petek, 26. december 2014

Klemen Grošelj - Dobrica Ćosić


4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Hvala za izpolnjeno željo. Se pravi on deluje vsaj malo bolj iz ozadja in je potemtakem znotraj lože višje stoji? Tudi kadrovanje za Jakića in reakcija slednjega to potrjujeta?

Kar se pa Jakića tiče, je z malim palčkom po tujini (predsednik Ita. komunistične stranke je to potrdil!)pošiljal prošnje naj Slovenije ne priznajo.

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, za božjo voljo ali je to tisti Jaklič s Harvarda, kateri komentira sodbe za Peneziča, podoben je vendar nisem siguren.
OJ

Anonimni pravi ...

Njega imam v spominu, kako je na televizijskem soočenju uničil informacijsko zamaščenko, ki je kot naščuvan pes lajala proti vsem prisotnim in jih napadala. Ko je bilo treba pokazat malo resničnega znanja iz prava je bila tiho kot rit.

Sam sem govoril O Romanu Jakiću, če vas je to zmedlo.

A ko preberem tole : Diplomiral je na Pravni fakulteti v Ljubljani leta 1999 pod mentorstvom dr. Petra Jambreka z diplomsko nalogo Odločanje ustavnega sodišča: narava procesa in metodologija za analizo vrednostnih sistemov ustavnih sodnikov. Tudi s priporočili profesorjev Jambreka, Šturma in Cerarja je bil izbran za enoletni magistrski študij na Harvardu. Po tem je bil med kratkim premierskim mandatom dr. Andreja Bajuka zaposlen v njegovem kabinetu. Leta 2006 je podprl kandidaturo Franceta Arharja za župana Ljubljane,.

Jambrek, Cerar, Bajuk....bi rekel, da je fant Rimski.

Buchela pravi ...

Pri teh Jak(l)ičih se tudi jaz pogosto zmotim. Roman je pankrt od Bakarića (Kupfersteina) http://buchela.blogspot.com/2013/05/roman-jakic-vladimir-bakaric.html
Marko je pankrt od Zorangutana http://buchela.blogspot.com/2013/05/marko-jaklic-zoran-jankovic.html
Klemen pa je Rankovićev pankrt
http://buchela.blogspot.com/2013/06/klemen-jaklic-aleksandar-rankovic.html
Vemo tudi za Markotovega deda Tita in pradeda Otta, ter za Klemnovega deda Pavelića in pradeda papeža Pija 10. Včasih se mi zdi, da ne uporabljate iskalnika, ki je na mojem blogu v levem zgornjem kotu (pokrit z vprašanjem o piškotkih). Tja vpišite ime iskane osebe, a pazite, saj mora biti napisano brez napak (ali pa z mojimi). Velja večkrat poskusiti, če v prvo ne uspete.