torek, 21. maj 2013

Igor Lukšič - Franc Šetinc


3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Tista slika Šetinc -"Miki Miška" je kot da bi Pahorja in Lukšiča združil v eni osebi.

Ali je kakšna oz. katera je še povezava?

Malo je seveda tudi Slivnika noter ampak to je kolikor toliko logično.

Ali kdo ve na podlagi česa jih sploh določijo za "merjasce"?
In koliko približno imajo ti stroji potem otrok? 33,66, več?
oj

Buchela pravi ...

Merjasci postanejo tisti, ki imajo za rimskega okupatorja (Vatikan) zanimivo kri. To so na videz predvsem potomci Habsburžanov in papežev (belih in črnih).

Količina nakotene golazni, ki jo smejo brezmadežno spočeti pa je premosorazmerna z vrednostjo krvi. Predvidevamo lahko, da so osrednji merjasci dobivali v osemenitev plodne in godne kurbe precej pogosto. Najbrž je šlo za redne orgije. Titovih pankrtov je zagotovo nekaj sto. Mačkovih in Beblerjevih najbrž tudi. Skrivno omrežje rimske okupacijske oblasti skrbno vodi spiske in že v otroštvu preizkuša in vzgaja hudičev zarod v zveste kabaliste. Nekatere med njimi uveljavlja z denarjem (Lah in podobni), druge uveljavlja s palico (Janša in podobni).

Po moji oceni je na svetu brezmadežno spočete golazni celo za en cel odstotek, torej v Sloveniji 20.000! Nekaj mi pravi, da jim razkrinkanje zada usodni udarec. Morda pa bodo posledice čebeljega objavljanja hudičevih podobic naposled le prinesle odrešitev?

Anonimni pravi ...

Nekaj sto? Dobro do sto je bilo moje 'optimistično' ugibanje ampak nekaj sto? Moram priznati da sem šokiran. Takim se gotovo ne more reči človek! To so lahko samo stroji, roboti.

Hvala ti za odgovor!

(HA! zdaj pa moram zato da lahko objavim komentar dokazati da nisem robot...)