torek, 21. maj 2013

Milan Zver - Dobrica Ćosić


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Koliko je bil Milan Zver star 1992? Kako se tako mlad lahko zavihtiš v vrh med politične veljake? Od kod, iz samega nič, le z brihtno glavo?
Kaj je želel dr.Jože Pučnik in kako je bil izigran in pregnan? Lustracijo. Kako je o lustraciji rekel Bučar: "Preko mojega trupla"!

Kako in zakaj je propadel Demos in naše sanje, sanje slovenstva? Kdo je prevzel Pučnikovo stranko, mu jo ukradel? Kako?
Z malim špijonom dr. Pučnika, velikim Milanom Zverom, ki je od Janše prejel darilo, zase in za svojo soprogo. Stolčke v EU- njihove lastne javne izjave, hvale, dostopne na spletu.
Poleg vsega, da pri Janši ni klientelizma...
Poleg vsega, da se spakujejo z imenom dr. Pučnika, ga zlorabljajo na različne načine, inštituti, kjer se stolčke greje in trebi zobe, do skrivanja svojega protislovenskega delovanja za Pučnikovim imenom.
Kar pa je posebno nedopustno, z organiziranjem kvazi komemoracij v spomin nedolžno masakriranim Slovencem in zavestno netenje čustvenih pretresov med ljudmi, s plasiranjem že znane UDBINE laži o državljanski vojni, kolaboranstvu in bratomornem klanju med Slovenci!

Tovariši, špijoni, izdajalci, pankrti klavcev slovenskega naroda- poglejte se- potomci ste njih, napravljeni iz laži, da sejete laž!

Nadaljujete klavsko delo svojih klavskih očetov. In česa več s slovenstvom nimate! Ste tujci in tako se tudi obnašate. Vzvišeni in pokroviteljski pridaniči. Naši paraziti.