ponedeljek, 30. marec 2015

Klavdija Markež - Koča Popović


10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

sami lopovićevi >.< :O

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela, kaj meniš glede tega čudnega Nemškega avijona. Tu je toliko tehničnih nelogičnosti, da vedno večja verjetnost o nekih posebnih tehnologijah. Letalo je narejeno iz najbolj žilavega aluminija kar ga poznamo, on pa razbit kot steklenica viskija. Tudi članki so en bolj nor od drugega.Meni so malega Švicarja zaplanili, a na letalu imajo sekiro, res ne vem.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Torej sestrična od Kolinde.

Buchela pravi ...

Morda je sestrična od Kolinde, morda pa sem kdaj celo pripisal kakega pankrta od Krajačića njegovemu polbratu Popoviću. Ne morem natančno vedeti. Morda je bil tudi Krajačić, tako kot Ranković, umaknjen iz javnega življenja, da se je lahko posvetil razplodu.

Za letalo pa vsi slutimo, da si rimljani malo preveč izmišljajo zgodbice o depresivnem kopilotu, da bi bilo to vredno verjeti.

Anonimni pravi ...

http://www.rtvslo.si/slovenija/nova-ministrica-plagiatorka-smc-magistrsko-nalogo-ze-posredovala-fakulteti/361857#comments

hahahaha, so pa res revni.

Anonimni pravi ...

Za 11 september je pisalo, da so potniki klicali alo mama, alo tata, mi smo kidnapirani. Pri nesreči Nemških Kril pa začnejo snemat paniko. Dobro, to je lahko raca. Ampak ne razumem kako da ni nihče poklical po telefonu in sporočil, pišurlija na krovu.časa je bilo na pretek.Prosim bralca da sporoči ali bi se tehnično lahko klicalo domov ali pa službo.
Hvala, osti.

Anonimni pravi ...

Avion je bil menda pomotoma ali tudi ne, sestreljen s strani NATO , ki je preizkušal novo orožje. Tudi zato je vse šlo v "komade".

Anonimni pravi ...

Kaj pa reklama za Tilio?

Kjer mama z brado in brki pelje otroka v šolo?

V posmeh ob zavrnitvi referenduma.

Buchela pravi ...

A tole imate v mislih?
https://www.flickr.com/photos/lunatbwa/16294109204/

Direktor reklamne agencije Luna, kjer so naredili to reklamo, vsekakor sodi med rimske pankrte.

Anonimni pravi ...

Ta reklama, da.

DIrekt v obraz....ovčice pa pridno za pastirjem nazaj v stajo.