sreda, 11. december 2013

Rosvita Pesek - Aleš Bebler


23 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Skoraj bi me kap.
Nimam kaj drugega v tej zvezi dodati, razen vprašanje Kaj pa knjiga o Pučniku, ki jo je napisala.
V zvezi Dolfetom - vnučkom, bi napisal, da sem v reviji Radar zasledil,da ga je gospod Erik Jan Hanussen poučeval retoriko kako nag... Nemce. Gospod je bil Žid, ki je kao skrival korenine. Ja kako pa je potem rasel. Res grozno preganjanje.

Osti Jarej.

Anonimni pravi ...

Lom Buchela je sam pripadnik židovskega satanističnega kulta kabale . To pisanje in zavajanje je čisto napeljevanje vode na njegov mlin...Da o največjih škodljivcih in uničevalcih Slovenije molči oziroma pripoveduje pravljice, da o nekaterih ni nobenih podatkov.., resnično me ob njegovemu pisanju navdaja srh...

Buchela pravi ...

O katerih največjih škodljivcih in uničevalcih Slovenije pa molčim in pripovedujem pravljice?

Ob vseh teh slikah tudi mene navdaja srh! A to je moja naloga in moja dolžnost. Če mi Veter nebi nosil teh podob pred oči, bi mi ne bilo treba toliko ur vložiti v to delo.

Anonimni pravi ...

Ta ženska je po Udbi. net kar visoko v Udbi, seveda, če niso podatki dosjejev prirejeni, kar je velika možnost, ker tudi ta blog deluje na takšen način. Na Udbi. net ni bilo kar nekaj vodilnih članov Udbe. Vsekakor je bila Rosita velika komunistka, to se ji vidi še danes po sovraštvu in komunikaciji. Sin očeta, ki ima priraščena ušesa ne more imeti štrleča, to so osnovne zakonitosti dednosti. In takšnih je polno na tem blogu.

Anonimni pravi ...

Ivan Maček Matija nima nič opraviti s Karađorđevići, je navaden zločinec in strahopetec in kot drugo je bil prostak. Nič ne govorite o Tigrih in o tem zakaj so jih izločili, saj so oni prvi sodelovali z angleško tajno službo - tako imenovanimi masoni in nasledniki teh so Panterji, ki manipulirajo z zgodovino, podatki, brez vsakršnih dokazov, poleg tega pa prilagajajo zgodovino sebi v prid, da bi se povzpeli z OPS- om. Ljudje, ki so pobijali pribežnike z Avstrije so bili Slovenci. Mnogo slik pa drži. Res so se razplojevali kot živali, samo ne iz razloga, da bi vladali, ampak zaradi kompleksov.

Anonimni pravi ...

Rosvita...prava milfica. Novinarji so najboljša kamuflaža zanje, za teater, za "poročanje".

Buchela pravi ...

Mogoče Maček res ni imel nič opraviti s Karadžordževiči, je pa kralj Aleksander otresel svoje seme v njegovo mamo. Za ložo je bilo to dovolj, da je bil posebno zanimive krvi. Tudi Karadžordževički so bili žrtve vatikanskih in masonskih spletk. Aleksandra so poročili z Marijo iz družine Gotha, osrednje masonske plemiške družine v Evropi. Ker pa je imel Srb slabo seme in je bil njegov sin Peter prizadet, so se vatikanci odločili, da bodo odtlej "kraljevi" otroci narejeni brezmadežno. Princa Andrej in Tomislav sta pridelek Brankota Pogačnika, kraljevega adjutanta in sina visokega slovenskega politika Josipa Pogačnika. Josip Pogačnik pa je bil eden od stotih pankrtov Franca Jožefa. Ker je kralj Aleksander nekaj zaslutil, so ga v Marseju počili.

Vas ob tem tudi kaj spreletava srh?

Naključij namreč ni! Maček je bil, kljub svojemu masonskemu poreklu in kapljici srbske kraljeve krvi, navaden zločinec in strahopetec. O tem ni dvoma. Pa prostak tudi.

Glede Tigrov ne misliva enako. Tigri so se uprli prastarim vatikanskim načrtom o uničenju Slovencev. Primorski Panterji pa so najpomembnejši in najdragocenejši vir resnične zgodovine, kar jih je dosegljivih na spletu. Niso edini, a zame so bili odločilni in jih globoko spoštujem, četudi jih ne poznam.

Veseli me tudi, da vas mnoge slike prepričajo. Razplojevali pa se niso samo zaradi občutkov manjvrednosti, ampak so bila takšna tudi navodila lože. Primešani občutki manjvrednosti pa so loži dobrodošli, saj je s takim človekom lažje upravljati. O tem govori Mija Alečkovič:
http://www.youtube.com/watch?v=vUD0jKPDKdI

Je pa ta pogovor prefrigano masonsko sporočilo, ki predvsem prikriva tiste dele omrežja, ki so še aktivni, druge pa grize in hodi po njih. Kača, ki se grize v lasten rep.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.

Sto lustracij ne bi naredilo toliko pozitivnega za Slovenijo kot ta tvoj blog.

Osti jarej.

Anonimni pravi ...

Zanimiv je ta vaš blog Buchela, ki ga spremljam že kake pol leta povsem naključno. Ne gre mi iz glavo sledeče vprašanje: Ali je potemtakem zelo verjetno, da je vsak tretji otrok spočet od neznanega očeta v zakonu? O tem sem pred leti bral izdelano študijo v Veliki Britaniji. Kakorkoli, če v primeru vaše študije za tem stoji načrt veliko srbske lože prostozidarjev ali danes globalno uveljavljenih iluminatov, potem sledi propad posameznih narodov in civilizacij v bližnji prihodnosti, kakor nekdaj rimskega cesarstva.Sam nisem pripadnik židovskega satanističnega kulta kabale ne kakega drugega kulta ali organizacije, ki deluje na skrivnem. Verujem pa, da Vsemogočni Bog podira naklepe hudobnih in rešuje nedolžne. Zato gorje tistim, ki se upirajo volji Vsemogočnega, ki jih bo pahnil v prepad njihove lastne pokvarjenosti in izprijenisti, ki se stopnjuje do točke, ko ni več vrnitve med žive, ampak je tako duša kot srce v popolni oblasti njihovega gospodarja na zemlji, ki je sam lucifer.

Buchela pravi ...

Spoštovani brezimni,

večkrat sem že napisal, da izdelujem ta blog po nareku. Izdelujem ga tudi v svojo (poslovno) škodo, saj prostozidarji natančno vedo, kdo sem in njihova moč je pri nas zelo velika. A nekaterim nam je bil, je in vselej bo občutek dolžnosti do svojih rojakov vedno na prvem mestu. Pred udobjem in koristmi. Čebela brani roj s pikom, četudi je zanjo smrten. S tem svojim edinstvenim dejanjem globoke predanosti Roju in Stvari, se uvršča med najplemenitejša bitja. Podobno je iz volka človek preoblikoval psa. Tudi pri psih je zelo cenjena njegova predanost, četudi za ceno njegovega življenja.
A čebelo je ustvaril Vsemogočni, psa pa so s plemenitenjem in žlahtnenjem ustvarili ljudje.

V zadnjem letu, kar nastajajo hudičeve podobice sem segal vse globje v črno smrdeče blato kriminalnega podzemlja in videl marsikaj. Slutim obrise omrežja v ozadju, ki kot rakasto tkivo sesa našo kri in se zajeda v naše telo. Zdi se mi, da ga še najboljše opisuje tale članek:
http://uk.prweb.com/releases/2013/10/prweb11201273.htm

Ne razumite me napak. Zelo sem predan Vsemogočnemu, Nebu, Bogu, Vetru ali kakorkoli že poimenujem stvarnika. Povsem mu zaupam in sledim njegovim znakom. Vendar nas je, po vsem sodeč, rimokatoliška cerkev v resnici odvrnila od Boga in ga nadomestila z njegovim nasprotjem.
Posiljujejo nas z čudežem "brezmadežnega spočetja", ki je osnova razmerij na mojem blogu.

Zanimiv niz pripomb je pod tem člankom na Reporterju:

http://www.reporter.si/igor-bav%C4%8Dar-o-odzivih-okolice-ko-je-%C4%8Dlovek-obsojen/20978#comment-147640

Poenostavljeno povedano sem hudičeve podobice sestavljal po občutku, po občutenem in razmislek je šele sledil. Čebelji vzdevek se mi je zdel primeren, saj sem od nekdaj ob pogledu na cvetoči regrad na travnikih v aprilu občutil željo, da bi pokleknil. Takrat sem vselej občutil najmočnejši in najjasnejši glas prednikov oziroma Stvarnika. In ko sem se, stoječ na travniku cvetočega regrada, ozrl okrog sebe, sem opazil, da so se le še čebele tako razveselile rumenih cvetov. In cvetovi regrada so utelešenje Sonca ob njegovem povratku na zemljo. Tudi ime regrad je povezano s tem občutkom. Re- pomeni (verjetno) znova, -grad, -græd, -gred pa pomeni rasti, iz korena gre, ki je tudi v besedi greda, kjer tudi opisuje rast.

Regrad je prva hrana v novem letu, po dolgi zimi (v ledeni dobi je bila še precej daljša!)in pomanjkanju ter lakoti v postnem (pustnem) času, ko je svet okrog nas popolnoma oPUSTel.

Anonimni pravi ...

Iz linka uk.prweb.com je zate verodostojen nekdo (Joseph Atwell), ki producira best-sellerje?
Prosim te no Buchela...nasedaš ameriškim zgodbicam, ki s tem apelirajo na to, da je Jezus izmišljotina
(in da je zato edino satanizem prava 'vera'). Da ne bi v podobi čebele dalje zavajal ljudi s korumpiranimi linki..

Stvarnik obstaja. Obstajajo tudi tisti, ki so kreirali ljudsko raso.
Ne bi nikomur škodilo, da si malo pobrska gugl in pregleda gradivo katerega je ogromno.

Buchela pravi ...

V to, da Stvarnik obstaja, nimam niti trohice dvoma.

Nikakor tudi ne želim žaliti vaše katoliške vere. Najbrž iz mojih besedil razberete, da se proti satanizmu tudi borim. Stik z Vetrom, ki mi nosi ta sporočila, kdo je čigav, se je tudi začel z mojim spoznavanjem satanizma, na katerega sem naletel po naključju, iščoč gradivo o francoski revoluciji. Še posebno močno so name vplivale oddaje o satanizmu v sodobni umetnosti in kulturi:

http://www.youtube.com/watch?v=An6dK8IUN48&list=PL0DB1D7258158D130

Bolj, kot je rasla moja jeza in odpor do satanizma, bolj sem postajal dovzeten za piš Vetra, ki mi je odstiral Skrivnost.

Nobene knjige in nobenega videa vam ne bom nikoli ponudil v pregled zato, ker bi se z vsebino v celoti strinjal, ampak zato, ker je v njem drobec, ki je zanimiv in morda pomemben za dopolnjevanje celotne slike. Veste, imam kar zajetno knjižnico in med tisočimi najbrž ni nobene knjige, s katero bi se strinjal v celoti. Tega tudi nikoli nisem pričakoval. Malikovanje kateregakoli besedila je trapasto, saj se s svojo osebno rastjo dvigamo vse više in preraščamo stvari, ki smo jih nekoč gledali od spodaj in jih občudovali.

Poskusite pogledati tudi kak pogovor z bančno "izdajalko" Karen Hudes, ki v mnogih videih na Youtubeu temeljito pojasnjuje vpletenost jezuitov in Vatikana v zlo, ki se nam je kot rakasta tvorba zagrizlo v meso in nam pije kri. Razmere v Sloveniji niso nikakršna izjema.

Anonimni pravi ...

Dragi prijatelj.

Nisem katolik niti sem pravoslavec,a imam vero v Višje dobro.

Vem, da si proti čaščenju Satana, a best-seller Atwella apelira prav na to.

Ni naključij na tem svetu, prijatelj dragi. Po zakonu Univerzuma
obstajajo samo vzroki in posledice, naključja pripadajo neodkritemu zakonu.

Dovolj dolgo te spremljam, da vem kakšna so tvoja stališča, zato ne pusti se zavesti best-sellerjem.

Prav je, da ne malikuješ knjig, a obstajajo tudi takšne, ki ljudem na pravi način odpro oči.

In mimogrede, dragi prijatelj, še to, sporočila/uvid v obrazne podobnosti
(kot so nekoč ugotavljali s primerjavo fotografij tudi na sodiščih) ti nosijo duhovna bitja in ne veter.
Veter prihaja iz negativne hierarhije duhovnih sil.

Pomnite, samo Znanje ščiti.
http://www.youtube.com/watch?v=2e5BiMJvvHw

Buchela pravi ...

Zelo sem zadržan do zgodb o vesoljcih, vam pa dam povsem prav, ko pravite, da mi prišepetavajo duhovna bitja. Veter je le prispodoba.

Anonimni pravi ...

Prav je, prijatelj, da si skeptičen, a vedi(te), da so predsodki predvsem in samo naša ovira.
Le pomislite malo, koliko (nešteto?) ZF filmov (od leta 1955?), takšnih in drugačnih, risank, maskot,
podob je sproduciranih, da bi nam odprli oči in nas pripravili... Vse "in your face".

Zadnjič si, prijatelj, sam povzel misli iz nekega dokumenta : "Iluzija bo tako velika, tako ogromna,
da ljudje ne bodo dojeli." Torej, na kaj drugega ta stavek apelira kot ta predhodni link?
Ima mogoče Mobitel zadnjo reklamo narejeno s podobami nezemljskih bitij? Naključje?!? Hmm...

Tudi Lady Diana je želela zblebetati Resnico 'z dvora' zato so jo žrtvovali.

Pomnite iskalni Resnice, ignoranca vodi v propad, samo Znanje ščiti.

Anonimni pravi ...

Se opravičujem, gre za Telemach reklamo.

http://www.youtube.com/watch?v=21WHQxrup6Q

Unknown pravi ...

Bičela (28 December, 2013 - 00:56)............................
---------------__________----------_________________________________-

Bičela_hvala -_- delni odgovor sem dobil-zelo dobra in ganljiva prispodoba_ (Bičela: ...slike 12 in 13 niti omeniti ne upate, kaj šele....)_ - Bičela ne vem, če nisi opazil, da sem dal znak.....ITD._ - No pustimo to_-
-
No pa še enkrat _ bom skrajšal iz 11 na 5:-
-01.) Rosvita Pesek - Aleš Bebler
02.) Ljudmila Novak - Aleksandar Ranković
03.) Eva Irgl - Janez Janša
04.) Drago Jančar - Ivan Maček
05.) Andrej Bajuk - Ivan Maček
V tvoji logiki oziroma prispodobi velikana naj bi bili Rosvita Pesek, Ljudmila Novak, Eva Irgl, Drago Jančar in pokojni Andrej Bajuk pritlikavi branilci pred del pritlikavcev, ki nas razjedajo-lahko bi jim rekli tudi-SLO mafijsko tajkunska omrežja tipa Forum21(Zemljarič,Kučan ..Itd.), ki nam še vedno vladajo in imajo cc90% medijev pod kontrolo…….
--
P.s.: Vsaj dva branilca od teh petih mi razloži povezavo pritlikavih branilcev in pritlikavcev, ki so stali na njem ter ga pri živem telesu razkosavali._-(razloži povezavo)
Bičela _ Vsi imamo napake -tvoja napaka je , da vse mečeš v en koš_ to pa čebele ne delajo._ daj me popravi, če se motim.
-
Spoštovani Bičela -V naprej -Hvala za čimprejšnji odgovor.
--

Bičela (28 December, 2013 - 22:39)

Pišete mi lahko na lom.buchela@gmail.com. Nekatere stvari niso za vsa ušesa.

Unknown pravi ...

Bičela (28 December, 2013 - 22:39)
Pišete mi lahko na lom.buchela@gmail.com. Nekatere stvari niso za vsa ušesa.
___________

Ni mi potrebno dva - lahko samo Rosvito Pesek_ samo ne mi ....
----
Praviš da nekatere stvari niso za vsa ušesa_ kar bi se lahko strinjal v nekaterih primerih _- ampak, kje si našel preko vetra Rosvito Pesek.
--
Da slišim tvoj Veter - (V ETER)

Buchela pravi ...

Dobrodošel na mojem blogu, Pinkfloyd, oziroma Aresnica Bo ...

še nikomur nisem napisal tako lepega odgovora, kot prav vam, s pripovedko o velikanu. Presenetili ste me, da ste me s svojimi besedami tako vzpodbudili, da sem vam naklonil tako obsežno besedilo.

Tudi o Rosvitki boste izvedeli, kar vas zanima. Kmalu.

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Unknown pravi ...

Lom Buchela oziroma čebela _ še čakam _ si rekel- Kmalu

Anonimni pravi ...

jao,jao...kak se enim da...je pa zanimivo