torek, 10. december 2013

Jurij Gustinčič - Moša Pijade


4 komentarji:

Anonimni pravi ...

In "eksluzivno" poročanje iz Rima ha ha ha. Poznavalec slovenske politike.
Joj ti 'novinarji'. Za tako malo dela tako veliko luksuza. Lepo je biti priviligiran.
Da sta si z Lojzetom Udetom zelo podobna je seveda zgolj naključje.

Osti Buchela


p.s: Rosvita Pesek?

Anonimni pravi ...

Ta kot da je edini v tej deželi poklican za politične komentarje, ne zna se upokojiti. Najbrž pa mnogo ve tudi o ozadju vsega. Naj bi Kardelj pajsnil Dragotinu Gustinčiču neko delo o slovenskem narodnostnem vprašanju, ampak to so bolj trači, ne vem če obstajajo konkretni dokazi. Ali pa je kaj res, saj pri nas masovno kradejo in prirejajo diplomske naloge, morda je tudi posledica digitalne dobe, ker je vse zlahka dosegljivo.

Buchela pravi ...

To o Kardelju in Gustinčičevem očimu Dragotinu je res. In popolnima enako je z vsemi knjigami, ki so jih "napisali" (podpisali) umetno povzdignjeni ljudje v vrhu politike in gospodarstva. Saj menda niste pomislili, da so Drnovškove, Kučanove, Čerinove, Janševe knjige izpod njihovega peresa? Morda je Rupel avtor svojih, to bi verjel. Aleš Čerin vsekakor ne more biti avtor knjige, saj je za takšno opravilo bistveno preveč neumen. Saj nenazadnje tudi "Mein Kampf" ni napisal Rothshildov vnuk Hitler, ampak jezuit Stämpfle. Kučanovo knjigo je napisal, kolikor vem, Igor Savič.

Nenazadnje pa pomislite, kako naj napiše knjigo nekdo, ki ne zna napisati niti svojega govora. Kaj napisati, nekateri ga še prebrati ne znajo.
Zapomnite si za vselej, da masoni kadrujejo po krvi, ne po sposobnostih! In če je nekdo nesposoben, je treba njegovo podobo v javnosti umetno zgraditi.
Glede Gustinčiča pa je zanimivo to, da je srbska prostozidarska loža svojim židovsko-srbskim merjascem priskrbela slovenske kurbe za razplod celo v območju pod italijansko zasedbo. Jurijeva mama je iz prostozidarske družine Lokar, iz katere je tudi Danilo Lokar, ki ima med hudičevimi podobicami kup mladičev.

Anonimni pravi ...

Če bi vi vsi vedeli kako se brata Savić med seboj razlikujeta...isto kot brata Tatalović.
Igor Savić novinar, Živko pa zelo uspešno dobavlja medicinsko opremo (Simps's d.o.o.)