torek, 29. november 2016

Fidel Castro - Francisco Franco


1.213 komentarjev:

1 – 200 od 1213   Novejša›   Najnovejša»
Anonimni pravi ...

Buchela lahko naredim en subreddit na to temo?

Uporabil bi večinoma samo tuje "veljake", "englishiral" bi opis...

Seveda pa vas dodam za adimna...

Na subu bo official jezik seveda angleščina...

Pa da vidmio ... kam nas zadeva pripelje...


Slo ima 2 mio potencialnih bralcev, reddit 2 milijardi...






Buchela pravi ...

Razveseljivo!

A so slike, ki jih lahko snamete z bloga dovolj dobre?

Veselim se podmladka in kot pravite . . . poglejmo, kam seže "lingua franca".

Meni se je vedno zdelo smešno, da ni še nihče napisal nobenega komentarja v angleščini, pa je vsaj desetina ogledov iz mednarodnega prostora.

Povem vam, da bo ta rimska skrivnost v kratkem razkrita. Pretok podatkov na spletu je odvisen od "delovanja splakovalnega vodnega kotlička v straniščih" (sifonski učinek). Na začetku je treba vleči za vrvico in teče v čisto majhnem curku, potem pa se voda kar naenkrat vlije z vso silo.

Zdaj smo še pri vlečenju vrvice :)

Anonimni pravi ...

Ha ha ha! Celi tata! Sin od fašista, veliki komunista LOL!
Gospod Buchela, vse prav, kar pravite.
Je možno, da Vas dam na povezavo na Fejstbk?
Nimam fejstbka, sem pa precej presran.

Buchela pravi ...

Strah je pa res povsem odveč.

Če bi kdo kaj vprašal, pač povejte, da je to umetniški projekt, podoben tistemu z imenom "Mi smo Janez Janša".

Sicer pa si ne znam predstavljati, česa bi vas sploh lahko bilo strah. Če želite ostati večini nerazpoznan, si odprite lažni FB profil in bo. Sicer pa lahko na svojem FBju objavite povezavo:
https://www.buzzfeed.com/ishmaeldaro/fidel-castro-justin-trudeau-paternity-hoax?fb_action_ids=1810655559151422&fb_action_types=og.comments&utm_term=.ta658j13#.ypNAbNOy

Japod pravi ...

Jan Škoberne bo verjetno od Dimitrija Rupla?

Veliko je bilo knjig na temo jezuitov. Res veliko. A jih je prav toliko tudi izginilo iz polic :). Dejanja polbrata Frančiška in izjave raznih demokratov in socialistov so zelo zgovorne. Fantastično razodetje. Vedenje, da je kurbin sin razloži kako je lahko tudi najprej na Kubi razlastil "svoega" očeta in nacionaliziral njegove plantaže.

Buchela pravi ...

Z vnuki od Moša Pijadeja bo križ. Veliko jih je in težko jim bo pripisat pravega očeta. To bo možno pri nekaterih, ki so po mamini strani dobili kako zelo prepoznavno značilnost obraznih potez.

Jan Škoberne je najbrž polbrat od Žana Mahniča, a mi je še uganka, kdo je njun oče.

Anonimni pravi ...

Spoštovani,

omenjate redit, pohvalno. Našel sem na njihovi strani povezavo na stran kjer prikazujejo Fidela kot očeta Justina.

https://i.sli.mg/ipf9av

Glede Jezuitov, verjetno so dobri in slabi, tudi prostozidarji, enako kot je to v naši družb od vrha do dna. 10% človeštva ima zlobne namene in v njih namerno sodeluje. Ostali smo potegnjeni not, kot v vrtinec.

Prva tri desetletja Jezuitov in Slovenci 1546-1569
Sv. Ignacij Loyola(1491-1556) ustanovitelj in prvi general jezuitskega reda.
Ignacijeva zaobljuba iz aprila 1539 s podpisi njegovih prvih desetih sobratov, med katerimi so bili trije pozneje kandidati za ljubljanskega oziroma tržaškega škofa: Jakob Lainez(Laynez),Klavdij Jay in Nikolaj Bobadila.....

Diego (Jakob) Lainez(1512-1565), kandidat za ljubljanskega škofa, od Ignacijeve smrti 1556 drugi general jezuitskega reda.

....začetek osmega desetletja pomeni prelomnico v odnosih jezuitov do južnih Slovanov. Družba Jezusova se za to področje ni zanimala več kakor do tedaj samo od daleč, slučajno in priložnostno, temveč se sedaj bolj pogosto in sistematično javljajo posegi v slovanskih deželah, čeprav do konca stoletja, bolj točno do leta 1597, jezuitom ni uspelo ustanoviti trajne rezidence še manj kolegija.

do kje so prišli sedaj....Superior general Jezuitov črni papež Adolfo Nicolas z 6timi generali kontrolira Belega papeža, Vatikan in še celo listo organizacij.

Kaj mislite o Ivanu Pernarju?

Andrej

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej, daljši odgovor sledi jutri, danes samo za okus en ocvirek s spleta:
http://www.niktitanik.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/02/pernar.jpg

Anonimni pravi ...

Evo Subreddit je narejen, kdor hoče še želi biti moderator naj se javi.
Sicer pa english slike lahko vsi postate notri.

https://www.reddit.com/r/SecretFathers/

Buchela pravi ...

Spoštovani Brezimni, nikar ne prepuščajte uredništva drugim že povsem na začetku. Ohranite nadzor nad tem Reeditom vsaj tako dolgo, da boste nanj preložili vse slike, na katerih so mednarodno zanimivi rimski pankrti.

Morda boste morali na reeditu objaviti tudi povezavo na izvorno stran, saj iz izvlečka s samimi mednarodno znanimi osebami ne bo možno začutiti, do kam se na spodnji strani ta piramida razraste, kar pa se lepo vidi iz bloga.

Boste na reedit uvrstili tudi drugo gradivo, ki govori o isti skrivnosti? Na primer film "Dreams of my real father"?

Spoštovani Andrej, Pernar je sin ali vnuk od Rankovića. Njegove ozke oči in izrazito trikotna oblika obraza pod očmi, pa tudi podobna zgradba nosu pričata, da gre verjetno za brezmadežno spočetje iz zamrzovalnika. Toliko bolj smiselna je povezava s sliko malega Hitlerja iz filma "Boys from Brasil".

Japod pravi ...

Spoštovani g. Andrej kateri so bili že ti dobri Jezuiti? To o čemer govorite lahko rečemo za našo javno upravo in občo politčno dogajanje v državi. NIkakor pa ne za jezuite. Preberite njihovo prisego. Lahko normalen človek zapriseže kaj takšnega? Je nekdo ki sprejme te pogoje iz nevednosti res nedolžen? Je nevednost blaženost? ne bi rekel...

Pa sploh jih ima teh redov katoliška zločinska organizacija na pretek. Tudi Frančiškani se hitro prelevijo v klavce. Poglejte samo kaj so delali v Jasenovcu menihi kova "Pero Brzica", pa Frančišlani po Evropi ob začetku protireformacije. Tudi Slovenski frančiškani so imeli ljudi, ki so se borili za Nemce in Italijane. Duhovniki.

Verjetno ste mislili na njihovo dobroto iz časov inkvizicije? Ali iz katerih izmned tridesetletnih vojn? Mogoče pa prvo in drugo svetovno? Te floskule o njihovi dobroti so v bistvu ponovno poniževanje in načenjanje notranjega blagostanja. Vojna na podzavest. Zgodovino pa prepišejo takoj - in od tu takšni komentarji o dobrotniih. Seveda pa so nas jezuiti počastili z največjim dobrotnikom slovenskega naroda presvitlim Antonom Korošcem. Prav izkrivitev podobe pošasti v svetnika pokaže vso glibino njihove bolestnosti in izprijenosti. Tu gor smo obdelali tudi jezuitskega agenta Janka Kralja in pa jezuita in Sartovega pankrta Antona Prešerna. Vsi so globoko rovarili proti nam in izdajali narod.

Je to , da so kandidirali v Trstu kaj čudnega? TRG Estov... Trst je bil še dobrih 150 let nazaj 6. najbolj razvito mesto na svetu. Poudarjam, na svetu. Še dandanes je mislim, da celo absolutno najdonosnejše mesto Italije, na glavo prebivalca pa zanesljivo. V bližini imamo takrat Imperij Venetke in patriarhat v Ogleju. Seveda so morali tu ustvariti svojo bazo, da so s silo zatrli vsak spomin na Venete in Etruščane/Rasene. Prav kralj slednjih Avles Beluskes simbolizira večni boj proti Rimu in trpljenje, ki ga Rim prinaša. Pa klanja Bogomilov, anapabtistov, gnostikov, Waldencev, da ne omenjamo pripadnikov vseh starih religij, ki jih je zverinsko pomoril sveti sedež itd itd.

Četudi je to danes večinoma pozabljeno in širše javnosti ne zanima, pa si je Frankotov pankrt vzel čas, da je prišel na Doberdob opraviti eno satanistično zadušnico za naše uboge prednike. Niti mrtvih jih ne pustijo pri miru.

Ljudje katerim jezuiti opravijo maziljenje in zadnje molitve pred smrtjo umirajo v hudih mukah in blodnjah o peklu....Le kdo bi jim zameril - https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Kisito

"Globus" Globočnik je v Trstu živel je vili jezuitov, ki mislim, da jim še dandanes pripada. Vila je bila zaplenjena Židovski družini Ara. Globočnik je bil osebni prijatelj jezuita Himmlerja. Vila je z podzemnimi hodniki povezana z jezuitskim univerzitetnim centrom za mladino (nekako tako se kliče), od koder vodi podzemna povezava na glavno sodišče regije Furlanije Julijske krajine.
Regije, ki je za Jezuite s Slovenskim ozemljem izrednega pomena. TOČNO uu je namreč tekel južni del Jantarne poti. Pozanimajte se o Jantarni porti in razumeli boste zakaj je to območje 1580 postalo pomembno za njih. Sedaj nimam časa ampak cerkve so zidane na določenih s tem povezanimi območji itd...

In za konec - kdo je v katoliško cerkev vnesel dogmo o brezmadežnem spočetju, ki Vam jo na tem blogu Buchela? Jezuiti...


Edini dostojni ljudje Rimske katoliške cerkve so bili duhovniki Goriške nadškofije. Edini. Tudi moje stare starše so rešili gotove smrti. In pa še g. Ivan Tomažič iz Pregarij. VSe ostalo je zlobna hujskaška zalega, ki bi jo bilo potrebno izkoreniniti. Dovolj dolgo so nas moralno kvarili in nam sesali kri.
-----------------------------------


g. Pernar je podtaknjenec tipa Janša. Gre za katoliške agente kot je to pri lahih Beppe Grillo. Nižje od meje sta pa to Pernar in Petrov.

Anonimni pravi ...

Živjo,

glede reddita.

Ne mislim nehati, postati mislim cca 1-2 na dan.

Hotel sem samo povedati, da lahko enako počnejo tudi ostali.

Prav tako lahko postajo povezave.....

LP

Anonimni pravi ...

Sedaj ne bi bil presenečen, da je osebno izdal Che Gevaro. Che se ni strinjal s tem kurvinim sinom in je odšel v J Ameriko.Lahko da je bil Che celo polbrat od tega pankrta. Morda je celo poslal revolucionarios, da so zvabili Cheja v Cino zasedo.
oj

VR pravi ...

Ko sem o Castru prebral da je bil na jezuitski šoli sem si samo misli pra.. rimska. Sem pa zadnjič našel tri lepe povezave. Dve govorita o komunizmu v EU in ZN.
https://www.youtube.com/watch?v=2SU3dUCwW3Q
https://www.youtube.com/watch?v=3CCxHpfzfv8
In še o Walter Weissu
http://www.prisluhni.si/index.php/aktualno/prispevki/431-kdo-je-bil-josip-broz-tito
Ta rimska gamad dela samo razdejanje!!

VR pravi ...

Sem pozabil napisati,da v povezavi pri Weissu je priložen video nekega intervjuja o rimskih lažeh. Je pa to samo del intervjuja bi bilo dobro še druge dele intervjuja pogledat.

Buchela pravi ...

Spoštovani VR, tukaj ni treba vedno navajati najbolj popolne vire, zato je del pogovora velikokrat dovolj. Preletel sem pripombe pod sliko Walterja Weissa, pa nisem našel tiste navedbe, ki bi povsem ustrezala vašemu opisu. Tam je nekajkrat naveden stari naslov Kosanovićevega diplomskega filma, ki ga je Youtube blokiral, pa je zdaj na ogled na Vimeu, naslov pa je v eni od kasnejših pripomb na istem mestu.

Najbolje bo, da kar sami pripišete spletni naslov celotnega pogovora.

Anonimni pravi ...

Včeraj je Beblerca brezplačno reklamirala na neodvisni od nas plačani TV knjigo o pankrtu Bučarju. Tudi neprodane izvode bomo plačali.
Buchela kaj pomeni Vimeu, ali je to nek ponudnik video podatkov.
oj

Anonimni pravi ...

vimeo je podobna stvar kot youtube

Buchela pravi ...

Ja, Vimeo je portal za nalaganje video posnetkov, ki pa ima precej bolj ohlapen nadzor in zato ne ukrepa na prvi klic, če nekdo prijavi kršenje avtorskih pravic.

Nikola Kosanović je moral na Youtubeu svoj film "Titova skrivna istovetnost" (Titov tajni identitet) zaradi pritožb avtorjev filmskega gradiva, ki ga je uporabil, umakniti. Kasneje je film naložil na Vimeo:
https://vimeo.com/143139061

Anonimni pravi ...



Tudi naborniki Slovenske ali pa Jugoslovanske vojske so morali zaprisešt. Pa niso nič manj bili vmešani v umore kot so to bili vodilni.
Po tem bi sklepal da so bili vsi vojaki kateri so zaprisegli eni ali drugi vojski zlobni.


Mislim da je 10% populacije zlobnih, od vrha navzdol ali od navzdol navzgor. Drugi so, smo pač vmešani zaradi raznih dejavnikov. Večina je prisiljena.
20.000 Jezuitov naj bi imela organizacija. Ne znam si predstavljat da so samo oni odgovorni za vso zlo planeta.

G. Japod napisal ste dobre besede o duhovnikih iz Goriške.

Glede Jezuitov, sem napisal, mislim da so tudi dobri ljudje.

Na spletu sem našel objavo blog Vladislava Stresa kjer opisuje
ATEISTI IN RKC TEISTIČNA OLIGARHIJA DELUJEJO USKLAJENO
In v članku omenja Jezuita Vladimirja Kosa
http://www.rtvslo.si/blog/vladislav-stres/?&date=2015-10-05

Kaj mislite Japod o Vladimirju? O Ivanu se mi je zdel nekako podoben Rankovičevim.


Justinova mamti Margaret, znano je to, da je bila drogirana pohotnica vmešana v več spolnih skandalov. Domnevno naj bi šla grupnega z Roling stonsi. Veliko je slik gole Margarete.
Teorija zarote postane slučaj zarote.
https://i.sli.mg/ipf9av.jpg

Andrej


Buchela pravi ...

Vladimir Kos je brat mariborske kurbe Karmen (Kos, poročena Kračun), ki ji je brezmadežno spočel sina Davorina sam Walter Weiss (Tito).
Kosi so mariborska židovska družina. Sliko Davorina Kračuna imate objavljeno.

VR pravi ...

Spoštovani Buchela, govoril sem o tem videu kjer komentira Walterja
https://www.youtube.com/watch?v=OsDcRzLoB8Q
In še na tem forumu so nekaj komentirali
https://www.stormfront.org/forum/t59579/.

Buchela pravi ...

Pred dnevi je naša rojakinja iz Kanade Mila Deacon, ki nam je razkrila neverjetne dele naše zgodovine, doživela srčni napad.

Usmerite moč svojih misli z dobrimi željami k njej, da ji pomagamo okrevati, saj še ni utegnila postaviti pike na koncu svojih prelepih dragocenih besedil na spletni strani www.globalwends.com.

Pišite ji (na spletni strani je stik).

Anonimni pravi ...

Danes je objavljeno v Reporterju, kar je zelo zanimljivo, da je ta kurvin sin imel stalno namočenega v drugo maloumnico. Tudi če je številka napačna, bi bilo 350 že dovolj za Ginesov rekord.
oj

Anonimni pravi ...

zanimljivo? a si ti videl kdaj od znotraj sskj?

Buchela pravi ...

Brez nestrpnosti prosim! Marsikomu, ki piše na tem blogu pripombe, slovenščina ni prvi jezik, zato moramo biti do jezikovnih spodrsljajev ali pa celo zatipkanih napak strpni.

Ne moremo v isti sapi hrepeneti po ogledih obiskovalcev iz tujine in jih popravljati, če so v jeziku nerodni. Tudi moje pripombe v srbskih, hrvaških in bosanskih medijih so bržkone napisane v nerodni srbščini s kopico napak. Z angleščino je lažje, ker sproti preverjam v črkovalniku, ki ga ima računalnik.

Pišem v njihovem jeziku iz spoštovanja in zato, ker se tako lažje sporazumemo.

Anonimni pravi ...

tako zapisovanje sem videl že res prevečkrat, povsod.

Anonimni pravi ...

Smešno, pot v propad.
oj

Buchela pravi ...

Spoštovani Brezimni,

prosim nikar ne povešajte nosu, ker sem vas prosil za strpnost do tistih, ki slovenščine niso brezhibno vešči.

Da bi vam predočil nesmiselnost take nestrpnosti, sem vam pokazal obrnjen prizor, v katerem se pogosto znajdem jaz, ko v srbščini, nemščini ali angleščini napišem kako pripombo. Doslej se mi sicer še ni zgodilo, da bi mi kdo oponašal pravopisne napake, ampak v vsakem mojem pisanju je zagotovo vsaj ena. Tujih jezikov ne uporabljam vsakodnevno in sem zato z njimi okoren.

To pa ne zmanjša pomena mojih pripomb.

Nimate prav, ko se jezite rekoč, da ste vzpodbujanje k jezikovni strpnosti že prevečkrat slišali in vas to skrbi. Jaz se razveselim vsakega tujca, ki kaj napiše na moj blog, saj jih je bistveno premalo. Vselej ga skušam pozdraviti v njegovem jeziku, če to le znam.

Anonimni pravi ...

Za 300 kosmatih medvedov. Slovenec sem, gramatika mi povzroča težave. Poleg tega, da sem zaveden na več nivojih, moram pazit kako stvari napišem.

Japod in Buchela, ne najdem drugega Jezuita, za katerega bi lahko rekel, e ta pa je dober.
Bolj ko raziskujem, vidim da jim je pomembno čuvat fond. To je za njih sveto. Sektaši prekleti, bog jim pomagaj.

Moti me dejstvo, da nič se ne piše o lažnih židih. Mislim da se imenujejo Aškenazi. Pozor na končnico besede nazi.
Mnenja sem da je teh 10% kripto židov v preteklosti žrtvovalo večino od 90% judov selafistov.
V drugi svetovni vojni, so se dogajale tragedije, po koncu vojne so ljude še dolgo trpeli zaradi lakote. Od tu toliko slik o stradanih ljudeh v taboriščih. Na koncu vojne je vsak reševal svojo rit, najšipkejši so stradali.

Ni resnica da je v drugi svetovni vojni bilo umorjenih v taboriščih 6.000.000 židov.
Največ 600.000 je bilo uditih v celi vojni. Dosti manj od 9.000.000 nemcev, katerih je stradalo zaradi maščevanja ali pa na desetine miljonov Slovenov itd,...

Sej vidimo na tem blogu koliko so falš židje vmešani v razplod.

Andrej

Anonimni pravi ...

niste razumeli, hotel sem reči to, da zanimljivo in njegove različice vidim že na preveč krajih. sicer pa se tudi jaz učim jezike in - grešim :)

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej,

ne iščite preveč zavzeto razlik med Židi, saj njih določa predvsem vera in ta je pri vseh ista. Če so črni in kosmati, so pač črni in kosmati, če pa so modrooki in plavolasi, so pač modrooki in plavolasi. Vera je kot plesen ali kot virus, napade lahko ene in druge in se razraste v njihovem tkivu kot rak ali bradavica. Telo je z vero pač okuženo in če je vera problematična, potem jih je treba iz družbe izločiti, kot so nekoč izločili gobavce.

Krajnski deželni stanovi (slovensko plemstvo) so v času najhujših Turških ropanj opazili, da Židje igrajo vlogo obveščevalcev, ki sporočajo kje bi bilo dobro napasti in koga izropati ter koga zaklati. Zato so leta 1515 Žide iz Krajnske nagnali. (Niso pa dojeli, da je glavni organizator turških vpadov Vatikan, ki je na ta način uničeval nepokorljivo slovensko ljudstvo, Židje pa so bili samo zvesti operativci, ljudje brez korenin, ki so zlahka zapustili en kraj ter odšli drugam. Zato smo jim Slovenci dali priimke po pticah Kos, Slavec, Vrabec, Kukovica, . . . . Nachtigal, . . .)

Židje torej praviloma ne predstavljajo narodnostne ali jezikovne skupine, saj je hebrejščina samo toliko njihov jezik, kolikor je sanskrt indijski jezik.

Zelo verjetno je bilo nekaj podobnega s Kelti, ki tudi niso narod ali jezikovna skupina, ampak so predvsem skupina, razpršena po vsej Evropi, ki je imela morda svojo vero ali pa so bili samo združeni v poslu in so imeli kak skupni cehovski manifest. Od ostalih so se razlikovali predvsem po prepričanju, ne po izgledu. Možno je celo, da je ime Kelt samo starejša oblika imena Že(l)d, saj se črka k pogosto zmehča v ž.

Po mojem občutku gre za prastaro cehovsko (trgovsko) združenje, ki je pripadnost utrjevala s pranjem možganov (Tora). V davnini je bilo precej običajno, da je skupina izpopolnila neko značilnost, ki jim je olajšala prepoznavanje članov iste tolpe. To je lahko vera, to je lahko tetoviranje (ki pa ni posebno zanesljivo) in to je bilo povezovanje in iznakazovanje lobanj pri Hunih.

Židovska zgodovina je morda prav toliko zlagana, kot Hrvaška. Glede na to, da so Židje vatikanski psi, je to zelo verjetno. Vatikanci zelo radi pišejo drugim zgodovino.

Anonimni pravi ...

Jezik je treba vedeti in nositi v srcu, ne pa na tipkovnici. Ko znaš uporabljati 4 in pol jezika, hitro kaj spregledaš. Sam nisem popolnoma Slevenec, vendar pa bolj zaveden kot marsikateri kao pravi. Poglejte pankrte ali kateri kdaj uporablja napačno slovenske izraze. Ne jih ne.
Razen tale bosanski gospodarski minister, tudi glas mu je bosanski.
Poznam tujca ki 10 krat bolje govori Slovensko od mene pa je navadna krpa za pod.
oj

Anonimni pravi ...

saj ti gre dobro ;) jaz imam dilemo ali naj nj-je in lj-je preoblikujem z izpustitvijo j-ja ali ne :D

Anonimni pravi ...


g.Buchela, hotel sem bit bolj mehak. Lažnivci so od prvega do zadnjega. Živijo na račun goimov. Tako nam pravijo.

V taboriščih so peli pesmi in se veselili. Najboljši vojak rajha je bil žid. Lahko prilepim prispevek na to temo. 150.000 židov je služilo v njihovi vojski. Zakaj nam je to zamolčano?
Najbolje, da vsak sam razišče kaj se je res dogajalo v taboriščih. V Trebinki, je bil samo prehodni zbirni center. Kjer so logistično prepošiljali žide na za njih bolj varna mesta kjer bodo dočakali konec vojne in kasnejšo okupacijo Palestinskega ozemlja.
O tem se malo govori, na sploh piše.

Moja mama in njeni so prišli v Slovenijo iz Srbije, Podujeva. Pač zaradi razmer na Kosovu so bili prisiljeni na takrat še mehak način zapustit njihove domove. Ko sem šel pred leti mimo Podujeva, so mi povedali da v tem mestu ne živijo več Srbi. Bil sem v Prizrenu, na poroki sošolca iz osnovne šole. Šel sem mimo hiše kjer je pred 130 timi leti nastala Prizrenska liga. Že takrat so načrtovali, da bodo z rodnostjo in financiranjem iz tujine si prisvojili ozemlje,... in z domačimi izdajalci.
Mislim, da je bil to mini poizkus islamizacije Evrope.
Veliko ljudi sem imel priložnost spoznat, kateri niso Slovenci in imajo radi Slovenijo za svoj dom.

Andrej

Anonimni pravi ...

po drugi strani je pa neverjetna številka ljudi od dol, ki nima pojma o slovenščini in slovenijo sovraži iz dna duše, ane?

Buchela pravi ...

Na fakulteti sem imel sošolca iz Prekmurja, katerega teta se je zaradi moževega iskanja dela že pred drugo svetovno vojno z njim preselila v Anglijo. Vse življenje je bila gospodinja in je skrbela za njune otroke ter dom. Nikoli se ni naučila angleško, znala je prekmurščino in nekaj besed za v trgovino. Njeni otroci znajo nekaj besed prekmursko in seveda angleško, saj so bili rojeni v Londonskem predmestju.

Ko zapustiš svojo očetnjavo postaneš TUJEC in si nekomu postal prišlek, priseljenec, migrant, begunec, . . . .

Tudi jaz sem bil v obdobju med 2011 in 2014 izjemno nestrpen do južnjakov, saj sem takrat zaradi nastalih odkritij mojega (kasnejšega) bloga v srbski masoneriji videl začetek in konec nevarnosti, ki visi nad nami. Takrat sem prekinil stike z vsemi mojimi prijatelji "z juga". Stikov z njimi kasneje nisem več obudil, a strah pred "južnjaško" nevarnostjo se je zelo zmanjšal. Poglejte moj blog in videli boste, da je resnično zlo povsem drugje.

Danes se zaradi južnjakov ne počutim več ogroženega in velikokrat sem že napisal, da so bila naša mesta že zelo ponemčena, poitaljanjena in pomadžarjena, pa se je vse to razblinilo, zato ni razloga, da bi se bal, da bo počefurjenje obstalo za vedno.

Slovenci imamo neverjetno moč, s katero vsrkamo vse tujce in jih prej ali slej naučimo govoriti slovensko. Že drugi rod priseljencev ne ve niti tega, kje so pokopani njihovi dedje, zato izgubljajo svoje korenine in postajajo izruvani, izgubljeni in šibki. Sprejeti jih moramo medse, a s ponosom zavrniti vsako njihovo priučeno omalovaževanje Slovencev.

Seveda pa jih moramo ostro opozoriti, kadar so žaljivi do nas.

Anonimni pravi ...

Glede Židov v Rajhu pa je žalostna resnica.Komandant Bismarck Nemške vojne ladje je bil žid. Tudi pričevanja slovenskih taboriščnikov z otoka Rab vse povedo, o lagodnem življenju židov pri domačinih, namesto pod šotori.
oj

Buchela pravi ...

Uporaba srbizmov lj in nj je tudi meni zoprna, a vztrajam, saj ne želim izgubljati jasnosti sporočila in ne želim, da se bralci ukvarjajo z obliko, temveč z vsebino napisanega.

Sicer pa z veseljem preberem besedilo v bohoričici, ki jo uporabljajo pri reviji SRP, mi je prijetno, če kdo piše v narečju ali pa izpušča vsiljene NJ in LJ. NIKOLI pa nisem in ne bom uporabljal DA namesto JA.

Vsak naj ravna po svojem občutku.

Izpopolnjujete se v jezikih, ne le v slovenščini. Tudi v srbščini, saj je Miklošič Karađića naučil zelo skrbno in mu je uspelo panonsko sovenščino (srbščino) zelo izpopolniti.

Preberite knjige Lucijana Vuge Megalitski jeziki in Davnina govori.

Slovenščina ima čarobno moč in kdor jo uporablja, more razumeti notranje glasove prednikov, ki se nam sem ter tja oglasijo. Prisluhnite jim, veliko nam imajo povedati.

Anonimni pravi ...

mislim, da bi otroci lahko znali slovensko, v kolikor bi to hoteli. trenutno študiram na portugalskem in je ogromno portugalcev, ki so ali bili rojeni drugje ali pa so imeli drugje starše in vsi govorijo zelo lepo portugalsko. mislim, da je bolj ovira v slovenski sovražnosti drug do drugega, saj imajo ostale diaspore precej bolj trdne stike. in se tako tudi čutijo. moji sorodniki v ohiu niso več slovenci temveč američani in se le še nonin brat trudi govoriti slovensko ter njegova že tam rojena žena, slovenka. grk bo vedno grk, lah vedno lah in švab vedno švab. za genetsko pestrost vas tudi ne skrbi, ko postajamo podobni nekim drugim narodom, ne? na koncu koncu je pa tudi vseeno ali bijejo po plehu ali pa tulijo s turnov, vera tako ali tako ni naša. torej begunčiji bem-vindos.

Anonimni pravi ...

hvala za predlog ogleda filma o brazilskih dečkih, ki je bil nekaj najboljšega, kar sem videl.

VR pravi ...

Pa je IS spet zavzel Palmiro. Očitno rimska gamad ugotovila,da so islamist premalo uničili antične zgodovine,pa so jih še enkrat not poslal. Seveda v imenu brisanja in prirejanja zgodovine po rimskem okusu.

VR pravi ...

Pa je IS spet zavzel Palmiro. Očitno rimska gamad ugotovila,da so islamist premalo uničili antične zgodovine,pa so jih še enkrat not poslal. Seveda v imenu brisanja in prirejanja zgodovine po rimskem okusu.

Anonimni pravi ...


Poglejte koliko je uporniških skupin v Siriji.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_armed_groups_in_the_Syrian_Civil_War

Slovenija je ena imed 193 držav katere podpirajo upornike v boju proti vladnim silam.
Mnenja sem, da so (naivni)zmanipulirani revolucionarji, po arabski spomladi, Maroko, Tunizija, Libija, Egipt, z podporo zahoda, hoteli naredit spremembe v Siriji.
Nafilali so, smo jih z orožjem, jim obljubili podporo in jih pustili da se koljejo med seboj.

Ni problem Palmire IS, problem je 193 držav podpornic.


Andrej

Anonimni pravi ...

Če sem prav razumel na poročilih pankrtskega radia, da bodo blokirali Sirijo ekonomsko. Ker jo s plačanci niso dodtolkli, bodo pa ekonomsko nadaljevali. Ob začetku niso smeli, ker potem ne bi mogli dobavljat oržje plačance.Sedaj, ko so plačance uničili, pa ne potrebujejo več orožje. Bravo Slovenija ponosna.
oj

Anonimni pravi ...

Vredno ogleda in razmisleka je govor novinarke iz Kanade, na sedežu združenih narodov.
Zahodne medije predstavi kot lažnjivce.
“War Diary” project | UN | December 9th 2016
Canadian Journalist on lies about Syria | December 9th 2016
https://www.youtube.com/watch?v=TjHniRRgOao

Nigel Farage se je odmaknil zato ker je njegova vloga bila končana.

Težko je v teh časih vedet kaj se v resnici sploh dogaja okoli nas. Koliko je sploh globoka zavera.

Srbe kot narod njihovi voditelji peljejo po isti poti kot naši voditelji. Vsak dela za lastni interes. Za narod se jim fučka.
Dačič, poljublja zid v Jeruzalemu, ostale ne bom niti omenjal. Strašijo lasten narod, in ga izdajo. Pravoslavna cerkev se gre ekumenizma, v njihovi strukturi so v večini prostozidarji,itd.




Nekaj pričanj "preživelih" iz avšvica:
There is No Business like Shoah Business!...Holocaust Truth will set you Free
https://www.youtube.com/watch?v=2kK2RyEQ0DU

V tem posnetku, še v par minutah se ovrže laž o plinskih celicah.

Judea Declares War on Germany March 24, 1933
https://www.youtube.com/watch?v=itmiffGBHoE

The greatest lie ever told - The Holocaust - 2015 Documentary HD
https://www.youtube.com/watch?v=mmrHBT5h-BA
Andrej

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej,

v koncentracijskih taboriščih so vatikanski nacisti izvajali obrede žrtvovanja. Ljudi so v plinskih celicah samo omamljali, da so bili še živi, ko so jih omamljene porinili v peč krematorija. V peči so se zaradi bolečine zbudili in potem tam v najgrozovitejših mukah zgoreli živi. Vatikan je to počel vseh 2500 let, a mi poznamo predvsem "zažiganja čarovnic".

Nemška koncentracijska taborišča nam niso tako blizu od NDHjevskih. Zanje veste, kako veseli so bili frančiškani, če so lahko tekmovali v rezanju vratov Srbom. In vsaj za Jesenovec veste tudi, kako zelo se razlikujejo navedbe števila žrtev. Srbi trdijo, da jih je bilo tam pomorjenih 700.000, NDHjevci pa trdijo, da kvečemu 70.000. Ampak to je povsem nekaj razumljivega. Krivec bo vedno skušal svojo krivdo vsaj zmanjšati, če mu je že ni uspelo skriti.

Razprave o taboriščih nas ne bodo pripeljale nikamor. Resnica bo naplavljena, ko bosta ribi (pisces) rimskega imperija crknili in bosta tudi sami priplavali na površje s trebuhom navzgor.

Anonimni pravi ...

G. Buchela, pisal sem o 150.000 vojakov židov kateri so služili Hitlerju.

sej to je to, nacisti, zionisti,itd...nobonegega dvoma ni da so žrtvovali. Pomembno je ločit koga so žrtvovali in kdo je koga žrtvoval.

Ni mogoče, da so kremirali tolikšno število ljudi. Nemci so v svojih evidencah beležili vsako kilo premoga katero je prišlo v taborišče.

Po izračunih količina goriva, nebi zadostovala več kot za 10.000 kremiranih. Tudi v Jasenovcu, ko sem gledal načrt taborišča, sem opazil da ni bil zagrajen vse naokoli. Žrtev je bilo veliko, tudi glave so rezali.

Največ slik iz taborišč prihaja iz leta 1945 ko je vojna terjala svoj davek. tudi pri oskrbi z hrano. Največ slik stradanih je iz tistega obdobja. Umirali so zaradi lakote. Tako v taboriščih, kot v mestih po celi Evropi.

"The Ideal German Soldier" Hitler's Jewish Soldiers
Wehrmacht Private Werner Goldberg2
"The Ideal German Soldier"
http://www.jewishmag.com/158mag/hitler_jewish_soldiers/hitler_jewish_soldiers.htm



Andrej

Buchela pravi ...

O Jesenovcu zelo dobro piše avtor tega bloga:
http://continuingcounterreformation.blogspot.si/2008/08/wlodimir-vladimir-ledochowskis-tito.html

Hrvaška neoNDHjevska politika po osamosvojitvi je sprožila vojno in z ameriško (vatikansko) pomočjo v Nevihti izgnala četrt milijona Srbov. Hrvaški politični vrh so vodili sami pankrti od Pavelića, zato je njihovo politiko lažje razumeti. Hrvaška je tudi naš najnevarnejši sosed, pa čeprav je Vatikan izbral zdaj Andreja, da bi nas preslepil.

Hrvaška je država, ki si jo je Vatikan izmislil in ozemeljsko stoji na obsežnih območjih, kjer so tamkaj živeči govorili slovensko.

Kar je ostalo od Slovencev in se imenuje danes Slovenija ni več toliko ogroženo od nemško, italijansko ali madžarsko govorečih sosedov, ampak po nas segata dve jugoslovanski šapi. Prva je katoliška hrvaška, druga pa masonska srbska. Masonska skrbi predvsem za nizko stopnjo brezposelnosti med balkanskimi priseljenci (hardware). Hrvaška farška pa nadzira politiko in medije (software).

Verski pes laja iz Zagreba, masonski pa iz Belgrada. Oba sta nevarna in zoprna, a jezo usmerjajte v njihovega gospodarja v Rimu, saj psi vedno ubogajo gospodarja. Brez gospodarja pa so krotki in zmedeni.

Anonimni pravi ...

Buchela, bom prebral. Vidim da je omenjen Vladimir od pankrta Vladimirja. Imate prav o tem kar pišete o Hrvaški, to je možno občutit, še posebej na Primorskem.

Tovarno Drogo, ima sedaj atlantic grupa, hoteli na obali so v večini šli v roke hrvaškim lastnikom.
Banka Koper se seli v Zagreb. Naš najboljši sosed je od Agrokorja.

To nebi bilo mogoče, če se nebi načrtno delalo. Naši izdajalci sodelujejo z okupatorjem. Deli in vladaj.
Ne vem kateri Andrej je za to kriv.



Anonimni pravi ...

Naj vas spomnem, da leta 1991 so Demos, Janša, Bavčar postavili mejo na Dragonji. Zakaj so prepustili Hrvaški toliko ozemlja?

Takrat sem imel 13 let.
Izdajalci prihajajo iz Ljubljane in okolice.
Ob zadnji stavki v Luki Koper, cmerar je izjavil, da nima časa se ukvarjat z tistimi tam doli.

Andrej

Buchela pravi ...

Tu in tam se rimska golazen za trenutek spozabi in stori kašno prenagljeno potezo, ki jo opazimo. Ena najočitnejših je bil njihov odziv na izjavo slovenskega duhovniškega društva (odvetnik Kukar)o krivičnosti slovensko hrvaškega sporazuma o arbitraži. Na izjavo, ki ni bila v skladu z vatikanskimi navodili o brisanju Slovencev iz prizorišča zgodovine.

Se spomnite, kako je v zrak skočil najprej Anton Stres . . .
http://buchela.blogspot.si/search?q=stres
(Stres je vnuk od Hitlerjevega papeža Pacellija http://buchela.blogspot.si/2014/04/kosta-na-eugenio-pacelli.html)

. . . potem pa še veliki čarovnik (pontifex maximus) Benedikt 16.?
http://buchela.blogspot.si/search?q=goebbels
(Goebbels je bil pankrt od črnega papeža Ledochowskega)

Ne vem od kod mi je bilo to jasno, a za zemljevid okupacijskih območij v Sloveniji med drugo svetovno vojno sem od nekdaj trdil, da gre za risbico z naslovom Vatikanske mokre sanje. In okupirani smo bili od Nemčije, Italije, Madžarske in Hrvaške, štirih vatikanskih protektoratov.

Anonimni pravi ...

Vprašal bi čigav pankrt je Aleksandar Vasiljević? Izgleda od Sartota.

http://www.jugiliks.com/images/Pdf/vasiljevic/acavas.jpg


Takšen kaliber in podobni naj bi bili odgovorni za zločine v Ovčari, Srebrenici in na Kosovu. Na spletu ima Jugoslav Petrušić mnogo dokumentov o takratnih dogajanj. http://www.jugiliks.com/

Slovenci, Srbi, Hrvati in ostali imamo enake težave z istimi ljudmi. Narod zmerom strada. Še med nami v Sloveniji nas držijo razdvojene. Enako je v vseh bivših republikah.

Jugoslav v intervijuju izjavi o taisti strukturi o kateri predstavljate na vašem blogu.
Ogled videa na 1:02:28
https://youtu.be/JiL8q3PCvEo?t=3748

Andrej

Anonimni pravi ...

NKBM, katero so slovenski pankrti podarili Apolo skladu, je sedaj v lasti vatikanca Sorosa, kateri je lastnik Apolo sklada. Torej vsi komitenti NKBM direktno podpirajo uničenje Slovenije.
oj

Anonimni pravi ...

Nisem mogel, da se ne oglasim.Židinja Švegel nam v oči laže, kako v Alepu zažigajo premoženje, da ne bo prišlo v roke Sirskih hord. Včeraj je trdila, da je vse zbombardirano. Ali tisto kar je uničeno zažigajo. Kako so nam lagali v preteklosti, ko ni bilo možnosti preveriti.
oj

Japod pravi ...

Pozdravljeni,


znanec iz Hrvaške mi je prišepnil, kar se je tudi meni nekako dozdevalo namreč, da je financminister Zdravko Marić najverjetneje pankrt Todorića?

Zanimivo kako njihovo osebnost postreški pripravljajo na na kasnejše izive v "karieri". Kot mozoljavo pezde je namreč bil na igrišču vodja košarkarske ekipe :D.

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod, Marić je res pankrt od Todorića.

Japod pravi ...

Haha Andrej res deluje kot mešalec megle.
Kar zadeva jezuite, to niso bile prisege o le dveh piškotih in treh nunah na teden . . .

Ali verjamete teži mojih besed ne vem, vem le to, da ne pišem besed v tri krasne. Šteje vedene oz. uvid. Trenutno poteka inkvizicija - ista kot v srednem veku v Evropi - na ozemlu pod Islamistično okupacijo. Dobesedno po istem vzorcu. S tem poizkuša rismka kurba v Evropi dvigniti tudi sredneveško katolištvo, torej boleste vrednote in tlačene pravic, svobod in dostojanstva.

Če pa recimo samo za trenutek pogledamo trenutne razmere v Ameriki - gospodarstvo se dviga, donosi rastejo, kot cene kovin, obenem pa se proizvajalcem niža strošek proizvodnje (recimo trenutno pri proizvajalcih cinka in bakra). Sploh ne branim jezuitskega oprode Trumpa, ampak lahko ugotovimo, da bi se z razumno državo in predvsem odrstanitvijo satanističnega priseska raj ob naši pregovorni pridnosti lahko ustvaril v enem tednu :). Pa to miselnost komunistično, da bi si še malo iz glave izbili . . .

Verjetno so smradi to tudi začutili in nas poizkušajo pospešeno z Štajersko ikebano uničiti, saj trenutno zabivajo vse nože, kar jih premorejo. A lepo je Buchela napisali o moči Slovenščine.

V kolikor je kdo seznanen s tem delom ali ne: http://iza2.zrc-sazu.si/sites/default/files/ISBN9789612548490.pdf

Oh, še malo razuma in uvida, naj nam vdahnejo . . . Čas nevarnosti je tudi čas priložnosti !

Anonimni pravi ...

Japod, hvala za zaupanje.

Andrej

Japod pravi ...

Žal Andrej. To je samo en izsek zaprisege:
I furthermore promise and declare that I will, when opportunity present, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Protestants and Liberals, as I am directed to do, to extirpate and exterminate them from the face of the whole earth; and that I will spare neither age, sex or condition; and that I will hang, waste, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip up the stomachs and wombs of their women and crush their infants' heads against the walls, in order to annihilate forever their execrable race. That when the same cannot be done openly, I will secretly use the poisoned cup, the strangulating cord, the steel of the poniard or the leaden bullet, regardless of the honor, rank, dignity, or authority of the person or persons, whatever may be their condition in life, either public or private, as I at any time may be directed so to do by any agent of the Pope or Superior of the Brotherhood of the Holy Faith, of the Society of Jesus..
Če mislite, da lahko kdo normalen ali dober po srcu kaj takega priseže - ste zelo verjetno njihov agent.


http://nova24tv.si/aktualno/turcija-zaprli-ameriskega-pastorja-zaradi-terorizma-v-ozadju-pa-se-dogaja-krscanski-genocid/

Govorimo o Turčiji, tradiconalno "mehkejši" islamski državi.

Me pa ne čudi, da se je omenjeni Pastor nahajl v Izmirju. Smyrna je daleč najliberalnejše Turško mesto. Pa stem ne mislim teh liberalnov naših, ki ga v ritko radi fašejo.


Inkvizicija je v teku (samo poglejte metode, ki se jih Turčija poslužuje - kopija srednjega veka, od koder neizobraženi muslimani tudi prihajajo).

Države so tudi naredile odločen korak v zaplembi sredstev - vkorakali smo torej v novo predzadnjo fazo unitarianizma oz. Evro (V ritko)socializma. Namreč sedaj za denar ne rabijo izvora dokazovati tajkuni in lopovi ampak mali ljudje. Retroaktivno je bil sprejet zakon, ki obdavči z 70% davkov vse zneske na banki brez dokazanega porekla. Ukinja se torej gotovina in breme dokaza se z tožilca prenaša na obtoženca. Samo pomislite! Ne, da rabijo oni Vam zlorabo dokazati, Vi mnorate dokazati, da ta denar ni iz "kriminalnih" izvorov. To je nemogoče. V kolikor ste z banke dvignili 5 jurjev in jih naslednji dan znova položili bodo prišli po 70% davek, saj štejejo, da ste ta denar porabili (?! DOKAZ)

Tu se zadeva konča. Živimo v orto socializmu.

To, da je dokazno breme na Obtoženemu pa je možno samo v Rimskem pravu.

Pazite nase in na svoja sredstva, bodite modri in dobre premislite zadeve. Katoliška kurba prihaja nad nas.

Teroristični napadi teh dni to le potrjujejo.

Anonimni pravi ...

Japod, tudi ti streljaš v prazno. Mogoče si zagovornik kripto židov zionistov, kateri mislim, da so v hirarhiji na višjem položaju od jezuitov.

Kristjane in Muslimane so sprogramirali tako, da imajo od njih korist židje.

Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima.

Dokaz je Biden.

Joe Biden: "I Am A Zionist. You Don't Have To A Jew To Be A Zionist"
https://www.youtube.com/watch?v=Uo-UXZ-1ups

Andrej

ab pravi ...


Buchela dobil sem odgovor na objavo vašega bloga na strani od dallasgoldbug.


spodaj so dva komentarja katera so bila zbrisana zaradi žaljive vsebine. To lahko vidim samo iz mojega računa.

V izogib nevšečnostim,(prodajanju megle) bi se rad konsultiral z vami kako naj odgovarjam na komentarje.

https://www.youtube.com/watch?v=LIU1EH2wSMM&google_comment_id=z13xwp4ggrb3x322w235hnbrslmcspphz04


Andrej Bajtpred 2 mesecemaIzpostavljen komentar
This was close, but didn't find the whole truth.

The whole truth is, that pope Francis and British actor Jonathan Pryce
and the Austrian actor Christoph Waltz (Spectre, 2015) are all
half brothers and bastards of dictator Francisco Franco.
http://buchela.blogspot.si/2015/11/jorge-mario-bergoglio-francisco-franco.html
That is why they look alike so much. (It is funny and difficult to
understand, that bastards look much more alike their real fathers, than
their legitimate children.)

Pope Francis is not the only bastard pope. They are all bastards, because
that is the way, the Roman empire breeds. Benedict is also a bastard.
http://buchela.blogspot.si/2014/11/joseph-ratzinger-joseph-goebbels.html

And John Paul was also a bastard.
http://buchela.blogspot.si/2015/11/karol-josef-wojtyla-martin-bormann.html

But this actors, who are half brothers of the pope are not a problem. The
problem are the bastards of popes! Just take a look at the bastards of
the Hitler's pope Pius 12. for example.
http://buchela.blogspot.si/search?q=pacelli

And bastards of pope Pius 10. are also devils breed.
http://buchela.blogspot.si/2014/11/ante-pavelic-giuseppe-sarto-ante.html

Take your time and look at more than 500 similar cases on my blog.
http://buchela.blogspot.si/
1
Mary Bowers
Mary Bowerspred 2 mesecema
It's not even in English. What's the point?
dallasgoldbug
dallasgoldbugpred 23 urami
WHATEVER deal with it.


Samo vi si lahko ogledate komentarje, ki so bili odstranjeni zaradi neželene vsebine.
Pokažite na , če želite obnoviti komentar, ki ste ga odstranili pomotoma.
Nazaj na prikazane komentarje.


D Luyo
Včeraj ob 02:32




This pussy troll CAN Dish it BUT can't handle the comeback. Whatcha gonna do once ur in the BIG house pork chop?
·
D Luyo
Včeraj ob 02:32

+Mary Bowers COPYCAT
·

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej,

vi najbrž ne vidite mojih dveh (istih) pripomb pod vašim prepisom, ampak jih vidim samo jaz. To pomeni, da so me odrezali. Lahko sicer objavljam, a mojih pripomb ne vidi nihče razen mene.

Jeza tistih, ki so vaš prepis prebrali pa je velika, saj so v Ameriki ljudje precej verni. Veren človek, pa čebeljih razkritij ni sposoben videti.

V takem primeru je edini možen odgovor Schopenhauerjev citat:
Vsaka resnica mora skozi tri stopnje, najprej se ji smejejo, potem ji ostro nasprotujejo, naposled pa se vam zdi samoumevna. (seveda mora biti misel v angleščini).

Ni težava v jeziku bloga, zaenkrat mi še nihče ni napisal niti besede v angleščini. Gre za neko globjo težavo.

Izkoristite možnost objavljanja, dokler vam je ne zaprejo, kot so jo meni. In povabite jih, naj napišejo svoje pomisleke in pripombe kar v angleščini, saj jim bo že kdo od nas odgovoril v njihovem jeziku.

Buchela pravi ...

Jaz vidim oba odgovora. Od Mary Bowers in od avtorja videa Dallasgoldbuga. Napisal sem tudi odgovor Mary v angleščini, a ga najbrž spet ne vidi nihče, razen mene.

Youtube me je zagrnil z zaveso.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, med tremi stopnjami ti manjka še ena najpomembnejša stopnja, to je huda bolečina, ni nujno fizična. Brez te medstopnje ne bo nič.
oj

Anonimni pravi ...

Moje kmečko razmišljanje, glede tega da so pankrti bolj podobni zaplojevalcu kakor so njihovi uradni otroci je v naslednjem: ker je za mater izbrana, v večini primerov prava židinja, in s tem oni pankrti postanejo židje in ker je tudi oče oplojen na podoben način se določeni geni ojačajo. Minus in minus dasta plus. Uradne žene ni nujno da so židinje.Naj me bralec prepriča v drugo, z veseljem prisluhnem.
oj

Anonimni pravi ...

Turški policisti so se zelo potrudili da so ubili atentatorja na Ruskega ambasadorja. Mrtvi ne govori.
oj

Buchela pravi ...

Vašemu kmečkemu razmišljanju bi dobrodelo, če bi prej malo pogledali, kako in kaj kaže tisti del slik iz bloga, kjer gre za pankrte vaških deklin (Planinšek, na primer, je sin ene take vaške dekline, ki je za Žide slišala samo pri maši. http://govori.se/intervju/franci-planinsek-redno-si-vbrizgavam-botoks/galerija/franci-planinsek-8jpg/)

Ne bodite preveč obsedeni z Židi in Židinjami. SAj ne rečem, da niso pomembni, ampak niso pa odločilni za obstoj Rimskega imperija. Kadarkoli boste s prstom kazali v drevo, boste hočeš, nočeš spregledali gozd, celoto. Odmislite Žide in ne bodite obsedeni z njimi, to vas je naučila cerkev s svojo zgodbico o Judi Iškarjotu, na katerega se mora zvrniti vsa krivda.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela.Poglej, brez zionistov, kateri pa so, roko na srce velika večina židov, vsaj tako se deklarirajo, se vatikan sesede v enem tednu.Na žalost so židje aktivno orodje v rokah cerkve in zavestno sooblikujejo svet.Poglej njihovo dobroto samo v primeru Nikole Tesle. Razne Alve Edisoni so toliko časa borzno špekulirali, da so uničili Tesline sponzorje in si prilastili kar je njihovo, Tesline patente. Tudi žarnico ni Alva izumil ampak en Londončan.Teh primerov je še na tisoče in tisoče, kar je preveč, da se ne uperi prst tudi v njih, aktivno orodje.Ne nazadnje tudi revne židinje obstajajo.
oj

Buchela pravi ...

Jemati na znanje je pomembno, sestavljati mozaik resnice iz drobcev, ki jih vsakodnevno izvemo od tu in tam, je tudi zelo pomembno.

Predsodki pa so v napoto!

Pojem Žid (Jud) je najbolj neoprijemljiv pojem med vsemi. Še Hrvat se ve, kaj je, čeprav so izmišljeni.

Moja prababica se je pisala Nachtigal in bili so Židje. Sem torej jaz Žid? Če bi v Izraelu zaprosil za državljanstvo, bi ga menda celo lahko dobil. (Kot bi lahko menda tudi v Nemčiji dobil državljanstvo, ker sem rojen severno od reke Drave, čeprav je bila to takrat SFRJ).

Hebrejščina je bila enako mrtev jezik, kakor sanskrit. Šele zadnja desetletja se Židje učijo hebrejščine, prej so govorili jidiš, ki je mešanica med nemščino in slovanskimi jeziki. Hebrejsko so znali samo molitve.

Jaz vidim Žide kot CEH. Kot poslovno združenje trgovcev, ki ima svoja cehovska pravila oblikovana v obliki manifesta (Tore, ...), ki jim pomaga ohranjati skrivnosti posla in povezav.

Nekaj podobnega so bili po mojih spoznanjih tudi Kelti. Na trenutke se mi celo zdi, da gre za isto sled.

Židje v zgodovini so sicer med seboj govorili v neki čudni albanščini, ki je mešanica jezikov, a z ostalim prebivalstvom so govorili v njihovem jeziku. Ker jih je bilo tako težko prepoznati, so v srednjem veku od njih zahtevali, ka so nosili na oblačilih neko barvno oznako. Od tod tudi besede "židan" (pisan). Ker sta bili trgovanje in posojanje denarja zelo donosna posla, so imeli Židje prednost pred ostalimi in mnogi so bili tudi bogati. Zato so se lahko njihovi otroci ukvarjali z glasbo in zato se reče razigranemu človeku, da je "židane volje". Otroci ostalih, obrtnikov in kmetov, so morali garati, zato so bile njihove roke od dela otrdele in so le s težavo igrali glasbila.

Napisano me napeljuje, da so Židje, kakor jih vidimo danes, ker si je Vatikan izmislil njihovo državo in več kot pol zgodovine, nekaj povsem drugega, kot pa so bili pred dva tisoč leti.

Predsodki o Judi Iškarjotu, ki je zahrbten in pokvarjen, so neumnost! Vsi iz pravljice o Jezusu so bili Židje, zato je Judež samo eden izmed enakih.

Po vseh tisočih urah dela z blogom, sem spoznal, da ni "srbske", "židovske", "reptilske" ali kake druge zarote. Naš sovražnik je samo Sveto rimsko cesarstvo (zdaj se imenuje Vatikan). Če v njegovi službi delajo Slovenci, to ne pomeni, da smo Slovenci leglo zla.

Naš sovražnik je organizacija, ne njeni člani.

V prispodobi lahko to primerjam z rakastim tkivom. Rakasto tkivo so NAŠE celice, ki jih je gljiva Candida Albicans uporabila za gradnjo svojega bivališča, svoje strnjene oblike bivanja (kot pri drevesni šiški).

Raka se zdravi s sodo, ki Candidi Albicans onemogoči razmnoževanje. Vse NAŠE rakaste celice naše telo popravi ali presnovi in ponovno uporabi. Soda za Vatikan je svetovni splet in luč resnice, ki jih bo posušila.

Anonimni pravi ...

Ja, že leta 1993 so v Sloveniji posneli spot z Melanio v vlogi prve dame.

Da ne bo slučaj ali teorija. 23 let nazaj so nam prikazali, da bo postala prva dama ZDA.

MELANIA TRUMP: HIGH LEVEL ILLUMINATI MK-ULTRA/Monarch BETA Slave
https://www.youtube.com/watch?v=WmNSXN4gqqU

Andrej

Anonimni pravi ...

G.Buchela, v kolikor pišem o falš židih. Namenjeno je Judeo zionistom, Hazarjem, častilcem satanove cerkve.


Andrej



Buchela pravi ...

Dragi Andrej,

Častilci satanove cerkve imajo sedež v Vatikanu. Zgodbice o Hazarjih mi smrdijo po prevari že vse odkar sem jih prvič prebral. Po mojem mnenju je okrog Židov napletenih toliko lažnih zgodb (da bi zabrisali tiste resnične), kolikor jih je okrog Tita (z enakim namenom!).

Zaenkrat še nimam dovolj vpogleda, da bi si upal o Židih napisati kaj več, kot pa sem. Ker sem na začetku pisanja pripomb pod članke na spletu (poleti 2013) v veliki meri pripisoval vir zla srbski masoneriji (pod vplivom Primorskih panterjev, ki jih sicer zelo spoštujem), kasneje pa se je izkazalo, da imajo zadeve korenine precej globje in v Vatikanu (ter njim zvestemu delu plemstva), sem odtlej previdnejši.

Japod pravi ...

BI se strinjal z Buchelo.

Nekateri svoje zaklade zbirajo predcej dle od Židov. Da pa so Židi bolestni ludje je pa druga. V kolikor bi ne bili bi ne potrebovali takšne vere, ki jih goji večvrednost.

Sicer pa satanisti so vsi. Židi z svojimi kabalami, posebno pa muslimani in katoliške cerkve Rima, pravoslavcev in protestantov (današnjih), budisti, Hare Krišna. . . Edina cerkev, ki je ni satanistični rimski kult infiltriral (jih je pa seveda poklal) je bila nazarenska cerkev, katere naslednik je prava Bizantinska cerkev (verjetno ste videli, kako se je letos prišel Putin vsesti na Bizantinski prestol na Athosu in tako nakazal, da on in Kiril vladata Bizancu), ki je tudi edina imela pravico oklicati se za bilokakšno naslednico Jezusa in krščanstva. Pa vse krščanske ločine, ki so jih klali (neglede na to, da je tudi krščanstvo Indo/Egiptovska/Sumerska manipulacija).


Pogrešam gospoda Sirca. Njegove knjige bi morali določiti za obvezno branje v tem orto komunizmu. Kaj pa se učijo sploh na teh LGBT, ZK šolah? Kako orgijo prirediti in se obleči v žensko?
Pri Ljubu me je vedno presunila njegova dobrosrčnost, jasnost uma in pa sposobnost odpuščanja. On je z svojo bitjo dokazal, da jeza ni koristna. NObenega sovražtva ni nosil v sebi...
Sem se pa nekaj časa čudil, da je takrat govoril o demokratični jugi in ne samostojni Sloveniji. Isto g. Boris Pahor. Le Franc Jeza si je upal o temu govoriti. Sedaj razumem zakaj. Ta ideja je bila tako nora, da si v takrat danih okoliščinah tega niso zmogli predstavljati. Si pa danes to predstavljajo "državlani", nevedoč, da še vedno živijo v Jugovini. Čeprav so dokazi o temu praktično na vsakem koraku.

Ste pripravljeni na nov krog Tajkunskih "privatizacij"? Terjatve z nenormalnimi diskonti prodane "Ameriškim skladom" ali pa Ruskim bankam od koder jih potem isti tajkunčki odkupijo, razliko pa pokrijejo davkoplačevalci. Spet žejni čez vodo. Petan pa se smeji kot pečen maček in pravi, da v kolikor si tiho in ne zganjaš šundra te DUTB pusti pri miru. Rimsko golazen ja, druge terjajo za 1€.




Japod pravi ...

Putin je pred kratkim dejal, da je za "osvoboditev" Aleppa zaslužen Iran. Oh ta svoboda in nje različna tolmačena :). Zagotovo pa v Aleppu smrdi po Rimu. Vsej njegovi ošabnosti.

Pred kratkim je izšla kniga g. Fittipaldija z naslovom Pohlep. Priporočam.

anon pravi ...

http://www.nairaland.com/1999898/unbelievable-pictures-23-celebrities-resemble

anon pravi ...

https://www.google.si/search?q=Tilda+Swinton&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGhuvXpovRAhUcd1AKHXaTCgYQ_AUICCgB&biw=1364&bih=596#tbm=isch&q=Tilda+Swinton+david+bowie

http://yournewswire.com/proof-of-time-travel-famous-faces-appear-back-in-history/

Buchela pravi ...

Tilda Swinton je očitno Bowiejeva hči, ostalo gradivo pa je rimska megla, oziroma prdci, ki so narejeni s fotošopom. Te rimske prdce ste dobili servirane prav zato, da bi vzeli ugotovitvam, kakršne sem pokazal tudi jaz, verodostojnost.

Posnetke, ki jih vidite v moji sestavljanki, boste našli na spletu, kjer sem jih našel tudi jaz. Vse kar si dovolim spremeniti je kontrast in poravnava obraza, če je na spletnem posnetku poševen.

Anonimni pravi ...

Spoštovani,

V Ameriki je registriranih 40.000 prostozidarskih lož, vsaka družina v Britaniji ima kakšnega viteza, na Bavarskem so lože v vsaki vasi.

Vladajo nam tudi, kripto judeo mansoni zionisti.

33 paralela teče skozi Damaskus v Siriji.

Ne vem če je pismo avtentično. Mazzini je pisal A. Piku, kjer opisuje potek 3 svetovnih vojn. Tretja naj bi bila med Zionisti in Muslimani.
Verjetno bo res Rim propadel, vendar zaradi tega ker se center moči seli drugam.
Mogoče bo to Jeruzalem, Konstantinopolis, Alma aty Kazahstan, oziroma?

Ivanka Trump naj bi se rodil kot deček.

Ivanka Trump Was Born A Man - Proof Of Fake Pregnancy & Childbirth
https://www.youtube.com/watch?v=ZmhRh0n3Ero

Andrej

Anonimni pravi ...

Kako nas duhovno pripravljajo na vojno.

V Berlinu so spet organizirali lažni dogodek z kamionom, spomin na Nico?!!!

V Milanu naj bi ustrelili domnevnega voznika morilca. Do Milana je prišel z letalom brez dokumentov.

V Turčiji naj bi 22 letni policist domnevno ubil Ruskega ambasadorja....
nikjer kapljice krvi in človek je obležal mrtev.

Toliko laži, jeza je voda pogon za njihov mlin.
Skozi čas, so vedno uporabljali preizkušene metode. Naredi lažni dogodek, okrivi enega proti drugem, napihuj in maščevanje bo naredilo svoje.
Andrej



anon pravi ...

Se opravičujem, linke kar zbrišite. Že večkrat sem na njih naletel na tujih spletnih straneh in jih prilepil kot zanimivost. Izgleda, da so jih res retruširali, da bi nam zameglili resnico.

Osti jarej!

Anonimni pravi ...

Ni Alma ati ampak Astana Kazahstan, mesto je eno veliko gradbišče, polno okultnih simbolov in futurističnih konstrukcij. Tam obožavatelji sonca slavijo najstarejšo religijo.

Novo mesto Iluminatov, z piramidami simbolizirajo združitev vseh religij pod isto vladavino.

Pitagora je razdelil vesolje na tri dele katere je imenoval. Vrhovni svet, višji svet in nižji svet. Simbolizem treh stebrov, dreves pri iniciaciah.

Vrhovno božanstvo za Iluminatije je sonce. Nursultan Nazarbajev je z petro dolarji iz puščave zgradil sektaško mesto iniciacij za izbrano elito.

Zna bit da nam v Evropi pripravljajo novega "krivca". Enako kot so bili "krivci Judje" v času nacizma. Sedaj bodo bili krivci Muslimani v času novega nacizma. Danes, jutri potica,... vojna mir in bela ptica golobica.
Za videt je tako če ne lokalno, pa globalno.
Tako svet izgleda iz nove piramide Mira, v prestolnici NWO Khazaristana z imenom mesta katero asocira na besedo satana.

ASTANA - GRAD ILUMINATA
https://www.youtube.com/watch?v=FNNm30Skecw

Buchela,
na kanalu od dallasgoldbuga, mi ni bilo dovoljeno oddat komentar. Ko sem oddal komentar na G+ sem opazil da se je pojavil tudi pod komentarji na kanalu youtuba.

Danes sem videl objavo posnetka iz Berlina, kjer prikazujejo lutko, katera naj bi bila žrtev "terorista islamista"

Berlin Terror HOAX
https://www.youtube.com/watch?v=iKyo0-ioQEk


Andrej


Anonimni pravi ...


Prostozidarji na najvišjih položajih so navadni pedri.
The Papal HEAD
https://www.youtube.com/watch?v=K0xS7-pHJnM

anon pravi ...

Bi bil lahko Timothy Dolan sin Aleistra Crowleya?

https://www.google.si/search?q=ALEISTER+CROWLEY&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD9-yVtpLRAhXddVAKHYdmAagQ_AUICCgB&biw=1364&bih=596#imgrc=ycI_pPcwZE5kGM%3A

https://www.google.si/search?q=ALEISTER+CROWLEY&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiD9-yVtpLRAhXddVAKHYdmAagQ_AUICCgB&biw=1364&bih=596#tbm=isch&q=timothy+dolan

Anonimni pravi ...

Riječka loža Sirius osnovana je 9. ožujka 1901. u kući Whitehead, odnosno Casi Veneziani koja se nalazi u ulici Dolac.

Ložu je osnovalo deset židova, tri protestanta i tri katolika.



http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nose-bijele-rukavice-i-komuniciraju-tajnim-znakovima-U-Rijeci-danas-djeluju-tri-masonske-loze


Zanimiva predstavitev.
Igor Žic: Rijeka, masoni & Loža Siriu
https://www.youtube.com/watch?v=Ay0Hv3M-pn0

Japod pravi ...

Reka je seveda verjetno vedno bila njihova tudi v 18. stoletju nihova. Kaj je bilo pred Italijo nič ne vedo, ko takšne knjige pišejo. Tudi ime in priimek Andrea Ossoinak - gre za taljančeno ime Slovenskega porekla Andrej Osojnik.

Prostozidarji pa so tja pršli kot v Lublano, šele z Francosko revolucijo. Prej so bili naši preudarni predniki pozorni na njih.


Ta pamflet pa se v bistvu zelo lepo zakluči z D'Annunziem, "Snežniškim princem", totalno zblojenim kokainomanom. Prava karikatura. V kolikor je bilo to to, so pa tejle prostozidarji res bili pravi Plesni klub.

Pa Reko dobro poznam. Imam tam družinske člane , moji pra stari starši so tja hodili na delo.


Me zanima, če se se ti Hrvaški zgodovinarji kdaj usedli v avto, pa po slabih 10min vožnje kdaj izstopili na Sušaku. Lani so praznovali obletnico odprtja "bralnice". Hrvati rečejo čitaonica. Tam je pisalo čitalnica :).

Tudi, ko so komunisti po drugi svetovni vojni pri Pivki zaminirali vlak za Trst je bilo med žrtvami veliko Kastavcev. Hrvaških priimkov pa niti ne tako veliko.

http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/zivinsko-ravnanje-s-civilisti-je-dokaz-da-nasim-rdecim-kmerom-med-vojno-ni-slo-za-svobodo-ampak-za-oblast/

Čakam samo še dan, ko bodo napisali, da je na Reki pridigal Trubarić.

Moje osebno mnenje je, da je ta članek žal, Rimska megla. Pove nekaj, kar vemo vsi, v bistvu pa bol zavaja, kot omogoči dostop do kakšne občutlive informacije.

Anonimni pravi ...

Spoštovani Japod, ste pogledal posnetek od 12 minute dalje?

Japod pravi ...

Sem sedaj. Na Katarini je umrl brat mojega deda. Gotovo so obstajali različni načrti za povojno Reko, a možnosti nihove realizacije so bile skoraj nične Sicer pa so (sprva)masoni v Reki imeli tunele, ki stojijo še danes in vas iz samega centra mesta popelejo , za našo državno mejo. Baje pridejo ven nekje pri Jelšanah.

Sicer pa tako ni bilo samo v Reki. Likvidiralo se je povsod, saj to je bil za črnega papeža draž vojne - lahko ste izvajali nekaznovana grozodejstva med in po vojni. le , da je Reka kot svobodomiselno in gospodarsko močno mesto. Odstranitev vse opozicije. Sej če gledamo zgodovinsko so tile masoni vselej dobrotniki. Samo zakaj se skrivajo...Preganjali pa se niso samo oni, če so sploh se, temveč še karsikdo drug, ki pa se ne skriva po luknjah in ne prakticira neke hudičeve gnostike. Plemstvo se ni skrivalo.

Hotel sem samo reči, da v kolikor je bil glavni mason D'Annunzio je moral biti to prava smešnica. Ker če so se za organizacijo in smernice oslanjali na nega...hahaha. Nakokiran, fanatik s preganjavico. Baje je enkrat v gatah plul po Gardskem jezeru in streljal s čolnička, cela vojska pa se mu je smejala.

Sicer pa je dovol, da se v Reki odpravimo na pokopališče Kozala, pa bomo hitro videli kdo je bil kdo (vsem toplo priporočam kdaj obisk Navja v Lublani, če vas rajcajo prostozidarji). Daleč največja in mogočna je grobnica Josipa Gorupa. Ne vem, če je negov stric Kalister bil v plesnih klubih, ne morem trditi. So pa to bili zelo domolubni in pokončni ludje. Josipa se še dandanes označuje za najbogatejšega Slovenca zadnih stoletij.

Njegova vnukina (če se ne motim) je bila na Strmolu razčetverjena Ksenija (že to mi pove nekaj kdo sta bila zakonca Hribar in kdo g. Gorup), ki je po Tivoliju krokodile sprehajala :).

Ta človek je sam sezidal in naredil več kot vsi ti plesni klubi skupaj. Reka, Lublana in Trst mu dolgujejo ogromno. Financiral je prevajane staroslovenskih tekstov v sodobno Slovenščino, a so mu to oteževali in načrt nikoli ni bil realiziran.

http://tinomamic.blogspot.si/2010/04/josip-gorup-najbogatejsi-slovenec-velik.html

http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi209263/

Anonimni pravi ...

Zelo poučni video ruskega zgodovinarja kdo so bili vsi Ruski voditelji. https://www.youtube.com/watch?v=SGiDp3A0X8k
oj

Buchela pravi ...

Leto gre h koncu in čas je, da se ozremo nazaj. Vsem v premislek objavljam nadzorno stran bloga, iz katere je razvidno, koliko obiskov je imel čebelji blog.

Po mojem mnenju se še vedno nahajamo pred prelivom, torej pred tisto točko, ko bo obisk podeseterjen in bo mesečno čez sto tisoč ogledov.

A potrpljenje je božja mast in meni ga ne manjka.

Vsem želim bistro leto 2017, da nas nihče ne bi mogel več preslepiti s svojimi lažmi in zvijačami. Imam dober občutek.

Imejte pred očmi, da so bili še pred desetletjem "false flag napadi" zelo resni (stolpa WTC sta v resnici upepeljena in z njima tudi nekaj tisoč ljudi), da pa rimski okupator v zadnjem času uprizarja le še cenene skeče (bombni napadi, na primer berlinski, kjer na tovornjaku ni niti poškropljenega kečapa, kaj šele krvi). Slednje dokazuje, da niti sami sebe več ne jemljejo resno.

Anonimni pravi ...

Ja ta Berlinski napad je res poden od režije. Pri Nemcih bi si obetal večjo resnost. Še policaji, ki kao stražijo se cerijo in časkajo med seboj.Se je pa bati, da bodo naredili kakšno večjo neumnost, ker male več ne vžgejo.
Tebi Buchela in drugim na blogu mnogo zdravja v novem 2017.
oj

anon pravi ...

Left gatekepers:
Amy Goodman, Lila Garrett, Sonali Kolhatkar, David Basarmian, Howard Zinn, and Noam Chomsky

Kar govorijo in pišejo so le manipulacije.

http://educate-yourself.org/cn/zwickergatekeepersofleft05oct07.shtml

anon pravi ...

Še več seznamov disinfo agentov:


http://www.informarmy.com/2012/12/suspect-disinformation-agents.html

https://diggerfortruth.wordpress.com/shills/

Hermes pravi ...


Zanima me vaše mnenje o povezavi med RKC in Rusko pravoslavno cerkvijo oz. med zahodom in Rusijo. Po prebranem v nekaterih drugih objavah se mi zdi da Vaše mnenje namiguje, da je ta dvopalarni svet v bistvu že enopolaren in da RKC obvladuje RPC, ter da je vse skupaj kar spremljamo v medijih, le igrica za profane.

Lep pozdrav,

Buchela pravi ...

Celotne globine razlogov za razkol med vzhodnim in zahodnim rimskim imperijem ter iz tega izhajajočim razkolom med vzhodnim in zahodnim krščanstvom morda res ne dojamemo, a za silo naj vam pomaga to, da rimski okupator popolnoma povsod uporablja isti način vladanja. Tudi spor med janševiki in kučaniki je namenjen le lažjemu vladanju.

Seveda to pomeni, da sta oba pola POPOLNOMA podrejena istim ciljem, čeprav ukazi do njiju prihajajo skozi dvoje različnih ust.

ab pravi ...

Buchela, želim vam vse najboljše v tem letu. Enako želim tudi vsem kateri obiskujejo ta blog.


Anonimni pravi ...

Kitajcem je začel drek na možgane kapljat, da ponujajo miljardo za kopijo Tom Yerrja pankrtici Izi. Nekaj se izgleda dogaja, tudi dvorna programerska firma za bančnišvo HALCOM je prodana Amerikancu. Nek Matjaž Čadež je bil lastnik. Dvomim da mu ni mesto med slikami.
oj

Buchela pravi ...

Ker smo dovolj blizu, vidimo razločno in jasno, kdo je Iza Login (ali kakorkoli ji je že bilo ime preden se je prepisala v Enter, oziroma Log in.)

Kitajci bodo z nakupom v resnici plačali v vatikansko blagajno. Iza bo dobila delež. Tako poteka plačevanje davkov svetemu rimskemu cesarstvu. Ne morejo nenehno uprizarjati zlome naložbenih skladov, kakršen je bil zlom Zvona 1 in 2.

Anonimni pravi ...

http://www.counterpunch.org/2016/12/29/the-long-slow-death-of-religion/

Buchela pravi ...

Zelo zanimiv članek. Hvala Brezimni (07. januar 2017 01:46)

Anonimni pravi ...

delil ga je david icke :) se mi zdi dobro spisano in razlog, zakaj se uvaža smeti z juga kot zadnje upanje, da se ohrani neka oblika svetopisemske vere. sem ravno bral, kako bodo dobili luksuzna stanovanja, ki bi v primeru, da bi bila turistična nastanitev, dobila kar nekaj *. beda^3 res

anon pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=XPN3UlxCXH4

https://www.youtube.com/watch?v=D8n654iuFy4

VR pravi ...

Bil med prazniki na Madžarskem je bilo zelo čudno poslušat vodiča o nastanku in zgodovini Madžarske Še posebej se mi je zataknilo ko je govoril o mongolski vpadih in popolnem uničenju vasi,krajev in mest, da so potem vse na novo postavili.Nekako sem dobil občutek da je rimski okupator dobro podmazal Mongole da so brisali kar se da z obličja zemlje, da so potem postavili stvari po svojih željah. Seveda potem na grajskem griču zagledam na eni stavbi(malo odmaknjeni da ne pade vsakemu v oči)ambasado vojaškega reda malteških vitezov. Pa še v ogled en filmček, ki malo razlaga o rimskem božiču.
https://www.youtube.com/watch?v=RezSSQnuW0o

Japod pravi ...

Spal je pa pri jezuitih ha ha :).

http://siol.net/novice/slovenija/slovenski-diplomat-ki-je-vzgajal-spanskega-kralja-intervju-433056?image=8

Anonimni pravi ...

Ja res zanimljivo,našel sem, da so bili Mongolsko Tatarski divjaki, krščanski, torej krščene duše. Sedaj razumem zakaj so Mongoli, ko so pobili 80% Venetskega prebivalstva na ravnicah Vojvodine in Slavonije čez noč prevzeli krščanstvo. Nobenih verski vojn ni bilo potrebno da bi jih pokrščanili. Pa še bolj papeški so od papeža.
oj

Anonimni pravi ...

Spoštovani anonimni,
kako to mislite, da so bili krščeni? Kje ste to zasldil? Zelo me namreč zanima. Ali niso imeli mongoli in tatari svoje lastne vere? Poganske, tengrizem, njihov bog je bil Tengri, ki je na zemlji prevzrel obliko volka.

Kolikor je znanega, je bila samo Sorhatani, Tolujeva žena kristjanka. Toluj je bil najmlajši Džingiskanov sin (SAm Iggulden). Tatari pa so kasneje vsi prevzeli islamm samo okoli 20.000 tatrov je danes kristjanov (Wikipedia). Kje ste Vi to prečital?

Anonimni pravi ...

Pozdravljen anonimni, tu je link o Mongolski nadvladi:https://www.youtube.com/watch?v=SDaA9C9C_S8
Še enkrat povdarjam, da bi v nasprotnem tak hegemon, kot Mongol, ki je osvojil pol sveta sigurno povsod po okupiranem svetu vsilil svojo vero. Tudi od kod jim orižje, ker samo s konji se ni dalo osvajat. Na to odgovarja video dokument.
oj

Buchela pravi ...

Pravo sliko o odnosih med Rimom in Huni si lahko sestavimo iz naslednjih drobcev:
- Rimljani so uspešno poklali večino uporniškega (Sol)Wendskega prebivalstva zahodne Evrope, a območja vzhodne Evrope in Rusije niso mogli.
- Če so hoteli imeti varno "svilno" pot, so morali urediti tudi to. Ker s svojo vojsko niso uspeli, so pa v pol tisočletja naropali ogromno (Sol)Wendskega zlata, so poslali sle k divjakom Hunom, ki so njihovemu vladarju obljubili zvrhan koš zlata, če pride poklat pogumne vzhodne (Sol)Wendce. To se je tudi zgodilo.
- Dokaz o dobrih odnosih Rima s Huni je tudi Marko iz Pulja (Marco Polo), ki je mirno odpotoval prek hunskega ozemlja na Kitajsko.
- Rimu je bilo vseeno, katero vero bodo vsilili sužnjem. Krščanstvo je bilo primerno za hladnejše podnebje, islam pa za bolj vroče podnebje.

O grozah, ki so jih preživeli vzhodni (Sol)Wendci pod Huni je veliko napisanega. Pomembna je predvsem razstava o Atili in Hunih v nemškem Historisches Museum der Pfalz. Razstavni katalog je tako iskan, da dosega na spletu vrtoglave cene:
https://www.amazon.de/Attila-die-Hunnen-Begleitband-Historischen/dp/3806221146

Ob pripravi te razstave je bilo objavljenih veliko novih spoznanj o Hunih.

Anonimni pravi ...

Spoštovani Anonimni, Spoštovani Buchela,
najlepša hvala za razlago. Osti jarej.
Zdej grem pej nazaj delt na burjo.

Anonimni pravi ...

V tem kratkem videu je poleg ostalega povedano da je bilo 70 do 80 % Mongolske vojske sestavljene iz Rusov ostalo pa manjši narodi.
https://www.youtube.com/watch?v=cAlcl9z3Un4
oj

Buchela pravi ...

In kdo so bili vojaki v rimski vojski? Koliko Slovencev je bilo vpoklicanih v Napoleonovo vojsko in v Wermacht? Med turškimi vojaki je bilo ogromno Srbov in Bosancev, pa kljub temu pravilno rečemo, da je šlo za turške vpade.

Ta pot vas ne bo pripeljala nikamor.

Anonimni pravi ...

Se strinjam Buchela, možgani so v vatikanu, podtaknjene lepotice raznim takrat (in tudi sedanjim) veljakom pa prelepe jevrejke, ki so z mufom prepričale svojega uradnega moža, da je preprosto podaril Kurilske otoke Japonski, ali pa kakšen kos morja. Vendar pa taiste ne odvezuje krivde do svojega naroda in ne pomeni da niso zaradi koristi sodelovali. Teh primerov je dandanes ogromno, na vsakem koraku.
Sam pa bi rad določil kateri lenjivci so mali možgani.
oj

Buchela pravi ...

Če bi nekdo vrgel atomsko bombo na Vatikan, bi s tem ne rešil vseh težav z rimskim imperijem. Potrebno bo počakati, da jih bo posmodila luč resnice. Ta postopek ne bo zaključen v nekaj letih, zato je naša naloga predvsem razsvetljevanje drugih.

Zaenkrat smo v obdobju, ko še sami nimamo celovite slike zgradbe rimskega zla. Moj blog sicer nakazuje zelo pomemben del zgradbe in način razmnoževanja, a v tem trenutku se ne more pojaviti nov voditelj, ki bo izbran zato, ker bo oredlagal, da mora vsak človek opraviti preizkus dedne snovi, da bi lahko ugotovili, če gre za rimskega pankrta. Najverjetneje je treba rimske pankrte onemogočati s prepovedjo opravljanja političnih in voditeljskih vlog.

Buchela pravi ...

Mimogrede, na Kurilskem otočju so še pred pol stoletja živeli naši daljni sorodniki Ainujci. Pri njih se je do nedavnega ohranilo tudi verovanje v medveda,. . .
https://en.wikipedia.org/wiki/Bear_worship
(pri nas je ostanek tega obreda PUST in maska Kurenta, ki v imenu vsebuje tudi UR in pomeni K(h komu?) UR (medved=poosebljenje) ANT(začetek, izvor, prednik)
. . . ki so ga v Evropi krvavo zadušili že pred tisoč leti.

Medved je bil po prepričanju naših pra-rojakov poosebljenje duš naših človeških prednikov. Od tod ime UR(sus). Medved je bil sveta žival, zato ga niso smeli imenovati po imenu, ampak so ga opisovali kot "tisti, ki VE(d) kje je MED" ali "tisti, ki vešče naBERe užitne rastline" (od tod izvirajo Bear, Bär, ...).
Kult medveda je malo znan.
V risanki "Medvedja brata" je prikazano to verovanje, ki se je ohranilo pri severnoameriških indijancih, naših daljnih sorodnikih.

Buchela pravi ...

O (slo)vendščini v jeziku Ainujcev si preberite tule:
http://www.globalwends.com/wendish-in-ainu.html

Anonimni pravi ...

Da Buchela, neke vrste lustracija tistih, ki so napačno ravnali je rešitev.
Vendar takoj naletimo na njhovo mino imenovano krivosodje. Tu se največji kriminal uspe prikazat kakor pomota ali zavedenost. Rešitev je ignorirat
kako bi rekel, pankrte in njihove gospodarje.
oj

Japod pravi ...

Problem je indoktrinacija ludi. Privzgojena pasivnost, pomankane kritičnega razmišlajna. Zanašane na državo. Limited government so govorili po 2. sv. pametni ludje. Ko začno predpisovati in posegati v vse ravni zasebnosti, soditi po pomorskem pravu (velike tiskane črke vašega imena, gre za korporacijo ustvarjeno na vaše ime sicer bi ne smeli vas obdavčiti in kaznovati) je vsega konec. Pa še ena zanimivost - prve socialistične države so bile jezuitske redukcije v Paragvaju, kjer so jezuiti guarani indijance (zaslužili so bogastvo z nihovim mate čajem) strpali v ograjena koncentracijska taborišča in na nih izvajali psihično in telesno nasile. To je socializem.
Duhovno je naša družba bankrotirala - po zaslugi Rima.Pa so še Noričani bili svobodni prebivalci Rima...Stara pravda!

Spisek je prav na tem blogu že narejen. Državlanske aretacije, DNK testi. Poleg vse pedofilije in izprijenosti sta 2 lastnosti Rimskega imperija, ki sta šokirali ludi širom sveta in celo v Rimu sammem (naprimer ob papeštvu Borgie): korupcija in nepotizem.

Te zlobe so krive ne samo vseh mogočih zločinov in zatirana ampak Rodomora, ki je najhujši izmed vseh zločinov. Takoj kastrirati golazen ter celo nihovo rodbino in obsoditi narodnega izdajstva in rodomora z najvišjo možno kaznijo.

Sicer sem pa te dni preučeval zgodne krščanstvo in gnostiko. Le skupek Sumerskh spisov,poganskih ritualov, egipčanskega satanizma in vzhodnih ver.

V bistvu oni skrbijo, da duhovnosti ni, saj so Belina (nosilca luči) označili za hudiča. Prispodobi pekla in nebes pa sta v bistvu le VEDski sistem t.i. čaker. Namreč z razvojem zavesti aktiviramo vse čakre in pridemo v nebesa medtem ko z živalskim živlenem ostanemo v nižjih čakrah oz. peklu.

Tole z medvedom je sila zanimivo, ja. Spoštovani g. Buchela, mogoče posedujete kakšno novico o zdravju gospe Mile?

Nasploh pa ne morem mimo uvida naših prednikov, ki mi orosi oči. VEDeti je potrebno in ne verovati. Danes še toliko bol očitno...

Četudi je na očesu solza se zavejmo, da smo z njo Rimsko sol izločili, ki nas razžira. Tako, kot smo obnovili praktično razdejano kobilarno in pasmo v lipici (po posredovanu generala Pattona - o tem je risanko posnel Disney kako je reševal bele kojne) lahko obnovimo našo staro pravdo in VEDO.

Lep pozdrav vsem rojakom, ki Vam ni vseeno za svoj rod - tako prednike kot zanamce.

anon pravi ...

Spoštovani Japod, zanima me kaj je potem resnična duhovnost? Katere knjige so to? So to dejansko stare Vede?
Vem da, je Nikola Tesla iz njih črpal znanje za izume.
Medtem, ko je Einstein(žid) negiral eter z "svojo teorijo relativnosti". Pravzaprav je prostozidar Michelson z eksperimentom "dokazal" da eter ne obstaja. V igri je bil tudi jezuit Lamaitre, ki je predal zapiske o teoriji relativnosti Einsteinu. Einstein je v resnici le prebral teorijo relativnosti.

Slike:

https://en.tempo.co/read/news/2014/06/01/240581578/Researcher-Brain-of-Albert-Einstein-No-Special

https://www.google.si/search?q=lemaitre+einstein&biw=1364&bih=346&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL4-GQ9rzRAhXH6CwKHV0-D1gQ_AUIBigB

Osti jarej!

Anonimni pravi ...

To Einsteinu je zelo verjetno marsikaj res, samo to ne, da je on kaj prispeval k temu odkritju.Matematiko naj bi naredila njegova tedanja žena Mileva. Zato pa ji je ob ločitvi prepustil vse premoženje od Nobel nagrade, najbrž zato da bi molčala. Drugače si ne znam razlagati njegove velikosrčnosti.
oj

anon pravi ...

Vem za ta podatek, da je Mileva "napisala enačbe". Ampak ta podatek sem zasledil, ko sem bral njegove avtobiografije še iz knjig v knjižnici. Ampak kakor že vemo iz izkušenj, da je mnogo teh avtobiografij napisanih od drugih. Če pa so od dotičnega avtorja so lahko tudi cenzurirane in popačene.
Raziskujte staro znanost in videli boste, da obstaja popolnoma nekaj drugega kar so nas učili. Narava je dosti bolj enostavnejša kakor so vse tiste fragmentirane enačbe.

Japod pravi ...

Spotovani Anon, sam nisem še na stopnji duhovnega razvoja,da bi lahko dajal končne odgovore. Vsekakor pa so Vede zapisi, ki delijo znane in učijo živlena. Zahodne vere, ga vse po vrsti uničujejo in prikrivajo - trenutne. Vse ostale so poklali (Sumerci, Egipčani, Perzijci in vse obličnosti Rima). Torej obstaja velika razlika. Ravnotako, kot si z sanskritom še vedno delimo kar nekaj besed - pravtako je v nas ostalo seme vedena. Kot je že Buchela povdaril, tudi sam prihajam do spoznan, da so naši predniki bili neprimerno modrejši, kot sedaj mislimo.

Kar se Ajnštajna tiče, zelo verjetno, da je resnično tako. Namreč celotno znanost - naj si bo to teorija o nastanku vesolja, zemle in človeštva je globoko potvorjena in skregana z argumenti vseh vrst. Ni dokaza, da obstaja kakšna evolucija , razen znotraj vrste. Ni dokaza,da je zemlja res stara kot govorijo (milijone in milijarde let). Za datiranje uporabljajo krožne argumente - jezuitski trik - okameneli ostanki živalic v kamnu naj bi določali njegovo starost, medtem ko živalim določajo kdaj so živele na podlagi starosti kamnin. Naprej obstajajo v kamninah ohranena drevesa, ki pričajo, da so bila zalita v trenutku, saj bi drugače zgnila in se upepelila (plast je ravna spet trenutek inne nalaganje plasti na plast - sicer bi kamnina tako ne bila ravna). Dogme, kot pri "katolibanskih pravcah". Torej gre za vero, kot so znanstveniki z močjo ustvarjanja javnega mnena v bistvu nihovi svečeniki in tako ponovno terjajo VERO, ne pa VEDENJA.

Če želite se lahko poglobim, ker sem podatke (priimke) imel a znanost so spočeli jeziti in z katoliško cerkvijo povezani "znanstvenikI" in duhovniki. Charles Darvin je bil agent katoliške cerkve. Gre za forsiranje v bistvu ekonomije (UPRAVLJANJE tako lubo katolibanom - oikosa (gospodinstva)) na naravni red. Blazni ludje so tole bili.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Japod, zelo mogoče je, da so bili naši predniki mnogo bolj napredni. Če razmisliš in otroku ne dovoliš izobrazbe pristane na nivo Neandertalca. V eni generaciji vse narejeno. Z sanskritom si delimo kar veliko besed. Prepričan sem pa, da je Evolucija resnično dogajanje in je vidno že v krajšem časovnem obdobju.
oj

Anonimni pravi ...

Kaj porečete na vse lažne napade. Bataclan Pariz, Bruselj, London, Nica, Minhen, Berlin, Instanbul,...?

Kot je opazit, po vsakem (domnevnem)napadu spremejo kakšen zakon z več pooblastili in večjem globalnem nadzoru.


The Simpsons Coded Everything
https://www.youtube.com/watch?v=d1zZqlSNRo4

Andrej

Anonimni pravi ...

Avstralija ima največjo stopnjo rakastih obolenj kože, na drugem mestu je Izrael.

Zaradi tega ker so ljudje v teh dveh državah prišleki. Niso domorodci. V Izraelu živijo falš židje, kateri niso genetsko predispozicionirani za živet v puščavi.
Vsi predsedniki Izraela so bili Aške(nazi) enako kot Hitler in banda.

Jezuiti so ustvarili Iluminatije, Zioniste, Komuniste,Kapitaliste ...
Kar nam pripravljajo je farma na odprtem, kaos iz katerega bodo naredili novi red. Farma 2.0 Doba vodnarja.


We Need To Talk About The Protocols of Zion
https://www.youtube.com/watch?v=W5VWRJmhfzE

Andrej

Buchela pravi ...

Da imajo Avstralci tako visoko stopnjo rakastih obolenj mi ni bilo znano, imam pa zelo zanimivo knjigo o vzrokih za nastanek in tudi o zdravljenju raka, ki jo je napisal Avstralec:
http://www.fishpond.com.au/Books/Cancer-Percy-Weston/9780646403137

Avtor je povsem zadel vzroke za nastanek raka in ga spoznanja Simoncinnija samo dopolnjujejo in potrjujejo:
http://cancerfungus.org/si/

Rak je kuga, s katero nas je okužil Rim! Nastane v največji meri zaradi krmljenja sužnjev s kvašeno hrano (kruh, vino in pivo) in umetnimi gnojili (pecilni prašek, polifosfatni aditivi in pijače z ortofosforno kislino).

Slovenski kruh je kisel kruh iz rži! Kdo pri nas peče kvašen pšenični rimski kruh? Albanci, ker so najzvestejše vatikanske sluge.

Anonimni pravi ...

Glede hidrogen natrium karbonata je dosti dokazov o koristnih učinkih.

Pazi na kvas religioznih farizejev
https://www.youtube.com/watch?v=JeEgPpYSYv8

Letos naj bi bilo po Hebrejskem koledarju 5777 leto.

Mannequin Challenge Video Footage Filmed Inside A Masonic Lodge - The Hidden Occult Meaning Revealed

https://www.youtube.com/watch?v=Y_bcSreacSw&t=4s
Andrej

Anonimni pravi ...

Vprašal bi vas, ali ima povezavo Domagojev video pri 34 sekundi.
in video lože pri 34 sekundi. (granitna kocka) Na obeh posnetkih sta na mizah vidna kamen ter stolp.

Tranzicijska prevara in organizirani kriminal političnih elit Ljubljana-Zagreb-Beograd
https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg

A Masonic Lodge - The Hidden Occult Meaning Revealed
https://www.youtube.com/watch?v=Y_bcSreacSw&t=4s
Andrej

Anonimni pravi ...

Rvati zopet uspešno kradejo kraški teran

anon pravi ...

Klor je tudi eden izmed problemov s katerim nas počasi zastrupljajo!

https://matrixworldhr.com/2013/02/04/klor-u-vodi-iz-slavine-izravno-povezan-s-razvojem-alergije-na-hranu/

http://www.huffingtonpost.com/dr-mercola/fluoride_b_2479833.html

Anonimni pravi ...

Zopet smo lahko veseli in ponosni.Naši zlati pankrti so pridelali novih 1,3 miljardice.
oj

Anonimni pravi ...

Sonce je zašlo, ali odšlo?

Nikon 900 Zoom Lens Digital Camera Destroys The Ball Earth Lie In Seconds - Flat Earth Proof
https://www.youtube.com/watch?v=L0ukYcW93as

Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni, nekaj je hudo napačno. Vendar narava teži k stabilnemu stanju, krogla je edino možno stabilno stanje, dolgoročno gledano.Več molekul vode se združi v kapljico, skoraj krogla.
Zemlja je bila pri nastanku plinasta snov, torej kapljica zopet. Zakaj ne vidimo ploščatih planetov, ali so vsi obrnjeni plosko proti zemlji, ne verjamem. Ali je vse hologram, to bi bilo potem možno, samo potem ne vem zakaj ni kapljica vode hologram.
oj

Buchela pravi ...

Tako kot so nekoč preverjali kako močno nas lahko povlečejo za nos S "posnetki" pristanka na luni, tako zdaj preverjajo, kako močno vas lahko potegnejo za nos s "ploščato zemljo".

anon pravi ...

Najbrž je to o ravni zemlji podobno, kot pravljice o atlantidi in reptilih/anunakijih.
Zemlja je okrogla, atlandida pa je stara evropa (wendish), ki je bila slovenska. Reptili pa so rimsko črno plemstvo.
Nasa in Cern so "znanstveni" holywoodi za disinformacije.
Oni delujejo po tezi in antitezi. Ves čas smo obdani z lažmi. Medije obvladujejo židje (rimski sluge). Resnica se skriva v naši preteklosti, znanju starih civilizacij, ko črnega plemstva še ni bilo. To je potrebno raziskovati.

Anonimni pravi ...

Ko boste šli skozi vse tri faze. Boste dojeli koliko je globoka zavera.

anon pravi ...

Ne smemo se ujeti v ribičevo mrežo različnih vab. Ribič je še zmeraj isti.

Anonimni pravi ...

Ujeti smo, iščemo luknjo v mreži. Polarne ledene kape so nateg,
ledene gore ne obstajajo.

Anonimni pravi ...

Kad se pomene reč „naučni“, smatra se da se na osnovu dokaza iznose i dokazuju određene tvrdnje. Iako je ceo naučni establišment kreiran od strane vladara iz senke, ipak postoje stvari koje nisu pod njihovom kontrolom. Neke zakonitosti fizičkog sveta su očigledne, pa je moguće prepoznati šta je laž, a šta istina. Treba samo malo da razmislimo i odmah će nam biti jasno da je teorija Zemlje globusa koja se vrti potpuno nenaučna, odnosno bez ikakvih argumentovanih dokaza. Ova teorija je potpuno apsurdna i vređa inteligenciju čoveka.

Ako se zapitamo kako znamo da je Zemlja okrugla, da se vrti oko svoje ose i oko Sunca, nećemo moći da nađemo nijedan argument koji to potvrđuje. Kretanje i rotaciju Zemlje niko ne oseća, niti može da je primeti. Jednostavno, tako su nam rekli, a mi smo poverovali. Um je tu informaciju prihvatio bez ikakvih objašnjenja i analize. Prosečan čovek se nije udubljivao u sve ovo. Jednostavno se veruje u ono što vladari iz senke predstavljaju kroz nauku ili religiju. Nauku su smislili za ljude koje nisu mogli da kontrolišu religijom.

Kada je tokom prosvetiteljstva (18. vek) ljudski duh hteo da se odupre mračnoj dogmi Crkve, onda je smišljen program zvani „nauka“, kako bi pod njenim okriljem kontrolisali sve one koje nisu mogli religijom. Međutim, promoteri i tvorci naučnih postulata, kao što su Frensis Bekon, Isak Njutn, Čarls Darvin i mnogi drugi, bili su članovi tajnih društava čiji je zadatak bio da se kroz nauku servira materijalizam kao nova ideologija života. Tako su preko religije imali monopol nad masom vernika, a one koje nisu mogli religijom, kontrolisali su kroz nauku.

Anonimni pravi ...

Početkom tridesetih godina Rokfeler uvodi globus u škole, u učionice, a onda se on marketinški pojavljuje kao špica mnogih filmova (The Universal Pictures), informativnih emisija, TV dnevnika i postaje logo mnogih kompanija, turističkih agencija i dr. On je do te mere bio prisutan svuda, da je um jednostavno prihvatio i usvojio tu informaciju, a zdrav razum je zakazao. Ali, stvari stoje potpuno drugačije.

Anonimni pravi ...

E moj anonimni malo ti fali fizike.Kad se voziš v avtu tudi ne čutiš hitrosti
razen če pogledaš skozi okno. Ker blizu zemlje ni dreves ne opaziš svoje hitrosti z zemljo vred. Potovanje pa se vidi na oddaljenih drevesih, soncih - zvezdah katere počasi spreminjajo položaj. Če bile zvezde blizu, bi ti bilo slabo od hitrosti.
oj

anon pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=qFXIhrDc6Rw

Slika pove tisoč besed!

Anonimni pravi ...

Dober dan anon, ta napravica z vodo je res zanimljiva.Vsi pa se še spomnimo nekega angleškega žida z imenom David. Prava čudesa je izvajal in bil prikazan na TV ali drugače imenovano, židovsko steklo. Na koncu je prišlo ven, da je bilo vse spretna montaža in pripomočki.
oj

Buchela pravi ...

Rimski imperij in njegov Pontifex Maximus (veliki coprnik=zoprnik) svojo oblast nad nami utrjuje tudi z občasnim preizkušanjem naše lahkovernosti (kako preprosto se pustimo nategniti).

Leta 2001 sem nasedel posnetkom potniških letal, ki so preluknjala oba nebotičnika WTC, čeprav sem poznal nov način gradnje obeh stavb, kjer je bil prvič uporabljen način obodnih stebrov iz jekla, ne pa samo središčni niz stebrov. Japonski arhitekt, ki je načrtoval WTC v New Yorku je s tem oponašal travno bilko oziroma bambus, ki ima upogibno moč veliko prav zaradi tega. Celo zelo dobro sem poznal zgradbo stolpov WTC, saj sem o njiju leta 1984 prebral knjigo, ki je bila takrat v knjižnici Ameriškega kulturnega centra (danes sedež NSi). In kljub vsej razgledanosti SEM NASEDEL!!!! Zaradi tega mi je danes lahko zelo nerodno in me je upravičeno tudi sram.

Moč rimske hipnoze je bila takrat še izjemno močna. In čeprav razumem osnove gradbene statike sem potreboval sedem let, da sem spregledal prevaro.

Pojasniti vam želim, da nas rimski okupator zasipava z lažmi, ker nas na ta način drži globoko v spanju VERE (verjeti, verovati). Tega ne počnejo zaradi hudomušnosti, ampak zaradi tega, ker morajo vzdrževati zadostno stopnjo nalaganosti (podobno kot bi morali vzdrževati zadostno stopnjo kislosti, da bi se vložena zelenjava ne pokvarila). Na ta način nas urijo, da VERJAMEMO (verujemo) in da ne RAZMIŠLJAMO.

Nič novega in nič presunljivega.

Naučite se dvomiti in razmišljati. Tiste lebdeče kapljice res vzbujajo vtis, da lebdijo, a gre samo za igro frekvence, ki je res zanimivo in tudi zabavno področje fizike. Ko pa je med LEBDEČE kapljice potisnil kozarec smo videli, da se kozarec polni, torej voda v resnici teče v curku, ki se tako nenavadno trese, da ga vidimo kot bi kapljice lebdele. Ta učinek poznate iz vrtenja koles, ki se pri določenih obratih (frekvenca) zdijo, kot bi se začela vrteti v nasprotni smeri v nekem trenutku pa se zdi, kot da bi obstala.

Anonimni pravi ...

Pri posnetku se vidi pri 2:27 minuti, svetlobni efekt z belimi črtami v ozadju, kateri pričara gibanje vode za navzgor. Nato z črnimi črtami, usmerjenimi za navzdo. Optično nas prevara da vidimo vodo kako potuje navzdol.

Vse skupaj je igra frekvenc, enako kot je včasih bilo z filmi posnetih na trak. Naše oko ne zazna prehoda sličic.

Andrej

Anonimni pravi ...

Buchela, pravite da nas vsake toliko preizkušajo.

Za 3 dogodke so potrjeno lažni dogodki. Nebodo lagali o obliki zemlje.
Verjamete da je zemlja okrogla? Verjamete tudi v ledene gore oz. iceberge? Verjamete da obstajajo ledene kape na polih? Vse to verjamete brez nobenega dokaza?
V dokazane lažne dogodke pa ne verjamete??? Po vsakem lažnem napadu, so še bolj posegli v zasebnost posameznika in si povečali pooblastila. Vse žegnjeno z voljo ljudstva po lažnih terorizirajočimi dogodki.

STAGED Terror Tour in France Continues Truck Attack Footage Brought To You By ISRAELI INTELLIGENCE
https://vimeo.com/177172694


Berlin Truck ATTACK - No Bodies or Injuries - All MEDIA HACK Witnesses?
https://vimeo.com/196686432


IDF Killed by Truck in Jerusalem - HOAX?
https://www.youtube.com/watch?v=OoKmq8iTrfY

Andrej

Buchela pravi ...

Ne, Andrej, nisem nasedel terorističnim napadom. Najzanimivejši se mi zdijo tisti, ki jih je rimski cesar Putin uprizarjal ob nastopu oblasti leta 1999(!!!).
https://www.youtube.com/watch?v=sLXdLMUABvU

Ampak uprizarjanje terorističnih napadov je lažje razumeti, saj vemo kaj je motiv v ozadju. Zaostrovanje nadzora doma in vojne v tujini. Pri ploski zemlji je vse nekoliko bolj zapleteno, saj gre za najčistejšo obliko laži, ki nima nobenega drugega cilja, kot utrjevanje vere. To so resnične "vaje v laganju".

Na južni polobli je zdaj poletje, o čemer se lahko prepričate na spletu, če pogledate njihove časopise in novice. Kako pa rimski lažnjivci pojasnjujejo to? Nemara trobezljajo, da je enkrat na sredi plošče bolj mrzlo, potem pa je spet obratno?

Ne bom napisal nič več od tega, saj sem že štirikrat zbrisal napisano nadaljevanje, ki so bila preveč žaljiva do vernikov ploske zemlje. Jaz nenazadnje nikomur ne branim vere, pa naj si bo še tako prismuknjena.


Anonimni pravi ...

Buchela, za naš planet so zmerom vedeli da je ploščat. Do 500 let nazaj ko so začeli globalisti forcirat kroglo.


V imenu je zapisana oblika PLANET ali Plane. Neskončna ravnica.
Plane (geometry)
https://en.wikipedia.org/wiki/Plane_(geometry)

In mathematics, a plane is a flat, two-dimensional surface that extends infinitely far. A plane is the two-dimensional analogue of a point (zero dimensions), a line (one dimension) and three-dimensional space. Planes can arise as subspaces of some higher-dimensional space, as with a room's walls extended infinitely far, or they may enjoy an independent existence in their own right, as in the setting of Euclidean geometry.

When working exclusively in two-dimensional Euclidean space, the definite article is used, so, the plane refers to the whole space. Many fundamental tasks in mathematics, geometry, trigonometry, graph theory and graphing are performed in a two-dimensional space, or in other words, in the plane.

Andrej

Anonimni pravi ...


"oj" ti ne čutiš, da se avto se premika, ampak verjameš da se premika. Jaz čutim, da se avto premika in vem, da se cesta ne premika. Slabo ti je lahko že v avtobusu, kaj šele na morju. Voda teži k temu da je njena površina vodo ravne oblike. Daj mi dovolj dolgo vaser vago in dokažem, da je naš planet vodoravne oblike. A mogoče misliš na fizike od teoretikov kateri so v Oxfordu videli jabolko padat iz drevesa? To zapisali v knjige, marketinško $ okužili cel planet. Je to ta gravitacija?
Ne vem kako si predstavljaš opazovat in računat potovanje nebesnih teles, ko pa je vesolje sestavljeno 27% iz temne mase. Tako pravi uradna razlaga.
Že pred več kot dva tisoč let so vedeli da se premika nebo in svetlobna telesa. Takrat so "zunaj" izmerili, da je površina ravna. Včasih so uporabljali računalnik naprstni obešalik astrolabe. Sedaj ljudje sedijo v zaprtih prostorih za računalnikom in računajo enačbe s katerimi bi želeli rano površino spremenit v vrtečo se kroglo vlečeno od gravitacije sonca.

V spodnjem posnetku prikazuje delovanje astrolaeba. Kako smešen izpade tipček na TEDu po tem ko se trudi razlagat način delovanja na globusu. Še publika ga izsmeji.


https://en.wikipedia.org/wiki/Astrolabe
Flat Earth: Sky Objects Solved in the Astrolabe
https://www.youtube.com/watch?v=90jC53ugSRg&t=451s


Andrej

Anonimni pravi ...

Glede žaljivk. Buchela, ste videl kaj so mi komentirali po tem, ko sem dal povezavo na vaš blog pod komentarji na yutubu.
Da sem trol, če sem zdrav,...
Težko, da bo profesor geografije in predstavnik vesoljskega centra pritrdil možnosti, da je zemlja drugačne oblike kot je naučen in zakar je plačan.
500 let traje zadnja reforormacija.
Na spletu je veliko osebkov kateri promovirajo flat earth skupnost. To so plačani kojoni, kateri povejo nekaj resnice o obliki zemlje. Pol pa zraven še toliko neumnosti flancajo, da ispadejo smešni. Še v ženske se zraven oblačijo. To je tudi cilj. Povedat resnico, ribarit in se osmešit. Tako se osmeši celoto drugače mislečih.

Resnica je vmes med vrsticami oziroma je resnično čisto nekaj tretjega.


Andrej

Anonimni pravi ...

Anonimni, ne vem ali verjameš da je zemlja ravna ali ne verjameš.
Glede ravne vode pa je naslednje.Obstaja privlačna sila, ki ne dovoli, da ti odskočiš v vesolje.A o temni snovi pa verjameš znanstvenikom.
oj

Anonimni pravi ...

V dvomih sem, zato ker vidim veliko prostozidarskih simbolov pri teh kateri obljavljajo veliko razlag. Enako je z spodnjim posnetkom kjer se takoj vidijo cegli. Sodelavec?
Verjamem, da nam je dana možnost prit do spoznanj drugačnih kot jih daje uradna razlaga. Pač itak ne igra dosti vpliva, če kakšna izjema izve kaj več. Ipak je težko se nosit z resnico.
Elita nam pravi replikanti, enako razmišljamo, enako delujemo, enako se izobražujemo,enake apetite imamo,... kot poceni kitajska roba za kabaliste.
Tako je isto z religijami, imaš supermarket za rajo, pol pa butike za elite.

Zato pa se imenuje globus, zaradi globalistov, katerim je všeč imet sfero ljudi pod kontrolo. Enako kot v cirkusu, cirkusant žonglira z žogami, tako se igrajo cirkus z nami in vrtečimi se planeti. Kateri planet se vrti okoli svoje osi ? Niti eden! Še luna je na mestu,... malo se gunca.
Od kje zemlji pogon za vrtenje? Od kje vemo kaj je v jedru zemlje, če pa nismo uradno sposobni zvrtat luknjo globje od 18 km?
Znamo pa pristat na asteroidu. Zdaj bom vprašal tako. Ti verjameš ali ne da so pristali na asteroidu Rossete? Verjameš, da so ljudje v vesolju ali ne verjameš.
Jaz vem da to kar nam prikazujejo so prostozidarji ki se palijo na oranžne vesoljke skafandre in oranžne nosilne rakete.


Napisal sem kar pravi uradna razlaga, ker se ne ujemajo njene povezave v teorijah. Kar itak ni nič drugega kot teorija. Naprimer, da je sonce oddaljeno 150000000km. Kako potuje svetloba iz sonca do nas preko ovinkov z odboji v 27% prostoru vesolja kateri predstavlja temno maso? Nima smisla.


Še najbolj preprosto poglej kako razlagajo horoskop in povezujejo planete nad ravno površino.
Mislim da je sonce bližje od 150000000km in da je manjše. To se vidi iz posnetkov balona, na katerem se vidi lokalno na površini oblakov izpod sonca odsev svetlobe enako kot da bi z ročno svetilko svetil v tla. Kjer se vidi svetloba le na določenem mestu. In če velja privlačna teorija, da večje telo privlači manjše, se sonce vrti okoli zemlje ne pa obratno.


CREPUSCULAR SUN RAYS PROVE FLAT EARTH
https://www.youtube.com/watch?v=b_ppPXChyTo

Anonimni pravi ...

V posnetkuh nadrealne televizije se izsmejujejo, kakšnim neumnostim vse verjamemo. Od labodje gripe. Kar je trenutno aktualno pri nas, do lažnih asteroidov, prirejene zgodovine,... Stalno ponavljajo 33. Oranžne obleke delavcev, enako kot v otvoritvi tunela v Švici. Sledijo agendi rgionalizacije prostora.
Še Davida Bowija prezentirajo pri času 3:30.

Nadrealna televizija - 1. epizoda
https://youtu.be/x_mj7I7w8cg?t=201



Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni, mojster govorjenja si. Res edino kar me malo bolj bega je to da se luna niti najmanj ne obrača, kar je po moje malo skregano z mehaniko. Ti pa povem, da sem pri letu z letali nedvoumno opazil ukrivljenost zemlje in tudi stika zraka z vesoljem kjer postane temneje barve. No, pa reciva da je zemlja plošnata, koliko je ta plošča debela.
oj

Buchela pravi ...

Ni dosti debelejša od 18 km, na drugi strani pa je vsa na debelo namazana z gosto nafto, ki so jo tja nasrali dinozavri, ko so šli na (drugo) stran. Zato pa si niso upali vrtati globje, ker bi jim vrtalni stroj na tla padel in koga speštal.

A kljub temu, da je spodnja stran ploščate zemlje na debelo namazana z nafto, da bi se lepše vrtela, tudi tisti del ni brez življenja. Spodnja stran je v resnici na glavo postavljena zgornja in vsak od nas ima spodaj dvojnika. Je pa res, da bi ga težko prepoznali, ker je ves šmirast. Še dobro, da nas ne hodijo obiskovat, ker bi nam stanovanje tako potacali, da bi ga le stežka spet počistili.

In ker je gravitacija na spodnji strani obrnjena, nafta s curkom priteče na našo stran, če dovolj globoko prevrtajo.

Ja življenje je zapletena reč, če ne paziš, se ti mimogrede skisa.

Anonimni pravi ...

Si pomislil kdaj, da sonce vzhaja odvisno od posamesikove perspektive?
Sonce vzhaja in zahaja na vsakem mestu na Zemlji ob istem dnevu približno na isti geografski širini.

Luna in sonce sta na prosto oko vidna enakih dimenzij.

anon pravi ...

Tukaj sta še dva posnetka:

Poglejte si jih!

https://www.youtube.com/watch?v=669AcEBpdsY

https://www.youtube.com/watch?v=pPYCKySAePQ

Johnu Hutchinsonu je uspelo tudi najti frekvenco, ki topi kovine!
Njegova odkritja so povezana z odkritji Nikole Tesle.

Anonimni pravi ...

Buchela, dinozavri obstajajo od 18. stoletja dalje. Bolj prepoznavni so postali ko so jih marketinško plasirali po filmu Jurski park.
Že kot otrok, so mi bli sumljivi, ko so iz par najdenih kosti, narisali do potankosti, kako naj bi dinozavri izgledali.


Andrej



Anonimni pravi ...

Mi grdi goji smo jih terorizirali, uničevali, jim odvzemali vse imetje.
Sedaj so oni najbogatejši na svetu. Kaj bi bilo če se ne bi dogajalo tisto v prvem stavku.
https://www.youtube.com/watch?v=o2vp_OoT8DI
oj

Anonimni pravi ...

Tu so jih zopet našli na laži o plinskih celicah.
https://www.youtube.com/watch?v=ZZLvqw6FV3E
oj

Anonimni pravi ...

Nekaj mi namjka v zvezi taborišč.Res nikjer nisem zasledil besedice o pastoralni dejavnosti v nemških in drugih taboriščih. Celo jevrejski čekisti v Rusiji so tistim napotenim na izhodna vrata omogočili pastoralo.
Buchela pozdravljen, kaj meniš o stričku popu bratu Nathanelu v videih, kjer marsikaj pravilno pove. Na netu ne smeš popolnoma verjet niti lastni senci, da ni slčajno nastala od kvanta.
oj

Anonimni pravi ...


John Landis igra vlogo brata Nathanela.

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Landis

John Landis Alias Brother Nathanael F

http://www.anti-semitism.net/brother-nathanael/wall-of-shame-inductee-john-landis-alias-brother-nathanael-f-video.php

Wall of Shame Inductee John Landis Alias Brother Nathanael F
https://www.youtube.com/watch?v=WU2quTZAfjw


Shills and Half-Truthers
https://diggerfortruth.wordpress.com/shills/

Anonimni pravi ...

Hvala anonimni.Dober je da se je v zmajevem leglu tako odkrito spopadel
z glavami. Nekaj pa čisto ne razumem, na netu se lahko zasledi da je Putin
jevrejski. No po Bucheli je nedvomno jezuitski, mame pa obstajajo tudi revne jevrejke v Rusiji. Natanel pa ga prikazuje kakor odločnega pravoslavca in borca proti židovskim zlim namenom.
oj

Buchela pravi ...

Brat Nathanael je vatikanski glumač. Njegova vloga je poveličevati pravoslavje v Ameriki, da bi s tem utiral pot večjemu ruskemu vplivu. Seveda ne gre za širjenje pravoslavja, ampak za širjenje ruske oblike vatikanskega totalitarizma (fašizma, nacizma, boljševizma, frankizma, .... in kar je še imen za vatikanske krvoločne režine 20. stoletja).

Nič ni narobe, če sem ter tja pogledate kako oddajo Alexa Jonesa ali brata Nathanaela, a ohranite zavedanje, da so to rimski glumači in da je njihova vloga zamegljevanje.

Putin je toliko Žid, kolikor sem to jaz. To je nebistveno! S kazanjem na Judeža Rimski okupator že dvatisoč let skriva svoj pravi obraz.

Obsojanje Židov ali Srbov ali Hrvatov ali ne vem, koga vse še ne, samo zamegljuje sliko pravega in resničnega krivca za zlo na Slovenskem in v svetu. Vir zla je rimski imperij, ki je danes poosebljen v Vatikanu, vse drugo so njihovi psi. Če ne bomo VEDELI, katera glava je BISTVENA, ne bomo nikoli zmagali v tem boju. Spomnite se balade o Pegamu in Lambergarju, v kateri mati (duh prednikov) Lambergarju pove, da ima Pegam tri glave, a le srednja je prava. Če mu bo odsekal srednjo, ga bo premagal, stranski glavi ima Pegam le za slepilo, enako, kakor ima Vatikan Žide (in v našem primeru še srbske masone) za slepilo.

Včeraj se je začelo novo lunarno leto, zato vam želim, da vam bo naklonjeno in da vam bo prizanašalo s preizkušnjami.

Anonimni pravi ...

Dober dan buchela prav imaš, ampak se popolnoma ne strinjam. Judeži so zelo pomembna glava, če ne celo odločilna. Zato vedno kadar jo odrežejo reinkarnira še večja in bolj vplivna. Kaj je vatikan, tisti pankrt Rode, morda pankrt od Franca.Vatikan z ofrom ne preživi en teden.Bankirji, krivosodno pravniška golazen, pomembni tovarnarji, e to je druga zgodba.In ravno tu so prisotni kao židje.Oni so res židje toliko kot jazt, ampak se sami deklarirajo za žide, torej jim moramo reči židje.
oj

Anonimni pravi ...


Včeraj se je začelo novo lunarno leto, zato vam želim, da vam bo naklonjeno in da vam bo prizanašalo s preizkušnjami

Buchela, kaj to pomeni?

Buchela pravi ...

Po mojih izkušnjah je kitajsko lunarno zvezdoslovje znatno bolj natančno, kot naše sončno zvezdoslovje. Lunarno novo leto se začne vsako leto na drug dan, podobno kot pri nas Pust in Velika noč in letos se je lansko leto (v znamenju opice) zaključilo 29. januarja. Vstopili smo v lunarno leto petelina (feniksa). Nič posebno pretresljivega in naj vas moje praznoverje ne moti preveč, prosim. Lahko bi bil nenazadnje tudi tiho.

Ste pa o meni izvedeli še drobec več. Ne le, da verjamem v dinozavre in oblo zemeljsko oblo, nekoliko verjamem tudi v stik s predniki, ki nam sem ter tja kaj prišepnejo in še nekoliko manj verjamem tudi v zvezde (astrologijo).

Človek iz mesa in krvi sem, z mnogimi slabostmi ter vmes kakšno vrlino.

Anonimni pravi ...

Buchela, hvala za razlago. Bom probal se vzdržat pisanja glede oblike zemlje. Preveč postaja očitno, da je to psihološka operacija.
Naučen sem živet z globusom ter anomalijami(asteroidi, ledenimi kapami, življenjem pred človekom,itd...)

Nisem še zasledil, da bi zaradi udara v ledeno goro kakšna ladja potonila.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela. Ne zameri mi, če te vprašm po mnenju o Obami in Osami. Na netu je več prikazov o veliki podobnosti. Seveda kosmata
brada marsikaj zakrije, ampak v grobem sta si podobna. Kako sta si imeni podobni. Zato so tudi Osamo kao vrgli v vodo, čeprav muslimane pokopavajo.
oj

Buchela pravi ...

Dvomim, da je Osama Bin Laden mrtev. Odnosi med vatikansko kolonijo za vzrejo vojakov in kurb Ameriko in družino Saudskega plemstva, kamor sodi tudi Osama, so preveč naklonjeni, da bi jim ubijali sorodnike. Da so ga ubili, je bila novica za ovčice.

Podobnost imena Osama in priimka Obama je morda res pomembna za rimske okultiste, nimata pa ničesar skupnega, saj če bi bil Osama pankrt od Obaminega očeta Franka Marshalla Davisa, bi ne imel tako arabskega nosu. Zamorski gorilji nos je dominanten in ne izgine v eni sami generaciji.

Anonimni pravi ...

Buchela, kaj ste mislil s tem ko ste napisal, da se bojite da ne bomo pripravljeni do meseca maja?

Andrej

Buchela pravi ...

To se je nanašalo na pobudo Ladislava Trohe, da bo maja shod vstajnikov. Mislim, da je želja, da bi sodelovali na predsedniških volitvah, preveč lahkomiselna. Postopni prevzem oblasti je možen samo od spodaj. Morda bi bilo možno razmišljati o sodelovanju na županskih volitvah ali volitvah v Državni zbor, predsednik pa je za Rimski imperij prepomemben in bi bil boj po mojem mnenju neuspešen.

Anonimni pravi ...

Moramo ugotoviti najboljše zdravilo.Ali je bolje izbrati Trumpa ali Klintonovo ali pa sploh ne oditi na volitve. Kaj več zdravil že ne bo na voljo po mojem mnenju.
oj

Anonimni pravi ...

to pa je manipulacija okriviti cerkev ki se je vedno zavzemala da je zemlja ravna, zato da je znanost sprejela današnjo teorijo o vesolju, čeprav se je cerkev borila proti tem teorijam

bravo bučela

enako manipulacijo bi lahko predstavljal blog.. pokažeš nekaj komunističnih ali pa prostozidarskih pankrtov in na koncu okriviš vatikan

ali pa ?rimski? zdravnik ki govori o raku in ima spletno stran v enem jeziku dostopno zgolj iz slovenije :)

Anonimni pravi ...

Anonimni glede pankrtov, pa niso kar nekaj pankrtov, ampak bataljon.
Vsi pa rodstveno povezani z jevreji, mnogi pa celo s papeži.
Oni pa so tako prepleteni, da ne veš kdo je zgoraj kdo spodaj.
Tudi gards ni čisto slučajno Švicarska. Kdaj je še cerkev svinjarijo
resnično obsodila, razen nekaj ploskul in leporečenja.
oj

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=9qiDkmHXN-E kdo je tale tip, jared?

Buchela pravi ...

Slovenski prevod spletne strani o raku je bil dolgo dostopen na uradni italijanski strani, a so ga zaradi kompleksa večvrednosti izločili, zato je zdaj na samostojni spletni strani.

Italijanska spletna stran o raku http://www.curenaturalicancro.com/en/ je imela najprej angleški prevod, tretji pa je bil slovenski. Kasneje je nastalo še nekaj prevodov in nedavno so slovenskega umaknili. Zdaj vas zastavica za izbor jezika pripelje do samostojne spletne strani. Prevod nam je Slovencem poklonil spoštovani Mitja Fajdiga.

Žal pa italijanski onkolog Tulio Simoncinni ne omenja vzrokov za nastanek raka, ampak samo zdravljenje s sodo. Simoncinni je potomec Benita Mussolinija, torej rimski pankrt.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, na netu se vidi marsikaj o Melaniju in družini.
Če ne bi bilo naših vsaj dveh transgend tu v tvojem albumu, bi mislil da je grdo podtikanje. Pri dokazih majstrov s področja telesa, pa ne morem ostati ravnodušen.
oj

Buchela pravi ...

Da sta med mojimi hudičevimi podobicami tudi dva transspolnika (transgender)? Mislil sem, da je bil samo Maja Baričević spolna spaka, zdaj pa pravite, da je še eden?

Anonimni pravi ...

Pa Buchela, v tistem času so vsi pisali o tem.Lep bikovski vratek,Lepa poraščenost, dodajam tudi lepe moškaste ročice, tesna telesna povezanost z Baričevičem, mar misliš da se niso mal tam prijel, to je najmanj kar pričakujem.
oj

Buchela pravi ...

Ne bodite no tako skrivnostni, brezimni, povejte nam no, kdo je še tak.

Anonimni pravi ...

Pozabil napisat Katarina.
oj

Japod pravi ...

Vse sede na svoje mesto slej ko prej, vsako pezde, ki skriva svoje namene in deluje, pritlehno, drugim za hrbtom - se bo slej ko prej izdalo.Laži so vse kar imajo. Preobrnjeni pomeni besed ustvarjajo psihološke blokade ("liberalci" nas vračajo v srednji vek). Strašijo , ker sami zgubljajo tla pod nogami. Njihov čas je potekel. Zato tudi uvažajo ludi iz srednega veka, tam čas še ni potekel.


Če je kdo novejši bralec na blogu. Ne dvomite v Buchelo. Govori resnico. Vsaj meni je odprl oči, v smislu strukture tega rakavega tkiva, ki ga nosi s sabo naša družba. Hvala za uvid. Odkritosrčno sem Vam hvaležen Buchela. Namreč zelo ste izostrili moje čute in sposobnost zaznavanja povezav. Toliko stvari mi je sedaj jasnih. Kdo je ta človek, kako je prišel na mesto, zakaj ravno kot ravna. Kako lahko kroži po sistemu in vedno ohrani pozicijo moči.

Namreč predvčerajšnjim sem bil pri kolegu, kjer sva računala nek matematični model - ni važno - v glavnem na TV-ju je bila epizoda Sherlocka Holmesa - novejša serija (ne film, mislim da 2009)
Holmes obtoži nekega angleškega velmoža, praktično janičarstva. Torej, da so njegovi pankrti strateško vmeščeni. Posebno Sherlock izpostavi dejstvo, DA SE OBLIKA UHLJEV DEDUJE in je jasen znak prenosa dednega materiala. Torej direktno izpostavleno brezmadežno spočetje.


Druga reč, ki me je nasmejala pa je izjava cesarja Marka Avrelija. Žal je moril naše prednike, vendar cesar Mark Avrelij je bil najbolj normalen pontifex maximus, kar jih je kdaj bilo. Pa še tak moralen človek ni zmogel (pre)preusmeriti cesarstva, okuženega z rimskim pravom, čeravno je kjer je mogel deloval pozitivno.
V svojem dnevniku, ki ga priporočam v branje vsem opisuje tudi svojega očeta. Vendar ta "oče" ni njegov pravi oče Antonij Ver, saj je Marka posinovil Antonij Pij (pravi oče mu je umrl v mladih letih). "Oče" Je Marka predlagal za cesarja namesto svojega sina.

Ko Mark govori o njem - izpostavlja negovo krepost, se vmes prikrade tudi tale stavek: "V sebi je zatrl ljubezen do nedoraslih dečkov".

Zanimivo pa Mark kristjane PRAVILNO označi za ljudi - "ki za zaprtimi vrati počenjajo vse mogoče stvari". Oh in ta navada jim je do dandanes ostala.







Japod pravi ...

Sodo sem pa sam slišal, je potrebno mešati z medom v razmerju 3:1 (3 žličke medu).

Sladkor ji namreč predstavlja sredstvo prenosa, saj ji omogoči, da skozi kri hitro pride do sleherne celice. Če jo pijemo samo z vodo gre namreč takoj v želodec od koder počasneje prehaja v kri, poleg tega pa lahko na želodcu povzroči kakšno razjedo (seveda spet odvisno od dozirana).

Rim kisa morja in našo kemijo :).



Sicer pa še vedno me presune jasnovidnost Prešerna, ki je povedal, da prihajajo južnih janičarji dežel. Pisal o Metulumu, ki se je branilu Rimu...
Zanimivo je tudi, ko je za Smoleta pisal, da je dajal na oltarje bratolubja :D. Smole je torej bil prostozidar. Nič čudnega, da je moral zapustiti rodno grudo, ko je njegovo semenje začelo kliti :) (uradno naj bi zbežal zaradi upnikov, v kar dvomim).Avstrijski vohuni so ga imeli za Frankofila, saj je pod vplivom očima (3. moškega matere) (p)ostal zagovornik gesel Fra. revolucije. Vendar je Andrej dosti postoril za naš lepi jezik.

Sem pa včeraj bral tudi pismo Stanka Vraza - Francetu. In France, kot pravi Sloven je povsem zavračal njegov ilirizem (pa tudi sam Vraz je skozi pisanje nekako posredno dal vedeti, da se zaveda izdajstva svojega naroda). Jakob Fras, jebala te Ljubica iz Varaždina.

Anonimni pravi ...

Včeraj zvečer je bilo na TV povedano, da je Plečnik igotovil tržnico v Ljubljani med letom 1941 in 45. Pa še recite, da je okupator dušil narodnostno kulturo. Po vojni pa so mu omogočili nadaljnje umetnikovanje. Mnogi poznani domoljubni tovarnarji, kater so med vojno dobavljali zdravila partizanom, so jim po vojni vse odvzeli mnogim pa tudi glavo. Kultura sveta vladar.
oj

Buchela pravi ...

Plečnik je bil cesarjev pankrt, zato so ga imeli radi pred, med in po vojni. Bil je Pijadejev polbrat in Titov stric v drugem kolenu.

Japod pravi ...

Jah ni zastojn po Praškem dvoru letal. S spuščenimi hlačami :). Rimski vrabčki so čivkali, pa se je zidalo. Prava kri pa je povod dala.


Buchela kaj pa menite, da je tole z Simoncinijem. Namreč meni deluje, kot kakšna šala, prej kot dejanje usmiljenja. Hiralnica.

Ali je pač cilj to, da so oni na obeh bregovih. Če berete zapis doktorja na spodnjem blogu ... lahkodobite vtis , da gre bol za kakšno hiralnico. Dr. Simoncini je bil vržen iz zdravniške zbornice in mu je vzeta licenca +kazen 800.000€, na podlagi tožb svojcev umrlih, ki jih je Simoncini zdravil. Obsojen je tudi v Albaniji.
Temel negove teorije je, da so vsi tumorji beli - kot kandida, kar pa ni res.Še več, kandida naj bi bila prisotna le v 1% tumorjev in ne 79 kot trdi rimljan.

http://medbunker.blogspot.si/p/la-cura-simoncini-non-cura-nessuno.html

Buchela pravi ...

Spoštovani Japod, Simoncinni je Ducejev potomec, zato seveda glejva na njegova odkritja samo kot na tisti delček resnice, ki nam jo je rimski okupator pripravljen razodeti. Celotne resnice o raku v njegovih predavanjih NI.

Po mojih izkušnjah je soda bikarbona uporabna za ustvarjanje bazičnega okolja za rakave bule, ki začnejo v takih razmerah SEVEDA hirati. Človeškemu tkivu uporabljene količine sode bikarbone ne povzročajo težav, saj je soda bikarbona ORTOMOLEKULARNA snov (izraz je izumil Linus Pauling, pomeni pa snov, ki je v naših telesih naravno prisotna, za razliko od snovi, ki so našim telesom tuje, na primer antibiotiki, aspirin in še milijon drugih).

Simoncinni ima vsekakor prav in jaz sem upošteval njegovo trditev ter sorodniku pomagal pozdraviti luskavico na komolcih. Bilo je natančno tako, kot je opisano v njegovem protokolu za zdravljenje luskavice z jodom, s katerim zdravi tudi kožnega raka. Nikakor pa Simoncinni ne pove, kaj raka povzroča, niti kako se mu lahko izognemo. Nekaj o tem piše v knjigah, ki sem jih navedel v odgovoru na ta članek:
http://www.publishwall.si/branka.svajger/post/265491/skrb-vzbujajoce-slovenija-je-po-delezu-smrti-zaradi-raka-na-prvem-mestu-med-drzavami-eu-ja

Dvomim, da je rak le stranski učinek krme za boljšo rast sužnjev (fosfati), dopuščam možnost, da gre za postopek redčenja ali desetkanja, pri katerem odstraniš najšibkejše sužnje, ne da bi jih moral izstradati ali poklati.

Vsekakor rimski imperij ciljano uporablja povzročitelje raka. V Italiji na primer je dodajanje polifosfatov v živila PREPOVEDANO z zakonom. Ozrite se po policah z mesninami v kaki italijanski trgovini in videli boste, da na mnogih izdelkih jasno piše "senza polifosfati aggiunti"(brez dodanih polifosfatov), na ostalih pa na spisku sestavin pač manjkajo.

V Sloveniji, ki šteje med države, kjer rimska okupacijska oblast močno vzpodbuja širjenje obolevanja za rakom, pa so razmere drugačne. Najpopularnejša in najbolj reklamirana je klobasa POLI, ki je v resnici "krma za povzročanje raka". Nič čudnega, da je klobasa Poli nastala v času, ko je ptujsko Perutnino vodil Roman Glaser.

Pri nas je v prodaji celo hišna oprema za zastrupljanje vode s fosfati:
https://www.ceneje.si/Izdelek/4068308/nerazvrsceno/ostalo/ostalo-nerazvrsceno/mehcalec-za-vodo-ekom-vodofos-254mm

Res pa je tudi, da fosfati v človeški krmi vzpodbujajo rast in smo zato v zadnjem stoletju povprečno višji in večji.

Buchela pravi ...

Mimogrede, klavnica in mesnopredelovalna industrija v Zalogu v Ljubljani je pred kaimi desetimi leti zasnovala vrsto novih mesnin za otroke "Mali princ", ki je temeljila na reklami, da izdelki ne vsebujejo POLIFOSFATOV, a so jo zelo hitro ukinili.

Zanimiva je tudi usoda Cockte, ki je tudi temeljila na reklami, da pijača ne vsebuje ORTOFOSFORNE. Danes so Hrvati o tej bistveni razliki v sestavi pijače modro tiho.

Anonimni pravi ...

Spoštovani, je možno da sta dva različna človeka? Putin je na izgled in glas nekako drugačen.

Obećana zemlja - i njeni borci lažni Putin i lažni Erdo cripto
https://www.youtube.com/watch?v=CB0hLu8TdxU

Andrej

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej, ta filmček je izjemno zanimiv in potrjuje tudi čebelja dognanja, da so nasprotja le navidezna, v resnici pa vsi ubrano plešejo tako, kakor gode vatikanska sveta rimska oblast.

Kot vsi veliki diktatorji ima tudi Putin nekaj dvojnikov. Redki so dovolj izurjeni, da ga lahko nadomeščajo tudi pri govoru, večina je le podobnih in nastopajo na prireditvah, kjer ne spregovorijo javnosti. Vatikan ne želi tvegati, da bi njihove načrte uničil en sam strel.

Do "velikega Izraela" sem pa zadržan, nimam še dovolj jasne slike, kaj je v vatikanskem načrtu. Mislim nameč, da Vatikan sam ugaša svojo vladavino in da spremljamo samopokončanje imperija. Bomo videli.

Anonimni pravi ...

bom napisal bolj prprosto. V kolikor dodamo vitamin c v sodo bikarbono.
Nastane natrium askorbat,kar naj bi bilo dobro za imunski sistem, ker se tako vrednost vitamin c ne izgubi v prebavi.
Kaj se zgodi v kolikor jemo poli salamo in tudi sodo bikarbono?
Kam gredo tej fosfati?

Andrej

Anonimni pravi ...

Tisti video Obečana zemlja je res dober, samo popravil bi ga, da je Židovska vlada že ustvarjena. Kdo je največji lastnik US, kdo vodi Rusijo, veliko dokazov, da so to židi, V avstriji če rečeš resnico o lažeh 2 svetovne vojne, te zaprejo, roko na srce kdo vodi Slovenijo.
Židje bodo vatikan razpustili, ker imajo večje stroške z njimi kakor koristi. Na netu je da je Biden, Klintonica in še nekaj izprašanih židov zamenjalo papu Racingerja z njimi bolj naklonjenim pankrtom.
oj

Anonimni pravi ...

V Vatikanu je veliko simbolov davidove zvezde. Obeliksi v Vatikanu, Vašingtonu. Častimo puščavsko religijo, čeprav je bil Jezus proti njej.

FIDEL CASTRO | Jesuits, USA’s Tyrant Batista, Cuba’s Constitution & Much More
https://vimeo.com/194293284

Anonimni pravi ...

Večino lažnih dogodkov je možno povezati z številom 7.

How to Create a False Flag in 10 Easy Steps
https://www.youtube.com/watch?v=UGwSLcuMQD0

Andrej

Buchela pravi ...

Spoštovani Andrej, preseliva pogovor o vitanimih raje stran od javnosti in pustiva, da ostane vsebina pogovorov na blogu povezana s politiko.

Sicer pa ni kakih usodnih razlik med čisto askorbinsko kislino in njenimi solmi. Presnova je zelo podobna. Od soli je nedvomno boljši kalijev askorbat, ki ga sami naredite sproti iz potaše (kalijev karbonat), ki jo prodajajo za dodatek vinu, kadar je prekislo (prodaja jo kmetijska zadruga Metlika). Kdor želi prebrati kaj zanimivega o vitaminu C, naj prebere knjigo "Kako živjeti dulje i osječati se bolje", ki jo je napisal dvojni Nobelovec Linus Pauling. Knjiga je dostopna na spletu:
https://docs.google.com/file/d/0B9qK4HzGH1avOWI4MDk5YTUtMjMxNS00NGEyLWE1NWQtOTM4NDU1N2FjZTUx/edit

Ker smo ljudje eno redkih živih bitij na zemeljski obli (ali pa plošči, kakor kdo želi), ki je izgubilo sposobnost, da vitamin C tvorijo sami, ima zelo veliko ljudi znake pomanjkanja. Edini dober vir tega vitamina je meso. Največja težava pa je v ogromnih količinah sladkorja, ki ga zadnjih dvesto let pojemo (od 2kg letno po osebi v letu 1800 do 100kg letno danes) bistveno preveč. Sladkor (glukoza) in vitamin C prenaša v celice isti prenašalec (inzulin), pri čemer glukoza izpodrine vit.C, ki konča v urinu. Prav zato je najpomembnejša počasna in enakomerna dostopnost vitamina (tablete, ki vitamin počasi sproščajo ali timed release),

Buchela pravi ...

Pozabil sem še napisati, da soda bikarbona nima nobene zveze in nobenega učinka na fosfate. Protistrup za fosfate je aluminijev hidroksid, ki je v nekaterih tabletah proti povečani kislini v želodcu (Gastal).
Mnogi jemljejo Gastal zato, ker se po njem počutijo dobro, ne da bi vedeli, da s tem predvsem blažijo škodljive učinke fosfatov. Fosfati povzročajo namreč hude depresije.

Anonimni pravi ...

Japod, imate prav glede ušes. Veliko materjala je na spletu. Nekaterim je uspelo prepoznat člane plemiških družin, kateri igrajo vloge pri lažnih terorističnih dogodkih. Celo med politiki so znani obrazi igralcev.

Ušesa so organ, kateri z leti najmanj spreminja obliko.

google
ears recognition


Andrej

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.Tale Čebašek mi je ena od najbolj odvračalnih oseb.
Vem, da si ne zasluži prostor v tvojem albumu, prosim pa te da poveš, če ima jasno videno povezavo z oplojevalci.
oj

Buchela pravi ...

Po katerem Čebašku pa sprašujete? Nemara po Čebaškem Travniku? Ta je hči od generala Dolničarja in vnukinja od generala Rupnika.

Anonimni pravi ...


Jugoslav Petrušić govori o teh posebnih sektah. Srebrenica je konstrukt.
https://www.youtube.com/watch?v=CKzooHB9_Nw

Andrej

«Najstarejša ‹Starejša   1 – 200 od 1213   Novejša› Najnovejša»