četrtek, 26. december 2013

Denis Avdić - Dobrica Ćosić


12 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
Imam vprašanje, prosim te če mi znaš odgovoriti. V enem tvojem blogu sem čital, da se prostozidarji ne poznajo med seboj. Ne morem razumet, da Janša ni vedel kateri produkt je Rosvita in Kosmova, bojda je bil celo zelo tesen sodelavec z njima, ali pa kdo je Košorog oziroma Lovšin ali pa Turk. Po moji logiki vedo sicer ne bi mogli tako usklajeno delovati.
Osti jeraj.

Buchela pravi ...

Dober dan brezimni,

občutek vas ne vara, tisti masoni, ki operativno sodelujejo, morajo vedeti, da so člani iste razbojniške tolpe. V primeru Janše in Rosvite je zagotovo tako. Tudi v primeru Janše in Nine Zidar Klemenčič je tako. Nekoliko pa me je presenetilo, da je tako tudi v primeru Rodeta in Nina Zidar Klemenčič. Torej masoni očitno zelo dobro vedo, kdo je član in kdo ne. Če so v zadregi si to sporočijo z masonskim rokovanjem, ki je zapleteno in vsebuje cel kup podatkov, od položaja na lestvici, do namena in ciljev srečanja.
Povzeli ste torej moje starejše pisanje, ko sem živel še v utvari. Še vedno pa mislim, da masoni nižjih stopenj praviloma ne poznajo masonov višjih stopenj, razen, kakdar je to potrebno za izvedbo kakšne naloge. Pobrskajte na spletu posnetek rokovanja papeža Frančiška z bivšim papežem Benediktom. S palcema si pritiskata med drugo in tretjo dlančno kost. No, tak isti pozdrav boste na spletu našli tudi med Pavelićem in Hitlerjem. Zločinska organizacija, katere obrisi so počasi vidni tudi na mojem blogu je zelo enovita, sled korenin pa vodi med sedem gričev.

Anonimni pravi ...

glej, Buchela..

na vse znaš odgovoriti in se tudi izgovoriti...Predvsem me moti, da vse enačiš...Vsi smo v življenju delali napake, poglej samo znane osebnosti, ki so spremenili tok življenja in postali pozitivne osebe...Zakaj ti, če le moraš, pozitivna dela Janše , ki smo jih vsi zaznali, obakrat, ko je bil na oblasti, prikažeš, da je samo igral...Rosvita je odlična in cenjena novinarka, jo ponovno izničiš, da so vsi enaki...
Tukaj te res ne razumem, kaj hočeš doseči?? Mislim, da tudi tebi ne smemo vsega verjeti, ampak se moramo zanesti le na sebe in lastne občutke in previdnost.

Buchela pravi ...

Spoštovani brezimni,

minilo je šele dobro leto, odkar smo čebele izstopile skozi vrata spoznanja in stopila iz palače laži na prosto, na sonce, na opustošeno naravo očetnjave. Zunaj je zelo opustelo, saj je za nami dolga zima. Vse je še najbolj podobno razdejanju po hudi bitki. Na prvi pogled je brezupno.
Tu in tam so na osojnih legah še zaplate snega, a predirajo ga tisoči cvetov teloha.

Anonimni pravi ...

Tisti, ki vas moti Resnica, ker so vas celo življenje lagali o partizanih, ipd...
malo prebrskajte vire, osvojite znanje simbolike, da boste vedeli pravi pomen zvezde
in iz katerega čela je vzeta kot simbol.
Na tem svetu ni "levih" in "desnih" ali "republikancev in "demokratov". Vse je le Iluzija, predstava, LAŽ.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1210950/Pictured-Young-Adolf-Hitler-playing-chess-Lenin.html

Buchelo tu in tam malce zanese, a se hitro uči in tudi razumevanje prilagodi/uskladi/dopolni.
Je treba to kljub vsemu priznati. Prav v slednjem pristopu, poskušanje in napake (trial and error)
pa bitje prihaja do Znanja in napreduje v Zavesti.
Če kdo ne verjame blogu naj osebno o njihovih očetih vpraša dotične.

Dragi iskalci Resnice, bodite srečni dokler vam nekdo servira tisto o čemer niste imeli niti najmanjšega pojma.

Anonimni pravi ...

Dober večer spoštovani.
Tista risba pri šahu je tako tako, je pa res, da je Lenina na poti iz Švice v Rusijo skozi Nemčijo spremljal visok nemški oficir z osebno odgovornostjo da ga pripelje živega v Rusijo. Za Janšo pa bi rad videl, da se motim vendar pa mi se vedno bolj vidi da je igral.Poglejte na vsa pomembna mesta je postavil pankrte, čeprav je imel dovolj drugih sposobnih ljudi. Lovšin je bil tudi za policijo čisti zgubidan, pa ga kar v Interevropo postavijo, bojda ga je tudi Košorog lomil, ali je zaustavil TEŠ, ne, podprl ga je. Sedaj pa imamo celega hudiča.

Lep pozdrav.

Anonimni pravi ...

Bistvo igre šaha je simbolični prikaz dveh "nasprotnikov".

Kaj ni Angela Merkel hči Hitlerja?

Anonimni pravi ...

Dober dan anonimni.
Malo me je streslo, vendar po vsem tem je čisto mogoče. Pokojni zdravnik Rugelj je napisal, da bo Merklova uničila Nemčijo. Upam, da se ne bo uresničilo. Imam shranjeno njegovo izjavo.

Osti jarej.

Buchela pravi ...

Šah je IGRA, ki je ne igrajo nasprotniki, ampak v tem primeru sodelavci ... z namenom, da bi izpraznili šahovnico. Če preštejete figurice, ki sta jih ta dva "šahista" zmetala s šahovskega polja, se boste pa res lahko zgrozili. (poglejte si ruski film "Čekist", ki ga najdete na Youtubeu)

Če v spletni iskalnik vpišete Angela in Hitler, se bodo kar vsuli prispevki, ki bolj ali manj spretno prikazujejo in opisujejo, da je Hitler njen pravi oče. To pa jo v nemških razmerah uvršča vsaj tako visoko, kot pri nas nekatere Titove otroke.

Tudi o resničnem očetu Obame je na spletu ogromno gradiva. Najboljši je film, ki smo vam ga čebele naložile na splet:
http://araerin.com/realfather.html

A razkritja, kakršnega smo vam prinesle slovenske čebele, ni ne v Nemčiji, ne v Ameriki. Čebele vas ne opozarjamo na en primer. Čebele smo razkrinkale skrivnost "brezmadežnega spočetja", ki je temelj razmnoževanja znotraj sovražnikove mreže.

Razkrinkanje, na katerega je bilo treba počakati dvatisoč let!

Anonimni pravi ...

Dragi prijatelj, od upanja nič.

Če je res čisto mogoče malo pobrskajte gugl --> http://www.his-forever.com/merkel.jpg
in kritično pristopite k preverjanju obraznih podob, ne bodite leni.

Angela je ateistka vzgojena po komunistični doktrini v okrožju kjer je krščanstvo bilo prezirano.
In sedaj zastopa krščansko stranko? O krščanskih idealih pa ne duha ne sluha.
Enako je z novim finančnim ministrom Kurz-em. Preveč je podoben liku iz filma American Psycho.

Buchela pravi ...

Povezava je mrtva, saj so mu spletišče sesuli. Če ste si to stran shranili, nam jo lahko naložite na Issuu.com.

Anonimni pravi ...

Meni predhodna povezava dela.

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-24159595

http://www.helpfreetheearth.com/news501_Merkel.html