torek, 6. januar 2015

Alojzije Stepinac - Eugenio Pacelli, papež Pij 12., Aloysius Stepinac - Eugenio Pacelli Pope Pius XII, Alojzije Stepinac - Eugenio Pacelli Papst Pius XII, Алои́зие Сте́пинац - Эудже́нио Паче́лли Папа Пий XII. , Алојзије Степинац - Еуђенио Пачели Папа Пије XII


8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

He he. Isti očka

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, mislil sem da so bastardi že izčrpani, pa sem našel potencialnega kandidta imenovanega Stanovnik.Bil je ožji sodelavec bandita Kardalaya.
OJ

Buchela pravi ...

Da bi bili izčrpani?

Po mojem mnenju jih je en odstotek prebivalstva, torej 20.000. Na najvidnejših mestih jih je vsaj desetina, torej 2000. Ne bo jih še zmanjkalo.

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=T7orslFTfak#t=71

Anonimni pravi ...

Jap lahko bi ja...
Stanovnika dva rdečega in črnega... Oba Postavili na kakšno stopnico višje...

Dvignem palček navzgor ali pa kazalček in sredinček pokažem navzgor... Kakor je pač komu ljubše.

Pozdrav vsem, ki spremljajo tale dnevnik.

Anonimni pravi ...

Da ne bi kdo glede dogodka v Franciji nasedal medijski topoglavosti. Policija, ki često poskrbi za raznorazne intrige je tudi tokrat bila na delu.

https://www.youtube.com/watch?v=LkfEu1RhO_E&feature=youtu.be&bpctr=1420866832

Anonimni pravi ...

Ha ha. Ste res mislili, da sta streljačino v Parizu brez problema sprovedla dva mulota z mitraljezi, brez da bi jih kdorkoli rej opazil, zasačil, brez da tajna služba ku jma vse pod kontrolo to izvedela. Ha ha! To je vse zaigrano, zakaj so muslimani v Evropi: deli in vladaj. In zakaj inscenirajo take dogodke: deli in vladaj in to potencirajo do te mere, da se med sabo pobijemo. Ne nasedat takim foram. Služjo samo njim. Rimu. Vse poti vodijo v Rim. Rim = Vatikan = vlačuga, ki sedi na glavi zveri, oblečena v škrlat in je opita od krvi svetnikov. Bog z nami! Osti jarej!

Anonimni pravi ...

Isti oče.

Pomoje je bil med drugo svetovno vojno višje v hierarhiji kot Tito. Jasenovac gre na njegov rovaš.

Celo ploščo ima na Kredarici