sobota, 14. september 2013

Jože Dežman - Danilo Lokar


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Kmecl, Kocijančič in dočakali smo še 'uradnega' nasprotovalca stroke- Repetu, Dežmana.

Popis vseh Marijinih pribežališč po Sloveniji, užaloščenih Slovencev, zavetnice trpečega slovenstva. Čemu neki? UDBIN nadzor katolikov v samostojni Sloveniji?
Arhivi?
Potvorjeni udbini spisi?
Ter "uradno" razkritje števila žrtev povojnih obrednih masakrov, nedolžnih žrtev zločinskega komunizma na slovenski zemlji- 15.000 (petnajst! tisoč!). Samo v avstrijskem Pliberku je bilo zajetih 500.000 (petsto tisoč!) civilistov, otrok in žena! Plus 100.000 vojakov.
Si upate povedati, koliko jih je v Kočevskem rogu? Vam povemo mi, Hrvati, Avstrijci in Angleži, ki to raziskujejo in urejajo znanstveno, kot je treba.
Ne gre le za denar davkoplačevalcev, s katerim se dela. kot svinja z mehom! tovariši, vaša pieteta je že zdavnaj umrla s temi obredno poklanimi in zazidanimi ljudmi, ki so dneve in tedne preživljali vse mogoče grozote, preden so bili večina, živi zmetani v jame in vanje živi zazidani.
Ob soočanju nečloveškega trpljenja teh mas ljudi, danes jokamo in bruhamo. To so bili naši predniki, stari starši, tete, strici, bratje sestre. Sami domoljubni ljudje. Družine. Ne glede, od kod. Zbežali so zaradi nasilne propagande, laži.
S TO! lažjo vi še danes operirate, enako, kot takrat. Ni razlike. Lažete, čemu? Da prava resnica ne pride na dan? Pa saj jo poznamo, tako vi, lažnjivci in potomci krvnikov naših nedolžnih masakriranih ljudi, kot mi, njihovi svojci.
Sedaj vemo vsi, kdo ste in čigavi, v katerem primežu delujete. V vas ni kančka sočutja ne do nas, ne do masakriranih.

Od sedaj vas bomo lovili za vsako javno izrečeno ali objavljeno laž. Čas je že bil. Žrtve se osvobajajo. Nič več jih ne boste zlorabljali. Odgovarjali pa.

Križev pot za žrtve takrat, kot agonijo imenujejo Hrvati. Danes poznana Resnica. 22 let ste se na vse kriple trudili, da bi ostali, kjer so, da bi družno z Repetom potvarjali Resnico! Sramujte se!

Kaj je pravzaprav stranka SDS? Brez D!
Kolaboracija! Nacizem s komunizmom!