torek, 9. december 2014

Robert Zavašnik - Miloš Minić


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Naša vatikanska neodvisna policija poišče tudi tistega ki zaupa kakšno svinjarijo novinarjem.Nejeverni Tomaži gospoda Zavašnika pa nikakor ne najde niti Interpol 5 dolgih turških let, a hodil je domov in bival na Hrvaškem, čudno, keneda.
Osti

Buchela pravi ...

Kdo ve, kakšne posle je opravljal za rimski imperij Zavašnik...

Vsekakor ni bil samo lastnik vaškega plesišča. V igri je droga ali prostitucija, osrednja dejavnost rimskega okupatorja. Na prostitucijo se Zavašnik nenazadnje spozna že zato, ker je kurbin sin.

Anonimni pravi ...

Mali poslič s parkirišči je tudi naredil. Najverjetneje je s pomočjo Rumpsijevega pankrta, ki živi pod Šmarno Goro dosegel da so povsod zabodli kole, tako da morajo vsi pridno k Zavašniku parkirat in nato na Šmarno, za pohvalit državo.
OJ

Anonimni pravi ...

Zanima me, kje ste našli srednjo sliko. Mislim, da je ni na googlu, ali pa sem jo spregledal.

Buchela pravi ...

Je, je.

Velikokrat sem že napisal, da sem le za Slobodana Penezića poiskal slike tudi v knjigi in ne le na spletu. Za vse ostale so slike samo iz spleta.

Res pa je, da ni vsaka slika najdena pod prvim kamnom in da sem včasih potreboval ure in ure, da sem zbral dovolj slik s spleta, da sem lahko sestavil hudičevo podobico.

Tole delo je v resnici čebelje!

Tole pa je spletni naslov, kjer so objavljeni posnetki s sojenja generalu Draži Mihajloviću, na katerem se je Miloš Minić izkazal kot "posebno zavzet tožilec".
http://www.generalmihailovich.com/2014/01/pogledajte-ceo-album-sa-suenja-drazi.html

Anonimni pravi ...

Hvala za odgovor in povezavo do fotk. Toliko sta si podobna, da me je kar zmedlo.