četrtek, 24. oktober 2013

Ženja Leiler - Aleš Bebler


4 komentarji:

Anonimni pravi ...

kdo pa je ta baba?

Anonimni pravi ...

Gospa Leirer je študirala primerjalno književnost in filozofijo. Zelo učena ženska, piše tudi kolumne, bila je urednica pri časopisu Delo. Mislim, da dela sedaj na Ministrstvu za kulturo. Visoko je rangirana v kulturi.

Anonimni pravi ...

V kulturi opažam, da so vsi visoko rangirani, vsi "cenjeni", le ljudstvo je tisto, ki ima malo ali nič dobrobiti od njihovega "dela".

Kaj mi bo, spoštovani, sistem, življenje v Ljubljani, in pravljica o razvoju "na vseh področjih", ko rajši živel bi v kraju kot je Šentjošt,
kjer ni izdajalcev, kjer so ljudje iskreni, močnega duha in neustrašni. Ljubljana pa..polna golazni, na vseh področjih polna kur?arije...

Anonimni pravi ...

Šentjošt in Žažar sti lepi vasici. Otroci pozdravljajo starejše in so ljubeznivi. Ob nedeljah zaigra klarinet in frajtonerca. Ljudje se lepo zabavajo. Maribor in Ljubljana pa sti špelunki. To nisti ne mesti ne vasi. Vsak bi hotel biti glaven in iti čez trupla. Cinična in diviantna kultura res nikomur ne koristi. Pasejo se cinični ljudje v svojih krogih, ostale pa zatirajo. So zelo ogabni.