torek, 30. september 2014

Franci Matoz - Miloš Minić


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Tvoja ljubav neiskRena
i s saborom pomirena
Italja kvote, srce, hoče
hoče hoče
bojim se sramoče

Mislila sam moj si bio
a ti si drugam se skrio,
kovino mi u dušu upio,
dušu upio
i zaboravio.



Takole približno gre če tisto nacionalistično
s tabo zmogla bi vse sam če nis iz srbije izpustiš...

Dihati kisik je laže kot dihati radon. Zato pa potem vsi, ko kisika primanjkuje na račun radona, hlastajo po čemerkoli samo da ni radon....



Če pa se poskušam še malo bolj vživeti v tole realnost bi samo nedolžno vprašal kam spada Vrtovec jernej?
A je kje blizu Potrča? Njegove transformacije so bile velike in zelo vratolomne saj je v zelo kratkem času čisto spremenil obraz.

Osti jarej

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
V enem svojem blogu si navedel, da pankrti delajo iz našega Janeza mučenika.Vendar pa po dogajanju in po logiki to ne more držati. Če Janezu uspe splezati nazaj, če ne bo malo skrajšal vso to fašisterjo, bo izgubil vso kredibilnost. Delajo z njim kakor je Weiss z očetom. Ko ga ni več potreboval, ga je preprosto ukinil.
OJ

Buchela pravi ...

Ja. In to še vedno trdim. Nepomembenega in nenadarjenega prekupčevalca z računalniki iz Mikroade je omrežje izbralo za osrednjega junaka osamosvojitve. V tem je svojevrsten cinizem, saj so mu prilepili naklonjenost do domobranstva, čeprav je bil njegov oče Slobodan Penezić Krcun osrednji mesar povojnih pokolov domobrancev, ki v zločinu prekaša vse druge vpletene, tudi polsestro Miljo.
Koncem osemdesetih ga je omrežje najprej oblikovalo kot pisca besedil o JNA v Mladini, kasneje pa so uprizorili burko "Roška", kjer smo videli prizore, ki jih zdaj ponavljajo pred sodiščem.
Zdajšnje dogajanje mojo trditev seveda samo podkrepi. Če bi ga oprostili, bi onemogočili, da gre spor na ustavno in evropsko sodišče. Ker pa hoče omrežje z burko pred sodiščem Ivanu utrditi položaj svetnika, mora mučenik prehoditi še nekaj postaj Kalvarije, preden ga bo omrežje naposled "ponovno rodilo". Janezu tudi ne bo uspelo "splezati nazaj", ampak ga bodo "nazaj postavili" tisti, ki vodijo igro. Tudi pri Weissu ste v zmoti, saj on svojega očeta najbrž nikoli niti videl ni. Oče Otto Habsburg je škripnil zaradi sifilisa, ko je bilo Walterju 24 let in še ni imel večje vloge. Walter je odraščal ob očimu, židovskem bankirju na Dunaju.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.Dasiravno vsi indici kažejo da imaš prav, ne razumem nekaj. Janšo so imeli na položaju, pa so pankrtom drugim dovolili da ga odstranijo. Če pa bodo Janšo postavili nazaj, bo moral s temi banditi dobro pomesti, v nasprotnem bo izgubil legitimiteto pri simpatizerjih, to pa zopet ne more biti v interesu gospodarjev.
OJ

Buchela pravi ...

Po mojem mnenju je načrt tak, da bodo SDS povsem razkrojili. To ni načrt "proti" Janši, ampak Janša pri tem tvorno sodeluje. To, da SDS ni imel nobene kampanje na volitvah, ampak so pred sodnijo prižigali sveče, je povzročilo velik upad glasov volilcev. Zdajšnji dogodki "Roška 2" so uprizorjeni zato, da bi podporniki SDS ne opazili, kako vodstvo SDS stranko ugaša.
Lani pozimi se je JJ umaknil z oblasti zato, da bi ne bilo treba izpolniti obljub o slabi banki in državnem holdingu. Nekaj časa so sicer lahko mencali, potem pa so oblast raje prepustili v roke malomarnici.
To kar SDS govori ni v nikakršni zvezi s tistim, kar dela!
Z SDSom omrežje pač kroti tisti del volilnega telesa, ki mu je samostojnost sveta in povojni pokoli strahoten zločin. Dokaj dobro nas vlečejo za nos.
Cilj omrežja rimske okupacijske oblasti je precej jasen. Zaostriti morajo napetosti med Slovenci, da bi nas mogli ropati naprej. Ko bomo povsem na dnu, nas bodo najbrž hoteli priključiti Zahodnemu balkanu. Možno pa je tudi, da so zaostrovanja potrebna za predpripravo na svetovno vojno. V tem primeru bodo spet klali Slovence.

Če bodo postavili Janšo nazaj, ga bodo skrbno razorožili z močno opozicijo v parlamentu, da bi mu ne bilo treba česa spremeniti.

Er sharm pravi ...

A ves ti, ki si napisal prvi komentar pod tega Matoza, ne vem zakaj, ne vem kako a ko sem bral tisto o radonu se mi je vse skupaj zagravzalo in obrnilo od znotraj navzven. Se sedaj cutim. Fuj!!! Sploh potem ko sem ugotovil da je radon radioaktiven sem dobil asociacijo tistega stroja kot je crv in se v kaksnih risankah,filmih pa tudi video igrah vedno prebija skozi nekaj izredno trdega, vcssih pa uporabi se bombo, ki ko jo raznese skoraj vedno razgoni se stroj sam. In potem se diha, ce se prezivi, radon. V bistvu najbrz ni radon ali pac... predstavljeno je dostikrat zeleno. Grozno pa je, menda samo moja domislija a sreten zujovich bi cisto lahko bil en tak, ki bi kaj takega vozil za zabavo. In radioaktivnost bi mu premesala gene... in potomci ce bi jih imel in bi preziveli bi bili bolani in bolj tipi kot zenske in no saj veate... FUJ!!! Buchelus, brisi tisto sranje.