četrtek, 25. september 2014

Klemen Slakonja - Miloš Minić


6 komentarjev:

Jani pravi ...

Tole okrog Klemna bi težko verjel. Poleti smo bili v Izoli na nekem pogrebu, kjer so bili Klemnovi starši in babica. Ko sem videl očeta in babico - isti on, tako po obnašanju kot tudi po fizičnem izgledu.

Buchela pravi ...

Daleč najtežje je sprejeti čebelja razkrinkavanja za tiste osebe, ki so vam blizu in jih poznate. Svetujem vam, da se posvetite drugim, kjer vas vaša osebna naklonjenost ne bo ovirala pri opazovanju.
Tiste, ki so vam blizu, pa pustite pri miru. Naj jih gledajo drugi.
Enak občutek, kakršnega imate za Klemna vi, je imelo že kar nekaj piscev pripomb, ki so koga poznali.

Jani pravi ...

Ne gre toliko, da smo si blizu (ker smo se zgolj srečali - torej znanci). Seveda sem le opazoval in ugotavljal podobnosti. Prav zato me zanima ali ta vaša dognanja temeljijo zgolj na iskanju podobnosti obraznih potez ali je kakšen podatek pridobljen na malo bolj znanstven način ? Kaj če npr. kdo od še živečih akterjev naredi DNK preiskavo in se ugotovi, da je zunanja podobnost zgolj slučaj?

Anonimni pravi ...

Ja no plešast že ratuje kot njegov zaploditelj.

Anonimni pravi ...

Najbrž so vas zmedli teoretiki zarote. Znani so, da gradijo stvari na lažeh. Otrok se rodi v porodnišnici in dobi rojstni list, obstajajo tudi matičarji. Mislim, da ste videli prave starše Klemna Slakonje. Več ali manj so vse teorije zarote grajene na laži. Tole so totalne bedarije in nimajo nobene znanstvene podlage. Ljudje smo si zelo podobni. Dajte pet slik plešastih ljudi v podobni pozi in pet minut potem se vam bodo zdeli vsi enaki. Ne nasedajte neumnostim.

Buchela pravi ...

No, pa začnimo pri satanističnem manifestu, kjer je podrobno opisan vzorčni primer brezmadežnega spočetja. Kdo je bil Jezusov oče? Nekdo iz vrha! S kom se je Jezusova mama poročila? Z rogonoscem. Kaj mu je pisalo v "rojstnem listu"? Da je njegov oče Jožef Rogonosec.
V tem delu satanističnega manifesta je razkrit skrivni način razmnoževanja znotraj omrežja. Ženskam je od majhnega vcepljano, da je takšno ravnanje sprejemljivo in čaščeno ter da bo tako spočet otrok "božji sin". Poznam več kot pet takih žensk s še mladoletnimi "božjimi otroci", med njimi hčerko od Alojza Urana. Ko gledam izprevržen in pretirano naklonjen odnos njihovih mam do "božjih otrok", vidim, da razplod brezhibno teče dalje.
Hkrati naj vas opozorim, da so povsod tam, kjer so omogočili množično in ceneno preverjanje očetovstva, to opustili, ker so bili izidi grozljivi. Delež podtaknjenih otrok je izredno visok. To seveda ni nikakršno presenečenje, če vemo, da so naše ženske stoletja vzgajali s poveličevanjem zgodbice o Jezuščku iz satanističnega manifesta.


Na tem blogu je nespametno bolščati v enega samega pankrta, ampak je nujen pogled na celoto. Tudi če bi bila le tretjina teh primerov resnična, je to razkritje srhljivo.
Kaj naj bi torej dokazovali rojstni listi in matičarji? Da Rode ni oče od Petra Stelzerja? Oslarija. Jaz sem za Petra izvedel pred dvajsetimi leti od Rodetovega brata, nemalo kasneje pa tudi za njegovo hči iz francoskega Metza. Edino za sina Antona prej nisem vedel, saj če bi bil sin Anton (tako kot Peter) razkrit, bi ga omrežje zavrglo, kot je Petra (če ni tudi on "uspešen" poslovnež v Izraelu le po božjem posredovanju...). Vsekakor ga niso mogli uporabiti v Sloveniji.
In kaj je s preiskavo dedne snovi Rodeta in sina? Naredili so jo na Bavarskem, ki je utrdba rimokatolištva, zato so izide zlahka potvorili. Nenazadnje je bila Rodetova odvetnica Nina Zidar Klemenčič, o kateri imamo kar razjasnjeno sliko.