petek, 6. november 2015

Helena Milinković - Koča Popović


13 komentarjev:

Anonimni pravi ...

pozdravljen Buchela.27 oktobra si v blogu dejal, da se teh 20.000 pankrtov nimamo za bati. Pozabil si da oni imado na pol sestre inu brate, katerim se je dobrohotno pomagalo do avto salonov in podobnih, visokotehnoloških dejavnosti. Potem imajo kvazi očete in matere, pa strici in na koncu je številka zelo lepa. Da ne omenjam njihovega sedanjega položaja, da pišejo zakone kateri njim ustrezajo, to je samo za zraven. Če jih ne bo prizemljiv kakšen brdavs se moramo kar bati.
oj

Buchela pravi ...

Glejte, Brezimni, tudi če upoštevate njihovo ožjo žlahto, jih ni več kot 3 do 5 odstotkov. To vsekakor ni strašljivo velika zasedba.

Njihova moč obstaja samo tako dolgo, kolikor traja njihova moč prevare. Ko jih razkrinkaš, jih ne jemlješ več resno in izgubijo svojo moč.

Preberite si Pripovedko o velikanu.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela.Previdno se strinjam s teboj. Vendar je še mali problem, da so dali nepregledni množici, aparatčikov, sivoekonomistov
in še bi se kaj naštelo, raj na zemlji, do sedaj, ti jih še vedno brezkompromisno podpirajo. Če aparatčiku rečeš kaj o Bucheli, začne kar z zadnjo mleti.
oj

Anonimni pravi ...

lahko ti njih ne jemlješ resno, kar pa niti od daleč ne pomeni, da oni tebe bodo jemali resno, in jim bo vseeno vsa moč ostala.

Buchela pravi ...

Njihova moč temelji na lažni podobi, ki jo o sebi širijo med nami. Vsak med nami, ki spremljate moj blog, bo priznal, da je na slikah tudi kdo, za katerega bi dali do nedavnega roko v ogenj.

Kaj jim je storila drobna spletna lepljenka na mojem blogu?

Vzela jim je vso njihovo magično (beseda je izvorno slovenska in pomeni mah, zamah. Pomeni, da imajo nekateri ljudje moč, da z zaMAHom svoje roke uročijo druge ljudi)moč.

Danes se nam zdijo smešni, pomilovanja vredni, ko se trudijo in mahajo, a njihov "mah" nad nami nima več moči.

Nič pa vam ne zamerim, da ste prestrašeni in da vidite sovragovo moč večjo, kakršna je pa v resnici.

Pogum je lastnost voditeljev.

In veste, kako spoznate pogum voditelja? . . . . .

Kadar povede svojo "vojsko" v boj, je na čelu in se ne ozira nazaj, če gre kdo za njim.

Anonimni pravi ...

sploh ni strah, pravim le, da ni tako enostavno. kakorkoli poznamo, kdo so, je sistem na njihovi strani in kakor ste rekli, da se lahko samo smejemo begunčkom, se oni nam niti najmanj in bo enako domorodk širilo nogice. četudi prisilno. pa jedrske bombe bodo ravno tako padale, če se bodo odločili in prašilo se bo po zraku aluminij.

Anonimni pravi ...

Nedvoumno se opazi na njih da vedo da mi vemo, vendar pa drugega kot da so rentniki ne znajo oziroma nočejo delati. V kot stisnjena zver je najbolj nevarna. Če bi bilo treba bi jim vatikanski žandar priskočil na pomoč s čoperji.
osti

Anonimni pravi ...

Saj cilj te strani je že dosežen!(Razkrinkavanje skrivne združbe častilcev satanističnega kulta kabale) Na vrhu lepo piše. Kdor je na podlagi slik to verjel je verjel kdor pa ne, temu pač ni pomoči.

Anonimni pravi ...

Buchela, se strinjam z vašim komentarjem , da so "kabalisti" oz. ti na
"figurah" izgubili veliko moči, ko so bili obelodanjeni. Žal pa vse premalo Slovencem spremlja ta blok, da bi lahko bolj prepoznali
vse te, ki nam "vladajo". In jih potem, ko bi jih videli "nage" več ne bi sledili in častili...Ja, pa kakšen pogumem voditelj, poleg vas, bi nam še kako prav prišel...Ga pa žal ne vidim... ali pač ???

oj

Buchela pravi ...

Pravite, da premalo ljudi spremlja tale blog?

Sicer je bilo posameznih obiskov že 470.326, kar ni malo, a seveda še zdaleč nismo dosegli "preliva", torej trenutka, ko se bo vsulo. Jaz sem še vedno prepričan, da bom ta trenutek dočakal, saj sem potrpežljiv. Bodite potrpežljivi tudi vi. In vztrajni, saj nimamo velike moči in moramo zato uporabiti nihanje, da bi podrli babilonski stolp.

"Anima", s katerim si dopisujem, je razumel, o čem govorim in mi poslal tale posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=lXyG68_caV4

Napisal sem mu namreč tole:

"Pišeš, da obstaja tudi peščica dobrih duš, vrednih za tisoče zlobnih. Res je. A da bomo zamajali stolp rimskega imperija, da bi ga zrušili, bomo morali začeti delovati složno.

Naša moč je sorazmerno majhna, zato jo moramo uskladiti in pritiskati v ritmu, saj bomo na ta način dosegli nihanje. Nihanje pa potrebuje zelo majhne moči, da doseže stopnjo, ki naposled zruši tudi najmočnejšo stavbo."

Buchela pravi ...

Rušitev mosta ob blagem vetrcu, ki je bil v resonanci z mostom, ga je porušil. Ta del filma je bil šolski primer, ki so nam ga pokazali na Aškerčevi v začetku sedemdesetih.
Vsak most ima svojo resonanco, samo spoznati jo je potrebno in rezultat je kot na dlani. Več se tako doseže, kot z brutalno silo. Tam je preveč kolaterarne škode.

Vsakemu priporočam, da da povezavo k svojemu komentarju takoj, ko se mu pojavi priložnost. Naj se zadeva širi tudi z nami uporabniki. Sedaj poskušam širše zajet s povezavami, ki jih da iskano ime. Tako se dobi več iskanih Brezmadežno spočetih otrok in tudi njih očetov Merjascev. Pa ne samo na domače komentiranje, ampak tudi na tuje. Prej ali slej bo prišlo do splošnega uvida.

Pri YouTubu pazijo na oglede preko 2 miliona in te običajno umikajo.

Verjamem, da so nam papeži preko svojih ameriških slug priskrbeli muslimansko invazijo v Evropo preko nerazgledanih, neizobraženih vsiljivcev, s katerimi najlažje manipulirajo preko imamov... Zato ne bi bilo slabo za čebele, kljub utrujenosti, da se panje uvidov biblijske Brezmadežne tehnologije razširi preko vsega Sveta. Tudi tistih, ki mislimo, da nimamo z njimi nič (kar seveda ne drži).

Anonimni pravi ...

To žensko oebno poznam in starše. Zdi se mi da malce blodite v svojem umu. To je vmesna fazam da pridete do notranjega miru. Nobenih prostozidarskih lož ni v tem primeru. DOBRO DA SEM NALETEL NA TO OBJAVO. KER SEM VAM ŽE ZAČEL MALCE NASEDATI. RES STE TOTALNO MIMO VSEKALI.LP

Buchela pravi ...

Doslej se je to zgodilo že kar nekaj bralcem. Zelo težko je sprejeti tako trditev zase ali za svoje bližnje, zato vam svetujem, da poskušate pozabiti na njeno sliko na blogu, saj vas bo ovirala pri opazovanju drugih.

Če to ne zmorete, potem pozabite na ta blog in me pošlite k vragu. To pomaga.

Kar ste doživeli je podobno, kot če bi se vam ženska med samim ljubljenjem kar naenkrat spremenila v truplo. Normalen človek bi odrevenel.

A v resnici ta blog ni namenjen kritiziranju (ali žaljenju) nobenega posameznika, ki se je znašel na slikah. Namen je opozoriti na "matrico", na micelij rimske okupacijske oblasti, ki nam vlada s pomočjo te zvijače. Vsak od rimskih pankrtov lahko zavrne sodelovanje in se upre. Nihče ne more biti odgovoren za dejanja njegovih staršev. A sprejeti vse koristi, ki jih rimsko pankrtstvo nosi s seboj, to je že nekaj drugega. To obsojam, čeprav vem, da se je temu zelo težko upreti.