampak tudi meni. Kdor me je spremljal od začetkov leta 2012 se spomni, da sem v komentarjih pisal o drugačnem zlu, kot pa po nekaj letih, ko sem objavil že čez 300 primerov.

Pogosto si želim, da bi bila kakšna ura daljša, da se kak dan še nebi prevešal v večer in da bi kak mesec imel za teden več dni. A nekje je treba potegniti črto.

Prehodil sem dolgo pot mojega iskanja resničnega sovražnika in prišel na cilj. Danes vem dovolj, da lahko sestavim sliko v ozadju.
A spoznanje o zgradbi skrivne oblasti me je pripeljala do podobnih dvomov, v kakršnih se je znašla povojna Norveška oblast, ki se je morala spopasti s težavo, kaj narediti z desetisočimi majhnimi otroci, ki so jih vrhovni nacisti zaplodili v norveških podružnicah projekta "Lebensborn".

Ve kdo med vami, kaj storiti s temi ljudmi, ki so zrasli iz semena zla?

Anonimni pravi ...

Buchela preprosto, Turki so nastali iz Saudijske židovske skupnosti, mislim na vodilne Turke, ki so bili ortodoksni muslimani. Če zradiraš vatikan nisi naredil nič, ker so tukaj Jehovci in druge religije. A vodilnega v ozadju Đezuits judits je težko, preveč se je vrastel v tkivo vseh držav. Morda bi pomagalo, tihi bojkot njihovih izdelkov in se jih izogibat kolikor se le more. Druga varianta je da se šlepamo za Bratkotom in nekaj drugih proizvajalcev surovin in energentov, katerim že poka film zaradi stalnega židoiranja, čitaj stalnega ropanja.
oj

Japod pravi ...

Soštovani g. Buchela,

Nisem Vam hotel očitati, le vajen nisme bil tovrstnega govora pri Vas. Vsekakor je bilo Vaše delo ključnega pomena za vse nas. Globok poklon za vse umske in fizične napore, ob vseh dvomih, ki se porajajo človeku ob razvoju in spoznanju. Hvala Vam za doprinos, seveda pa stvar ne more viseti na posamezniku.

Anonimni. Njih vera predhodno je bila šamanizem in arabci so jih poizkušali islamizirati pa jim je to bolj slabo uspelavlo od začetka (le največ tretjina prebivalstva je bila naklonjena temu, vse ostale je to bolj malo brigalo - obstajajo zapisi prvih arabcev, ki so prišli širit vero v Turčijo). Zelo se razlikujjo od Muslimanov tudi po izgledu, edini kulturi tam pa sta Turška in Perzijska (Iran), kjer boste tudi videli lepe ljudi, ženske. Arabci so vsi grdi, kosmati in zapečeni. Lepo žensko res težko vidiš, medtem, ko to v Turčiji in Iranu ni nič nenavadnega.

Rimov je po svetu več. Sami so uradno priznali drugi(Bizanc) in tretji Rim (Moskva).





Anonimni pravi ...

Spoštovani Japod, se strinjam Perzijke so skoraj po pravilu lepe, včasih so tudi Slovenke bile, sedaj so bolj tako tako. Beseda kosmati naj bi tudi v Perzijščini pomenila isto kot v Slovenščini, mislim da se ne motim.
oj

Japod pravi ...

Pozdravljeni anonimni,

Več jih je tudi bučo so prevzeli, ki še v siriji nosi enak pomen kot pri nas. Če se ne motim imamo mi edino - pogačo, ki je turcizem. Zanimivo je tudi, da Turki vedo, da smo mi staroselci, ter , da so Hrvaška in Srbija tvorbine in pritepeni narodi. V koliko opaziš kvadratno glavo seveda to ni nobena posebna ugotovitev(posebej ako jih sam pripelješ), vendar tega nekako ljudje danes sploh opazijo ne? Bratstvo? hahaha - mogoče edino z od hrvatske pokradenim ozemljem in posrbljenimi Slovenci tam.

Da žal premalo pazimo na svoj rod. To pa je posledica rima in njih doktrine socializma in kulturnega marksizma. Žal...

A še je čas, da se organiziramo in napravimo spremembe v tej smeri. Da končno država ščiti naše vrednote in lastnosti, ki morajo spet zasijati v vsem svojem siju.

Orwell nas je opozoril kakšnih taktik se bodo posluževali, skoraj do potankosti je opisal. Na nas je, da preprečimo takšno pot.

Anonimni pravi ...

Balkansko-srbska mreža se je tako globoko razpredla v slovensko družbenopolitično ,kulturno in duhovno življenje.Ga ni junaka,da reši nas balkanskih poturic.

Anonimni pravi ...

ALi ste opazili kakšen oblak naredi majckena Iskander raketa ko štarta.
In kakšem prcek se vidi ko je Apolo štartal od Lunine površine.
Najbrž je bi tako mali prcek, ker je Apolo bil narejen iz aluminija in platna.
oj

Anonimni pravi ...

Na RT news redno objavljajo članke sisljajočega pankrta Žižka.
Nisem mogel, da se ne spomnim izjave Morrisa, ki je dejal: US , EU so sužnji jevrejev in tudi Rusija je njihov suženj, morda malo manj ali pa tudi ne.
oj

Anonimni pravi ...

Zionska RTV izraža veliko skrb za UPORNIKE v pokrajini Idlib, najbrž zaradi tega ker so diplomirani strižci glav in rok brez anestezije.
oj

Anonimni pravi ...

Tomićka vodi raznarodovalno politiko in vehementno vabi pritepence iz vseh vetrov, da nadomestijo izgubljene slovence oz.zasedejo njihove izpraznjene prostore, je prava rimska prasica le od koga že?

Anonimni pravi ...

V današnjih Novicah je zapisano, da je sestra kraljevsko Megy odcinkala da je lagala kot pes teče v nagovoru na Avstralski turneji. Sestrica sumi ali pa morda ve, da je Megy posvečeno seme. Čisto možno, k lizardom da prideš ne gre kar tako enostavno.
oj

Anonimni pravi ...

Slovenci smo lahko vzor za sprenevedanje. Vijemo roke v nebo joj plastika v morju. Vsak dan pa zavijemo kakišen svojega ljubimca in odnesemo v smeti, kulturen narod, katerega skrbi okolje.
ALi morda kdo razume kaj je uzadi, da glavni pankrt izbira guvernerja banke Slovenije, ko pa je to v lasti Rdečega Ščita in Slovenija nima najmanjše pravice opraviti revizijo te banditske ustanove.
oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni,
Čigavi so Bizovičar in seveda velecenjeni premier Šarec? Glede na pozicijo mora biti "nekdo" ali od "nekoga". Uradna verzija, da je posvojeno šiptarsko dete.
Hvala za odg.
M.

Anonimni pravi ...

Jevrej Lazar Kaganovič, kateri je vodil uničenje Ukraincev ni s prstom mignil, ko so mu v Rusiji v čistkah kao ubili brata. Najbrž je bil železni Lazar pankrt jevrejski pa je sam ukazal ubiti polbrata, da ne bi slučajno kaj izlajal.
oj

Anonimni pravi ...

Ko so zioni pripravljali manevre na Baltiku so stalno sporočali neke neumnosti, katera divizija se pomika proti sovražniku. Sedaj ko je konec vsega niso niti pisnli, nič ničesar, kako so bili zmagoviti.
oj

Anonimni pravi ...

Weissov pankrt spet hara po Lublani.Slovenci smo že manjšina na rodni zemlji...

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni, tetica pa malo le sliči na Kahlna.
Držinska firma je ustanovljena.
oj

Anonimni pravi ...

Ali je možno, da mlad par, ki ne zmore zanosit, mamici vsadijo nekaj izpod mize, kar pa ne sodi v ta par. Kontrola je najverjetneje nemogoča.
oj

Anonimni pravi ...

Dober večer, pankrti so v težavah in morajo nekaj EU denarja razdelit med se in nekaj nakazat US kopiladi, zato bodo kao satelit izsralili. Niti eno samo komponento ne znano sproducirat, malo bolši tranzistor je daleč kakor sonce. Vzorčenje in spremljanje okoljskih sprememb s pomočjo turističnih poletov Bibijevih letal ni več dovolj, sedaj bo vsemirska tehnolgija zapela.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste opazili da vsi astronoti, ki visijo na ISIS kot mokro perilo na vrvi imajo na obritih nabildanih šapah težke dragocene ure. Zakaj jih potrebujejo mi ni jasno. Ali zato da se zapnejo za kakšeno žico ali pa zato da so lepi. Pri toliko elektronike se potrebuje težka ura na koleščke, da vedo kdaj je konec šihta in domov.
oj

Japod pravi ...

Odgovor glede izbiranja "prvega bankirja". To je bil le slepilni manever, da se za tem ustoliči stare strukture - npr. Svilan, Voljč in podobne pasjejebce.

Damijan je nepismen kreten, ki ga ne bi dal v referat delati, na marksistični EF, kaj šele v banko. Totalni blefer, ki ne dojema kaj govori - lep prikaz je njegovo zadolževanje v Švicarjih. O uspešnosti njegovih "podjetij" tudi ne gre izgubljati besed. Pač on je drek, ki so ga vrgli v ekran, da za tem izvedejo željeno kadrovsko potezo.

In še anonimnemu - kontrola je še kako mogoča, DNK analiza, vendar mislim, da to stane kakšnih 2000€. Bi bilo potrebno Jonasa Ž povprašati.

Anonimni pravi ...

Skrbi me da je zaostrovanje v Ukraini namenjeno okupaciji Donecka in s tem bi prisilili Ruse da pošiljajo plin po ameriškem plinovodu, da Ruski ljudje v Ukraini ne bodo zmrzovali, hkrati pa bi na veliko kradli plin pri tranzitu.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela ovaj kako bi rekel Ivan gleda in izgleda kakor njegov možni oča. Če se motim naj Buchela zanika, sicer pa tiho prikimaj.
oj

Anonimni pravi ...

Ko gledam dogajanje v tej zionistični koloniji Franziji, med protestnili, borci za pravičnejše ne morem uzreti niti enega darkota sami beli domorodci, ali ni to čudno.
Še nekaj, ali ste kdaj potipali gumo napolnjeno z 2 bar pri tlaku 1 bar zračnega tlaka, trda je kakor one. Astronoti pa pri tlaku obleke 1 bar in zunanjem tlaku -0 bar vrtijo rokice in nogice kakor dojenčki v plenicah.
oj

«Najstarejša ‹Starejša   401 – 600 od 1219   Novejša› Najnovejša»