torek, 29. november 2016

Fidel Castro - Francisco Franco


1.222 komentarjev:

«Najstarejša   ‹Starejša   801 – 1000 od 1222   Novejša›   Najnovejša»
Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=o7YLtDKBvDE Šabatianci vladajo svetom, poglejte ta video resno delo, med drugim pove, da je Šojguj poročen z joowrejko nosilec viteškega križca v biti Jelcinovo kopile.
PS: imam občutek da je Putin začel nekaj solirati pa so ga začeli dajati na malus.
oj

Anonimni pravi ...

Ravnokar je na radiju zio pankrtski služabnik razložil, da maske sicer malo zastrupljajo naše telo z izpust, ni se upal zanikat, vendar pa je to tako malo, da se ne bo poznalo. Bravo trgovci in drugi cel dan pod maskami kaj se sekirate, čisto malo vas bo ruknlo.
oj

Anonimni pravi ...

Ali veste da ziojevrejska crkvica ne plačuje od svojega premoženja ne plačuje niti najmanjši davek. To najbrž izhaja še iz časov Rima, kjer edino jevrejski posestniki niso imeli dolžnost oskrbovati po eno desetnijo legionarske vojske.
Kar lepo se pomolit, da boste goji srečni.
oj

Anonimni pravi ...

Ustavte mal konje, Biden je kopile jevrejskega pape, a Trump je le kopile od papinskega pankrta, kar je po subordinaciji in poslušnosti velika razlika, Trump je bil postavljen zgolj da ga izrabijo, pa se vrag ni preveč dal.
oj

Anonimni pravi ...

Racman kopile se je vrnil, ker so mu zagotovili, da ga bodo kaznovali kakor Weissa iz Sereorcev.
oj

Anonimni pravi ...

Se še spomnite tovariši gospoda Guanota, kako so mu vsi na čelu z JSLO pankrti čestitali za presednika, sedaj je Trump dobil z enakim nazaj.
Tudi uradni profesionalni norčevalec iz vodilnih pankrtov, Ježek, je moral biti
posebno posvečen, da se mu je to dovolilo.
oj

Anonimni pravi ...

Nič nam ne poročajo o stanju bolezni v Mote Carlo. Ah tam so bogati jevreji zato nema problema. Tudi nam nič ne poročajo o Covid 17 iz Chine, ah nekdo pa mora da dela tester kite in maske za one iz Carlota. Ampak vseeno ne razumem ali v Chini ni več okuženih netopirjev, ali pa so jih vse pojedli, tako da ni več prenosa.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste opazili, da fašistični znak Covid 17 ima na vsakem članku in na ekranu javne hiše vedno drugačno obliko. Enkrat ima hobotnicine cicke, drugič lijačke, tretjič trikotnike različnih barv in tako dalje, razen osnovo svastike še nisem videl. Najbrž je to znak mutacije.
oj

Anonimni pravi ...

Satanistka Marina Abramovič ima po mojem zapažanju kar precej podobnosti z Mišo Molek.
oj

Anonimni pravi ...

Na jevrejski SLO TV sem videl risbo lune in nekaj zelenih krožnic okoli, to naj bi najbrž pomenilo da se bo pekinezer vesoljsko plovilo upočasnilo in mehko pristalo. Samo potem ne razumem zakaj luna še ni mehko pristala na zemlji.
oj

Anonimni pravi ...

Ali mi zna kdo odgovoriti, ali se v bocke katerekoli namebnosti lahko vstavi, seveda popolnoma slučajno, kakšne živalce v začasni hibernaciji za določen čas.
oj

Anonimni pravi ...

Enak đuvreraj je v Srbiji kakor tu, mafija na potenco mafija.
Dobivam slab občutek, da so JUSA, Rusija in Pekinezer do popolnosti dogovorjeni v vsem in da so razlike v zelo nepomembnih podrobnostih.
oj

Anonimni pravi ...

Ti jubrejski pankrti so toliko nesposobni, da bi ugotovili, da bolezen prinašajo delavci, kateri delajo v Avstriji, ali pa ne smejo ali pa nočejo to ugotoviti.
oj

Anonimni pravi ...

Imamo Princa na Belem Konju. Našli so nekega Merlaka da je pokupil vse Bohinjske hotele in to iz razloga ker jih JUSLO pankrti ne želijo upravljati oh pardon ne znajo. To lahko Buchela malo priskoči in namigne kateri pankrt je. Vem da je Zmago Pačnik ki je Merlaku prodal neke hotele v Bohinju sin nekdanjega direktorja SEMENARNE sedaj Kalia.
oj

Anonimni pravi ...

Oglejte si kako je poslanec v Avstriji testiral Coca colo na Covid19 test in dobil pozitiven rezultat. Naši jooz pankrti pa nič. https://youtu.be/0-aGdBh_sXI cola corona test
oj

Anonimni pravi ...

Buchela, ali je možno, da je Vučič Dolfeovo kopile.
oj

Anonimni pravi ...

V Madridu je Covid zelo zmanjšal svojo dejavnost, a le zakaj, Španci so kupili zelo velike količine testerjev, ki zaznajo koko kolo, pa so jim proizvajalci stopili naproti in postali bolj milostni.
oj

Anonimni pravi ...

Kri ni voda. Orbanov Bormanov je naročil pri bratu jevreju protiletalske sisteme, kako plačal, malenkost, dobil bo sveže natiskane ojre.
oj

Anonimni pravi ...

No Goji sedaj pa verjamete, da so brnjice zelo zdrave. Če bi Iranski znanstvenik po predpisih nosil brnjico v avtu, ga fašističnojevrejski avtomatski morilski sistem ne bi prepoznal.
oj

Anonimni pravi ...

https://rs-lat.sputniknews.com/zivot/202012161124118768-norveski-virusolog-tvrdi-da-je-korona-greskom-pustena-iz-laboratorije/

https://banned.video/watch?id=5fd7a0d29677ad7de455cefd Covid vakcina ima HIV
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste opazili na JTV kako je Biden cepljen. Vididi se priprava šprice in umik šprice vmes pa nič, celo C vitamin mu ne dajo všpricat za dober fake propagandni spot.
oj

Anonimni pravi ...

Vse kaže da je dvojni pankrt večji Đuvre-j od enojnega.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela, kaj meniš ali je možno, da je Dolfeica ne od Dolfeta ampak od nekega kasnejšega Habsburškega merjasca, ali celo semena, zato pa je dobila v dar Alianz banko, od Dolfita bi težko.
oj

Anonimni pravi ...

Z grenko žalostjo v srcu premišljujem ali ni morda heroj Gale v nekem sorodstvu z najpoštenejšim Krivicom.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste slišali, da se Getzbijev pudel Pedros šef WHO ni hotel testirati na corono, čeprav je njegov partner, kateri ni peder ampak gej dobil corono.
oj

Anonimni pravi ...

Če ne bi bili banditi, bi dali osebnost tisočletja Bucheli in Goranu iz FES TV, ki
objavil da so trgovali s Covid 19 testerji že leta 2017. So pa gospodje že
popravili na svoji spletni strani medanrodne banke ala Rotshild svoj spodrsljaj.
oj

Anonimni pravi ...

Ta Vesel ima tudi svojo veseličko. On je supermen, opravlja zahtevno delo kontrole pankrtske kraje hkrati pa še fuša za FIFO. Tudi prizna da je za ta fuš dobil od paradržave 150.000,00 ojro. Vsi predsedniki zdravniške zbornice so bili da ne rečem pankrti ampak nezakonski otroci, zakaj bi bila Blejovičeva drugačna.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela pozdravljen, novo leto ne bom voščil ker je to jevrejski izum, me pa zanima ali Damijan Merlak od pankrta Štuheca, valjda ni polbrat.
oj

Anonimni pravi ...

Če katera oseba na svetu ve, da na svetu vse predsednike kreirajo in postavljajo fašisti je to Trump Crowley.
oj

Anonimni pravi ...

Fašisti s posojanjem denarja v bistvu perejo denar. Posodijo ti računalniški brez podlage natisnjen denar, ti pa moraš povratit vsaj obresti, ker pa tebi ni dovoljeno
tiskanje mora biti denar vsaj v naturi, če že pravi ni.
oj

Anonimni pravi ...

kakšno je vaše mnenje o protestu drug teden v ljubljani? kdo je anica bidar?

Anonimni pravi ...

Sklepam, da je Sereorčeva, za bolj natančno napoved pa mora Buchela da poda svoje mnenje.
oj

Anonimni pravi ...

Kako banda ve da si okužen s Škotsko verzijo virusa. Ali sa na testerju izpiše Skotland, ali zna kdo to pojasniti.
oj

Anonimni pravi ...

Ali se mi samo dozdeva, da so države ki so najbolj pod kontrolo joozov tudi najbolj fašistično obravnavane.
oj

Anonimni pravi ...

JSLO zion mediji so se začeli krčevito prizadevati, da nas prepričajo v nekakšen virus. Seveda obstaja strup, nikakor pa ne meki Kitajski virus, katerega so sedaj
po letu dni začela raziskovat dva bleferska mandeljca iz WHO. Če bi bil virus resnica, bi prvi dan morali in tudi bi v Wuhan poslati ameriško in rusko airborn divizijo za protibiološko vojskovanje, ne, oni so se ssmo sprenevedali. Sedaj pa ko se vsi delajo norca, pa pošljejo dva brezveznika z enim kovčkom.
oj

Anonimni pravi ...

Danes je novinarka vprašala Beeejovičevo ali se lahko dokaže da človek ima žive viruse in ne samo neke ostanke, je odgovorila, da je to zelo zelo težko in da oni ne delajo te teste gojenje na kulturi. Kaj za boga sploh znejo. To pove veliko o bolezni.
oj

Anonimni pravi ...

Kitajci naj bi našli covid v sladoledu, sestavine so uvozili iz Ukraine in N Zelandije.
https://rs-lat.sputniknews.com/svet/202101171124392617-kinezi-otkrili-koronu-u-omiljenoj-poslastici/
oj

Anonimni pravi ...

tudi vino, kivi, koka kola, mleko in podobno je pozitivno na testu, ki sploh ni test

Anonimni pravi ...

Čas bi že bil da JSLO zio pankrti poskrbijo da Škipetarji dobijo narodne pravice in se potem pripojijo Albaniji.
oj

Anonimni pravi ...

Na JSLO TV je bila oddaja o Severni Koreji. Taka banditsko banditska propaganda in laži, da je bil Gebels velikosti virusa v primerjavi s tem. Kako se kaj takega lahko naredi in potem predvaja ali nam je virus popil vso moralo.
oj

Anonimni pravi ...

Ni čudno da v bolnišnice ne jemljejo pacientov brez Covin, no jemljejo jih samo datum jim prestavijo. Za vsakega nebolanega za covid zaračunajo 8.000 EUR. Takisto je v Srbiji, kjer svojcem plačajo če podpišejo za Covid.
oj

Anonimni pravi ...

Vse ljudi v Jugi so ziofašistični pankrtski janičarji močno prizadeli, vse pa kaže, da jim je Srbija največji trn in jo zelo guncajo.
oj

Anonimni pravi ...

Človek v hudičevi podobi jevrejski pankrt Gatcby je začel groziti, da nam sledi virus 10 krat hujši, ni pa povedal kaj storiti da ga ne bo. Izgleda da je z njihovim reset gumbom nekaj zelo narobe pa so neurozni.
oj

Anonimni pravi ...

Ali veste kaj pomeni www kombinacija v internetnih naslovih. To je trikrat waw, kar po jeubrejsko pomeni 666, živela demokracija.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste vedeli, da je bil imperator TIT poročen z judovsko princezo. Kako za boga je to mogoče saj naj bi jodje bili najbolj progonjeni narod brez zemlje. Ta princeza je morala biti izborno lepa in je vršila notranjo kontrolo kako Melany pri Krowlejevem Trumpu.
oj

Anonimni pravi ...

ALi je možno da je Vučič od Moshe Pizdjadeja.
oj

Anonimni pravi ...

V JUSA fluor, kateri je odpad pri pridelavi aluminija pokrmijo v vodovode da imajo bolj trde zobe. Rusi tečnarijo da morajo uničiti kemijsko orožje, mora pa so tudi te sestavine koristno porabili, kdo naj bi vedel.
oj

Anonimni pravi ...

https://youtu.be/JKVz3nIGsDA FES crno plemstvo To je svetovno šiptarsko kolo.
oj

Anonimni pravi ...

Zanima me ali Beejovičeva testira obolele od kaokovid na razne toksine, naj ne reče da je to popolnoma nemogoče.
oj

Anonimni pravi ...

Angleški jezik je skrapucalo sestavljeno iz Venetsko Slovenskih besed iz Zio jevrejskih besed in nekaj iz že prej skrapucaljene francoščine in nemščine.
oj

Anonimni pravi ...

Na JRTV nam ob dnevniku pogosto postrežejo z zdravnikom, ki je podoben nekomu iz vojne in nas ima za bedake. Ta gospod dela v Charite bolnišnici, to je tista zaupanja vredna bolnišnica, ki je ozdravila Navalnega od Novičoka, ni nemška se pa nahaja v koloniji Nemčiji.
oj

Anonimni pravi ...

nekdo je na facebooku ravno primerjal toneta pavčka s petrom čeferinom in glej, glej zlomka

Anonimni pravi ...

Pljunuta, kot da bi še mama bila ista. Kaj pa Brežnjev, izgleda da je izjema v tem janičarskem panktstvu, ali pa je bil zelo nizek glede na binglonosca, preveč je bil domoljuba.
oj

Anonimni pravi ...

Le kako da nimate niti kanček kmečke logike in verjamete v te marsovske pravljice.
Če raketa 30m dolga izstreli rover proti marsu se mora tam tudi zaustaviti predvsem ker mars kao nima atmosfere, torej mora roverju na koncu nekdo pritrditi vsaj enako raketo katera ga bo zaustavila. Tiste pravljice o jadranju skozi zrak kakor na zemlji tudi tam ne deluje.
oj

Anonimni pravi ...

Vakcina Mengele je razložil zakaj je začel delati z vakcinami, ker je 1 proti 20 dobiček glede na vložek denarja. Predvsem pa zaradi janičarjev, ki so takonsko določili da so edino Widowsi za uradno komunikacijo pa še to mora biti zadnja verzija. Fašisti pa v Lukseburgu plačujejo 1% DDV v JSLO pa 22% pa še to bodo zvišali.
oj

Anonimni pravi ...

To da je šel Weissov pankrt na pogreb mi daje slutiti da je bil Džole nekaj več kakor samo glazbenik. Vse o zlaganem https://youtu.be/yi3YF7sxbek
oj

Anonimni pravi ...

s testi so nas že cepili, s cepivi nas bodo dokončno pobili. se mi zdi, da smo zaključili

Anonimni pravi ...

Ja pri teh fašističnih pošastih je vse mogoče, da si cepljen s palčko globoko porinjeno. Zato pa ni dobiti pravi tester pod nobenim pogojem, še igračke ne dajo Gojom. Poglejte kdo kontrolira črno zlato in kako smo pokradeni. Sumim, da je umor Romanovih in pobeg Habsburških Karažorčevičev le zgodbica za otroke.
https://www.youtube.com/watch?v=cM1HnbXcs4g FES kdo kontrolira črno zlato.
oj

Anonimni pravi ...

tisto sem pogledal, hvala. oj

Anonimni pravi ...

Židovka, katera sploh ni bila na volilni listi kvazi EU in je bila oktroirana od Dolfeice kakor Guano, grozi da moramo pohiteti z kovid pasoši, ker nas bo v nasprotnem Google prehitel. Fkn mdr koji malus je ta gugl, da bo izdajal pasoše o cjepljenosti z strupom. Res postaja že virtualno noro.
oj

Anonimni pravi ...

Beeovičeva mi po glasu in obnašanju malo spominja na Bratuškovo, ali kdo ve kaj bolj konkretnega.
oj

Anonimni pravi ...

Najnovejša glasnogovornica za plandemijo je izblejala, da ona že ve, da nošenje mask med poukom učencem že ne bo škodovalo. Vdihavanje nazaj svojega monoksida pare in drugih človeških derivatov zanesljivo koristijo mladim razvijajočim se možganom, da čimprej dobijo korono. E Peneziču kdo ti vodi državo.
oj

Anonimni pravi ...

Kar koli kupiš od Pekinezerja je cena postavljena v USD, tudi palče katere potiskajo ovcam v nos so v dolarjih. Pa tako jim JUSA grozi in pošilja letalonosilke, tu nekaj ni v redu.
oj

Anonimni pravi ...

Ameriška časopisna hiša je zelo močno kritizirala Ukraino, ker je zavrnila uporabo Sputnik cepiva za Kovid, kdor to razume se mu globoko priklonim.
Sam pa razumem, da so pankrti preplačali termoelektrarno za 500 miljonov in se sedaj bahajo da bodo izterjali 250 miljonov.
oj

Anonimni pravi ...

Niste vedeli: Helmo je kupil Rotshild od Turških čifutov in ga preimenoval v Balkan po imenu čaščenega boga Baala. Poglejte si, veliko pove.
https://www.youtube.com/watch?v=n0dmRzqK7ok duhovno uništenje
oj

Anonimni pravi ...

Čifutska kopilad Kosta Nađ, Peko Dapčevič in drugi so bili Španski borci, da dol padeš.Potem pa so jih Nemci prepeljali iz Francije in ustanovili so partizane, zelo pohvalno, En brat je bil Rukavina v partizanih drugi brat pa v ustašah in so ga gostili v partizanskem štabu, več lahko izveste tu: https://www.youtube.com/watch?v=LDEZH3FUqXU komunisti fašisti in ustaše skupaj
oj

Anonimni pravi ...

V Srbiji govorijo da bo treba še tretjo boco, ker dvakrat bockani na veliko zbolevajo. Pri nas pa tistega gebelsa iz Charite že dolgo niso pokazali.
oj

Anonimni pravi ...

Zio pankrti razlagajo, da corona neizmerno kužna vsaka mutacija bolj, celo polemizirajo ali se lahko okužiš, če nekdo spusti osebni plin. A za testiranje ti
skoraj prebijejo sinuse z leseno palico, ali res ni dovolj kao virusov v slini, če si tako zelo kužen.
oj

Anonimni pravi ...

Zanimljiv video v zvezi jevrejskega janičarja na sliki: https://youtu.be/VQJVhWLYOzw
In o tem da so vakcine za zio janičarje posebej prirejene https://youtu.be/0o_mcue5RQM
oj

Anonimni pravi ...

Po mojem mnenju koronarni strup razdeljujejo v kavi, ki je idealni prenašalec, ker imajo 100% v lasti proizvodnjo in distribucijo kave. V zaščitno sredstvo proti plesni v obrani kavi dodaš čisto malo zabele, ki se s praženjem po svetu aktivira i evo ti ga.
oj

Anonimni pravi ...

JUSA hoče s sankcijami proti plinovodu dodobra uničit in spraznit svojo kolonijo
Dojčland iber alles.
oj

Anonimni pravi ...

Tu je zanimljivost o cepivu: https://www.naturalnews.com/2021-03-24-fully-vaccinated-are-getting-infected-again.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
Jevrejo janičarski pankrti načrtujejo posipanje krede v ozračje, da bi se zatemnilo sonce in ne bi se zemlja manj segrevala. Zanima me ali bodo vrnili CO2 davke.
oj

Anonimni pravi ...

Jodovski steber vladanja po protokolih in dejstvih -medij, se je odločno spravil na lastnega Peneziča. Res mora biti v ozadju hudo.
oj

Anonimni pravi ...

Celo Rankovičeva Romana ni mogla shajati s tem tumplekom preroškim CZizljem, pa ga moramo Goji prenašati.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela v božjem imenu Blejovičeva je po mojem skromnem neznanju neverjetno podobna Dolfeici. Tudi rekorder je po številu slik na netu, najbrž bo bodoča presednica.
oj

Anonimni pravi ...

Če še ne veste kaj je to v resnici poglejte:
https://youtu.be/qddEYgsivVU HR Doktorica o koroni
https://youtu.be/Z8-ZMv_Sg6o nadaljevanje o koroni
oj

Anonimni pravi ...

J & J cepivo, mislim na je to prepakirano Zeneca. J $ J je poznan po otroških pudrih od katerih so celo mamice dobivale raka na pljučih in maternici zaradi vsebnosti azbesta. Ne razumam pa zakaj so se spravili na mladino, da jih redno testirajo, to res ne razumem.
Frau Mergel je začela zvijati roke Švabom, potem pa v vagone in marš na Galicijo, kakor tatek.
oj

Anonimni pravi ...

Danska podarja svoje A. Zenece zaloge cepica revnejšim deželam, ker je preveč nevarna za Dance.
Možno je da je korona neka parazitska bolezen, ker so antiparazitska zdravila kot je Clorokinin in druga zelo uspešena pri zdravljenju nevidnega sovražnika.
oj

Anonimni pravi ...

Vsi prižigajo ogenj pod pločevino na kateri stoji meca, nihče pa mu ne potisne prst v oko. Res ne razumem zakaj. Toti Ukrajinski Serpentinšek ima tudi Israelsko državljanstvo. Bojda se šepeta da ima tudi Rusko, vau.
oj

Anonimni pravi ...

Fašisti so določil, da mejo lahko prestopajo tisti, ki so dobili zio cepivo ne glede na to, da je dokazano, da so ravnopravni prenašalci bolezni in najverjetneje tudi proizvajalci le te. Goji, ki se niso cepili pa morajo plačati harač v obliki plačljivih testov in s tem potrditi, da si zdrav.
https://youtu.be/zGQzdcKv2ww cepivo
oj

Anonimni pravi ...

JUSA zelo grozi Rusiji, če Navaljni potegne. Kaj pa če je vse res, da so mu v Charade na koncu dali za zaščito proti nevidnemu sovražniku bociko. To bi bilo zoprno.
oj

Anonimni pravi ...

https://youtu.be/ywpdr8Ftixw v tem Lučičevem ideu je povedano, da je bil Vlado Velebit siva eminenca, on naj bi bi bil celo boter Weissovemu pankrtu pri vstopu v masonskao ložo. Gledal sem o kitaristu Hank Marvinu im ne zelo spominja na cepilnega specialista Getzija.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.naturalnews.com/2021-05-03-extermination-machine-unmasked-vaccinated-people-are-making-healthy-people-sick.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
V tem članku piše, da so cepljeni cepci postali prenašalci bolezni. Zakaj se je corona razširila na začetku predvsem v domovih za starce, zato ker je njih bilo lahko naplahtati da so se cepili proti gripi. Poznal sem zdravo gospo v domu, ki se je cepila proti Tičji in Svinski gripi in v 14 dneh je odšla.
oj

Anonimni pravi ...

Samo ugibam zakaj so v preteklosti prestole zasedli samo prvorojenci. Možno da zato ker so bili podtaknjeno kukavičje jajce. Kasneje je s podtikanjem šlo mnogo težje.
No morda se motim.
oj

Anonimni pravi ...

Nedvoumno je JUSA dala Ukrainskemu serpentinšku da puši. Nič ne bo od predstave, pa tako lepo je vse kazalo.
oj

Anonimni pravi ...

Penziču, Peneziču ali ti je to bilo treba. Kljub temu da si pankrt si nisem mislil, da si tak čifutski Kvizling.
oj

Anonimni pravi ...

Ali ste pozabili kako so nam zio banditi pred nekaj leti prikazovali mrtve labode kako jih vlačijo iz Drave in drugih močvirij, pa Nemški znastveniki v skafandrih iz leda izkopavajo mrtve labode, češ da imajo neko tičjo bolezen. Sedaj pa nič, nihče se več ne obregne ob mrtvega laboda, res čudno. So se cepili.
oj

Anonimni pravi ...

Pred dvema mesecema se mi je soseda pohvalila da je dobila Pfizerja. Bila je kot jarica v drugo nadstropje in vozila avto. Pa je kar odšla. Ne, ne ni Pfizer kriv ampk stranski učinki.
oj

Anonimni pravi ...

super, pomeni, da zvarki služijo namenu

Anonimni pravi ...

Gebels iz Sharite je oznanil, da bo korona utihnila do septembra, samo ni povedal, kdo mu je to povedal.
oj

Anonimni pravi ...

Polučifutski najverjetneje pankrt Jonson je pozval Belorusijo, da izpusti terorista.
To da se, prave se Englezi, 20 let zaprtega Asanža, to je pa v redu JUSA tako hoče.
oj

Anonimni pravi ...

Na kratko, uml je prvi Anglež. ki je dobil Fizerja v 81 letu, uradno od gripe. Ali smo na medijih zadnje leto sploh slišali besedo gripa.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=TaNj2pE9Qqw nešto opasno Dr Valerij Vrček
Poglejte si to. Ni si pa upal povedati, da bodo mnogi vrisnuli.
oj

Anonimni pravi ...

G Kallman vodja programerskega oddelka pri firmi Oracle je dobil drugo dozo in naslednji dan je zbolel za Kovidom in dobil pasoš muslimanske barve za v nebesa.
oj

Anonimni pravi ...

Fašistični pankrti so se delegirali za delegirane tožilce, kar naj bil poseben projekt v tej zio EU. Blejovičeva pa je sedaj s krjšano frizuro zelo podobna Ludi Mili.
oj

Anonimni pravi ...

Se spomnite tovariši, kako nam je zionska RTV stalno nabijala v glavo reklama za Johnson in Johnson za razna kancerogene pudre za otroke, tu je nekaj več napisano o tem in cepivu. https://www.naturalnews.com/2021-06-06-jj-long-history-of-crimes-fines-violations-medical-products.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

oj

Anonimni pravi ...

O fašisteraju korone, na koncu pove, da se je na Japonskem cepilo 2%.
https://www.youtube.com/watch?v=73KWRxzqxlE
oj

Anonimni pravi ...

Izgleda, da je Frankensteina Favčija zaplodil Tata Terezij, pod krinko Mama a donosila ga kaka tretjerazredna nuna.
oj

Anonimni pravi ...

Znanka, katera ni vprašala prijatelja za mnenje ima sedaj resne težave z nogami in nekakšno špikanje v žilah, res deluje.
oj

Anonimni pravi ...

david icke se je ujel v mrežo https://educate-yourself.org/lte/davidickelookalike01apr11.shtml

Anonimni pravi ...

Nekajkrat sem pogledal teg Icka in ugotovil, da je težka nastavljanka. To da je jevrejska je zgolj logična posledica.
Poglejte kako fašistično obračunavajo s profesorjem v bratski HR ki pove rsnico o čifutskem virusu. https://www.youtube.com/watch?v=RwosfuRYAG8
oj

Anonimni pravi ...

Ne razumem zakj zionski okupatorji držav po svetu trobezljajo o raznih barvah držav in regij, če pa moraš imeti cepljenje ali pa test.
oj

Anonimni pravi ...

Že drugi poznani je odšel, seveda da ne od cepiva sploh ne.
oj

Anonimni pravi ...

Alfi Nipič je po dostopnih informacijah kopile od vatikanca duhovna Držičnika.
Podatki kateri počasi kapljajo v javnost o morilski vakcini so že skrbvzbujajoče.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj porečejo lokalni zionski pankrti, janičarji fašistov, da se cepljeni lahko neovirano gibajo, ko pa sami fašisti trdijo da je učinkovitost cepiva 90%, kar je smatram tudi laž, ali teh 10% neaktiviranih s strani cepiva, pa lahko prenaša bolezen in je vse v redu, saj so cepljeni. Smrt fašizmu svoboda narodu.
oj

Anonimni pravi ...

Zasledil sem, da je zlagana davidova zvezna ukraden simbol skladno s Toro, kjer piše: Gojevska lastnina ni lastnina in posvečeni si jo lahko prilaščajo po svoji presoji.
To je star znak, ki predstavlja makro in mikro kosmos. David pa je samo ukradu.
oj

Anonimni pravi ...

Fašistokoronaši so določili, da v restavracijah, kjer so mize 1,5m narazen in ljudje mirno jedo treba PCT medtem pa v fitnesih kjer so orodja 1,5m nazen in ljudje intenzivno dihajo pa ni potrebno. Močan je ta fitnes lobi.
oj

Anonimni pravi ...

Poglejte kaj CDC in CNN in drugi JUSA mediji pišejo o butnskalah ki so prejeli Ziojodovsko vakcino. https://www.naturalnews.com/2021-07-29-cdc-warns-virus-is-evading-the-vaccines.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
https://www.naturalnews.com
oj

Anonimni pravi ...

SLišal, da je v Mariborski bolnici polno pacientov na respiratorjih in vsi dvakrat zabodeni.
oj

Anonimni pravi ...

Kreigherjev Borat je začel trositi klimatsko histerijo. Ali je dobil ukaz iz korporacije ali pa je zopet na snifu.
oj

Anonimni pravi ...

Črni hudič v beli maškeradni obleki, pankrt Francota je uradno sporočil: Prejetje vakcine je izraz ljubezni, no ja res do Pfizerja.
oj

Anonimni pravi ...

Zizelj ki vse izračuna, naj izračuna zakaj se je nevidni pojavil natančno ob koncu poletnih počitnic.
oj

Anonimni pravi ...

To kar počne pankrtska oblast v Avstraliji je neprimerljivo v svetu. Morda izvajajo eksperiment nad zaporniki, koliko jih lahko nabijajo v glavo da ne znorijo.
oj

Anonimni pravi ...

Javna hiša je napovedovala vpad v javno hišo in glej ga zlomka, želja se jim je uresničila.
oj

Anonimni pravi ...

Zakaj ta banditska javna hiša ne poroča, da antivaxere vodi pojoči polbrat Serpentinška,produkt Ščetinca, kateri se je samougrabil.
oj

Anonimni pravi ...

Vem za več medicinskih dekavcev, kateri so bili cepljeni, pri testu pa ni bilo v njih protiteles na sovražnika.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrtski fašisti so dali v višjo prestavo. Mojemu prijatelju, kateri me ni nič povprašal pred cepljenjem, pa pospešeno rastejo krila. Učiteljico v Tarči nemudoma postaviti na mesto Borata frinika.
oj

Anonimni pravi ...

Debeli krmak, kateri bo vsak trenutek počil od preveč sala nas podučuje o zdravju in razlaga da so cepljeni talci necepljenih.Cepljeni so res talci vendar ne necepljenih.
Banditi prepovedujejo vstop v trgovske centre brez pct, kaj pa ljudje v stolpnicah, ko se nabašejo v dvigalo, ah to je pa varno saj imajo maske.
oj

Anonimni pravi ...

Prijatelj že šesti v vrsti poznanih nespametnikov je po treh mesecih po cepljenju odšel. Ali se še kdo spomni dogodka ko so v Afganistanu sestrelili avijon veliki Canader, kmalu za tem so začeli pogajanja. Fašisti so v medijih pridušali, da je avijon bil zelo nedolžen in je služil zgolj kot radio relejni posrednik med ameriškimi enotami v globokih dolinah Hindukuša. Zakaj za boga potrebujejo relejno postajo v zraku če pa imajo milijardo satelitov.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=hw6a7kHPCl8 video traja 1 min. Hrvaški poslanec v JEU o nevidnem sovražniku. Cslovenski zionsko fašistični mediji o tem niso niti omenili.
oj

Anonimni pravi ...

Ne glede na vse je bil Trumpar najboljši daleč od vseh. Zasledil sem da je bil Melanijev oče tajni agent. Zato pa so mu podtaknili Melanija, da je imel notranjo kontrolo. Sedaj pa mora uboga Pujsarca zastopat antivaxerje.
oj

Anonimni pravi ...

Prav vsi vemo, da je nevidna bolezen umetno narejena. Tisti, kateri misli, da mu bodo tisti fašisti, kateri so bolezen naredili sedaj vbrizgati rešilno tekočino, mora imeti logiko več desetkrat nižjo od šimpanza, nekje na nivoju amebe.
oj

Anonimni pravi ...

Kako srčkano in poznano. Fašisti nam bodo vzeli z obrestmi vred vse kovidaške finančne podpore preko cene energije. Krivda za dražitev je pa druga plinska cev.
oj

Anonimni pravi ...

SKripali so bili le peding za korono, če bi kdo čisto po nesreči odkril, da gre za strup in ne virus. Najbolj grozno pa je da so Rusi aktivno sodelovali pri tem fals flagu. Zato pa so poslali svoja agenta na izlet da jih posname varnostna kamera, eden pa je dobil nagrado da je sedaj lahko posranc v dumi. Če bi kaj prišlo na dan bi pač Rusi bili strelovod, saj so mužiki že vajeni tega.
oj

Anonimni pravi ...

Luštkano https://www.youtube.com/watch?v=PS41mreWkA0 PCR testi v maju 2019 in prej v VUHANU
Drugi luštkan: Oboroženi kriminalci na veliko terorizirajo federalese v Teksasu.
oj

Anonimni pravi ...

Ta glavni Rom je izjavil, da so zelo zelo nesrečni, ker so na transferjih. Bem ti.
A zato so nedavno tega na Dolenjskem v gozdu do smrti pretepli enega reveža za nekaj drobiža.
oj

Anonimni pravi ...

Oktroirana jevrejka je izvalila, da treba začeti financirati jevrejskega parazita STA da bi mu okrepili neodvisnost.
oj

Anonimni pravi ...

Avstralska premierka je plesala havaagila s čifutsko farmacijo, da uvede obvezno vakciniranje, kako šele plešejo naši pošteni pankrti.
oj

Anonimni pravi ...

Bog obstaja, prihranil nam je miljonček, ker ne bodo JSLO bumbleki prerivali žogo po praznem Kitajskem stadionu.
oj

Anonimni pravi ...

Vračamo se v normalnost, sedaj so začeli raztresat samo gripo, pravijo da je malo močneša ampak gripa. Tisti sdravstveni lolek od ministra, ki me zelo spominja na Križaniča je javno prečital, da v inekcijah ni carbon oxida. Tumplek prečitaj malo medicinske časopise so tudi na netu, pa boš videl kaj piše.
oj

Anonimni pravi ...

Angleški vladi so ušli fižolčki pa naše proprdela, da cepljeni ne morejo več obnoviti imunost.
https://www.naturalnews.com/2021-10-24-take-covid-vax-never-full-immunity-again.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
oj

Anonimni pravi ...

V Ljutomerskem domu so vsi dobili dva odrešilna odmerka pa vsi bolani. Fašistični mediji in minister Gregor pa ni. Samo minister Sanac bi nas vse pocepao.
Mimogrede cepani dobijo srčkan problem vode okoli srca, stroka pa nima odgovor.
oj

Anonimni pravi ...

Bsanc grozi, ljudje pa tupo gledajo in nihče se ne vpraša, kako je lahko sedaj ko je polovica ovac pocepljenih več ljudi v bolnici zaradi nevidnega kakor pa ko ni bil nihče cepljen. Res skrajno nerazumljivo bedasto.
oj

Anonimni pravi ...

JSLO zdravniki nimajo 5 gramov prašnikov. Njihova sedanja zdravniška prisega se glasi: Prisegam, da Ne smem ničesar povedat, bojim se za službo pri mafiji.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=vEBCvTDqox0 kdor želi primerjat številke bolanih ceplenih ovac in necepljenih s fašističnimi Gebels številkami uradnih medijev.

Ti eko banditi, govorijo, da treba premog ukiniti ker je preveč umazan. Premog je do skrajnosti izčrpan in ga je skoraj nemogoče kupiti na mednarodnem trgu po astronomski ceni 250 dolarjev za tono.
oj

Anonimni pravi ...

No končno vem za popolnoma precepljeno družino in vsi težki koronaši, res deluje.
oj

Anonimni pravi ...

V Dunajskem brodelu Funpalast ti dajo zastonj vuuk če se pri njih cepiš. Da ti dajo zastonj maco, da se cepiš je res tehten razlog da si to prizadevajo. Mož od ženine sestre je v Dajčland iber alles dobil neko vnetje poleg srca, sicer je cepljen fajzerjem ampak to ne more biti razlog.
oj

Anonimni pravi ...

Oče naroda Kreigherjev Borat nas je podučil na JTV da prebolevnost ni enako kakor cepljenje. Bravo Boratee, miljonkrat boljše je.
oj

Anonimni pravi ...

Ti nesrečniki na Poljski meji hodijo brez potrebne distance in brez mask, gde jim je kovid, dobili ga bodo ko pridejo v oskrbo.
Prideš zamaskiran v trgovino s frišnim ausweisom brez žiga raznih zvezd in nalomljenega križa, pričaka te zamaskirani varnostnik in strogo zahteva, Osebna, aha pravi ste izvolio, noro kot vse ostalo.
oj

Anonimni pravi ...

Premožnejši novinar v Ameriki ponuja 1.200 000 USD tistemu ki mu prinese flašico kjer se nahajajo organizmi v obliki protiladijskih bomb imenovani Corona. Evo JSLO stroka, prilika za lahkim denarjem, samo treba poslati.
oj

Anonimni pravi ...

Bojda bo začel Marburg operirat svetom, hudi driskači, krvavitve in vse naj bi bilo upakirano v že prejetem paketu, bomo videli kot je slepec trdil.
oj

Anonimni pravi ...

Svetujem stroki naj sledi svetel furer Austra.Popolna prepoved za pse in necepljene povsod. Za živila pa postaviti šotore nekje daleč z živili s pretečenim rokom. Na vstopu pa dovoljeno samo necepljenim. Valjda bo pidemija nehala.
oj

Anonimni pravi ...

Fašisti so dosegli velik napredek v zdravljenju. Kdo si bo želel kri nekoga, ki je našopan s karbon oksidom. Ali boš trenutno ozdravel, ko ti bo kvazi dohtar omenil inekcijo penicilina ali bog ne daj infuzijo.
oj

Anonimni pravi ...

Ali kdo ve zakaj migrante v čolnih sprejemajo z zvokom fanfar medtem taiste migrante na Poljsi meji pričakujejo z mitraljeskimi gnezdi.
oj

Anonimni pravi ...

Hudi znanstvenici Lulčki bi toplo svetoval, da ne bo videti kot tupamaros, da se malo pouči o klimatskih spremembah pri tem gospodu:
https://www.youtube.com/watch?v=1zrejG-WI3U
oj

Anonimni pravi ...

V zio državnih in občinskih strukturaj jih je več kakor 95% necepljenih.
Že vedo zakaj jim je krivosodje ugodilo.
oj

Anonimni pravi ...

Ko gledam to fašistično cepljenje se ne morem znebiti občutka da v tem orkestru Rusi igrajo kontrabas ali klavir. Čeprav imajo možnosti pogledat kaj je v bockah, svet ne opozorijo, pozor, notri so majhne žiletke debele enega atom, ostro kot katana.
https://seed125.bitchute.com/H602mT3SIDzI/WCfyNz0eK6zV.mp4
oj

Anonimni pravi ...

Zelo kmalu bodo čifutski droni preletavali in s termovizijo iskali preživele. Takoj boš aretiran in obtožen, da si ponaredil certifikat. Odločiti se boš moral, šus ali šus.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=Q1_3Ta0sYuQ Fizer
Gospa v avstriji ni zadovoljna ker jo dve boce niso ubile, pa sprašuje dva Mengeleja
po tretji.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela, ali je bleejović titekov izpljunek.
oj

Anonimni pravi ...

Znanki propadla ena polovica pljuč, stroka jo je pomirila, gospa s tem se lahko živi.
Sorodnik v Dajčland iber alles dobil nekaj med srcem in pljuči, pa ne vedo natančno kaj je, samo na škrge diha.
oj

Anonimni pravi ...

Celo fašisti v Avstralijo so priznali da so polno cepljeni domov prinesli mikrona, lokalni fašio pa bo uvedel mandatno cepljenje.
oj

Anonimni pravi ...

Nezgravžni lajajoči golob mi zelo vleče na Žujoviča.
oj

Anonimni pravi ...

Med tem, ko vodilni UK kardiolog opozarja o ogromnem porastu srčno žilnih hudih vnetij JSLO gestapo poziva na obvezno cepljenje.

https://www.infowars.com/posts/video-senior-cardiologist-warns-study-linking-covid-vaccines-to-massive-increase-in-heart-attacks-is-being-totally-ignored/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
oj

Anonimni pravi ...

JSLO gestapovci nič ne poročajo o umoru kemika Dr. Andreas Noack-
oj

Anonimni pravi ...

https://youtu.be/XZ_88dU0HiY kratko in poučno kakor Buchela.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=pIGr3y-e_BU oglejte si Bosketa.
oj

Anonimni pravi ...

Čifutajzer iz fizerja pravi da nas čaka samo sedem šotov, da naredijo soliden svečnik. Je pa dobra novica da bo v vsaki drugi flašici dodano malo inčka da ne boste imeli tako črne misli.
oj

Anonimni pravi ...

Pankrti fašistični poglejte si kako ste gestapovsko zrežirali to laž, kakor vse vojne do sedaj. Dr. Nada Jurinčič vam bo res strokovno vse vaše laži razložila.
https://www.youtube.com/watch?v=h21fgwFeip4 medicinski nedokazi za coronu
oj

Anonimni pravi ...

V Rusiji fašisti hočejo nasilno cepiti in ljudje se resno upirajo evtanaziji.
Morda jim zato JUSA pomaga z dvigovanjem napetosti v JUKRAINI.
Čisto mogoče je.
oj

Anonimni pravi ...

Na TV je Nemški gesapovec povedal da dve doze ščitijo malo tri pa zmerno.
Ala cepit se je nekoč rekel en JSLO Gebels.
oj

Anonimni pravi ...

JSLO zdravnike so primerno nagradili, da se ne bi našel nekdo, ki bi iz gneva se spovedal.
oj

Anonimni pravi ...

Ziofašistični janičarski pankrti oglejte si pravno razlago z original dokumenti.
https://www.youtube.com/watch?v=kmXjNNG5yBI cjepivo ubija dobro iz BIH
oj

Anonimni pravi ...

Vse kaže da čifutski janičarji resno delajo na tem, da izpraznijo Goje v JSlO za izbran narod.
oj

Anonimni pravi ...

Ali so na JRTV dobili korono. V oddaji Političn je bil v živo gospod Branko Gradišnik, nimam besed kako naj bi to pojasnil.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj so fašisti skočili na Tanjo in Gradišnika, kot psi, tudi Politično so dodbra odrezali, če pogledaš za nazaj. Srečna vam nova DOZA.
oj

Anonimni pravi ...

Isti protest proti fašizmu: kakor prikže Daily Mail https://www.youtube.com/watch?v=dtZt-fT1peo in kar pokaže RT.
oj

Anonimni pravi ...

Lokalni fašisti pozivajo na obvezno cepljnje medtem pa inštitut Robert Koch objavi, da so Omronaši v Daičland 96 procentno ceplejnih.
oj

Anonimni pravi ...

JRTV je pokazala, da Morona ne izgleda več enako kot Korona s simetričnimi špiki na protiladijski bombi ampak z nesimetričnimi, no kdo trdi da nič ne vedo.
Avstralski fašist je bil prav luškan, ko je povedu, da če nisi cepljen zaradi zdravja, potem lahko prosto hodiš po Avstraliji, zdrav pa ne moreš v nobenem primeru.
oj

Anonimni pravi ...

V dnevniku ki ga je vodil Lekin sinček, je huda super znanstvenica kao slovenka povedaja da je v JUSA ljudstvo popolnoma razdeljeno. Pa saj zato pa jih cepate.
oj

Anonimni pravi ...

Fašisti lahko poleg cepljenja za zaščito pred propadom zdravstvenega sistema uporabijo tudi evtanazijo starejših od 68 let, da ne bo propadel pokojninski sistem in posledično zdravstveni. Pa še za ekologijo bo dobro, ker bo zmanjšan izpust plinov. Sliši se bedasto, vendar je čisto realistično.
oj

Anonimni pravi ...

Nisko rasli Napoleon vrtni palček, ni zmagoval v bitkah, ker je bil tako pameten, ampak zato, ker so mu čifutajzerji širom evrope dostavljali zaupne podatke.
Na koncu, so ga vsi, z Ruskim carjem na čelu za pomore nagradili in o groza poslali na topel otok v Sredozemlju od tam pa v London, se razume. Enako kakor očeta Merquelove.
oj

Anonimni pravi ...

Sprašujem se kako so stroka, zdravniki dali Horvatu (morda je jodl)potrdilo, da mu bo odrešilna boca škodovala. Korupcija prve vrste. Ker, da to odločiš moraš vedeti kaj se v flašici s strupom nahaja. A to tudi bog za sedaj ne pozna, morda čez 99 let.
oj

Anonimni pravi ...

Gestapovec iz Charite pa sedaj grozi Hrvatom. K sreči imajo boljšo hrbtenico kakor..
oj

Anonimni pravi ...

Podtaknjeni Guano iz Venezuele je bil vsaj na mestu dogajanja, Kazahstanski pa je na varnem v Prizu čakal da Gojimi opravijo delo, potem pa ga bo Jewropa inavgurirala za precednika.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela pomagajte.Naval pankrtov vseh starosti,je grozovit.Čigav je kdo?

Anonimni pravi ...

Umrl predsednik EU parlamenta, niso pa povedali, da se mu je sesul imunski sistem.
Zelo, zelo sem presenečen, trdno sem verjel, da za posvečene imajo posebej flaškice.
oj

Anonimni pravi ...

Dolfeica se je maščevala za svojega očeta in nategnila Ruse za linovod 2.
Sedaj ko so večina lepo cepani niti ne bodo potrebovali veliko gaza.
oj

Anonimni pravi ...

Ste slišali za napredek, sedaj naj bi samo enkrat letno poživljali. Če bo kaktera mlada dama želela v guzo in ne v roko ji bodo tudi ustregli.
oj

Anonimni pravi ...

Zelo si želim, da se motim, ampak afnanje Ausijev okoli Djokoviča mi spominja na izdelavo mučenika Peneziča, kmalu bomo videli.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.rt.com/news/546441-nasa-astronauts-shortage-report/ na tej stranici se lepo vidi astronotka, ki drži v roki izpuljen elektronski modul s številčnico, ki pa čudežno prikazuje številke, dasiravno ni nikamor vključen.
oj

Anonimni pravi ...

Stroka v Izraelu je ugotovila strokovno, da 4 doza ni zadosti proti omikronu, ali jih bo res samo 7.
https://www.rt.com/news/546337-israel-omicron-booster-trial/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
oj

Anonimni pravi ...

Za hrabrega Bravika je najbolj korumpirana institucija na svetu oganizirala specialno sojenje, da bi ga oprostili za njegove zasluge. V zaporu je morda le nekdo dobro plačan za zamenjavo. Slišal sem naj bi bil Hrabrivik čedo od Stotegaberga.
oj

Anonimni pravi ...

Po vsem sodeč, zioni želijo dobro obrzdati svojega sužnja Dojčland iber alles, zato ustvarjajo Khazarijo v Ukraini, katera bo debelo živela od preprodaje Ruskih energentov JEU. Vse kaže da se Rusom to ne dopada preveč.
oj

Anonimni pravi ...

Na ukaz JUSA da malo provocira Kitajce se je Peneziču zarolalo.
oj

Anonimni pravi ...

Zioni malo popuščajo pri plandemiji, samo zato, da ne bi naglas ploskali, ko bo meca stresel iz prnja Gojevske natovce, kakor medved strese hruško.
oj

Anonimni pravi ...

blob:https://www.brighteon.com/6f6d65ee-9bb5-4115-b181-da59a7348ea0
kako vakcina ubija
blob:https://www.brighteon.com/d613cd6a-6f2f-4e7a-a73a-ee4b6166da08 ovce v Dajčland z disciplino
oj

Anonimni pravi ...

Ta nezgravžni golob mi vleče na lepo rejenega iz Žujovičeve linije.
Ne morem pa razumet, zakaj medvedka ni pohrustala lovca.
oj

Anonimni pravi ...

Israel je ponudil, da evakuira 75000 jodov iz Ukraine, ubogi Ukrainci. Zgleda da je vrag odnesel šalo, pa ne bo več plenjenja.
oj

Anonimni pravi ...

Zio fašisti nas niso poučevali v šoli, da so Benečani, kateri so imeli v okupaciji Krim, tesno sodelovali z Mongoli in jim posredovali vse potrebne informacije in zemljevide, da so potem horde oborožene z jevrejskim orožjem unićile pol Evrope.
oj

Anonimni pravi ...

Stavim se, da vso to maškarado Ameri plačujejo Rusom fiksne stroške, dnevnice in hrano, da se Gojvropa iz strahu skozla denarja za staro strelivo.Na koncu bosta skupaj naredila odrešilno cepivo in polet na mesec, pa bo denar spet v pušco deževal.
oj

Anonimni pravi ...

Bivša žena Vučiča, huda zagovornica cepiva je pri 56 letih kar odšla.Morda je kaj resnice v tem, da ker nas Penezič ni dovolj nabodel, moral polizati kakita in javno nabost Kitajca s Tajvanom.
oj

Anonimni pravi ...

Castrau naj bi dobil korono, bog daj. Vučičeva bivša soproga je bila trikrat.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.logicno.com/politika/izdana-sokantna-knjiga-autora-kesa-van-der-pijla-o-tome-kako-je-organizirana-pandemija.htm Hrabri gospod izdal knjigo oa fakery pankrtski.
oj

Anonimni pravi ...

Fosilni jubrejsko hitlerjanski Sereš je začel napadati Kitajskega predsednika. Kaj to nedvoumno pove. Si dela dobro za Kitajce.
oj

Anonimni pravi ...

Poglejte si to fake cepljenje Kastrauta in njegove shalomice.
blob:https://www.brighteon.com/28d7c990-f16a-4d5a-97d6-ec1000ad7d76 Kastrau fake cepljenje
oj

Anonimni pravi ...

Se spomnete pokojnega predsednika Evo Morales, katerega letalo so prisilili na pristanek v hitlerjanski Wieni in ga tam držali 13 ur. To je bilo potrebno, da so prispeli JUSA klavci in ga neozdravljivo zastrupili, ni čudno da se Putin ni upal na zlagani podnebni kongress.
oj

Anonimni pravi ...

Slabo oglaševana nova miljardica dolga bo šla za Boxerje. Ali ze ziopankrti pripravljajo za Boxersko vojno.
oj

Anonimni pravi ...

Pod vodstvom ruskih jevrejev po prvi svetovni vojni je bilo starorodno kmečko prebivalstvo v Ukraini praktično izbrisano z umorom z lakoto. Zakaj pa, čifuti so pripravljali teren za novo Hazarijo, zato so prave domoljube ki bi lahko delali težavo izbrisali.
oj

Anonimni pravi ...

Rankovičeva Vauhnikova je djava, da v JEU treba spoštovati pravo, kaj pa njena genetska kolegica Lajnarjeva neizvoljena, ko so ven prišli dokumenti o dopisovanju glede biznisa s Phizerjem. Ah to je bilo pa za naše zdravje, to je čisto drugo.
oj

«Najstarejša ‹Starejša   801 – 1000 od 1222   Novejša› Najnovejša»