petek, 5. december 2014

Marjan Podobnik - Aleš Bebler


6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

O, fag.

OJ

Anonimni pravi ...

Ponavljam vprašanje, se opravičujem, ako motim: kdo mislite da je tale tip: www.democratic-republicans.us. Sam pravi da je dolfetova reinkarnacija, mogoče njegov sin?? ali samo provokator? Veliko stvari, ki jih pove namreč držijo - eno glavno stvar pa spretno prikriva: v ospredje stavi nemce, nas Slovence ki smo dejansko staroselski narod pa zamolčuje. Omenja celo hrvate. Nas pa ne. Kaj mislite Buchela??

Anonimni pravi ...

Čigava je Marinka le Penova s Francije? Dejansko je Brancija, ker iz Venetskih Brankov so pozneje romanizirani Franki nastali.

Buchela pravi ...

Sprašujete me o nekom, ki naj bi bil na eni od slik na spletni strani www.democratic-republicans.us. Ta naslov ne zadošča. Morali mi boste povedati njegovo ime ali pa mi prekopirajte podatke o sliki (desni klik/show picture/to je pravi spletni naslov).

Si bom pa vzel čas in bom pregledal to spletno stran in vam čez čas na tem istem mestu odgovorim.

Buchela pravi ...

Marine le Pen je polsestra od Christine Lagrande. Njun oče je Valery Giscard d'Estaing.

Njun stari oče pa je Pacelli, a za sliko si moram vzeti nekaj več časa.

Anonimni pravi ...

Hvala lepa za Vaš čas. Se mi je kar zdelo da je tako. Vrtijo nas v krogu. Dobesedno smo v začaranem krogu. Začaran v polnem pomenu besede. Je imel prav moj prijatelj - ljudje nis(m)o ovce, ljudje s(m)o polži! In jaz z njimi, če jim povem resnico me imajo za bebca. Tako da o resnici spregovorim le, če me kdo povpraša kaj na to temo. Moral pa bi jo raznašati s streh. Neverjetno.
Vse dobro vsem iskalcem resnice. Bog z nami!

http://americanloons.blogspot.com/2014/04/991-john-de-nugent.html

to je ta človek