torek, 29. december 2015

Prescott Bush - Eugenio Pacelli, Pope Pius XII.


20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

A tukaj tiči razlog, da je to kopile celo vojno pral denar za Dolfita pankrta, to je delal tako vneto, da so ga po vojni Ameri
kao sododili in seveda karali.
oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela ker imaš širok spekter znanj s področja vatikanstva, kaj meni o tej novi Azijski banki. Ali je to le nov vatikanski nabiralni lonček, ali pa resna grožna Preskotovcem.
osti jarej

Anonimni pravi ...

Ja Bushi in Clintoni,... pa so hlapci Rothchildom...

Krog sklenjen:)



Anonimni pravi ...

Srečno, zdravo in uspešno 2016!!!:)

Buchela pravi ...

Hvala za voščila. Tudi vam vsem, ki sledite čebeljemu brenčanju voščim sreče in zdravja v novem letu.

Slišal pa sem tudi opozorilo dobro obveščenega prijatelja, da pravkar uživamo v zatišju, ki mu bo pa sledila nevihta. Zagrmelo naj bi tako v Turčiji, kot tudi v Ukrajini.

Anonimni pravi ...

kolikor se temu sploh lahko reče zatišje

Anonimni pravi ...

Ja Buchela glede na to, da v United Vatikaniji že vihtijo srpe eden proti drugemu, je žal zelo verjetno tvoje opozorilo. Bog daj da se motiš.
oj

Buchela pravi ...

Jaz sploh nisem črnogled. Jaz že ves čas pišem o tem, da se je čas rimskemu imperiju iztekel!
Poglejte si zadnjega Jamesa Bonda. V filmu, ki nosi ime po Barbari Spectre Lerner imate lik papeža Frančiška. V filmu mu rečejo "beli kralj" in celo igralec mu je s svojo izpahnjeno spodnjo čeljustjo precej podoben. V filmu je napovedano, da bo baza "belega kralja" (najbrž Vatikan) razstreljena in uničena.

Nedvomno bo vroče, saj prihaja do končnega obračuna. In ne bom vas slepil z "bogom", ki je na naši (pa tudi na sovražni) strani. Trdim, da so duhovi prednikov na naši strani. In njihova moč je vsemogočna.

Anonimni pravi ...

Sedaj je jasno zakaj je Qatar kupil 2000 ruskih letalskih bomb od Ukraine.Neoznačena letal bodo vrgla, Human Watch pa bo vpil, Rusi kršijo humano.
oj

Anonimni pravi ...

Buchela, na tej strani sem našel zanimiv članek o "Prescottu" zraven naj bi bil še Mengele, pa Bormann...
http://educate-yourself.org/cn/familythatpreystogethercompared24aug07.shtml
Koliko je resnice misliš?

Anonimni pravi ...

in pa dokaj podoben članek prejšnjemu, le da zadeva teče še o Merklovi in Bushu... torej vse do današnjih dni :)
lp.

Buchela pravi ...

Članek iz vaše povezave poznam in je neuporaben. Pisec sicer nekaj sluti, a potem naredi tako zmešnjavo nemogočih trditev, da vse podre. To je najbrž tudi namen tega besedila. Da izpade tako neumno, da osmeši ostale, ki pišemo o resničnih povezavah.

V drugi pripombi pa ste pozabili dodati povezavo.

Anonimni pravi ...

Aja, link sem pozabil dodati, evo:
http://www.hoaxofthecentury.com/911GermanConnectionBormann2a.htm

to je podobna stran....
sej pravim, včasih malo guglam, pa se vseživo najde :)

Buchela pravi ...

Poskušal vam bom razložiti, zakaj je bila objavljena ta zgodba.

Sčasoma so se v knjigah in kasneje na spletu začele pojavljati omembe glavnih nacistov, ki jih je Vatikan skril v latinsko Ameriko in jim tam omogočil mirno starost. Tam so večinoma tudi nadaljevali z razplodom, najverjetneje so pošiljali ustrezne ženske iz Evrope na izlete ali romanja v daljne dežele. Pavelič, Bormann in Hitler imajo otroke, ki so bili spočeti v "toplih krajih".

Da bi zmedli bralce, pa so rimljani sami objavili nekaj podobnih zgodb, ki naj vzbudijo občutek, da je tudi prava zgodba le ena od "teorij zarote".

Lep primer je zgodba o Baracku Obami. Ker so ameriške čebele izredno spretno izsledile njegovega resničnega očeta, ki je bil pomemben komunist Frank Marshall Davis, so na splet vrgli zgodbo o nekem Indonezijcu, ki bi naj bil v resnici njegov oče. Cela zgodba temelji na eni sami fotografiji, zato je bržkone prirejena s fotomorfom (program, ki lahko zlije dva obraza).

http://www.sodahead.com/united-states/just-found-obamas-father-barack-obama-sr-frank-marshall-davis-malcom-x-no-no-no-imo-t/question-4287175/?link=ibaf&q=&esrc=s

Tudi o tem, da je bila Obamina mama kurba ni nobenega dvoma, a to zgodbo je rimska oblast tudi zabrisala s širjenjem nasprotne.

http://freedomoutpost.com/2014/04/evidence-stanley-ann-dunham-barack-obamas-real-mother/

Povsem enako je bilo s Titom, o katerem je rimski okupator nalašč sam objavil veliko "zgodb", da bi tako otežil prepoznavanje prave.

Prednost mojega bloga je prav v njegovi poglobljenosti, saj seže do precej nepomembnih rimskih pankrtov in precej velikem vzorcu. Tudi meni se je slika sestavila šele ko jih je bilo na spletu čez 300. Zdaj blog dopolnjujem samo še zaradi zanimivosti, sicer pa je slika že povsem razločna.

Anonimni pravi ...

Hvala Buchela za tole... me pa še zanimajo povezave prostozidarskih lož in Rimsko imperijo... to pomeni, da so vse pod njegovo kontrolo? Kdo je potem zares glavni?
lp.

Anonimni pravi ...

Kaj, a potem niso glavni Rotschildi z vsem svojim vplivom?

Anonimni pravi ...

aja, sem mislil samo vprašati, tole z obrazi so le domneve na osnovi slik, ali imate bolj trdne dokaze, vire... o ponkrtih, kdo je od koga....

Buchela pravi ...

Iz razkritij na mojem blogu je sčasoma postalo jasno, da gre v celoti za pankrte rimskega plemstva (aristokracije). Rim (Vatikan) je že pred 2000 leti začel nastavljati svoje plemstvo (rulling class, vladarsko kasto) na vse pomembne položaje. Uporaba zvijače "brezmadežnega spočetja" ni nič novega. Opisana je v Bibliji, kjer se Marija kurba s Herodom in potem najde starca, Žida seveda, ki bo veselo nosil rogove in krmil tujega mladiča. Znana je tudi iz zgodovine Karantanije, saj je bil Arnulf, nezakonski sin vzhodnofrankovskega kralja Karlmana in njegove ljubice Ludvike (Ludevita), ki je bila koroškega (slovenskega) porekla. Skratka pravilo razmnoževanja vladarske kaste je neizpodbitno.

Židovske družine Rothschild in podobni so seveda v resnici "varuhi rimskega premoženja", torej rimski bankirji in zakladniki, a Židje zvesto in vdano služijo rimski gosposki tudi kot krušni starši njihovim pankrtom. Tak primer je bil Tito, ki je odraščal pri židovskem očimu na Dunaju, tak primer je bil Titov polbrat Göring, ki je odraščal pri židovskem "krstnem botru" Dr. Hermannu Epensteinu. Takih primerov je veliko tudi med rimskimi pankrti na Slovenskem in Balkanskem, saj so Bebler, Kardelj, Kraigher, Pijade, Bakarić, Vilfan in še mnogi odraščali pri židovskih krušnih očetih, ki niso postavljali neprijetnih vprašanj in so vzgajali rimske pankrte v svojem duhu, prepojenem z lažnimi občutki večvrednosti in zaničevanja do drugih, do "goyim" ali prevedeno "živali, črede".

Žide lahko torej imenujemo "najpomembnejši in najzvestejši služabniki rimskega plemstva". Iz njihove zgodovinske vloge služabnikov izvira tudi njihov občutek manjvrednosti, ki je vzrok blodnjam o "izbranem, izvoljenem ljudstvu" in temelj za vzvišem odnos do "črede", kamor sicer tudi sami spadajo.

..............................

Potem pa vprašate še, če ta blog temelji samo na podobnosti ali je zadaj še kaj več.

Za mnoge s slik sem vedel, da so pankrti, že prej. Za Rupla, za princa Tomislava in Andreja, za Školjča, za Petra Stelzerja, za Kučana in še za mnoge, ki jih nisem uvrstil na blog, saj smo si preblizu in vedo za mojo čebeljo skrivnost.

Vedel sem tudi, da imajo v samostanu na Solnograškem knjigo s spiskom pankrtov Franca Jožefa, kjer je zavedenih čez 200 njegovih otrok. Mož, ki je ta spisek videl, je bil izjemno cenjen statik, ki je sodeloval pri obnovi samostana in so mu nune spisek pokazale kot "zanimivost". Vem tudi, da je imel trgovec s prašiči Predovič, ki ima gromozansko grobnico v osrednjem križišču starih Žal, "čez sto nezakonskih otrok" in med vsemi je priznal samo dva ( Edvard Šlajmer, 1864–1935 in njegova sestra). Sodeč po položaju njegove grobnice je bil izjemno pomemben v prostozidarski loži. Na drugih treh vogalih istega križišča na Žalah pa je grobnica družine Kollmann (najbrž vodja nemške lože, ki je vladala do 1918), Janez ev. Krek (eden krivcev za izgubo Istre, Primorske in Koroške) in seveda rimokatoliško duhovništvo.

Blog temelji na "prišepetanem". To vam sicer ne bo všeč, a raje vam povem po resnici, kot da vam flancam o dokazih. Dokaze si nenazadnje lahko zataknemo za klobuk, saj je Rodetovo očetovstvo Petra Stelzerja nesporno, pa so na Bavarskem primerjavo dedne snovi preprosto ponaredili.

Na spletu pa si lahko snamete torent izvrstnega dokumentarca o Obami, https://thepiratebay.se/torrent/7420381/Dreams_From_My_Real_Father__A_Story_of_Reds_and_Deception_%282012%29 ki natančno opisuje povsem enak primer, kot so vsi ostali na mojem blogu. A tudi o Obami nimamo nobenih dokazov. Dokaz je samo primerjava dedne snovi, ki jo nadzoruje poštena oseba.

Če dovolj dobro poznate dva izmed rimskih pankrtov, ki sta polbrata, ju lahko prosite za bris ustne sluznice (s sterilno vatirano palčko je treba podrgniti po notranji strani lica) in sami pošljete vzorce v primerjavo. To ne stane več od 180 evrov. Potem boste najbrž zadovoljni.

Anonimni pravi ...

Hvala za tale izčrpni komentar... :)

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela...

Imam vprašanje glede predsednika ZDA... nekako "statistično" bi moral naslednji predsednik biti republikanec, ampak se nikoli ne ve... me pa zanima, še pred kakšnim letom se je veliko govorilo o klanu Bush in napovedovali so celo, da bo naslednji zopet Bush... sedaj res kandidira Jeb Bush, ampak po statistiki ima male možnosti.... nekako favorizirajo Trumpa?
Čeprav tale njegova kampanja je šov, nekako bo po moje do poletja delal sceno, potem bi se pa naj "umaknil" Bushu, ki bi naj v finalu premagal Clintonovo??

MIsliš, zadeva pije vodo???
lp