sobota, 17. maj 2014

Kurt Waldheim - Eugenio Pacelli / Pope Pius XII, Курт Вальдхайм - Эудже́нио Паче́лли / Папа Римский Пий XII,


9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

To je gospod za katerega je pol lahko pa tudi full žid Walter Weiss zatrdil v OZN, da ni bil SS oficir v Bosni, čeprav je slikan v Bosni. Neverjetni so tudi judeji Wisenthali da ga nikakor niso mogli najti. Čudno.
oj

katolik pravi ...

Papež na seznamu kar malo "šokira".

Mimogrede, iz strani proticerkvenih virov poimenovan "Hitlerjev papež", je že razglašen za blaženega, verjetno bo v (bližnji?) prihodnosti razglašen za svetnika.

In sedaj vi - dragi Buchela - pravite, da si je ta papež ne le da "vzel" mnogo žensk, ampak imel z njimi tudi otroke ???

Buchela pravi ...

Spoštovani katolik,

ne morem vam ustreči in vam kazati samo tisti del resnice, ki bo vam všeč. Pred skoraj dvema letoma, ko sem začel po prišepetanih namigih sestavljati hudičeve podobice, je tudi v meni kdaj zatrepetalo srce in nekaterih slik zelo dolgo nisem objavil. Ne toliko zaradi strahu pred posledicami, kot zaradi osuplosti in zaprepaščenosti.

Danes sem povsem miren. Pripravljen sem na maščevalni udarec omrežja, če bo sledil. Ni mi mar za posledice.

In tudi jezo nekaterih med vami razumem. Svojo jezo, ki je zelo močno vzplamtela na začetku razkrivanja hudičevih otrok, pa sem povsem ugasnil. Ostal je le prezir, pa še tega zadržim večinoma v sebi in ga ne kažem več.

Blog je imel doslej neverjetno veliko obiskovalcev in tudi v dneh najbolj gluhega molka, ko ne napišem nobenega komentarja, je na njem nekaj sto obiskov. A minilo bo nekaj let, da bo to razkrinkanje dozorelo in obrodilo sadove ter prebudilo kralja Matjaža.

Anonimni pravi ...

Resnica je, dragi Buchela, da si mnogim odprl oči.

Ni daleč čas, ko bo ljudstvo odgovorne poklicalo na odgovornost.

Anonimni pravi ...

Odgovoril bom katoliku. Čeprav je dobri Buchela tudi meni podrl svet na rit s svojimi objavami, pa se lahko vse ovrže če je kdo prepričan da ni res z genskim testom. Po moški liniji gre gensko naprej vse nespremenjeno in neovrgljivo o očetih.

oj

katolik pravi ...

Svoje teorije mora dokazati tisti, ki jih razvija. Vedno se dokazuje krivda, ne nedolžnost.

Obrazne podobnosti so, vendar je to dovolj ?

Buchela pravi ...

Spoštovani katolik,
jaz vam kažem le tisto, kar mi je bilo prišepnjeno. Nikomur ne nameravam ničesar dokazovati, saj je v zdajšnjih razmerah to tudi nemogoče. Tudi Rode je šel oddat vzorce na Bavarsko, ki je "katoliška trdnjava". Rezultati pregleda očetovstva za ubogega Petra so zlagani. Rode je njegov oče! To vem od njegovega brata, ki je bil zgrožen nad Francovo poskočnostjo in nesramno brezbrižnostjo do otroka in mlade ljubice Brede. Rode ima še eno hčerko v francoskem Metzu, katere mama se je zaradi Rodeta kasneje ubila.
Vas zanima, zakaj je Rodetov sin Peter za Rim neuporaben? Zato, ker je bil razkrinkan že pred rojstvom v takratnih slovenskih časopisih.
Prepričan sem, da bo omrežje zavrglo tudi mnoge izmed razkrinkanih na čebeljem blogu.
Luč dneva jih, kot vse kaže, scvre.
Nikogar ne bomo z mečem. Premagali jih bomo z resnico.

Anonimni pravi ...

Spoštovani katolik, ta stran žal ni sodišče ampak moralna vrednota.
Vsak ki bi se našel po krivem v tem albumu ima pravico to vsaj zanikati, obstajajo pa še boljši dokazi da ne spadaš gor, vendar pa na res veliko žalost ni ne bev ne mev.Delajo se kot da ne obstaja. Cesarjeva nova oblačila.
OJ

Anonimni pravi ...

Frančišek?