ponedeljek, 10. marec 2014

Reinhard Tristan Eugen Heydrich - Eugenio Pacelli / Pope Pius XII, Рейнхард Тристан Ойген Гейдрих - Эудже́нио Паче́лли / Папа Римский Пий XII


23 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Podoben je Otmarju Zornu.

Buchela pravi ...

Trdite, da Dobrica Ćosić ni pankrt od kralja Aleksandra, ampak od papeža Pija 12.?

Zanesite se na čebelji šesti čut in na zanesljivost in poučenost prišepetovalcev. Otmar je pankrt od Ćosića ...
http://buchela.blogspot.com/2013/11/otmar-zorn-dobrica-cosic.html
... Ćosić pa pankrt od kralja Aleksandra 1. ...
http://buchela.blogspot.com/2014/01/dobrica-cosic-aleksandar-karaorevic.html
... kralj Aleksander 1. je pankrt od Otta Habsburškega in torej polbrat od cesarja Karla (vladal 1916 - 1918). Pod pogojem, da je Karl res sin od Otta Habsburškega, kot piše v rojstnih knjigah.

Anonimni pravi ...

Se rajši zanesem na buchelji šesti čut, kot da še naprej ugibam.

Anonimni pravi ...

Buchela, že nekaj časa premlevam vprašanje glede Zorn Otmarja..Njegov oče, ki se je ravno tako imenoval- Zorn Otmar, se je z ženo in tremi sinovi v sredini prejšnjega stoletja priselil v del slovenske pokrajine, kjer je učiteljeval. Ravno ta prvi sin je bil živa kopija očeta. kar precej let so živeli v tem kraju, potem so odselili..Velikokrat sem razmišljal o tej družini, niti približno nisem vedel, kam so se raztepli,kam so odšli.. ...Ko se je v politiki začelo pojavljati ime Zorn Otmar, mi ni bilo potrebno niti imena prebrati , ker sem vedel, da je sin ZO seniorja...
Ali je podobnost naključje, ali sta ime in priimek naključje in sem v zmoti?

pozdrav!

Buchela pravi ...

Niste edini, ki ima težave pri ljudeh, ki jih je našel na mojem blogu in jih je poznal. Tak primer najdete pri Aleksandru Merlotu in Hermanu Rigelniku, kjer sta se oglasili osebi, ki sta poznali družino in dotičnega že od mladosti. Ne vem zakaj se podoba očima in pastorka tako zelo vsede v spomin, a vse kaže da se vsede globoko. Predlagam, da se izognete presoji tistih, ki jih dobro poznate in se omejite na ostale, ki jih je več kot 300 samo na mojem blogu.
Ne pozabite, da so ti pankrti podtaknjeni z natančno tem namenom, da bodo po obnašanju in govoru podobni krušnim očetom, da bi s tem karseda močno prikrili resnične očete. A kri je za okultiste dovolj dober razlog, da te pankrte pripuščajo v vladajoče vrste.
Pri Otmarju Zornu je pomembno predvsem to, da je predsednik Rotarija, ki je otroški vrtec v kriminalnem podzemlju.
O enakem imenu in priimku očeta in sina Otmarja Zorna pa vidim motiv prevdvsem v strahu mam, da bi prevarani mož kaj posumil. Zato so otroka še poimenovale po očetu, da bi ga s tem karseda izenačile z njim. Pred letom dni sem na Issuu.com/buchela napisal naslednje:

"Razkrinkano razmnoževanje znotraj tajne združbe. Velika prostozidarska loža Srbije, ki je del svetovne satanistične kabale, je v Sloveniji vzpostavila sistem skritih otrok, ki se jih s protekcijo in protežiranjem povzdiguje na vse vodilne položaje v družbi. Skriti so pod imeni mam ali očimov, nekateri pa nosijo "skupni" priimek Turk (verjetno skrivno ime za celoten načrt)."

Danes priimku Turk ne pripisujem več takega velikega pomena, saj vidim, da so se zaplojevalci "brezmadežno spočetih" pogosto norčevali iz teh otrok in njihovih mam. Poglejte samo primer obeh pankrtov od Milovana Đilasa, ki jima je obema ime Boris in se oba pišeta Jež. Zakaj? Morda zato, ker Srbi rečejo "jebeš ježa". In Jež ni priimek njunih očimov, ampak je bil mamama dodeljen od omrežja.

Omrežje je vsem tem mamam najbrž "pomagalo". Ne vem kako, a verjetno so prislužile kake "priboljške". Ne bi se čudil, če bi mame teh pankrtov dobile "borčevski dodatek"...

Anonimni pravi ...

Višji predstavniki družbe, ki so zaplojevali vsepovprek imajo že dolga desetletja račune v Avstriji, katera še vedno ne daje podatkov slovenskemu DURSU.
Mediji pač prepričujejo ljudstvo drugače, a Avstrija še vedno ne daje podatkov o komitentih.
Iz naslova teh računov ali pa visokih socialnih (tudi pokojninskih odmer) se financira matere in otroke,
ki, kot revni otroci samohranilk in brez očetov, do-študirajo v tujini ali pa uživajo hitro napredovanje na določeni univerzi ali državni službi.

Se vi, dragi prijatelji ne spomnite kako so vas kot mlade spraševali kaj ti dela oče?
Mene so, vse moje otroštvo, na vsakem koraku.

Anonimni pravi ...

in kako si jim odgovarjal? :)

oj

Anonimni pravi ...

Vljudno sem jim odgovarjal

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
Gledam tega Penezičevega sina, ki gunca afne z nekimi protikrimskimi demonstracijami v tujini.Ko je on to počel v Slovenijinje bilo v redu, drugi pa ne smejo. Ali on sploh razume v čemu je štos. Rotsihildi so proti in sedaj so vsi proti, to ne morem razumet da on tega ne zastopi.Krimčani imajo pravico da so združeni s komer želijo.
Osti jarej

Buchela pravi ...

Presneto zapletene so razmere na prostranih območjih, ki jih je do pred nekaj tisočletji prekrivalo Črno morje (preden je predrlo pot v Sredozemsko morje in se izlilo na zdajšnjo tretjino velikosti). Rodovitno blatno dno nekdanjega 3 krat večjega Črnega morja se imenuje Ukrajina (černozjom).
In moj komentar v Reporterju jih je tako zjezil, da so mi zbrisali vse komentarje in mi izklopili ime:

Napisal Pyčela (17 Marec, 2014 - 11:29)
Ne ustvarjajte si preveč preprostih sodb o dogodkih v Ukrajini.
Ukrajina je bila zibelka Rusije in Kijev je bil prestolnica Rusije preden jo je Ivan Grozni prestavil v Moskvo. Rimokatoliška osvajanja tega pravoslavnega območja imajo dolgo zgodovino. Od Poljske do Avstroogrske zasedbe in nenazadnje nacistične ...
Igra, ki v resnici poteka v ozadju, je zelo umazana verska vojna med rimokatolištvom in pravoslavjem. Zato bodite zadržani v svojih sodbah in preučujte zgodovino Ukrajine, da boste lahko sploh kaj razumeli.
Take "juhuhu" ocene, kakršne beremo izpod peres naših vrlih manipulatorskih novinarjev, so ničvredne. Poglejte si problematiko iz drugega zornega kota:
https://www.youtube.com/watch?v=6X01E4CA0O4
Da se nam ne bo zgodilo, da nas bo kak kabalistični trotel spet uvrstil med "koalicijo voljnih", kot se nam je zgodilo z Ruplom ob fašictičnem napadu Busha na Irak.
http://buchela.blogspot.com/2013/05/dimitrij-rupel-mosa-pijade.html
Objavljam še sliko Dimitrijevega deda, da boste videli, kam vodijo sledovi krvi.
http://buchela.blogspot.com/2014/01/mosa-pijade-franc-jozef-habsburg.html
Sčasoma bo prišlo na dan tudi dejstvo, da so Visarjonovića izšolali jezuiti.
Vse poti vodijo v Rim!

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
Vedno imaš dobre odgovore, zato te sprašujem, kaj miliš o pojočem majorju G. Trohi. Dela všečne stvari vendar pa imam slab občutek.
Sinoči sem na TV gledal kvazi pravnika Petriča, ne razumem, da je človek lahko taka butnskala.
Osti jarej.

Buchela pravi ...

O pojočem majorju so pisali bralci pod to sliko:
http://buchela.blogspot.com/2013/11/ljubo-bavcon-mosa-pijade.html
Ernesta Petriča bo seveda treba umestiti med masonske pankrte.

Anonimni pravi ...

Dober dan.
Danes sem slišal govoriti sina od Real Father, da bo nekdo moral plačati za Krim.Morda je imel v mislih cel naftni tanker poln zlata, katerega je odpeljal iz Iraka.
Osti jarej.

Anonimni pravi ...

živijo, danes sem si dobro ogledal slavka jeriča in imam na sumu čosića kot očeta. kaj praviš buchela? :)

oj

Buchela pravi ...

Čestitam "brezimni", to je bil zadetek v polno. Slavko Jerič je res pankrt od Dobrice Ćosića.
Odslej pozorno opazujte njegov vzpon v RTV. Prepoznali boste vzorec, ki ga lahko najdete pri vseh.

.....

Odkrili smo skrivno rimsko vojsko, ki nas že vsaj 1500 let spretno in skrivaj obvladuje. In njen cilj je jasen ... uničenje Slovencev.

Anonimni pravi ...

hvala ti buchela za delno odprtje oči. sem že prej poznal nekaj tega, vklučujoč dreams from my real father, a sedaj vsakega javno nastopajočega ocenim po tem, koga vidim tukaj in primerjam :). hvala za objavo filma, ki ga sicer zastojn težko dobiš. v bistvu super delo, haha

oj

Anonimni pravi ...

Dragič pozdravlja s simboliko Baphometa, ki je med "znanimi" in športnimi zvezdniki zelo
prepoznana --> http://www.siol.net/sportal/kosarka/nba/2014/03/goranu_dragicu_v_ligi_nba_posebna_nagrada.aspx

Anonimni pravi ...

čigav sin je pa on?

Anonimni pravi ...

Pred približno dve leti sem poslušal radijski intervju z Boratom vanbračnim. Na vrašanje novinarke kje se bo zaposlil je skozi šmrcanje in snifanje izstrelil v KORPORACIJO. Sveta pomagavka.Danes pa je na radiju tako pleteničil o KPK da zgleda da je zopet na snifu.
Osti jarej

Buchela pravi ...

A čigav sin je Dragić? Joj, ta pa res ni vreden te pozornosti ...

Anonimni pravi ...

vprašam, ker ga ne znam povezat z nobednim. po svoje pa imaš prav ja.

oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
Gospod Brejc je tudi moral biti precej pomemben, kar pa brez ene malenkosti, pomembnega očeta ne gre.Sicer se ni sukal okoli denarja, od udbe pa ni bil daleč.
Tudi pomembnega naslednika je zaplodil. Ne upam pa si ugibati o njegovem očetu.
Osti jarej.

Buchela pravi ...

Miha, Tomaž in Dušan Brejc so vsi na las podobni očetu Tomu Brejcu. Pri Brejcih gre menda za mamo, ki je bila Srbkinja ali pa za starejša "brezmadežna spočetja" iz prejšnjih generacij.
Miha je prvovrsten kader srbske prostozidarske lože in veljalo bi primerjati slog njegove knjige "Igralec rugbyja" s slogom knjig, ki jih je podpisal, ne pa tudi napisal, Ivan J.J. Penezić.
Miha je baje kar pismen. Tudi brata nista od muh.