ponedeljek, 19. januar 2015

Igor Akrapovič - Aleksandar Ranković



7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Mogoče me malo spominja na Berganta?

Do sedaj sem mislil, da je on edini pravi podjetnik v Sloveniji, ki mu je uspelo. Namreč vse je ustvaril kot eden redkih iz svojega znanja in vizije- Od njega živi kakšnih 500, 600 ljudi. Potemtakem je tudi on "narejen". Dokončno potrdilo, da v tej državi uspe le "njihov" in nihče drug.

Od gobezdala iz Ajdovščine, ki pobira nagrade od NASE jih živi naprimer ena ulica.

Anonimni pravi ...

Temu gospodu so pritekla ogromna, ogromna, sredstva med vladavino našega Peneziča. Naprej pa gre samo, če ti kaj manjka preprosto kupiš tudi strokovnjaka če ti ravno fali.
Osti

Anonimni pravi ...

Končno tudi on.

Vedel sem, da ni samonikle vrste,a tale primerjava je težka.

Buchela pravi ...

Za Akrapoviča sem vedel že vsaj poldrugo leto, a se mi ni zdel posebno izpostavljen, zato sem ga puščal za kasneje. Zdaj pa je bila priložnost, a žal ni bilo časa za temeljito preiskavo slik s spleta. To zna včasih trajati nekaj ur.

Buchela pravi ...

Dodal sem še eno primerjavo, a tudi pri tej je nujno odmisliti nekaj zelo značilnih potez njegove mame. Zelo nenavadno dolgo zgornjo ustnico in nos namreč.

Anonimni pravi ...

Obstaja možnost, da je mama ista kot pri Igorju E. Bergantu? Delujeta mi namreč zelo podobno (bolj kot, da bi imela le očeta istega)?

Buchela pravi ...

Ne, ta možnost ne obstaja. "Mama je vedno znana" (razen v skrajnih primerih, kakršna je na primer skrivnostna mama Tita in Goeringa, ki bi znala biti dvojčka), pregovor pa pravi "pater semper incertus est" (oče je vedno negotov). Nič čudnega, da je pregovor latinski (rimski).