ponedeljek, 27. oktober 2014

Žiga Vavpotič - Aleš Bebler


3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Torej je iz hladilnika?

Oče okoljevarstvenik, on pa mlade integrira :). Hudiču na krožnik.

Buchela pravi ...

Če bomo kdaj izvedeli iz katerih ženskih jajc in s katerim semenom je naplojeno vse, kar je umetno oplojenega, nas bo zadela kap.

Vsaki ženski ki se spusti v brezno "oploditve z biomedicinsko pomočjo" vzpodbudijo razvoj jajčec in jih ob ovulaciji operativno odstranijo in zmrznejo. Za oploditev potrebujejo eno samo jajčece, ostala pa gredo v "banko". Z moškim semenom je še lažje. Zmrznjenega v tekočem dušiku lahko shranijo že od začetka dvajsetega stoletja. O tem, kako poteka razplod brezmadežno spočetih je posnet karseda dober film "Fantje iz Brazilije".
https://www.youtube.com/watch?v=KS9UL8uJen0
Načeloma bi obstajala tudi možnost, da je Žiga Vavpotič Beblerjev vnuk, a moj občutek pravi drugače. Če boste pregledali ulov Beblerjevih pankrtov, boste ugotovili tudi, da je zelo rad končal v bolj okrogle ženske (od Dolanca do Frankla).

Anonimni pravi ...

Ste zaznali, da je Dobricin Otmar podjetnik leta. Prvo so mu dali da odpelje vso dokumentacijo iz Iskre Keramika, potem pa stroji in delavci in sedaj se ubogi slovenci topijo nad uspešnostjo velikega pankrta. Celo Kočin Škrabec se je kar topil pri hvali Dobrice na izboru imena tedna.
Reši nas lahko samo meteor.
OJ