ponedeljek, 18. november 2013

Goran Rajić - Dobrica Ćosić


4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Za držat Palestince v pokorščini uporabljajo celo armado, fosfor in druge elemente periodnega sistema. Za Slovence je dovolj dobre tri stotnije janičarjev, dve stotnije jurišnikov in ena stotnija prateža in tiho smo kot miši.

Anonimni pravi ...

Buchela, kaj meniš, ali je bil predlog zakona, katerega so pankrti sprožili pred nekaj leti, da se samske ženske osemenjujejo in posvajanje otrok s strani toplovoda namen ustvariti dodatni dve brigadi likvidatorjev- janičarjev, katere nujno potrebujejo. Tisti povojni so že malo zarjaveli.
Osti jarej.

Buchela pravi ...

Znova vas bom opozoril na znameniti poskus s petimi opicami.
http://www.youtube.com/watch?v=xwdCMgBUGiM

Prosim upoštevajte, da se je v Sloveniji zgodilo nekaj tako grozljivega, da česa tako srhljivega ne najdemo skoraj nikjer na svetu. Povojni obredni pokol 600.000 nedolžnih mož, žena in otrok je pustil v nas globok strah. Strah, ki ga ne zaznavamo več zavestno, ampak je postal del našega obnašanja.
Upoštevajte tudi, da večina Slovencev zmotno misli, da je del politikov na njihovi strani. Upor bo možen šele takrat, ko bo dovolj ljudi odprlo oči in prepoznalo, kdo sploh so naši sovražniki.
Nenazadnje moramo vedeti, da je "kabala" v vrhovih vseh strank in zaenkrat sploh ni možna "politična" rešitev naših težav. Ker je "kabala" svetovna mreža, nam nikakor ne bi uspelo obračunati z njo samo v okviru Slovenije. Potrebno se je PREBUJATI in počakati na trenutek, ko nam bo Nebo dalo znak in nas poklicalo branit očetnjavo pred temi stvori.

Veliko se nas trudi in budi rojake, da bodo doumeli nevarnost. A zelo malo nas je šele, ki smo spoznali, da se nam je sovražnik grel tudi v naših srcih. Enemu od najboljših piscev pripomb (komentarjev) pod članki na Reporterju se še vedno zdi, da je JJ odrešenik.

Jasna podoba naše stvarnosti je še daleč in zato je daleč tudi naš upor. A pomikamo se po pravi poti.

Anonimni pravi ...

Spoštovana Buchela, hvala ti za odgovor. Odgovor me ni preveč razveselil, vendar je življenje pač tako. Zato pa so našim pankrtom zopet nalili denarja, samo da jih obdržijo na oblasti, čepav bi po vsej logiki morali zapreti pipico. Drugje jemljejo in tukaj dotakajo.
Osti jarej.