petek, 6. februar 2015

Vesna Pavlič Pivk - Miloš Minić



7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Sedaj mi je jasno, zakaj se ta sodnica vede tako kot se. Pa ne samo ona. Stranka pri njej nima nikoli prav tako v postopku; kot, če se obrne na njo za pomoč kot predsednico ljubljanskega sodišča. Zaradi tega se lahko sklepa, da so to njene glavne poteze skritega mehanika oz. mehanika iz ozadja.

Ali se lahko šteje, da se ima taka oseba sama sebe rado, če povzroča zlo in/ali psiho-nehigijeno drugim. Akcija vedno povzroči reakcijo - karmo. Prej ali slej se uresničijo prekletstva zaradi njenih zlih dejanj - poslana miselno, glasno ali pa pisno (ta se lahko štejejo za bolj učinkovita). In ne samo njej, temveč tudi tistim, ki z njo sedelujejo, ji pomagajo ali pa dajejo celo naloge in zadolžitve.

Mlini prekletstva, po mojih izkušnjah delujejo počasi in temeljito. Zato se jih splača uporabiti do tako delujočih oseb. Ta mehanizem pojača delovanja karme.

Opomba: zlonamerno krivično pošiljanje prekletstva, je nevarno početje, saj se vrne prekletstvo kot ojačan bumerang. Taka zlonamerna sporočila se lahko štejejo kot energetski ali parazitski tudi pijavkarski vampirizem.
Vesno se lahko šteje in sumi kot vampirko.
Več o vampirstvu: Astrogor - Karmicka medicina, Energetski vampirizam.
Ugotavljam, da so največji vampirji ravno otroci brezmadežnih kurb živečih s svetimi rogonosci. Zato razumem, kaj je nekoč pomenila beseda pankrt, t.j. otrok, ki ni nikoli živel v družini, ali pa da je eden od staršev slabo govori o drugem.

Anonimni pravi ...

Prekletstva so že sprejeta- Vse. popolnoma.
Gotovo je mnogi dobil tisto pošiljko z navodilom. Lurška Marija je pomagala že toliko in toliko tisočim ljudem. In to zato ker so po verigi pošiljali naprej vsaj desetim da morajo poslati tudi vsak desetim... In kaj če ne? Nič prekletstvo te je scvrlov nič.
Postal si del navadne nepomembne raje.

Varmpirji pa so priskledniki grofa Drakule... Nekateri bolj aktivni kot drugi a ne vsi živi.

Anonimni pravi ...

ne vem, ali imam privide? o.O

http://24ur.com/bin/video.php?media_id=61556221&section_id=2&article_id=4034856

Anonimni pravi ...

Nimaš privide, napad na dvojčka 9/11 je bil večji privid, tam so uporabili celo mini nuklearne naboje in s pravo razporeditvijo le teh dosegli da sta se jeklena konstrukcija in cement uparila celo na molekularnem nivoju.
Zato je bilo prašno po celem mestu. Na netu je vse razloženo.

Osti jarej

Anonimni pravi ...

haha, vem, da jih nimam. se pa čudim, katera postaja je o tem govorila in kako točno o.O to sem mislil ;)

oj =)

Anonimni pravi ...

Ooooo, je tudi VPP objavljena. Iskrena hvala Buchela za to objavo, dolgo sem jo čakal.

Strinjam se s prvim komentarjem, da stranka v primeru pritožbe naslovljeno nanjo nima nikoli prav.
Še več, stranka se počuti skrajno debilno ko prebere kakšen njen odgovor in ve, da ji na drugi strani odgovarja oseba,
ki nima osebnih kompetenc za kakršnokoli reševanje kakršnekoli pritožbe.

Njeno življenje je polno napredovanj brez delovnih izkušenj.

Anonimni pravi ...

Kar nekaj let nazaj sem poslušal radio to je Javno Hišo. Celo uro so hvalili partnerico Žujevičevega pankrta Kosovarja, kako je dobila miljonček EU sredstev in je naredila Varno hišo za ženske. Danes čitam, da je Tjaša Slokar Kosovajeva žena urednica na POP TV. Ali je nova ali pa se je nehala bavit z nedonosno dejavnostjo.
oj