torek, 29. november 2016

Fidel Castro - Francisco Franco


1.218 komentarjev:

«Najstarejša   ‹Starejša   601 – 800 od 1218   Novejša›   Najnovejša»
Buchela pravi ...

Preizkus očetovstva stane med 50 in 80 evri. Izbrati morate laboratorij za te preiskave in pri njih naročiti sterilne vatirane palčke v sterilni kuvertici. S to palčko je treba podrgniti po sluznici na notranji strani lica. Vsak naslednji test za primerjavo z prvima vzorcema stane le še pol toliko.

Anonimni pravi ...

Tisto streljanje v Franciji smo hitro razumeli da je fakry namenjen rumenim jopišem. Za Kašogčija pa smo kar nekaj časa potrebovali, da se je iskristaliziralo iscenirano ozadje, bilo je res prefinjeno in s strokovnega gledišča perfektno. Še analitik Morris do sedaj tega ni skužil.108morris108.
oj

Anonimni pravi ...

Dve leti nazaj sem gledal, da naj bi bil Trumpetar ženska, kar se mi je malo čudno zdelo. Pred kratkim sem gledal da naj bi bil Melany možakar, to je naš Melany. IN če pogledaš te reklamne afere kako Tru plačuje neke lepe lulice po 150 jurčkov se ne morem izogniti misli, da pa je vse res. Te zveneče afere v katerih sodelujejo vrhunski juzioni, o strašnem moškem hormonu možakarja, kateri ima lase močne kakor ženska, namenjene temu, da kao potrdijo, saj je on mačo. Pa da pri neskončni izbiri sladkih američank najde nekega balkanca za poročit, res čudno.
oj

Spomini pravi ...

Vsem ljudem dobre volje, posebno pa avtorju, želim še posebej srečno in uspešno 2019!
Da se zopet snidemo, osti jarej!
Spomini

Japod pravi ...

Se pridružujem čestitki, čeprav novega leta kot takega ne praznujem.

Buchela vse dobro v prihajajočem letu ter, da bi Vam zdravje služilo. Pravtako pa vsem vam, zavednim rojakom.

Anonimni pravi ...

DOber dan Buchela, tudi od mene vse najboljše, pa ne samo v Novem Letu.
Tu je kratek video, kjer je US general povedal resnico o 911. Upal si je povedati malo pozno, najbrž je moral Buch da odapne, da ne bi bil ogrožen. https://www.youtube.com/watch?v=OpEMi0l2P6Y
oj

Anonimni pravi ...

Afera Kashogi je tudi en 911. On sploh ni novinar ampak nek cijaš.
Sigurno je vse skupaj ena montaža, in priprava za invazijo Saudije.
Zato pa je Putin dal petko MBSu. Morda je umik iz Sirije že priprava.
oj

Buchela pravi ...

Dragi somišljeniki,
zelo sem vesel vaših voščil in polaskan, da vztrajno držite stražo na blogu.
Vsem želim veliko notranje moči, da bomo zdržali razpadanje rimskega imperija in dobrega zdravja.

Anonimni pravi ...

Ne želim biti nek teoretičar zarot. Vse neumnosti poslikane prikazujejo na omrežju, le dvigovanje ruskega izvidniškega aviona v Siriji nisem videl. Če je kdo kaj videl naj potrdi.
oj

Anonimni pravi ...

Danes na poročilih radio ob 13.00 je bilo rečeno da je v nadzornem odboru državnega Kemijskega inštituta postavljena zionka iz jewsraela.
Uboga ziopankrtska szcslowenija.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj so pankrti sporočili skozi medijsko odprtino.
Ne bodo več odobravali slabih kreditov ne v EU in ne v Sloveniji.
Ali se je luč v tunelu posvetila ali pa jim je zmanjkalo črnila za tiskanje fiat denarja.
oj

Anonimni pravi ...

Z gotovostjo trdim, da Maduro ni pankrt ali pa vsaj ta prav pankrt.
Zioamerji nikoli niso ukazali Boratu da odide, ker je de fakto in de jure napačen predsednik. Samo 18,5 % glasov je dobil.
Hkrati mislim, da so zioamerji v velikih težavah. Nikoli še niso sredi belega dne pulili prstane z rok, če pa ni šlo zlahka pa še prst odrezali.
oj

Anonimni pravi ...

Spominjam se gospoda na TV po imenu Mito Trefalt. Bil je neizmerno duhovit. Vsevprek se je govorilo, da je postrani namlatil otrok za cel vrtec. Nova na TV Vesna Zadravec, me neizmerno spominja nanj.
oj

Majda pravi ...

Hvala :)

Anonimni pravi ...

Ne vem kako naj bi poimenoval to, da pankrtska vlada zapira in vlači po sodišču nekega igralca in provokatorja Šiškota, hkrati pa daje priznanje in pripravljenost poslati vojsko v pomoč nekemu klovnu Guanojotu.
oj

Anonimni pravi ...

tisti guaido iz venezuele me zelo spominja na obamo

Anonimni pravi ...

Resnici na ljubo je res, če se malo poglobiš. Kje pa bi ga zioameri gledali na njihovi elitni univerzi guano glupaka, če ne bi imel pedigre.
oj

Anonimni pravi ...

pišejo na novi 24, da se je smrdlivi enonogi maršal dobival z vatikanci pred smrtjo in da je želel crkniti v katoliškem delu jugovine

Anonimni pravi ...

Čisto možno. Že takrat se je govorilo, da je bilo vse farsa in da je tudi banditov grob prazen.
oj

Anonimni pravi ...

Naj bo visočanstvo iz butana ali iz propana nosi malteški križ.
https://www.youtube.com/watch?v=nDBCkj_HxAU Black nobility.Zelo poučno.
oj

Anonimni pravi ...

Razni pankrti in zioparaziti so do sedaj lepo živeli od obresti. Sedaj pa je zio ukinil obresti in glavnica je skopnela. Zato pa se borijo za novo dotočitev, posebno v Venzueli.
oj

Anonimni pravi ...

Če kaj manjka guanotu in lulicam okoli njega to zanesljivo ni hrana in medicinska oprema. Amerikancem treba malo psihiatrične nege.
oj

Anonimni pravi ...

Ustanovitelj NASE je Walt Disney.Sedaj se je pojavil potomec po delu gospod Musak, kateri je poslal v vesolje starmobil in sedaj še astronot dummija, ki naj bi meril sile na astronote. Če pri vseh teh frkanjih na luno in na ISIS, kjer imajo damice erekcijo na laseh niso ugotovili sile potem ne bodo nikoli. Za Musaka se ne bi čudil, če bi bil Diseneyev.
oj

Anonimni pravi ...

Guano je tako podoben Obambi, da nestrokovnjak pri najboljši volji ne najde razlik.
oj

Anonimni pravi ...

Med čitanjem komentarjev v enem članku na RT so se pred mojimi očmi pobrisali dve vrstici, kateri so govorili svetovno znana dejstva o ziojevrejstvu. Zbrisano je da imajo ziojevreji v lasti 96% neodvisnih medijev in da so v veliki večini v vladah. Ostala je zadnja vrstica, katera pa ni imela nikakršen pomen.
oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, kaj meniš o tem:https://youtu.be/OJgG0hGO0IU
oj

Anonimni pravi ...

In druga svetovna vojna in Korejska in zasužnjenje Japonske imajo samo en cilj in to je da se zio JUSA legalno približa Ruskim mejam za dokončni naskok na njihova bogatsva.
oj

Anonimni pravi ...

Ko gledaš vojaško kolono heftarjev je več kakor očitna enost z ISIS Toyota kolonami v Siriji, le da je oplesk lepši in v JUSA stilu.
oj

Anonimni pravi ...

Posnetek črne luknje smo dobili, enako kakor pristanek na Luni.
Edino kar ne razumem je, zakaj niso posneli lukjo v naši galaksiji,uradno ji pravijo Sagitarius, kjer bi bile vidne tudi dlačice. Tako pa so slikali nekaj miljarde svetlobnih led daleč in izgleda kot cenzurirana fotografija.
oj

Anonimni pravi ...

Da je Zelenski nekoga pankrt ni dvoma, je pa diskutabilno ali je iz Porkošenkove zalege ali iz Soršove.
oj

Japod pravi ...

Danes sem gledal sliko Thacija.

Spomninja me na Rankovića.

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod, prav imate, poteze obraza potrjujejo, da je Rankovićev.

Japod pravi ...


Buchela zanima me vaše mnenje o Brščić-u. Ni pankrt, je pa sin rimski. Njegova dejanja zaenkrat še niso šla odločno proti besedam. Vseeno pa mi deluje kot agent Rima. Pač še en Janičar, čeprav jih tudi sam omenja (!). Tudi papeža kliče za kar je in opozarja, da je jezuit in uničevalec vrednot, kultur in tradicij...

Gospod mi pušča mi mešane občutke, ki jih potrjuje tudi parkiranje na Elenu. NI pa marxist, začuda. spoštujem njegovo držo, razgledanost...Dočim je zaliti M. Štih težek izdajalec, čeprav se spreneveda. A njegova dejanja so bila več kot dovol zgovorna.

Buchela pravi ...

Vatikan ne spusti na oblast nikogar, ki bi ne bil njihove krvi. Tudi Brščić je seveda rimski pankrt in je na mojem blogu že od 21. maja 2013. To, kar govori vam je všeč, a to je le zvijača. Volkulja, ki se odeva v ovčjo kožo.

Anonimni pravi ...

Venezuelke so lepe pupike.Vloga Gvanoja se je izkazala kot pozitivna, razgalil je kao je ziopankrtska vlada pokvarjena in nepravna, totalen poden. BREZ predstave z Guanotom Obambo in njegovim priznanjem, bi celo mislili da ni tako grozno slaba.
oj

Anonimni pravi ...

V javnosti so v nebesa dvigovali nekaga Petra Florjančiča s 400 patenti. Vprašam se od kod mu denar za vpis tolko patentov, to ni poceni patent vloga. Prepričan sem , da je vse zlagano, za prelivanje denarja,črpalka, da bo on za jevrejski Loreal izumil špricko za parfum, pa še kaj. Spominjam se Slovenca, ki je naredil elektromor, pa si ga je Boskarol prilastil, ker je dobro deloval in vgradil v svoje vijone. Ta Peter me neizmerno spominja na Vratušo, kaj Buchela poreče.
oj

Anonimni pravi ...

TV pankrtica je na TV2 predstavila Israel.Palestincev ni omenila niti z besedo, saj ne obstajajo, oni so Goji ali živina, kar bomo Slovenci tudi kmalu.
oj

Anonimni pravi ...

Gospod iz NASE piše se Brajdenstin je dejal, če vlada ne odobri 1,6 miljarde sveže natiskanih dolarjev pa ne bodo poleteli na luno.
oj

Anonimni pravi ...

To je zemlja obljubljena https://www.youtube.com/watch?v=WmYVE3gRGNk
Goji v jewusa imajo poln falus zio plačancev.
oj

Anonimni pravi ...

buchela, na koga vas spominjata radonjić in pušnik, ki se veliko omenjata sedaj? pušnik mi je podoben nekomu, ampak se ne morem spomniti, kdo bi to bil.

lp

Anonimni pravi ...

Potomci kreatorjev druge svetovne vojne si ga zopet vtikajo v upanju da bodo goji zopet nasedli in začeli opletat po koprivah z onejem.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrtska država ima ustanovljeno miljon raznoh zavodov in inštitutov za svoje pankrte in fikus, ne najde pa sredstev za zaščito s kanali in rezervoarji področja nad zajetjem vode, kjer se vsak dan lahko kaj dogod ker poteka proga. Noro.
oj

Anonimni pravi ...

Posilna od Dolfeice, šef EU zelo pohvalno. Tudi Buchela me ne prepriča, da ni zelo pomenbna pankrtica.
oj

Japod pravi ...

Bogdan Gabrovec bo pankrt Jožeta Smoleta.

Anonimni pravi ...

Po Buchelinem scenosledu naj bi bil od Danila Lokarja.
Kar je na nivo kolikor mu je dovoljeno kar drži, glede da je Lokar visoko
kotiral med baditsko sodrgo.
oj

Buchela pravi ...

Dragi Japod,
čeprav sem izgubil moč videnja, ki mi je omogočila izdeavo slik na čebeljem blogu, je iz edinega pankrta Jožeta Smoleta - Roka Žarniža videti, da je bilo s Smoletovimi geni nekaj narobe in so pošvedrani tudi njegovi potomci.
Gabrovčev oče je bil Lokar.

Japod pravi ...

Pardon, nisem videl, da je podobica že narejena. Ko sem videl obe pokveki, ju je moj čut povezal.

En lep pozdrav, dragi čuječi prjatli :).

Anonimni pravi ...

V imenu Svaruna nisem vdel, da je zio pankrtska evropa imela uvedene sankcije proti Siriji. Edini pravi razlog, ki ga najdem je zato ker se niso predali zio ISISovcem.
Asad ni bil nič slabši in nič boljši od Dolfeice ali une smotane papisko judo pankrtice v angliji.
oj

Buchela pravi ...

Asad je pankrt papeža Pavla 6.
Tudi on le igra vlogo, ki mu jo je namenil Vatikan.

Anonimni pravi ...

Mislim, da bi Teta zdravnica bi bila lahko od Premogarja.
oj

Anonimni pravi ...

SLO pankrti slavijo jubile pristanka na Luni, tudi BOJO se je nekako vezal na pristanek. Nam je za umret vroče pri 100 Km zraka vodne pare in drugih plinov.
Astronoti pa so skakali naokoli v vakuum termos flaši, kar vesolje je, v njih pa je svetila žareča krogla. Zakaj smo tako bedasti, da to verjamemo.
oj

Buchela pravi ...

Spoštovani brezimni,
zdravnica mi je še uganka. kaj na njenem obrazu pa vas spominja na velikega zeljarja Kohla?
Kar se pa vere v laži tiče, je tako, da rimski imperij na tem sloni. Oni si nenehno izmišljajo bedaste dogodke in jih pripravijo ter predstavijo tako, da nas čim več nasede. Nasede jih ogromno. Meni je kar nerodno, da sem nekaj let verjel, da so letala treščila v WTC nebotičnika. In to kljub temu, da sem izpite iz statike opravil z desetko. Tako so spretni, da sploh ne razmišljaš, ampak slepo verjameš.
Danes me je seveda sram, da sem se pustil 11.9.2001 tako nategniti.
V pristanek na luni danes seveda ne verjamem več, sem pa potreboval zelo dolgo.
Razkrinkavanja rimskih laži v zadnjih 30 letih, živahneje pa v zadnjih 12 letih, odkar obstaja Youtube, so znak ugašanja rimskega imperija. V naslednjem desetletju bo teh razkrinkanj vse več, a ljudje se bodo večinoma držali laži vse do smrti. Resnica boli.

Anonimni pravi ...

Ja spoštovani Buchela, ravno včeraj sem izvedel, da ja NASA tudi firma v lasti vatikancev. Seveda preko laži o raznih lunah in marsih so si načrpali ogromna sredstva. Dve muhi na mah, denar in zavedeni bebasti goji da jim bogaboječe služijo.
oj

Anonimni pravi ...

To da ni pankrtica je zgolj znanstvena fantastika. Je viden član stranke katero je dolgo časa krojil in najverjetneje plodil veliki mož. Uho je zelo podobno in tudi ustne poteze malo vlečejo na premogarja, seveda popolnoma natančno pa da odgovor edino DNK. Z Buchelinim predznanjem gre vse dosti lažje.
oj

Anonimni pravi ...

TV1, našopana s pamkrti se je nekaj dni nazaj hvalila, kako je Merkur rešen ker je postal last ameriških finančnih družb. V božjem imenu kako so lahko kupili Merkur, ko pa so v neznosnem dolgu. Ali potem mi Slovenski goji financiramo ameriški dolg preko nakupov v Merkurju, pohvalno. Še bolj je pohvalno pa da s pankrti Merkur ni dobro deloval.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela, kaj pa Blaž Babič?

Anonimni pravi ...

Pankrti pokažejo nov obraz in takoj začmeš ugotavljat kdo naj bi ga pluno-
Glede na to, da ima Gadafi vsaj enega plunenga je komot toti Babič izdelek od Arafata
oj

Anonimni pravi ...

Tisti, ki trdijo na internetu, da je zemlja ravna so zio vatikanci. Povejo nekaj neomajnih resnic o vesolju, da z raketo ni možno manevrirat v brezračnem prostoru in o peklenski vročini nad atmosfero, potem pa navržejo bedarijo, da je zemlja ravna in potem ljudje ne verjamjo tudi tisto, kar je resnica.
oj

Anonimni pravi ...

Znameniti jevrejski pedofil, ki mu v JUSA parodijsko sodijo je imel v načrtu valilnico pankrtov na svojem Mehiškem ranču. Načrt je bil genetsko popravit Gojime.
https://www.youtube.com/watch?v=2MugA2cZ4Og
oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni,
Glede na visoke pozicije v družbi oz. na medijsko izpostavljenost znajo biti tudi tile del omrežja.Čigavi bi lahko bili:
- M. Šarec
- L. Bizovičar
- Vid Valič
- Jonas Ž.
Hvala!

Unknown pravi ...

In seveda Matjaž Han?
Hvala. Naj se blog zbudi in spet zaživi. Omrežje vidim, da ne pojenja in ruži naprej. Ampak tudi ta gniloba mora strohnet...

Anonimni pravi ...

Pa tudi Lado Kreslin, ki sedel ob rami najvišjega SLO pankrta in Prekmurce zavajal.
oj

Anonimni pravi ...

Madona, Ladota tako rad poslušam tu in tam, mi je kar težko, da bi bil del te sodrge. Upam, da ni no...lp
M.

Anonimni pravi ...

Ali ste morda opazili, da komarji še vedno pikajo le srbečice ni več. Pred dvema letoma ti je nastala lepa rdeča bulica na mestu pika, sedaj nič. Zio fašisti so komarje gensko modificirali, da bodo lažje širili bolezn, ker bodo goji manj pozorni na nočno brečanje.

Anonimni pravi ...

so končno povedali v glavo, kdo je za vsem tem gimmigrant sranjem

https://www.breitbart.com/europe/2019/08/24/jesuit-chief-no-country-has-the-right-to-turn-away-migrants/

Anonimni pravi ...

Imam slab občutek, da je to stalno zvonjenje o Bolzonaru in nekih gozdovih
zgolj načrt kako odrat Goje. Na lunarne in marsovske polete se več ne trza
zato rabijo denar transferirat za naše zdravje in pljuča zelena. A Bolzonaro
je itak dokazan zion, kakor Maxwellova ščerka, ki je rihtala mladoletnice za
LOLITA Express, bojda se je pogreznila v tla, nikjer jo ne najdejo.
oj

Anonimni pravi ...

Na TV ob reklamiranju šampona za uši z nemškim naglasom rečejo Štada.
Štada je v popolni lasti TEVA firme iz Izsraela. Ne vem ali jim je kaj
nerodno, ali pa je kaj drugega da skrivajo svoje ime.
oj

Anonimni pravi ...

Če je to res kar govori ta žid v tem članku https://rs-lat.sputniknews.com/svet/201909051120765585-putin-upozoravao-busa-na-pripremu-teroristickih-napada-2001/ da je Putin opozoril Buša da bo napad iz Afganistana
na 911, potem je to dokaz da JUSA in RUSA tesno sodelujeta pri laganju svetu.
oj

Anonimni pravi ...

Gospod Žvipalj je bil tako obziren do gojev pri vožnji da je kar invalid ratu.
Glede na to da je bil počaščen od gospoda iz Sereovcev pri poroki je prav da tudi tukaj nameni vsaj kakšno besedo pohvale njemu in državi. Buchela mislim da je Židanov, povej če se motim, zelo mu je podoben. Ne verjamem da je Bleblerjev razen če ni iz zamrznjenega izbora.
oj

Anonimni pravi ...

zasledil sem, da naj bi bila tista Maxwelica ki je bila pimp za mladoletnice za Lolitoa produkt Maxwella in Golde Meir.
oj

Anonimni pravi ...

zijoti so se zopet osmešili, poglejte Aramco rafinerijo kjer konstrukcije iz tankega železka nemoteno stojijo, medtem je 911 ena mala cisternica najcenejšega goriva spremenila v prah.
oj

Anonimni pravi ...

Imam rešitev za ziopankrte, naj dvignejo nekaj miljardic posojila, kupijo floto Boingov in dobili bomo povezavo s svetom, potem pa naj vse prodajo ameriški finančni družbi za en Ojro, vodi pa naj jo kaki Joco, Žviželj ali Sereoc.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrti so v skrbeh kdo jih bo sedaj brezplačno vozil na združevanje prisotnosti v Bruselj.
oj

Anonimni pravi ...

Toto zbiranje milijonskih zneskov za izumljene bolezni je zanesljivo zio pankrtski
izum za pranje in pretakanje denarja, če pa kakšnega bebca najdejo da pošlje
SMS pa še bolje.
oj

Anonimni pravi ...

sodnik radonjić mi deluje sumljivo podoben ranocelniku bešiću, kar ista mi izgledata, če sem pošten. kakšno mnenje imate, buchela?

lp

Anonimni pravi ...

Ugotovil sem, da je luteranstvo večji nateg kakor kršanstvo. Pri nastajanju luteranstva je na veliko sodelovala jevrejska skupnost. Celo angleškem kralju so podmaknili lepo jevrejko, katera ga je očarala spodaj in zgoraj in mu v luteranstvu zagotovila, da ga nihče ne bo mogel zamenjati, kako izvirno jevrejsko.
Buchela kaj meniš ali imaš kaj za dodati ali odvzeti.
oj

Anonimni pravi ...

Zio pankrti so zrežirali vardo, da imajo razlog močno zaostriti zakon, zgolj zato, da bomo goji bolj varni.
oj

Anonimni pravi ...

Zakaj se krivosodje spreneveda, s polno odgovornostjo dokažem, da je SLO krivosodje skorumpirano celo za drobiž.
oj

Anonimni pravi ...

Vse dokazuje da je tudi Kiper en sam zio jooizem kakor SLO.
oj

Anonimni pravi ...

Tej prevarantki Greti Thunberg mediji dajejo toliko pozornosti, kot da
bi jo donosila Spectre ali pa je samo njena odmrznjena pol sestra.
Kaj porečeš Buchela.
oj

Anonimni pravi ...

Imam občutek, da morajo od zionov zasužnjene dežela na silo kupovati od US razne nepotrebnosti in tudi na silo se moraš cepiti, to ne kaže na nič dobrega.
oj

Anonimni pravi ...

Da bi bila Drenikova navadna Gojica je zgolj znanstvena fantastika. Ima pa žnabelce zelo podobne kakor Frlec, morda je khčerkica ali pa polsister.
oj

Anonimni pravi ...

Zijoo pankrti so prilastninili žičnice in sedaj zahtevajo da goji plačujejo za vzdrževabje in nove naprave, zares izvirno.
Morda ne veste da je papinski pankrt Pavelič, ki je mimogrede imel mamo jooz - ico
pri svojem odhodu z otoka Paga, dejal, njihova revolucija bo zgnila v glavah njihovih otrok. Kljub vsemu je bio u pravu.
oj

Anonimni pravi ...

Danes sem poslušal Zwitttrovo lažnjivo nakladanje o kitajskem pristanku na temni luni. Ostane nam le še da zakrijemo oči in molimo.
oj

Anonimni pravi ...

Toto objemanje zio pankrtice od Kradelja z Gelco ne kaže na nič kaj dobrega za goje.
oj

Anonimni pravi ...

Vse tako izgleda, da Šia borce v Iraku vodijo lokalni pankrti, kateri takoj izdajo njihove pozicije. Toti Šiško mi nekam vleče na Semoličev tabor.
oj

Anonimni pravi ...

Trudau se trudi postati cel očka.
oj

Anonimni pravi ...

Preprosto ne razumem da demokrastične dežele s Zslovenijo na čelu ne morejo doumeti, da imajo Iračani dovolj njihove fašistične okupacije.
oj

Anonimni pravi ...

Obstaje novinar Igor Jurič, ugotavljam, da je izredno podoben najbolj poštenemu SLO državljanu Krivic Matevž. Edina dilema je ali je Jurič od Krivica ali zmrznjen Kozak.
oj

Anonimni pravi ...

Poglejde sopdnji link. Tudi angleži imajo svoje pankrte, to me pomirja da nismo edini.
https://www.youtube.com/watch?v=U9n-vh2EopU
oj

Anonimni pravi ...

Ali ni grozovito, ko ti zionsko pankrtska države vrže v zobe Prešernove nagrajence, ti pa rezmišljaš od koga ziona pankrti so, namesto o njihovem prispevku k nacionalni zavesti.
oj

Anonimni pravi ...

SLO pankrti zo zelo nezadovoljni, Venezuelskim Slovencem so zaukazali predsednika Gvano Obamba, ti pa se ne izseljujejo masovno. No prišla je predsednica Slovenskega društva in nekaj izjemno izobraženih. Ko bo pa tam zopet lepo se bodo sklicevali na človekove pravice.
oj

Anonimni pravi ...

Kreigherjev Borat se je prišel spovadat v državo, ki sploh ni obstajala med drugo svetovno vojno. Najlepše pa je bia velika jevrejska zvezda sestavljena iz nmoštva zastavic suženjskih državic.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste zaznali v Ljubljani nekaj posameznikov ki so nosili transparenta proti 5G.
To so bili zio pankrtski SLO hlapci, katerim doma 24h seva WIFI v njihovo prazno glavo, kar pa jih ne moti.
oj

Anonimni pravi ...

Mi prinese kdaj pa kdaj na mejl vase pisanje. In moram priznati, da v vecini primerov sploh ne razumem, kaj zelite povedati. Na sreco.
Kar pa se 5g tice. Wifi je zdravju nevaren, 5g pa je za zdravje unicujoc. In preden se razpisete o praznih glavah, je smiselno svoje napolnit s kvalitetnim znanjem. In to seveda nima nic s transparenti in zio pankrti (ne vem kdo so ali bi naj bili).
Zavedajte pa se, da je 5g ob mocnem ogrozanju zdravja samo en korak do tja, ko poti nazaj vec ne bo. Ali suzenj ali mrtev. Poglejte kaj so Kitajci naredili doma in kaj v Beogradu (povprasevanje po njihovi tehnolgiji in sistemu je po svetu veliko). In kmalu vam bo jasno, cemu je 5g namenjen. In ze prej omenjeni se en korak. Musk z veliko hitrostjo pripravlja vsadke - tudi za slednje je potreben 5g.

Anonimni pravi ...

Poglejte komentator neznalica, ali je prišel tri dni nazaj zio ameriški poslanec v SLO zahtevat da se z nakupom 5G počaka dokler ga amerikanci dokončno izdelajo in potem bomo pa vsi hvalili kako je 5G super, boste videli, da se ne motim.
Glede na razmerje energije sedaj in 5G in frekvencah in razliki vpliva na žive organizme, pa se vam niti ne sanja. A na vstavljanje vsadka boste prvi prišel v vrsto.

Anonimni pravi ...

Gledam posnetke kako so zaporniki Aušvica pozdravljali Ruske vojake. Popravite me če se motim, izgledali so mnogo bolje rejeni kakor bosanski zaporniki v srbskem logorju v Bosni.
oj

Anonimni pravi ...

Tistemu, ki mi pravi neznalica
Saj je vseeno ali so naprave ameriske ali kitajske. Iz vasega pisanja pa ne morem zakljuciti kaj si mislite o 5G, niti kaj si mislite o protestnikih. So torej protestirali za to, da bi Americanom pridobili cas? Ce je temu tako ... In kaj potem?
Predvidevam, da je zadnji del vasega odziva spisan v odgovor na moje izvajanje o 5G. Sicer nisem povsem preprican, a razumeti je, da se ne strinjate z mojim mnenjem. Predlagam, da se poducite in potem argumentirano zapisete zakaj je 5G manj nevaren od trenutnih tehnologij. V nasprotnem vas bo kdo se zamenjal za cetrtosolca.
Se glede vrste. Te ne bova dolocala midva. So pa taksni vase vrste zelo primerni uporabniki. A je se bolj verjetno, da boste uporabljeni kot poskusni zajcki.

Anonimni pravi ...

5G je manj nevaren od 4G iz preprostega razloga, ker deluje na mnogo višji frekvenci.
Višja frekvenca težje prodira skozi material in človeka. Po drugi strani pa je moč postaj mnogokrat manjša od sedanjih moči in moč oddajanja telefona ravno tako manjša.
Res je da bo več baznih postaj, vendar pa v celoti bo človek dobil manjšo dozo nevarnega elektromagnetnega sevanja.Kaj mislite da je vaš VIFI v hiši čisto nedolžen.
Pri 5G VIFI ne bo potreben vsaj v večini primerov.

Anonimni pravi ...

Ste to storili namerno ali ste tako povrsni? Kaj sem napisal of WiFi - ju? In kaj me sprasujete vi?

Pozanimajte se o specialnem ameriskem orozju (naj vam pomaga tol: "5G Network Uses Nearly Same Frequency as Weaponized Crowd Control Systems", ceprav je to samo malenkost o nevarnosti 5g), vzamite si cas, poucite se o stvareh, potem pa se enkrat oglasite tukaj.

Anonimni pravi ...

Zio amerikanci zahtevajo, da pudel evropa ne dovoli Huawei instalacijo 5G iz razloga varnosti. Povdarjam, ne zaradi zdravstvenih razlogov. Ko pa bo ameriški 5G nared takrat pa lahko. Torej nimate pojma o ničemer. Tisto fašistično orožje proti množicam je zelo zelo usmerjeno in moči več megavatov. 5G oddajniki imajo nekaj watov neusmerjene moči. Žal mi je, nimate pojma o fiziki.

Anonimni pravi ...

Tako je s tem. Huawei je prehitel ameriska podjetja v tehnologiji in slednjim se obeta velik izpad dohodka (in izpad nadzora slehernika; ta nadzor bo sicer se vedno prisoten, le izvajal ga bo nekdo drug). V splosnem pa velja, tisti, ki bo obvladal moderne tehnologije (imel torej najnaprednejsa podjetja, bo vodil ta svet). In velja dodati. Amerika je morda res zio (ceprav ne vem, kaj natacno s tem sploh mislite). A je na dlani sledece vprasanje. Ce ne uporabljamo ameriske tehnologije, smo potem varni? Jo Kitajci uporabljajo v dobro ljudi? Ste seznanjeni z njihovim tockovnim sistemom?
Se naprej se vedete, kot otrok. Veliko je napisanega na to temo in tudi natacno obrazlozeno. Zdaj, ali ne razumete ali pa si niste vzeli casa. Zagotovo pa ob prejemu dolocene informacije niste sposobni poglobljeno razmisljati in povezovati. Prebrali ste nekaj osnov in kar naprej trobite o moceh. Ze v clanku, ki sem vam ga predlagal, je napisano toliko, da bi na osnovi le tega morali razmisljati drugace. Bistvo problematike 5g pa, kot sem ze povedal, ni zapisano v omenjenem clanku.
Da se ne boste prevec napihovali, si lahko izmenjava potrdila o dosezenih stopnjah iz fizike, tudi nagradah iz tekmovanj in o objavah v znanstvenih pubľikacijah. Bo slo?

Anonimni pravi ...

Ne se napihovati z nazivi in članki, ker vaše znanje ki veje iz vaših odgovorov to zanika. Amerika je zio prav tako ZSLO in večina ostalih držav razen Iran, morda Koreja in zelo delno Kitajska ni. Vse ostale države pa več kakor v celoti vodijo zionskih mater pankrti vatikancev, ki so pa prav tako zioni, dokaz je na tem blogu, torej kaj je narobe z nazivom zio Crowlejanska amerika. A 5G je manj nevaren glede vsega kakor 4G. Če pa se bojiš pa telefon ne kupiš.

Anonimni pravi ...

Saj se ne napihujem. Vi ste izpostavili znanje in sem vam povedal.
Najprej. Iran, Koreja (predvidevam Severna) in Kitajska? Potem pa imamo res dobro Zio alternativo. Od slabega k slabsemu ...
In potem se sledece. Ce bi prebrali clanek, ki sem "vam ga ponudil", bi videli, da (bo)sta 5G in 4G povezana. Potem si preberite se kaj o tem na kak nacin delujejo cloveski mozgani (pa ne samo mozgani) in pocasi se vam bo posvetilo kako je s temi zadevami.
In zdaj zakljuciva.

Anonimni pravi ...

Edino kar vam bom rekel je da berejo in prebirajo berači in branjevke. Nekateri pa z očmi vse kar je očitno odčitajo in prečitajo, kar so nekoč počeli c Čitalnicah, možgani pa po najboljših močeh preberejo banditizme in laži ven iz vsebine.
Če pa bolj verjamete zio pankrtom, ki so spakedrali sveti jezik, pa kar naprej berite, saj kmalu ne bo kaj dosti za brati.

Anonimni pravi ...

Eh, dajte no. Svet se spreminja. Z njim tudi jeziki. Ce bi radi ostali v nekih drugih casih, prenehajte uporabljati internet. In se veliko je tega.
Saj veste kdo naj le cevlje sodi. Vasa materinscina je na prav taki ravni, da vecini Slovencem Kopitar ne morete biti, cevljem pac.
Ce ze toliko nabijate o pravih Slovencih in zionistih, se to. Slovencev ni bilo, dokler zionisti niso tako dolocili. Zato se veliko citajte, ce vam je brati odvec. A ne samo citati, tudi razumeti je treba. V nasportnem ste samo trobilo zionistov, brez da bi se tega zavedali. Ali pa tudi ne ...

Anonimni pravi ...

Oprostite, ampak večjega omejenca od vas pa že dolgo nisem čital. Jezik se lahko spreminja samo tam kjer ne zajema v besedi neko dogajanje, ali nov izdelek za katerega je potreben nov izraz. V nasprotnem se jezik nima kaj spreminjat, ker je v tem času bil dobro dodelan in izdelan. Razen seveda če zioni ne odločijo drugače in njihovi hlapčevski in izdajalski sužnji to ne izvajajo v celoti. Nihče ti nemore toliko škoditi kot sam sebi.

Anonimni pravi ...

Umirite se, prosim. Taksno nepotrebno razburanje lahko skodi vasemu zdravju.
Jeziki, z njimi tudi slovenski, se spreminjajo. Ce ste vi odredili, da je Slovenscina prav zdaj dosegla svoj optimum, pa naj bo temu tako. In ni vprasanje, ce bo vasa odredba upostevana :)
Ceravno ni tako zelo pomembno, bom kljub temu zapisal. Razumeti je, da se promovirate za pravega, klenega, zavednega ... Slovenca, ki mu je Slovenscina sveta. Ce smem, bi vas tozadevno vprasal, zakaj se je tudi ne posvetite z vso mocjo?

Anonimni pravi ...

Se vdam res bomo kmalu prebiralci grozdja in berači na vinogradih v lasti jevrejev, Avstrijcev in drugih.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela. Kaj meniš ali so ti pankrti imeli točno določeno kvoto dovoljeno za izdelavo pankrtov glede na njihov položaj, ne glede na to če je njegov malus želel več tega dela. Gledam nekateri pankrti, kot je Mačk so jih nastrelali kot hudič mladih, drugi pa imajo samo po dva.
oj

Anonimni pravi ...

Milko kateri špara blek se je hvalil, da je od Notranjska, ni, ni on je od Mosha Pijade. Veliki nagrajenec.
oj

Anonimni pravi ...

Čokolinda rimska kurtizana se je še zadnjič poklonila veleizdajalcu boratu za velike zasluge hrovatskemu narodu in ljepe njihove v škodo Butale in Butalcev.

Anonimni pravi ...

Ta Marko Mark mora biti tudi hud pankrt, morda celo v lasti zidarskega pankrta.
Zlaže se na razpisu in onemogoča preverjanje. Pankrtska paradržava pa ugotovi, da ga treba po ritki pokarat in pozvat naj pokaže na bolj resen zid.
pj

Anonimni pravi ...

Imam slab občutek, da zio vatikanci ustanavljajo nov Otoman. To me utrjuje, ker so lokalni pankrti gladko popušili pri Karavanken tunelu. Po mojem mnenju je glavni zion zaukazal omogočiti Turku zaslužek in smetano pri tunelu. Zato pa so lokalni pankrti odpadli od smetane in bodo le drobtinice pobirali. Mi bomo pa dolg plačali. Kako srčkano.
oj

Anonimni pravi ...

Spoštovani, ali mi zna kdo odgovoriti ali je Igor Jurič od Krivčevega Matevža ali od Krivčevega očeta.
oj

Anonimni pravi ...

Skorumpirano in pankrtsko SLO krivosodje naj si ogleda video v tem članku.
https://www.rt.com/news/481791-biden-ukraine-burisma-pressure/ Burisma
oj

Anonimni pravi ...

Domoljub Janko Premrl Vojko je v borbi z Italjani padel. Ker je bil vedno v prvih vrstah stavim da je dobil strel v hrbet.
Primorski PIPI pamkrt je bebavim skorumpiranim Indijancem prodal letala. Sedaj ko cmokajo dol bomo SLO goji solidarno plačali odškodnino. Tudi pankrtu Batagelju bo treba po klavzulu solidarno povrniti škodo zaradi slabe zime. Toplo nam bo uzadi.
oj

Anonimni pravi ...

Izgleda da so ZLO ziobantitski pankrti dobili ukaz od Furerja da nič ne ukrepajo glede okužbe. Namesto da bi pozvali prebivalstvo da vsak EMŠO dobi set mask rokavic in razkužila, bebavo razlagajo da nimajo mask za zdravnike.
oj

Anonimni pravi ...

Ali je morda še kdo opazil, da je bilo letalo padlo v Teheranu razbito na neizmerno drobne delce, poglejte sestreljeno letalo v Afganistanu ali letalo MH17 v Ukraini, vsa so ostala v relativno velikih kosih, čeprav so padla z mnogo višje višine.
oj

Anonimni pravi ...

ko vse vlade vodijo do pike enake postopke, sicer z različno hitrostjo, a vseeno, veš, da vse ubogajo istega gospodarja. korona se bo uporabila za to, da nas lepo zaklenejo v domove in nas vse pobijejo. novi svetovni red je tukaj.

Anonimni pravi ...

Ah ta virusek ni nič glede na tisto kar še imajo v predalu. Drugače pa je tudi on zelo resen. Upam da bo silom prilike pankrska vlada prisiljena zmanjšati financiranje Nevladnih organizacij.
oj

Anonimni pravi ...

Še pomnite Tovariši, kako je skupina fašistoizrealites snemala rušenje dvojčkov in plesali in se veselili. In vse so USzioti nemudoma izpustili in ti so jo takoj potegnili v Jevrejo. Ne ne sedaj sigurni nihče ne pleše na Corono.
oj

Anonimni pravi ...

Že piskarajo, da je Covid zgolj naraven produkt in da špičke niso umetno narejene.
Zanesljivo znanstveno, kakor tudi uradno, uradno USzio vladno poročilo, da je jeklo v 911 stopil politi kerozin in goreče pohištvo.
oj

Anonimni pravi ...

Ja s tem virusom je vse bolj čudno. Trudojeva žena je okužena, Fidelito pa ne, kot da se sploh ne bi družila. Crowley mlajši v stiku z Brazilci okuženimi, njemu nič, Dolfeico kao cepi okužen zdravnik pa zopet negativno. Kdo je še videl da se stara kura cepi, da se morda ni cepila proti Koroni.
Ljudje se nič ne bojijo, da bi hišni ljubimci kaj neželjenega prinesli v topel dom, a virus je kao prišel iz živali na človeka.
oj

Anonimni pravi ...

To da mafijskemu krivosodju niso znižali plač pomeni samo eno in to je ,da je Penezič njihov pucflek.
oj

Buchela pravi ...

Dragi somišljeniki in vsi, ki vas vsebina tega bloga vznemirja. S kugo 2020 so uspeli ustaviti vrvež našega vsakdana in nas uspeli prisiliti v hišni pripor. Moji občutki mi pravijo, da gre za veliko čarovnijo, s katero bo svet očiščen. Ne vem, koliko nas bo ta obrat stal, a prosim vas, da stanete pozorni na trenutek, ko bomo morali narediti korak.
Vsi smo del načrta in vsakemu je zaupana vloga. Ko bomo dobili znak, nas ne sme biti strah.
Vesel sem, da sem s pomočjo prišepetovalcev naredil ta obsežni pregled razmnoževanja vrha oblasti in ko se ozrem na vse te slike, sem presenečen, da sem to zmogel.
Veliko ste me naučili. Hvala.

Anonimni pravi ...

Zanimivo razmisljanje, kajne? :)

https://m.youtube.com/watch?time_continue=4&feature=emb_logo&v=ujqyiQO8TFc&ebc=ANyPxKpYNCsYqzqY89XKpt9WSXU4SYRYHmeBBhqeB81c9y13ShCnZ3T7sxkkYbAxf_xg-VW7tI_T1jReCv3QLT3BuVmsE5NKRA

Anonimni pravi ...

Zio fašisti so že umaknili video, češ, dakrši neke skupnostne smernice.
Anonimni, opiši z nekaj besedami kaj je tam rečeno da so umaknili video.
oj

Anonimni pravi ...

Tu je več dogodkov, ki dajo pravo sliko 911 verzija 2. Ziofašistični Krovlejev pankrt uradno trdi, da je Kitajska kriva, ker ni obvestila svet kako je virus nevaren. JUSA ima konzulat v Vuhanu, a o vohunih ni treba govoriti.
Od ene nogometne tekme med Italijo in Španijo v Bergamu se okuži pol Evrope zato ker sta na tekmi morda dva gledalca kašljala, pa še na odprtem prostoru so bili.
oj

Q pravi ...

Video ima naslov 'Covid-19' And 5G - What's The Connection?

Tu si ga lahko ogledate:

https://www.davidicke.com/article/567141/covid-19-5g-whats-connection-david-icke-dot-connector-videocast

Anonimni pravi ...

Pogledal Ickea in odgovorno trdim, da ga striček kaka. Ko je bila Španska gripa je radarjev na svetu bilo preštet na prste ene roke. SLO tudi nima 5G pa vseeno kao bolani, pa še zrak ni pretirano slab. Najbolj bosa pa je ta, da so sateliti pošiljali elegtromagnetno sevanje. Ko bo JUSA 5G ne bo nobenih simptomov, ni čudno da so ga zbrisali. Ne trdim, da virus ni bil narejen in vse ostalo mogoče, toda kar on trdi je bul krap.
oj

Anonimni pravi ...

Smiselno bi bilo preveriti tudi kaj testirajo. Nekateri trdijo, da ti testi ne zaznavajo prisotnost doticnega virusa v pljucih, temvec odziv pljuc na razlicne bolezni in stanja. Med drugim tudi na stres in strah.
Glede na to, da je do danes okuzenega 0.02 % prebivalstva, “priprte” pa so cca. 3 milijarde ljudi, se tokrat upraviceno sumi, da je pred nami nekaj veliko vecjega kot si vecina lahko predstavlja. To je zelo verjetno “Final Masquerade”. Po tem nic vec ne bo tako zakrito, ker ne bo potrebe.

Anonimni pravi ...

Bul krap ....
Saj on tega ne trdi. Govori, da je mogoce.
In da bos bolje razumel kaj govori. Preveri kaj je ‘Informodiagnostika’ in tudi kaj so Rusi desetletja nazaj posiljali Americanom.
Zanimiv je tudi zakljucek angleskih znanstvenikov na temo Corona/5G. Obravnavali so teorije zarote, ki so res smesne. Tistih bolj resnih se niso dotaknili. No, zanimivo je to, da so zatrdili, da mikrovalovi lahko prenasajo viruse.

Anonimni pravi ...

Pred kratkim sem z nekom tu debatiral o 5G. Ta video obdela kar nekaj stvari. Se zdalec pa ne vsega ...

https://m.youtube.com/watch?v=ri01Wriq8k8#

Kar se vsega ostalega tice, sem vam ze pred leti povedal. Tu se ukvarjate s tistimi, ki bodi v kratkem jedli iz istega korita kot mi. Medtem ko so vas tisti, ki odlocajo, pripeljali do prej omenjenega korita. Vi pa se niti poskusali niste upreti. Se vec, sploh vedeli niste, da vas peljejo ...

Anonimni pravi ...

Ali se zavedate, da vsakodnevno pojemo tudi malo radioaktivne snovi, vendar pa je količina tako majhna da ne povzroči škode vsaj v 100 letih ne. Če sta poslušali gospoda v Poljskem videu, mimogrede Poljska je največji JUSA hlapec na svetu, je gospod dejal da matematično ni možno določiti škodo 5G. 5G bo imel 100X manjšo energijo sevanja kakor pa sedanja 4G. Seveda škodo in to znatno povzroča tudi zrak, katerega dihamo, ker povzroča procese oksidacije v telesu, kar je zelo škodljivo.
oj

Anonimni pravi ...

Gospod se je o skodi jasno izrekel. In povedal, da je ze bila napovedana. Veckrat sem te ze opozoril, da ni samo energija sevanja tista, ki lahko skodljivo vpliva na telo in duha. Veliko lepse je ziveti v barvah, kot v crno belem svetu. Ogled videa ni bil predlagan z namenom sprejemanja (pre)hitrih zakljuckov, temvec sirjenju obzorij. Smiselno bi namrec bilo prevereti cesa ni povedal, pa bi moral in kaj od povedanega drzi. Predelati njegove navedbe tako, da se skladajo z nasimi prepricanji, je milo receno neprimerno. Iskreno povedano, pa je nevarno.
Govoris tudi o drugih vplivih na clovekovo zdravje. Preveri se od kdaj (in tako bos morda tudi izvedel zakaj) porast dolocenih bolezni.
Se o US&A. Vecina, kar jim pripisujete (in se veliko vec) drzi. A ne pozabite sledecega. V Rusiji je clovek krsil karanteno, ko je odnesel smeti iz svojega stanovanja na zbirno mesto. Cez pol ure se je na njegovih vratih prikazala policija, ki ga je izsledila s pomocjo tehnolgije prepoznavanja obrazov. Toliko o vasih slovanskih bratih. In se o njihovih Vzhodnih prijateljih. Kitajci so zaceli uvajati kodo, ki bo uradno skrbela za dovoljen prehod ljudi med geografskimi conami, neuradno pa bo nadzornikom priskrbela veliko vec podatkov, s tem pa omejitev za nas.
Torej, imamo tri centre: US&A, Rusija in Kitajska. Slednja je nosilec "napredka" in svoje tehnologije implementira brez omejitev, jih tudi izvaza. US&A to pocne prikrito (ko jih razkrijejo, obljubijo, da ne bodo vec, a se po tem intenzivnost celo poveca). Ti centri nam prodajajo sliko, da so tekmeci, celo sovrazniki (deli in vladaj), a so del iste, do potankosti usklajene sheme. Kitajski model v domacem okolju v omejenem geografskem obsegu ze zelo uspesno deluje (se dobro trzi tudi v tujini, na primer v Beogradu), zato ga v relativno kratkem casu pricakuj tudi pri nas.
Potrebno je razumeti celotno sliko in potem bos lazje poiskal tudi resnico o 5G.

Anonimni pravi ...

To da celemu svetu vladajo ziofasiti vem zelo dobro. Ta isti nam razlagajo, da je virus nastal ali lahko nastal zaradi uporabe Kitajskega 5G. Res so tehnologije razvite v cilju tudi večje kontrole, vendar pa se izkažejo tudi proti temu. Brez tehnologije Interenta, ki je bil razvit v cilju zaslužka zionov, nam se ne bi niti sanjalo o vseh svinjarijah in tudi prelepega Bučeljega albuma ne bi poznali.
oj

Anonimni pravi ...

Kot receno. Vi govorite o tem kako ste proti ziofasizmu, a korakate po od njih zacrtani poti. Ste, ne glede na starost, FB generacija, ki se zadovolji z dvostavcnimi izjavami.
Ce samo od tega, kar sem posredoval in zapisal jaz, niste dojeli vsaj delcka bistva, potem se zgoraj zapisano zgolj se enkrat vec potrdi. In kako bi naj nastal virus is elektromagnetnega valovanja? Saj sem ze tu napisal. Virusa ni. S testi za korona virus ne ugotavljajo prisotnosti virusa v "bolnikovem" telesu, temvec prisotnost odziva telesa. Odziva na nekaj, kar je lahko virus, rak, stres, strah, zelo onesnazen zrak, ... morda tudi elektromagnetno sevanje. Nihce torej ne trdi, da 5G povzroca taksen odziv telesa, a obstaja sum. Glede na sposobnost tvornega debatiranja mojih sogovornikov tukaj, pa bo pri sumu tudi ostalo. Naj ta del zakljucim s priblizno 40 zrtvami v Sloveniji. Koliko od teh bi umrlo v krajsem obdobju, cetudi jim tega virusa ne bi diagnosticirali? Za boljse razumevanje naj povem sledece. Dolga leta nazaj je v bolnisnici umrl zelo mlad clovek. Neutolazljivi svojci od zdravnikov niso dobili pravega vzroka smrta, so ga pa od moza, ki je opravil obdukcijo. Ta je pojasnilo zakljcil s sledecim. Mladenic pac ni imel srece. Ce bi ostal doma (torej ne bi sel v bolnico), bi zdaj igral nogomet, Torej, zdravljenje je lahko primerno ali pa neprimerno, ce se m nezen.
Internet je bil tudi pred pojavo wifi in "g" tehnologij.
Glede albuma pa sledece. Ne bom prepriceval ze prepricanih. Kljub temu bom se enkrat povedal. Tisti iz albuma bodo jedli z vami iz istega korita, a zal zato za vas ne bo nic bolje, nic lazje. Pocakajte 5, najvec 10 let in se prepricajte. Sicer pa, ta virus je samo uvertura. Zdaj vas kar naprej caka "vedno nekaj novega".
Seveda ne morem mimo zadnjih dogodkov, v kombinaciji z zgodovino tega bloga. Kar naprej se pise o narodni zavednosti, o nas in onih. A narode so si izmislili prav Zionisti (tudi pri imenu in tistih, ki jih tako imenujete, zelo posplusujete). Ze genske analize dokazujejo, da Slovenci sploh nismo to, kar vi trdite, da smo. Hkrati tudi velja, da cloveka ne naredi narodna pripadnost oziroma genetika, temvec sirse okolje. Samo mimogrede, preden nas Avstrijci niso oznacili (kaj porecete, kdo jih je k temu nagovoril?) za Slovence, se sami nismo klicali tako. Zato naj ta del zakljucim z zacudenjem. Ste proti Zionistom, a hkrati navijate zanje oziroma za uresnicitev njihovih idej. Ob custvenih izlivih vasih generalov tukaj, se mi dozdeva, da je zanje nastopilo tezko pricakovano obdobje. Tisti, ki zares manipularijamo z vami, bodo pocistili od vas imenovane zioniste in tako ustvarili red na tem svetu - NWO. Skratka, pazite, zgodba je vecplastna in odresenik, ki prihaja, bo morda lazen. In vprasanje je tudi, kdo od vasih prijateljev se v resnici klanja komu.
Sem zelo analiticen clovek, zato sem v strogi tajnosti opravil DNK analizo (laboratorij v tujini) dveh ljudi, za katere vi tu trdite, da sta oce in sin. Zal vas moram razocarati, da nista. In taksnih primerov je verjetno (veliko) vec.
Sem tokrat povedal dovolj? Dovolj jasno?

Anonimni pravi ...

Anonimni, da vas pomirim, pojavili so se dokazi, da virus je in da ga je naredil fašiozion. Več člankov je objevljeno, kjer gospodje z več dr.dr. razlagajo da je zelo velika verjetnost, da je virus prišel iz vesolja, panspermija, torej bog je štrcnu. Seveda ne rečejo zagotovo ampak najverjetneje, kakor poročilo znastvenikov za 911 za JUSA vlado, da so twini postali prah zaradi kerozina in gorenja pohištva.
oj

Anonimni pravi ...

Hvala za pomiritev, ceprav je nisem potreboval. Te tudi prav nic nisem razumel. Kljub temu paj naj recem le to. Ko si bodo pristojni vzeli dovolj casa, da primerno predstavijo ta virus, bom zacel razmsiljati o njem. Dokler bodo stvari pojasnjevali kot ti, pa mi bo slo samo na smeh.
Prisrcni ste vsi tukaj z dvojckoma. Vse (veliko vec kot zgolj razlogi za padec stolpnic) je bilo razjasnjeno najkasneje 14 dni po dogodku, nekateri tu pa se danes cutite neizmerno zeljo povedati, da veste.

Anonimni pravi ...

Ali misliš, da sem te jaz razumel. Še vedno ne vem ali Kizajski 5G povzroča bolezni ali ne, kot naklada David. To kaj je uzadi pri 5G je pa brez veze. Pridni so in naredili 5G in seveda hočejo zaslužit. Mi nismo tega niti teoretično sposobni. Poleg tega bo Kitajski 5G zanesljivo zmanjšal vohunjenje JUSA. Glede stolpnic pa si bil slab, da si pogruntal šele čez 14 dni. Sam sem vedel 1 dan. Imam knjigo Tierrya, 911 Velika Laž, kupil 14 dni po dogodku v SLO.
oj

Anonimni pravi ...

1) Napisal sem najkasneje 14 dni. Zgodba o zrusitvi dvojckov zajema veliko vec, kot iskanje oziroma dokazovanje vzrokov za taljenje nosilne konstrukcije. Zato bom povedal posteno (za razliko od tebe). Nisem pogruntal, temvec sem se o ozadju poducil. Dejstev, ki so bila prikrita, pac ni mozno pogruntati, temvec se o njih poduciti.
2) Ne gre le za kitajski, ampak gre za 5g na splosno. Kaj vse je mozno povzrociti s 5g? Ze tu je bilo dano na voljo veliko izhodisc ...
3) US&A si bodo po najboljsih moceh prizadevale vohuniti vec in bolje. Enako velja za Kitajce, ki so ob tem se zaceli z izredno obsezno in agresivno propagando njihovega sistema. NWO ima plan implementirati ga. Preveri kako trenutno izgleda na kitajskem in kaksen ima plan izgledati v prihodnje in izvedel bos kako bos v kratkem zivel. Morda lahko kupis se kaksno knjigo, se poducis in se potem bahas, da si to vse pogruntal ze pred desetimi leti.
4) Icke - a in ostale teoretike zarote bos najlazje preveril tako, da bos preveril kaj so trdili pred 10, 20 leti in kaj od tega se je izkazalo za resnicno.

Anonimni pravi ...

Oprosti popravit te moram, nisem pogruntal, ampak sem s pomočjo mojega znanja ugotovil.
oj

Anonimni pravi ...

In kaj natancno si ugotovil?

Anonimni pravi ...

Podučil sem se , da je korona veliko hujša na osebah ki so se cepile proti gripi.
No, kaj boš povedal.
oj

Anonimni pravi ...

Ker imajo v Vuhanu ZIO CIO biološki laboratorij, ki se je ukvarjal z virusom in so ga šefi razpršili po svetu bo Pekinezer zanesljivo dobil take reparacije kakor Nemčija in potem mu ne bo ostalo drugega kakor vojna, vse že vemo.
oj

Anonimni pravi ...

kaj kdo ve, čigav je gates, ki bo tako lepo obogatel s prisilnim cepljenjem in z nadzorom, ki prihaja preko 5g?

Anonimni pravi ...

Pri gori raznih varuhov pankrtskega zio banditizma, imamo tudi varuha športnikovih interesov. Za božjo voljo, kdaj bo tej zionski kamarili zmanjkalo denarja.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrti so se začeli obmetavati z različnimi oblikami zvezd, narejenimi iz debelješe pločevine.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ni ironija da ZSLO in JUSA kupujejo maske od kreatorja virusa katere so narejene na Kitajskem pod imenom Juw firme 3M.
oj

Anonimni pravi ...

@buchela, res vas prosim, da poveste, čigav je bill gates. ko gledam michaela moora, ne morem mimo tega, da sta si podobna. melinda gates je tudi pomembna lutka v igri. sta tranny par

https://www.youtube.com/watch?v=qONhZNmNEpY&list=PLwcOLeTH4H8AuYJO68Ocjl2fA8rComya1&index=3

Anonimni pravi ...

Spoštovani gospod nže Logar, vaše pritoževanje nad pankrtskim krivosodjem glede sojenja opozicijskim strankam je neumestno. To je zgolj jezuitsko bockanje po načelu Jin Jan, kjer eden drugega potrebuje za svoj obstoj. Pravi problem je ker krivosodje sodi Gojem po načelu Kabala zakonodaje. Povprećen računalnik bi bolj življensko opravil sodbe kjer si pravdata Goj in posvečeni. Kabalasodje je glavni razlog za moralno razsulo Slovenije.
oj

Anonimni pravi ...

Kakor se norčujejo iz nas Gojev je zelo mogoče. Imam občutek da spermans od obeh isti. Vedeti treba, da Windowse naredil Rank Xerox in je bil program dan v uporabo Geciju, a oni ne dajo nič brez tega da te lahko držijo za prašnike, če nisi priden. Ali si pankrt, alo si obamba, ali si neki trany. Kar je najbolj čudno je tak specialist za programe vse skupaj pustil in začel poslovati z dpopulacijskimi cepivi.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=Qdj4hRvJ3vA&feature=youtu.be covid iz AIDS
https://www.youtube.com/watch?v=kEcHyPw4Txs
To sta dva naslova, ki potrdijo nam čebelarjem poznana dejstva. Znanstvenik je resen širokopoznan Nobelov nagrajenec.
oj

Anonimni pravi ...

Makrolon in Dolfeica hočejo dobiti 500 miljard na finančnih trgih. Ali ta dva glupca vesta kdo je financiral coronu. In kdo so lastniki teh trgov.
oj

Anonimni pravi ...

Zelo poučno bi bilo vedeti, na kakšen način so zaplinjevali goje z virusom.

Ugotovil sem, da so ubogi slabo plačani športniki izvirajo iz posvečenih ali vsaj polposvečenih družin.
oj

Anonimni pravi ...

Floyda naj bi udušili pred kamerami, da bi namerno povzročili nerede, logično za JUWSA če pogledaš naslednji video. https://youtu.be/XcxzWdWsivk
oj

Anonimni pravi ...

Morda sem paranoičen, vendar mi župan Minneapollisa neverjetno vleče na jevrejskega bizgeca švarcenigerja.
oj

Anonimni pravi ...

Piloti dežele, ki se najslabše izkazala pri kovidu, bodo praznovali s preletom SZLO. Morda smo premalo dobili po vritniku, pa bodo dodatno poprašili.
oj

Buchela pravi ...

Spraševali ste me, čigav je Bill Gates? Njegov pravi oče je Henry Kissinger.
Lutke, kot so Gates, Zuckerberg, Musk in podobni, niso nič drugačni, kot naš Boscarol. Pankrti, ki so jih postavili na čelo podjetij, ki nimajo z njihovim znanjem nič. To so v bistvu fevdi (podeljene pravice in zaslužki), ki jih omrežje podeli tistim rimskim pankrtom, ki so jim astrologi določili vlogo med elito imperija.
Kako to izgleda?
Cerkev seveda vodi spiske vseh pankrtov, še posebej pozorni so na pankrte pomembnih klavcev in kriminalcev. Tem pankrtom določijo "prihodnost" in potem omrežje poskrbi, da se prerokba uresniči. To je opisano v kultnem videu iz predstave novomeškega gledališča "Livingstonov poslednji poljub" (Livingston je najbrž pomemben astrolog, poljub pa je beseda za usodno prerokbo. Prerokovalčev poljub določi prihodnost malega rimskega pankrta.)
https://www.youtube.com/watch?v=ilBGc5mCZYI
Ta video sodi med pomembnejša samorazodetja rimskega omrežja. Ob filmu "Temni angeli usode" prav gotovo najzgovornejša.

Anonimni pravi ...

Buchela, hvala za zanimljivo razodetje. Po pisanju sodeč je Getzi sedaj postal zelo uspešen pri pobijanju preko vakcine.
oj

Anonimni pravi ...

https://youtu.be/35Cr8BlPxU4 kaj takega še niste videli. Nasilje zio plačancev v JUSA.
oj

Anonimni pravi ...

ZSLO pankrtski kočijaši , kako so imeli Srbi prav, so že v naročeni akciji.
Na Ultrazvok oddaji je nastopala prof. Maja Rupnik, ki je suvereno zatrdila z 99% da je virus naravnega izvora in da Nobelov nagrajenec Montaner nima pojma o virusih in da ona že ve da je virus čisto naraven. Kakšna barabija kočijažev. Montaner je tudi povedal da je virus setavljen iz naravnih virusov, torej je naraven, ni iz nenaravnega materiala.
oj

Anonimni pravi ...

@buchela, hvala za odgovor. morda bi lahko napravili podobico, ker če gatnika zrušimo, bomo lahko še malo živeli, sicer nas bodo vse pobili z njegovimi zvarki. ker se jim korona chan pravljica sesuva, so potem organizirali opičje izgrede, da pridobijo na času in vmes postavijo še 5G antene.

vem, da je gatnik samo eno pankrtsko zmene in smrdljiv gnoj, ampak nisem bil prepričan, četudi ima lep henryjev nosek, res je. sem pa hotel napeljati tudi na to, da naj bi pri billu in melindi šlo za obrnjene vloge, namreč on naj bi bil ženska in ona moški. in res bill izgleda kot neka babica, po drugi strani pa melinda ne izgleda nič žensko. nekako tako kot michael obama, za katerega že vemo, kako je z njim.

lp

Anonimni pravi ...

Buchela je nakazal da je v najbolj suženjski deželi enako kakor pri nas.
Nestrokovno bi ocenil, da bi bil lahko Musakar pridelek od Kenedija. Res da so jih kao streljali, vendar pa bi lahko bili tudi vrhunski oplojevalci glede na to da so jim odprli predsedniške sobane.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrtski kočijaži nam pripravjajo zakon o obveznem cepljenju.
Priprava za KOVID cepivo.
oj

Anonimni pravi ...

buchela, imate kakšno idejo, kako naj se upiramo 5G in covid 1984 cepivu?

Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni, kaj si mislil s tem 1984, ali da je bil ta hec tedaj narejen.

Ker JUSA ni verjeti poplnoma nič, mi tisti teatralni obredni umor Floyda, seveda če je bil sploh umorjen, bega. Floyd je delal za organe in je raziskoval firmo kjer je delal tudi policaj, ki mu je kao klečal na vratu. Družina je dobila 7 miljončkov donacij, da ne bodo čisto brez cvenka. Če naredijo 911, kaj ne bi tiste predstave.
oj

Anonimni pravi ...

živijo, covid 1984 kot razlog za še večji državni totalitarizem nad ovčicami. še malo in nam bodo vsem sledili in se bojim dneva, ko brez covid1984 cepiva ne bomo smeli v supermarket in drugam, kamor moramo za preživetje. če bi ostalo samo pri letalih, bi še preživel.

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=i0kAgwHmw94 poglejte ta video, zelo dober, vreden ogleda.
oj

Anonimni pravi ...

Malo za šalo, ali je Vučiča lahko izdelel Dolanc.
oj

Anonimni pravi ...

Za Korejsko nekdanjo predsednico Park Geun trdim da ni pankrtica, ker je dobila 20 let ječe za poneverbe. Biden vatikansko kopile pa bo za nagrado dobil presednikovanje JUSA.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj menite o teh turističnih bonih. Možno je da JSLO pioni izvajajo test za svoje gospodarje, ki so jim vrgli drobiž da ugotovijo kako to deluje za brezdenarno družbo in poslovanje brez tiskanega denarja, ki ga je zelo težko slediti.
oj

Anonimni pravi ...

Čital sem da za mišične bolezni zelo pomaga vitaminska terapija. Da ta mau ni dobil samo eno bociko vitaminov v JUSA SLO Goji pa poslali miljone tam.
oj

Anonimni pravi ...

Palestino je nekakšen turcističen sultan prodal Jodom, zanima me ali se lahko zgodi da Slovenijo kakšen kršanski sultan postori ednako.
oj

Anonimni pravi ...

Dobro so poznali neizmerni pohlep tele Pilčeve, zato so ji z lahkoto podtaknili mino za nekaj drobiža. Najverjetneje ni pankrtica.
oj

Anonimni pravi ...


meni se ne zdi, da gre tukaj za neizmeren pohlep Pivčeve. Je pač politična osebnost, kjer ni, niti prva niti zadnja, da so jo kakorkoli pogostili; če ti lažnivi mediji nimajo kaj pisati, pa lažejo in napihujejo. Kdorkoli je Pivčeva jim je hud trn v peti, želim, da ne klone, ker Kahli res ne sme več nazaj.

Anonimni pravi ...

Če ni prva ki so jo gostili in plačevali vikend pakete za njo in družino je torej enaka onim. Kahl je res jevrejska kahla vendar pa za Pivčevo to ni opravičilo, če se gre poštenega politika. Osebno vem, da je pokasirala tistih 30 jurčkov, kar se je uradno pisalo in to ni vsakomur dovoljeno, sedaj pa so utihnili.
oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, ta Ante Gotovina mi neizmerno spominja na jevreja Leko, ali sem vsaj blizu.
oj

Anonimni pravi ...

Bombeo bo ZLO prisilil v nakup še enkrat dražjega 5G v zameno pa dal po diskontni ceni naropano nafto in vakcino.
oj

Anonimni pravi ...

Vedno več je znakov in dokazov da je na tisti kup knojila v Bejrutu nekdo vgel malega Nukeca.
oj

Anonimni pravi ...

Ta Kisingerjev pankrt pa je postal poleg vakcine še strokovnjak za klimatologijo.
Grozi nam, da nas bo klima mnogo bolj udarila kakor Corona in da treba nujno zmanjšati izpust CO2. Kako le, seveda z zmanjšanjem potrošnikov.
oj

Anonimni pravi ...

Zanima me ali bo po nas tudi prišlo nemško letalo ko bomo bubani.

Pa še nekaj me zanima: vsi vemo da države plačujejo CO2 takse, rad bi zvedel na kateri račun to nakazujejo in kateri SVIFT kodo napišejo.

Pričakijem prašnikarnosca, ki mi bo odgovoril.
oj

Anonimni pravi ...

Pošteni mediji so z veseljem sporočili, da je avion naročil Jaka Bizilj iz Nemške organizacije Kino za mir. Gospod je neizmerno podoben Škrabcu, res grozno.
oj

Buchela pravi ...

Brezimni, popolnoma prav imate, ko pišete, da je Ante Gotovina pankrt od Rankovića (s partizanskim vzdevkom Leka). Saj mu je tako podoben, da je že smešno.
Geneza je potem Gotovina/ Ranković/ Pavelić/ papež pij 10

Anonimni pravi ...

Dobili smo pankrtskolateralo, postali smo veliki oziroma dovolili so nam da postanemo glavni na vasi. Prišel je antisrbijanac v ZSLO pa je takoj ukinjena rdeča corona barva, ali je to zaradi tega ker ima povezanosti s ZSLO Dolancem, in usta in očala in bumbavo obnašanje.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.bitchute.com/video/P4WwKsrNqGVZ/?fbclid=IwAR25g0DnqIV9iZX9q0vFxC4XSPR31bOon1JArZevqoMtznT8Gaswyz5iKAE
Panrtofošistični hlapci naj pogledajo ta video predvsem pa razne kvazi doktorice na TV. Celo na Kemijcu so zaćeli testirati cepivo in mrcvariti miške.
oj

Anonimni pravi ...

Nisem mogel verjeti vendar se vedno bolj izkazuje resnica, da 5G potrebujejo za kontrolo ovac preko nano čipov, a ostale prednosti glede hitrosti za ostale aplikacije so v drugi in tretji vrsti.
oj

Anonimni pravi ...

Bila je v JUSA firma po imenu Terranos , ustanovila Elizabet Holmes, firmi dovolili pokrast kar ni bilo pritrjeno, gospodična je neizmerno podobna Zuckerbergu, kakšna slučajnost.
oj

Anonimni pravi ...

Zionski paraziti, če hočejo preživeti morajo uvesti elektronsko kontrolo gibanja ovac. To sploh ne bo neki velik problem, sedaj viruse analizirajo z radio frekvenčnimi valovi in njihovim odzivom. Zio pankrti bodo ogromno privarčevali, ko bodo lovili nasprotnike ali beljakovine za pasje konzerve. Ne bo jim potrebno policije in dobro plačanih vohunov sledilcev. Le nekaj dobrih enot z opranimi glavami za začetek potem pa roboti, kotrola pa bo v meter natančna in brez zaščite pred njo.
oj

Anonimni pravi ...

Ali je možno da bi Navalny po ukazu svojih JU gospodarjev zavestno vzel strup, ker so mu obljubili, da ga bodo rešili in dobro plačali. Rus bo pa dobil suhega uzad.
Vzeto v obzir zio pokvarjenost to ni nemogoče. Ker če bi ga Rus želel umoriti, bi bil zanesljivo mrtev, taki loleki pa spet niso.
oj

Anonimni pravi ...

Zelo mi je bilo čudno ko so na začetku maškerade lokalni janičarji banditi vili roke, da ne morejo dobiti Covid 19 teste iz Italije, ker je meja zaprta. Kako da že imajo teste v roku nekaj mesecev. Tu je odgovor, oni so teste Covid 19 delali že leta 2018.
https://youtu.be/8rEqGWia86o
oj

Anonimni pravi ...

Link je sedaj drugačen, https://www.youtube.com/watch?v=8rEqGWia86o covid dokumenti FES najnovejši
oj

Anonimni pravi ...

Covid 19 tester komplete narejene 2017 in 2019 od zion proizvajalcev bodo sedaj fafisti unovčili tako, da bo se testiral ko boš šel ven za vstopno državo in ko boš šel nazaj. Bodite srečni nič več karantene. Denarja bo kot toće.
oj

Anonimni pravi ...

Kot boga prosim tistega da mi s par besed razloži kako se nano satelit velikosti škatle za čevlje usmerja proti zemeljski anteni z natančnosto boljšo od tisočinke kotne stopinje in jo dalj časa sledi, s tem, da nima raketnih motorčkov ki bi delali pst, pst( v vesolju ne delujejo)in obračalo nano satelit. Saj ste gledali NASA posnetke satelitov, kateri imajo ob straneh mini raketne šobice od motorjev.
oj

Anonimni pravi ...

Ti Beluski državljani, kateri živijo zelo lepo po posnetkih sodeč so še večje butn skale kakor Slovenci, ki volijo pankrte odvetnike, ekonomiste, obraboslovce. Belorusi želijo pankrta blogerja in turšico angleščine za precednika, grozno primitiven narod.
Lukašenko ima vsaj dolgoletne izkušnje z jevrejskimi svetovnimi spletkarji. Roko na srece pa še ni naredil banditske privatizacije.
oj

Anonimni pravi ...

Tesla je imel prav. Sedaj že jevrejobanditi kličejo eter za superfluid.
Zakaj imajo Angleški in Avstralski policisti oznake iz črne šahovnice, prepričan sem da zaradi masonov, kateri je glavni znak črna šahovnica.
Kako blizu zveni Kabalisti in kanibalisti, tudi Babylon izvira iz besede podarjati otroke baby lon, ve se da so tam na veliko žrtvovali otroke.
oj

Anonimni pravi ...

Zioni so že začeli biznis.Če kupiš Covid test 19 narejen 2017 dobiš odpustek pred karanteno, ne glede na to da ni zanesljiv. Glavno da se zaloge spraznijo. Naši neodvisni medij poroča, da je preminul pacient s Covidom19, pred leti niso nikoli poročali: umrl pacient z netipično pljučnico ali gripo.
oj

Anonimni pravi ...

Danes se je moral Penezič opravičevati JUSA ambasadorju zakaj še ni uvedena karantena v celoti. Ne vem kje jemljeo to pravico spraševati, razen če so tako zaukazali, potem pa ja.
V Avstrogrski voski si bil lahko kaplar le če si bil 300% njihov, a kje je Đeneral.
Ali veste, da je neki Franjo Rossina odvetnik in načelnik Mariborske posojilnice podaril Đeneralu Meistru 2 miljona goldinarjev, da je lahko bolje plačal vojake kakor Avstrijci in so zato pristopili. Najbolj neverjetno je, da Yu vlada denar vrnila posojilnici leta 1921.
oj

Anonimni pravi ...

sem včeraj videl, ko je nekdo objavil, da naj bi bil ameriški dr fauči sin svetega šiptarskega palčka iz kalkute.

https://darkoutpost.com/satanism/child-trafficker-mother-teresa-was-anthony-faucis-mother/

«Najstarejša ‹Starejša   601 – 800 od 1218   Novejša› Najnovejša»