sobota, 4. oktober 2014

Genovefa Ružić - Aleš Bebler


3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Hvala za to objavo. Pri tej generalni direktorici SURS Genovefi Ružić mi je vedno manjkal nek žmaht. Njena lastnost je ta, da ima podobne značilnosti kot moj brat. Samo on je v otroštvu bil blond, nobenega drugega od sorodnikov ne poznam blond. Glede na ime in interese ter tiho nastrojenost proti meni in mojemu očetu - tako kot mati, sklepam, da bi lahko bil od nekoga od rimske cerkve. To dejstvo se mi je utrdilo pri obisku pri generalnem vikarju krajevnega škofa, kateremu govorica telesa ni zatajila mojega suma.

Kako pa je z Genovefino desno roko direktorico kadrovske službe, kadrovnico in pravnico ljubljanske pravne fakultete Tjašo Zrnec. Podobna je tudi enemu izmed teh na podobicah.

Pa še to. Zlobni kuluarski jeziki namreč govorijo, da se Genovefa alias Geni pogosto srečuje na kavi s svojim sošolcem Antonom Ropom ter da ne ostaneta samo pri kavi.

Buchela pravi ...

S Tjašo Zrnec ne bo nič, ker na spletu ni niti ene same njene slike.

Anonimni pravi ...

Res je ni nobene slike. Živi v senci. Po moji oceni je zelo podobna Ani Kučan in Romani Jordan.

Kaj pa Tomaž Smrekar, ta pa ima nekaj slik na netu in je tudi tiskovni predstavnik SURS. Napredoval je na to funkcijo letos 2014, verjetno kot nagrada zaradi po moje spornih del, ki jih je opravil. Po govoricah sodeč spada v zavedni udbovski rod.