petek, 26. september 2014

Ladislav Troha - Franc Šetinc


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

pohvala pohvala pohvala zavedni naš slovenec :). troha me skrbi, ker ropota in pravi, da ima vedno več podpore. sicer ta podpora izgleda kot 10 ljudi na teh zborih, pa vendar.

Anonimni pravi ...

Le kje, kdaj in čemu se je temu osebku zataknilo? S takim pedigrejem, Franc Šetinc.
Pravzaprav se je vsem njegovim, do sedaj poznanim klonom: Barbara Brezigar, Boris Popovič, Igor Lukšič, Franci Zavrl, Danilo Slivnik?

Vsi s pomembno vlogo in nalogo v delovanju proti slovenstvu.
So s tem pretiravali, so v nekem trenutku ljudstvu postali po tem preveč in očitno prepoznavni?
Jih je potrebno 'upokojiti', spraviti izpred oči javnosti?
Da javnost v resnici ne bi reagirala, kot je dejal morilec G. W. Bush: 'Če bi ljudje vedeli, kaj v resnici počnemo, bi nas po cestah lovili kot zajce in nas linčali'.

Se Troha upira taki 'upokojitvi' in se brani pred njo? Ker želi biti v javnosti in delovati v 'naš prid,' želi javno podporo? Ali je vse spet le farsa za javnost?

Anonimni pravi ...

Če bi se res hotel upirati bi se oprl na tiste iz 'zgodovine' ki to že počeli. z nekaj, kančkom originalnosti-izvirnosti.

Niti se ne rabi. upirati. Rabi se samo KULTURNO DRETI.Če bi že kaj hotel doseči, Če ve kaj to pomeni, mora samo šše govoriti z čuvaji, ki usmerjajo 'čredo' in usmerili jo bodo - s inhrono...

Kaj pa potlej? Kakor prej tudi poslej. Ampak to samo ampak...

Ladislav Troha pravi ...

Kakšno boljšo primerjavo bi pa res lahko našel ubožec. Mojin geni segajo vse do Etruščanov. Boljševiki pa imajo problem, tudi zaradi tega, ker sem preveč poznan javnosti in bi bila fizična likvidacija napaka. Vse druge so že probali vključno z medijsko.

Ostali preppametni osebki pa preberite vsebino ZAKONA OPS in se vprfašajte zakaj je že tri leta in pol blokiran v DZ.

Najdete ga tukaj:

http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs

In seveda moje prepričanje o takih, kot je tale s komer me primerjate, kar je umsko revno in abotno a vem kaj je namen.

Sicer pa hvala za reklamo. za dobrim konjem se vedno močno praši.

http://www.youtube.com/watch?v=tZiVIjd6foY

Anonimni pravi ...

Vlado, ne jamrajte saj to pa res nima nobenega smisla. Takih je zadosti tudi brez vas.
Srdi, besi,ogri in tudi age in bani in begi so vedno imeli isti namen in načrt, čeprav je bil po različnih stopnjah skrit in z različno stopnjo po boljševiško spreobrnjen v škodo Slovencem.

Anonimni pravi ...

E moj Pojoči, ko si vlagal zakon ali si pomislil, da ima en promil možnosti da bo sprejet. Ne, vedel si da ne bo. Se pa zelo revolucionarno sliši, da se je vložil tak in tak zakon. Prvo moraš zamenjat zakonodajalce,tiskarno denarja, crkvicu, potem pa bo. Samo kako ker te ne bodo spustili na ritual, če boš to predlagal.
LP