sreda, 9. september 2015

Erik Brecelj - Sreten Žujović


7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Gospod Vaš čut je pretanjen, ni kaj. Ali Brecelj potemtakem ni tako dober kirurg kot govorijo(sam je rekel, da ima dobro ekipo) ali njegovo izpostavljanje lažno? Opozoril je na pomembne stvari, ima EDINI negativno stimulacijo posledično.

Vendar...pleša je preveč podobna. Ostal mu je enak sprednji šop las..

A kdo je na drugi sliki v drugi vrsti?

Buchela pravi ...

Na drugi sliki z leve v drugi vrsti je Sreten Žujović v mladih letih.

Anonimni pravi ...

Zato ker je brencelj trpel preganjanje in pomanjkanje bo sedaj postal direktor instituta, ali ni to lepo.
Hudo pa je dam nabijajo v glavo beguncem moramo pomagati tudi če jih ni. Če jih pa ni pa vam jih bomo pripeljali, no morda bo pa to zdravilo za mnoge Slovenske državljane.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Da gre za načrtno opukacijo Evrope, kjer so muslimanske kanalje vredne več od evropejca - le poglejte kako ne spoštujejo mej, legitimacij, policije...ničesar. Imajo vse pravice (in še več). Ne rabijo dajati prstnih odtisov. Meni jih bodo pa vzeli, ko bom hotel nov pasoš. Ta bo lepa za pojesti. V svojem domu smo postali manjvredni.

Vsaj tretjina jih je izučenih teroristov, ki delujejo po principu trojk oz. celic. Kdo mislite, da daje intervjuje v tekoči angleščini od njih? Mogoče tisti, ki so jih jenkiji natrenirali.

Vatikan gre po novo versko vojno. Strah me je omejenga ljudstva. V Nemčiji so ti primitivci razbili azilni center, ker je edini pravi begunec med njimi strgal par strani iz Korana in jih vrgel v školjko.

Če so zbežali pred kalifatom naj vero pustijo doma.

Buchela pravi ...

"Verska nestrpnost" je v resnici samo del rimskega načina vladanja (deli in vladaj).

Vero je rimska okupacijska oblast že davno iztrebila in jo nadomestila s svojimi iznajdbami "krščanstvom" in "islamom". Okrog leta 70 so napisali manifest z naslovom "Biblija", pol tisočletja kasneje pa še enega z naslovom "Koran".

V naslednjih tisoč letih jim je uspelo popolnoma iztrebiti stara verstva in jih nadomestiti s svojimi ponaredki.

Poglejte si film "Cezarjev mesija". ( https://www.youtube.com/watch?v=--krglR7xtA )

Begunsko "krizo" seveda vodi Vatikan. Z množico "beguncev" (ki so vsakemu dali 11.000 evrov vzpodbude, da gredo na pohod) nas skušajo vznemiriti in v nas zanetiti sovraštvo in jezo.

Če hoče Vatikan sprožiti tretjo svetovno vojno, mora v nas zbuditi sovraštvo in napadalnost, brez "množične agresivnosti" si ne bodo upali začeti, ker vedo, da jim bo spodletelo. Naša brezbrižnost in posmeh sta jim najbolj v napoto.

Ne nasedajte torej draženju z "begunci". Oni so vsaj tako prevarani, kot mi. Če se boste znašli v položaju, ki vas bo soočil z begunci, jim pomagajte in jim svetujte, naj pot nadaljujejo v Italijo. V Italiji se bodo najlažje pomešali med prebivalstvom, saj so tudi Italijani majhni, črni in kosmati.

Sicer pa so Sirci potomci Slovencev, . . .
http://scroll.in/article/737715/fact-check-india-wasnt-the-first-place-sanskrit-was-recorded-it-was-syria

. . . saj je Sanskrt ostanek slovenščine, ki so jo v Indiji nekoč govorili "arijci" (svetlolasi in modrooki ljudje).
http://www.misteriji.si/art/Zamolcana_zgodovina_slovencev/Sanskrtsko_slovenski_slovar

Sovraštvo usmerjajte v Rim, tam so vrata v pekel!

Anonimni pravi ...

Odličen komentar o t.i. beguncih. Ja, vsekakor gre za to, da iščejo
izgovor za tretjo svetovno vojno. Pa jim ne bo uspelo....

Anonimni pravi ...

pozdravljeni Buchela, zanima me ce bi lahko dali link direkt do rdvije v kateri se nahaja clanek “zamolcana zgodovina Slovencev”. bil bi vam zelo hvalezen. ali pa mogoce ce veste za kaksno knjigo, ce obstaja na to tematiko. ker ta drhal zelo uspesno skriva in eleminira vse na to tematiko, prodajajo pa nam umetno zgodovino, taksno kot si oni zelijo da je.