ponedeljek, 29. junij 2015

Franc Križanič - Moša Pijade


14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Seveda sodelavec udbe.

Najslabši finančni minister v zgodovini tega Vatikanskega protektorata (država to pač ni...). ne samo najslabši... tudi najbolj nekompetenten in nesposoben.

Kdo drug razen kretena in lopova lahko naše posojilo Grčiji (Več na glavo kot Nemci smo dali) označi za "odlično investicijo"?

Anonimni pravi ...

Ta debildeberg je izjavil, da smo se zadolžili in z nekim pribitkom posodili Grčiji.Zgleda da je svet v tako nori situaciji da samo ena Helenica lahko vse razruka. Slišal sem, da so naši vrli bastardi dali zaslužno pokojnino nekemu Radetu Šerbeđiji. Na žalost ne zmanjka dela za Buchelo, do kdaj še.
osti

Anonimni pravi ...

Zdravo nadvse zanimivo prebiranje bloga. Nevem ali ne najdem ali pa ga ni, namreč nekega uvoda v blog in kakih bolj oprimeljivih dejstev, virov, ki bi bolje dokazovale povezanost teh osebkov ki nam krojijo usodo :(
Lp.N

Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni, povedal bom po kmečki logiki, bolj strokovno pa lahko drugi.Vsi bastardi na slikah zasedajo v SLO najvišje možne položaje. Tudi čistilec WC v skupščini mora biti nekdo od njih. Nihče ni zamenjan, nihče ni kaznovan, vsi ampak res vsi so strokovni debili in lopovi. Torej logika je da če jih ne povezuje strokovnost in vdanost Sloveniji jih povezuje pankrtsvo in denar.
Osti jarej

Buchela pravi ...

Ta blog je star dobri dve leti, nabiranje hudičevih podobic pa še kako leto več. V tem času se je precej spremenila podoba zla, ki nam vlada. Sprva se je zdelo, da gre predvsem za osebe "levega političnega prostora" in sprva se je zdelo, da naj bi bila večina resničnih očetov srbske krvi.

Sčasoma pa se je slika zelo spremenila. Po mojem mnenju se je slika zelo zjasnila in danes kaže že zelo jasne obrise "rimskega imperija". Svetujem vam, da preberete navodila za razumevanje tega bloga v pripombah pod sliko Dragota Kosa.


Ko pa bom začutil, da je čas, da natančneje opišem kaj vidite na slikah, bom to tudi storil. Zdaj za to nimam časa.

Anonimni pravi ...

mimogrede, čigave so pa vremenarske smeti, ki razlagajo, da je vse ok in da ni nobenega geoinženiringa? od gregorčiča naprej

Anonimni pravi ...

Jah čigave...njihove vendar ( naši in vaši. Oni so naši, mi smo vaši).

ARSO prav zaradi tega vehementnega zanikanja geoinženeringa izgublja vsakršno verodostojnost, če so jo kdaj sploh imeli.


Sicer pa kak dober teden nazaj sem gledal dnevnik in zgrbljeni Igor karierist mož tožilke je prekinil novico z nagovorom, da se pa sedaj odpravljamo v center sveta - in potem je še razjasnil, da je to seveda Rim.

Bum naravnost v obraz.

Anonimni pravi ...

kot da ne bi vedel xD. zanimajo me očetje teh smeti. morda imaš ti imena? ;)

osti

Buchela pravi ...

Napišite, kateri vremenarji vas zanimajo.

Na televizijo ne spustijo nikogar, ki ni rimski pankrt!

Anonimni pravi ...

živijo. zanimajo me brane gregorčič, tanja cegnarjeva, andrej pečenko, miran trontelj. drugih se tako ali tako ne spomnim, ker ne gledam tv, haha

osti!

Anonimni pravi ...

živijo. boštjana videmška bi tudi rad na tnalu, ker imam njegovega krivega poročanja res zadosti. ti smet ti, kako zavaja, kadarkoli odpre usta.

Buchela pravi ...

Videmška sem vam naredil. Za vremenarje pa še nimam navdiha. Je prevroče . . .

Anonimni pravi ...

najlepša hvala :)

osti!

Anonimni pravi ...

Ja vraga. Kdo pa nam sploh še ostane..Tisti pravi Slovenec?