torek, 19. maj 2015

Ivan Radan - Sergej Kraigher


10 komentarjev:

Vrtnar pravi ...

Za božjo voljo Buchela, ali si siguren. Pa ja ni kaj takega delal iz njihovega repertoarja.
Bog nam pomagaj, nič mu ne bo.
osti

Buchela pravi ...

Ko boste prebrali, da najvišji svetovni vrh s papežem na čelu prireja "love" na (gole) otroke, ki bežijo po gozdu in podobne obrede, ki so Rimljanom v kratek čas, vas ne bo začudilo več nič.
https://www.youtube.com/watch?v=xJrWB1c6HXo

Anonimni pravi ...

Buchela, vi niste normalni. Res ne. Že pred časom sem si ogledal tole, sicer zelo zanimivo stran, ampak zdajle, ko ste začeli z blatenjem Ivana Radana, sem končno dojel, da gre za izzivanje ali pa celo duševno motnjo avtorja.
Ivana dr. Radana namreč osebno zelo dobro poznam, že dolgo časa. Le tole: v Delu sem videl sliko, kako ga nek zavaljeni samovšečni policaj vleče za lisice ... Sramota!! Golazen!! To smo Slovenci?! Ne, nismo. Sram vas bodi, vse skupaj, od novinarjev, do "taplavih" in nazadnje še vas, ki urejate tole stran!

Buchela pravi ...

Razumem vašo jezo in žal mi je, da sem jo izzval. V opravičilo naj povem samo to, da ljudje ne poznamo globin niti najbližjih, kaj šele prijateljev. V glavnem ne poznamo skrivnosti značaja in dejanj ne za svoje starše, ne za ženo in ne za svoje otroke. Mnogi ne vedo resnice o očetovstvu, mnogi ne vedo za skoke čez plot in marsikdo ne ve za narkomanijo svojih otrok.

To, da dotičnega poznate je velika prepreka, da bi ga lahko presojali, saj ste mu naklonjeni.

Že velikokrat sem komu, ki se je zataknil enako kot vi napisal, da naj gleda mimo tistih oseb na mojem blogu, ki jih dobro pozna in so prijatelji. Opazujte ostalih 500.

Anonimni pravi ...

Ko gledan sliko tega Radana mi je nekak jasno, da z možakom ni vse v redu. Torej menim, da v sebi skriva nekaj kar je očem nevidno. Tako menim, da bi lahko bilo vse to kar se o njem govori res. Mogoče še kaj hujšega od tega kar je v javnosti. Pa še replika glede poznavanja... Se strinjam s Buchelo, ki pravi, da žal včasih še sami sebe ne poznamo dovolj, kaj šele koga drugega..

Anonimni pravi ...

so ga skušali samomoriti, kot kaže.

Vrtnar pravi ...

To da se je zadeval s službenimi pripravki potrjujejo mnogi. Torej je že tu velik problem.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Oj Čbela,ali je Ismail Mainardi Srečko Medved Prijatelj,tudi uz Kraigherjeve zalege?Osti

Anonimni pravi ...

Z Golobičem sta si podobna.

Buchela pravi ...

Z Golobičem sta si podobna le v barvi las in oči.

V krogih rimske golazni so zelo cenjene svetlolase kurbe z modrimi očmi, zato je kar nekaj pankrtov takih.