ponedeljek, 16. februar 2015

Nevenka Bremec Črnko - Koča Popović


10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Video!

http://zvono-istine.org/razotkriven-pedofilski-sotonisticki-kult/

https://drive.google.com/folderview?id=0Byzy22cCtwpdOEM2bG00eXE2eTg&usp=sharing#

Buchela pravi ...

Čeprav nimam niti najmanjšega dvoma v to, da rimski pankrti obredno občujejo in tudi žrtvujejo otroke, sem do takih videov zelo, zelo zadržan.

Strokovnjaki za otroško psihologijo in za zasliševanje otrok bi vam vedeli povedati, kako težko je izluščiti resnico iz otroške pripovedi.

Vsekakor je Vatikan najgnusnejša ustanova tega sveta, a to bodo mnogi zelo težko sprejeli.

Razkritja Kevina Anetta temeljijo na pričevanjih odraslih oseb, ki so bile v otroštvu zlorabljene. To je precej bolj verodostojno, kot pa pričevanja otrok. Še posebno takšna pričevanja, kakršna so v tem videu, kjer je že na prvi pogled videti, da so se otroci na pamet naučili, kaj morajo odgovoriti.

Poglejte si izvrsten film "Lov" . . .
http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=nm_flmg_act_8

. . . v katerem je prikazan "lov na čarovnice" zaradi majhne laži.

Anonimni pravi ...

Ste slišali nekakšno Capriolo z BS.Rekla je nikoli ne boste zvedeli, ker potem morajo vsi v zapor. Tu pa je link o biogenetski grožnji:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FwO2Zlf1xWc
oj

Anonimni pravi ...

Kodi pa ta Neveka dobiva lepe prihodke.
Amerikanci so zamrznili preko nas pa so posipali strupene chim traile. Sedaj morajo posipat po Kaliforniji pa bomo mi imeli zmrzal.
Osti jarej

Ker en pravi ...


PA s pomočjo česa tukajšnji KOMENTATORJI dosežete, da se ta vaša melanholija razširi po celem INTERnetu? A mi lahko nekdo razloži? A ni v teh časih smisel da nek blog obišče čim več ljudi? NE PA ČIM MANJ.
Samo zaradi melanholije, ki izvira iz te strani se meni seseda povezava...

Anonimni pravi ...

E moj melanholik, ker en, kaj bi pa ti bolj svetlega povedal pri vsej tej gori svinjarije in panrtaraja. Bog daj, da se motim ampak bomo kmalu vsi zares melanholični ko dobimo račun za plačat. Če pa imaš v tej smeri kaj bolj veselega te vabim na pijačo.
Bodi pozdravljen

Ker en pravi ...

Plačevanje računov je pa med bolj dolgočasnimi zadevami. Jaz ponavadi pošljem kar Šnauca da v mošnji, račune z denarjem vred odnese do prve trafike in da potem trafikant po šnofa kaj pes hoče.Menda da imajo problem pojavljajočega in lajajočega psa. Tudi vpijoče in občasno ščijočega. Ampak s tem se ne ukvarjam jaz.
Slišal sem tudi že za primer sov pismonoš, kure prenašalke pa še nikoli nisem srečal, ker so menda pri prečkanju ceste v večini primerov neuspešne.

Ker si pa že ravno omenil plačevanje naj te še spomnim, da si gotovo že slišal katero izmed zgodb o Monu in Moni. Bila sta skregana. Kregala sta se vedno in povsod ampak sta živela skupaj. Moja (lokalna) različica, ki jo poznam pravi, da se je enkrat pač Mon spraševal Zakaj sesam? Mona PA se mu je iz sosednje sobe zadrla sesa Mona!, sesa Mona! Spet drugič pa se je Mona spraševala Zakaj prenašam krompir? In iz dnevne se je zaslišalo Prenaša Mon, prenaša Mon!
Včasih pa, ko Mone ni bilo doma je Mon posesal in prinesel krompir. In ko je Mona prišla domov je Monu planila v objem in nergala sesa mi...

Sosedje pa so slišali vsak po svoje in zato je nastalo toliko različnih zgodb o Monu in Moni...
Nekatere izmed zgodb so bile zelo popularne zgodbe, katero so za svoje potrebe predelali celo na hrvaškem.

Lahko bi tudi ti povedal svojo.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, Opankov Karner s tvojega slikosleda je pa po napisanem zelo grdo dregnil v jetra onega tam čez lužo.
Osti

Anonimni pravi ...

Kar dokazuje, da je nekdanja Jezuitska postojanka Avstrija še vedno močna. Oni so ga namreč spustili svojega rimljana.

Anonimni pravi ...

Tile pa res nimajo mere, še avijon niso dobro pometli pod preprogo, že naredijo prelepo spremljevalko Ukrainko nepreskrbljeno.
oj