torek, 24. maj 2016

Donald Trump - Aleister Crowley


17 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Vsa čast Buchela.

Leglo satanizma, še dokaz več.
Stvori ničvredni, kakšne zločine delajo nad nami.

Anonimni pravi ...

Toti je kot rojen za svet naguit. Ata je mamo že pri štirinajstih nabrisal.
oj

Buchela pravi ...

Čuj, totega vica pa nea razumem.

Krauli je te ja že biu 70 let star, ko je Trampolinovo mamo fuko. Takat je živo na jugu Francije in so mu babe vozli. Tam je naredo tudi Bušovo mamo Barbaro.

Če ne verješ, te pa fprašaj Gugla. Vpiši Barbara Bush in Aleister Crowley.

Anonimni pravi ...

Ja kako, ne gledaš nič video.Obrt je začel pilit pri svoji mamici in potem naprej tako po vrsti. No ja, tako je bilo rečeno.
osti

Anonimni pravi ...

Vau, dosti napisano.Eni se celo pridušajo da ni res. Seveda je res, vsaj obnašajo se vsi skupaj enako klovnovsko.Naj dajo genski material na test, pa se bo videlo da so vsi v žlahti.Obstaja sigurno laboratorij, ki bi napravil test neodvisno, upam.
osti

Buchela pravi ...

Neodvisnih laboratorijev je veliko, težava je v ljudeh, ki zbirajo in urejajo vzorce, ker jih lahko preprosto zamenjajo.

Možnosti za goljufijo je veliko. Če pa boste DNK poslali sami, vas bo prva primerjava dveh vzorcev stala 90 evrov, vsaka naslednja primerjava z enim od prvih dveh vzorcev pa samo pol toliko. Poceni, glede nato, da gre za tržno dejavnost. Podatke o osebah pa si seveda lahko izmislite.

Anonimni pravi ...

Kadar slučajno poslušam tega Hawkinsa, kateri razlaga visokoletečo znanstveno teorijo imam občutek, da je samo propagandni stroj.
Pri razlagi o paralelnih vesoljih ne pozabi pohvaliti Pristanek Na Luni.A vsakemu je jasno da je bil to le FAKE pristanek, torej tudi ostalo govorenje ne more imeti kakšne posebne vrednosti
Osti jarej

Buccela pravi ...

T.i Zapadna elita je v sorodstvu s Trinajstim plemenom. Ali pa je bila vsaj vzgojena pri njih. In na tak način nam vlada Trinajsto pleme ob nenadomestljivi pomoči jezuitske vojske s svojim generalom na čelu.

Za Trinajsto pleme pa velja isto kot na kmetih za trinajsto prase.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela.
Ali Kosov Lojze je od Kurta Valdhajmovga, od Hajderja najbrž ni.
osti

Buchela pravi ...

Od nikogar izmed njiju. Lojzkovo mamo je natepaval Habsburžan, najverjetneje kar Moša. Ima habsburško spodnjo žnablo, ki je pankrti papeža Pacellija nimajo.

In nikakor ne smete pozabiti, da so bila ozemlja kurb skrbno razdeljena. Ženske iz družine Kos so se kurbale z boljševiki. Ne le Lojze, tudi Drago je bil brezmadežno spočet z rdečim semenom. Ne vem sicer, če sta kaj v žlahti . . .

Anonimni pravi ...

Tota Melany mora imeti neke specialne atribute, da si jo je dal Tromp napeljati. Bogata ni, preveč lepa tudi ne, mešanje ne računam, torej nekaj drugega bolj pomembnega.
osti

Buchela pravi ...

Na to sem tudi sam že pomislil. Najprej padejo v oči njene mongolske (mongoloidne) oči, ki jih imajo potomci Franca Jožefa in njegovega pankrta Moše Pijadeja.

Ker je Melanija premlada, da bi ji bil lahko Moša oče, je možno, da je njen ded ali pa je brezmadežno spočetje potekalo preko zmrzovalnika. A ni pred kratkim crknila naša velika umetna oplojevalka številka ena, coprnica z rdečimi lasmi Helena Meden Vrtovec?

Take so imele v zmrzovalniku Moševo seme vedno pri roki.

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni Bučela,

V tole vam pa ne verjamem. Cel svetovni kabala tisk skupaj s cesarjem Sorosom (ki ga, mimogrede, začuda kljub pomembnosti tudi v "lokalni samoupravi" niste nikoli izpostavil)Trumpa neprekinjeno vlači po zobeh in mu zelo vidno meče polena pod noge, vi pa ste ga proglasil za sina samega samcatega hudiča!?

Mimogrede, kam je pa kmalu za tem exposejem izginil vaš umetniški navdih, ste nemara tudi vi popustili pod težo cekinčkov?

Malo me ves čas namreč čudi tudi to, da je povsem jasno da čisto zares veste marsikaj, bistva pa ne oziroma je bilo kakršnokoli namigovanje v smer določenih svetovno poznanih dejstev za vas vedno le pravljica za lahko noč...

Hm...

Buchela pravi ...

Soros je na blogu že dlje, kot pa Trump.
http://buchela.blogspot.si/2015/12/george-soros-eugenio-pacelli-pope-pius.html

Anonimni pravi ...

Buchela, a kdaj kaj pogledate Trumpovega "ne-fake media" glasnika Alex Jones-a?

Tole mi pa res ne gre skup, po vašem je Donald padel iz jajc samega samcatega generalnega ambasadorja hudiča na Zemlji, Alex Jones pa predstavi cel kup dokazov da se je na njega spravil cel bataljon hudičevk in raznih satanovih sužnjev po celem planetu...Donald pa v govorih citira kar samo Biblijo.

Poglejte si malo tole:
The Truth About Satanism and Trump (The Alex Jones Channel)
https://www.youtube.com/watch?v=zbZ71Rvz-DI

Tudi vsi, ki po Ameriki protestirajo proti njemu izgledajo precej hudo počeni, kot da bi jedli nore gobe, njegovi zagovorniki in podporniki pa normalni, navdušeni in pozitivno naravnani Ameriški patrioti željni spremembe, ki imajo dokaj solidno pošlihtano v glavi.

Ste tudi vi, Buchela postali "fake media"?

Anonimni pravi ...

Buchela,a kdaj kaj izven fake media pogledate...npr Alex Jones-a:

The Truth About Satanism and Trump
https://www.youtube.com/watch?v=zbZ71Rvz-DI

Ne verjamem, da bi sin satanista Crowleya citiral Biblijo, čarovnice in satanisti na čelu s Holywoodskimi norci pa delali urok uničenja nad njim...

Tudi protestniki proti Trumpu mi ne izgledajo preveč zdravi...njegovi podporniki pa so patrioti, ki jih na Sončni strani Alp precej manjka.

Kako vam gre to skupaj?

Anonimni pravi ...

Sem bral, da ga čarovnice hočejo začarat, zadnjič so mu menda kar pred hišo čarale.

https://www.youtube.com/watch?v=Eo60Y1L7ib0

Verjetno je ata Krovli to naroču?