sobota, 3. januar 2015

Odilo Globočnik - Otto Habsburg, Odilo Globocnik - Otto Habsburg, Odilo Lothar Ludwig Globocnik Globotschnigg - Otto Franz Joseph Habsburg Lothringen, Одило Лотарио Глобочник - Отто Франц Иосиф Габсбург, Одило Глобочник - Oto Хабзбург, Odilo (Otto) Lotario Globocnik - Otto Franciszek Józef Habsburg


7 komentarjev:

Buchela pravi ...

Mama rimskega vojnega zločinca s slovenskim priimkom je bila (madžarsko češka) kurba iz Trsta. Najbrž sta bila z nadvojvodo Otom precej domača, saj je dala njegovemu sinu ime po očetu (Odilo je namreč madžarski prevod imena Oto, podobno kot je Odon, Oton slovenski).

Zelo pomenljivo je tudi to, da je Odilo njen DRUGI sin. Kurbala se je torej v času trajanja zakona z Francem Globočnikom, ko sta živela v Trstu. Leta 1914 so se preselili na Madžarsko v bližino avstrijske meje, da mamine stranke niso imele daleč.

Odilo Globočnik je zelo jasen primer "kurbinega sina".

Anonimni pravi ...

super delo :).

naročam podobico te male živalice, ki za razliko od najboljših znanstvenikov pravi, da ni nikakršne nevarnosti za uničenje človeštva. kakor pri nas ne bo nikakršne krize in podobne zadeve ...

http://www.siol.net/novice/tehnologija/racunalnistvo/2014/12/matjaz_gams_pogovor.aspx

najlepša hvala :)

oj

Anonimni pravi ...

V Reporterju prejšnjega tedna sem prečitala kolumno Maje Sunčič.
Čista demagogija, Amerika z dolgom miljarde miljard je uspešna in gospodarsko raste, Rusija pa zaradi nizkih cen nafte (sama sicer ne zaznavam te nizke cene)katero so zaukazale ZDA pa je tik pred bankrotom. Edina približno samozadostna bi bila lahko Rusija.
Maja je vatikanska tako ali drugače.
OJ

Buchela pravi ...

Res je, Sunčićka je pankrt od Koče Popovića (ali pa od Ivana Krajačića, saj razlike med njunimi pankrti ne bo enostavno razbrati). Reporter je popolnoma v rokah jezuitov. Celo hišne barve so jezuitske (rdeča in črna).

Reporter je namenjen pranju možganov tistih Slovencev, ki zelo nasprotujemo molku o povojnih pokolih ter smo sovražno nastrojeni do komunizma. Reporterjeva stališča so seveda ubrana z rimskimi. Ne le urednik in novinarji, tudi nekaj piscev pripomb pod članki je iz vrst rimskega okupatorja. Prepoznali jih boste po njihovih latinskih ali nemških imenih (noben zaveden Slovenec se ne bo skril za imena (besede) v jeziku okupatorja). Opazili boste naklonjenost do Hrvaške, Italije in Avstrije ter podpihovanje sovraštva do Srbije in Rusije. Pred dnevi sem bil tam deležen pravega ognjemeta, ko sem pisal o ruskih vlagateljih.

V resnici me tam nekateri sovražijo, ker sem razkrinkal očeta Janši in ker trdim, da v Vatikanu ni niti ene same spoštovanja vredne osebe. Ker trdim, da tam ni nekaj podtaknjenih satanistov, ampak je krščanstvo (biblijske religije) na satanizmu utemeljeno.

Buchela pravi ...

Rim nam ne pošilja samo "srbskih" pankrtov, ampak tudi hrvaške. Rončević in Sunčićka sta lepa primera. In oblikovalec slovenskega denarja in dokumentov Miljenko Licul je bil seveda tudi Hrvat. To pa še ni vse, ... tudi oblikovalci, ki za SDS pripravljajo propagandni materijal za kampanje so iz Hrvaške.

Anonimni pravi ...

Dober večer Buchela, vzel sem v roke Reporter in prebral tudi članek Petra Stariča, njega osebni poznam. Pa ja ni tudi on.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Odlično delo Buchela, hvala za zgodbo o njegovi družini, ki je nisem poznal.

Tudi Roko Žarnić in Dragutin Mate sta s Hrvaške. Vsi nam jih "turijo".