sreda, 25. november 2015

Jorge Mario Bergoglio - Francisco Franco, Pope Francis - Francisco Franco


30 komentarjev:

Japod pravi ...

Ohoho kakšen masten krap se je ujel v zanko. Podobnost je kar grozna...

Se pravi sama semena zla Pacellija na ključnih mestih. Torej je mož res bil sam Hudič...

Buchela pravi ...

Krap je res masten in dolgo sem ga lovil. A ne sklepajte prehitro o predniku. Naj vas ne zavede orlovski nos, ki ga ima Franco po materini strani. Saj menda razumete, da v Španiji ni veliko ljudi, ki bi ne imeli vsaj delno arabske krvi. Mavri niso bili tam samo na počitnicah, ampak so tudi kavsali. Podobne nosove imajo tudi na Balkanskem, kajti tudi Turki niso bili tam le na počitnicah, ampak so tudi temnili domorodsko barvo las, oči in vplivali na obliko nosov.

Ni bil Pij 12., ampak Pij 10.

A ni lepo in vzneseno, da si je Bergoljo dal vzdevek po očetu? Kaj porečete, mu je za očeta povedala mama ali so mu to zaupali rimski volčji bratje?

Anonimni pravi ...

O, porka madona!
Lom, presegli ste samega sebe, iskrene čestitke.

Seveda mu ni povedala mama, ali pač?
Ko bi le lahko te brezmadežnice vzeli pod drobnogled, bi videli marsikaj...

Oj

Anonimni pravi ...

kaj erdogan je bibi netanyahujev polbrat?

Buchela pravi ...

Zelo velika možnost je, da je tudi Erdogan Bormannov pankrt, a se ga za zdaj ne bom lotil, ker imam na mizi zanimivejše primerke.
Erdoganove ustnice ustrezajo obliki Bormannovih. Njegov nos je izjemno neturški.

Ste pomislili, da bi poskusili sami narediti hudičevo podobico?

Jaz uporabljam program Fast stone capture za zajemanje slik. Na spletu ga lahko za en mesec dobite zastonj.

Zelo bom vesel vaše pomoči in seveda vam bom tudi pomagal.

Anonimni pravi ...

joj ne vem, mogoče kdaj ob priliki, zdaj imam ogromno dela s šolo in moram napraviti vse, da se spakiram na izmenjavo. mi pa na vides res izgledata zelo podobna, ob čemer sem se zamislil sedaj ob sestrelitvi letala.

Buchela pravi ...

Mladenič, vesel bom tudi, če boste samo sem ter tja kaj napisali. Seveda je šola najpomembnejša in radosti me, da moj blog berete tudi mladi. Hvala za opozorilo, da je Erdogan Bormannov pankrt. Se bom kmalu potrudil in ga objavim.

Anonimni pravi ...

vas rad berem, četudi se ne strinjava s čem ;). zanima me, kaj menite o joelu skousenu, ki se je potrudil napisali the strategic relocation, hkrati pa govori o spopadu treh plenilskih centrov v roku 10 let. spominja me na orwella, ki je prav takogovoril o treh super državah, ki so se borile za plen. in so se med njimi menjevala zavezništva.

Anonimni pravi ...

Jaz trenutno zaznavam močno Eurazijanistično gibanje. Torej nekakšno težnjo po združitvi katoliške in pravoslavne cerkve (Ruski opoi so financirali ekstra konzervativno in katoliško Le Penovo v Franciji - dokazano). Njihova sta tudi Turčija in Iran (največ diplomatov na svetem sedežu sploh, sumljivo tiho o njih a odprli se za inv. in sestavljajo imperij, v Argentini so umorili tožilca NIsmana, ker je odkril, da so oni zaminirali Židovski center). Putin je Izrael in njihovo sveto mesto takorekoč že aneksiral(15% prebivalstav je Ruskega, kar nekaj jih je tudi v Turčiji). Gre Putin torej nazaj po Bizanc? Je letalo bilo rušeno, da se sunite pokolje še v Turčiji (državi gospodarsko namreč super sodelujeta - vem kako je s tem, ker sem v Turčiji živel).

http://1.bp.blogspot.com/-CR5euxl-lvg/ViI6MUkY0uI/AAAAAAAAJAk/1qYYHUWnvp0/s1600/rrrrrrr.jpg

Moramo se upreti tej histeriji, lažem in vojni. A kaj ko se zelo verjetno bližajo tudi dnevi inkvizicije, saj se protireformacija ni nikoli končala, so pridno rezali vratove, zažigali v ognju in stresali strup v vino.

Buchela pravi ...

Če bo rimskemu imperiju uspelo obstati tudi v dobi vodnarja (kar pa zelo dvomim), se ne bo nikoli odrekel "dvodelnosti" in delitvam. Na teh delitvah (rim - bizanc, fašizem - boljševizem, klerikalci - liberalci . . . ) sloni njihova moč oblasti.

A jaz nikakor ne verjamem, da bodo preživeli. V obdobju ovna rimske golazni ni bilo in ker poosebljajo obdobje rib, jih tudi v prihajajočem obdobju vodnarja ne bo.

Na spletu sicer skušajo zamegliti čas, ko se obdobje rib konča (skušajo pač ohraniti imperij)in zavajajo z letnico 2691 in podobnimi, a mi se moramo nasloniti na naš občutek, saj smo nenazadnje vsi (eni bolj, drugi manj . . .) vesoljska bitja, ki čutimo in se odzivamo na položaje zvezd in planetov.

In meni občutek zelo jasno govori o koncu "obdobja slepe vere" in začetku "obdobja, v katerem vsi o vseh vse vemo".

Rim z pojavom svetovnega spleta izgublja svojo lažno podobo in vse več nas je, ki kažemo s prstom na Vatikan in trdimo, da je tam vhod v pekel. (Kevin Annett, razkrinkanje trgovanja z otroci v Španiji, na Irskem, . . . )

Težko napovem, kako se bo rimski imperij sesul, a poskusil sem v pripovedki o velikanu.
http://www.slidesearch.org/slide/pripovedka-o-velikanu

V trenutku, ko spoznamo, da se polovica zla pretvarja, da je naš zaščitnik in se tej zaščiti upremo, se osvobodimo hkrati tudi tiste polovice zla, ki se ne pretvarja. Rimski imperij nas je uročil prav s svojim kabalizmom, ki trdi, da je zlo nujni del sveta, brez katerega dobro ne more obstajati.

Naša naloga je, da se otresemo zaščitnikov. Oni nas držijo priklenjene.

Vsak od nas mora postati čebela in širiti glas med druge, ki še ne vedo. Naša moč je ogromna.

Anonimni pravi ...

težava je v tem, da ljudje uporabijo rount-up in čebele gladko pobijejo ;)

Buchela pravi ...

Vatikanski Monsanto sicer skuša čebele iztrebiti, saj jim v prerokbah piše, da jih bodo čebele pogubile. A zaman. Prerokbo so razumeli dobesedno, namesto da bi dojeli njeno prispodobo.

Anonimni pravi ...

https://www.youtube.com/watch?v=KR-5y_gNpOY dajam naročilo za tega hudiča :)

Buchela pravi ...

Če hočete naročiti hudičevo podobico, mi ne pošiljajte celotnega filma, ampak samo sliko. Če tega ne morete narediti s programčkom za zajemanje slik z ekrana (Fast stone capture, . . . ), potem ustavite film na mestu, kjer vidite hudiča in desno kliknite na ustavljeno sliko. Prikazal se vam bo tudi ukaz "get video URL at current time", ki mi bo odprl film točno tam, kjer ga gledate vi.

Anonimni pravi ...

se orpavičujem, moral bi vam kar povedati ime. https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Nikolaus_von_Coudenhove-Kalergi

mora biti kar pomemben. lp

Buchela pravi ...

Na hitro sem pogledal video, na katerega ste me opozorili.

"Communism By The Backdoor" je poln zelo zanimivega gradiva, a žal z napačnim sklepom. Avtor nas prepričuje, da so problem Židje in da je rešitev nacizem, ker je obračunal z njimi. To je velika neumnost. Hitlerja je na oblast postavil Vatikan in ga preko svojih bank (ki jih za Vatikan vodijo židovski bankirji) izdatno podpiral. Celotna nemška izgradnja, ko je prišel Hitler na oblast, je bila samo pretakanje denarja iz celega sveta v Nemčijo (v usta nacističnega stroja). V Ameriki so celo sprožili "recesijo", da so lahko počrpali dovolj denarja za rimskega guvernerja Hitlerja.

Pa menda ja niste slepi? Saj je nacizem v vseh svojih potezah jasno in razločno kazal svoje rimsko perje. Celo imenoval se je "sveto rimsko cesarstvo nemškega naroda" (tretje po vrsti).

Židje so samo vatikansko visoko uradništvo in ljudje brez pomislekov.

Načrt za globalno revolucijo in uvedbo komunizma je v resnici prisoten, a vodijo ga iz Rima, ne iz Izraela. Za rimski imperij je seveda komunizem zelo domišljena oblika vladanja, saj imajo ljudje v državah s takim načinom vladanja zelo malo osebne svobode.

Buchela pravi ...

Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi je bil Pacellijev pankrt.

Hvala, da ste me opozorili nanj. Sestavljanka je vse bolj popolna.

Anonimni pravi ...

zato sem pa vam ga poslal, saj vem, da so buchi in ostala klapa, skupaj z angleškimi plemiči drakulo veselo podpirali dolfija. se mi zdi pa vseeno dober prikaz protibelske gonije ;).

Anonimni pravi ...

p.s. nacizem je dober v smislu poudarjanja belega prebivalstva, ki je, pošteno povedano, dalo svetu daleč največ, v vseh pogledih. ker je pa nazisem le orwellovska popačenka za nacionalni socializem, ki je socializem in torej kolektivizem, kar je samo po sebi slabo, ni to dobra stvar. da so angleži izdali nemčijo in razbili do betona, je pa tudi resnica.

Buchela pravi ...

V WWII. ni nihče nikogar izdal, ampak so vse zaigrali po vnaprej pripravljenem načrtu.

Seveda se zdi nacistična rasna vzreja zanimiva, a začeli so jo brez mere in pognali so jo do ogabnih razsežnosti. Namen pa je bil samo ta, da vsemu "arijskemu" na koncu zadajo smrtni udarec. Nemčijo so povzdignili v višave, da bi jo lahko porušili in požgali do tal. Tudi nacizem je bil samo "pustni kralj", dvajset let norega plesa, ki se je na koncu zaključil na grmadi.

V Rusiji so vatikanci ustvarili leta 1919 antitezo (boljševizem), ki je nato omogočila bujen razcvet "teze" (rimski fašizem in nacizem). Nimam občutka, da bi kaj ne šlo po načrtu.

V času nacizma so potem marsikatero zdravo misel vpletli v svoj divji ples in jo za vselej ožigosali z "nacistično". To je bilo zelo prefrigano.

Anonimni pravi ...

židi so pa dobili kredit za vekomaj

Buchela pravi ...

Ne, Židom so (zaradi holokavsta) danes pač odprta vsa vrata, to je vse.

To je podobno, kot če bi popadljivemu psu dovolili, da se prosto sprehaja po vseh sobah vaše hiše (in tam ščije in serje).A pes je razvajen toliko, kolikor mu gospodar pusti. V trenutku, ko se bo zrušila rimska (vatikanska) oblast, bodo psi sklonili glave in se bo dalo spet vzpostaviti red (pse v pesjak in na verigo).

V prihajajočem obdobju (vodnarja) bodo vsi ljudje brezplačno izvedeli izide primerjave dedne snovi (tako kot danes izvedo za krvno skupino). S tem bo možnost za razrast rimskega rakastega tkiva v družbi onemogočena. Razkrinkani rimski pankrti namreč nimajo (v rimskem okultizmu) nikakršne veljave. Poglejte, kako nizko vrednost ima Rodetov pankrt Peter Stelzer, ker so zaradi prometne nesreče časopisi v javnosti razkrinkali Rodetovo zvezo s Petrovo mamo Bredo. Če bi ne bilo tiste prometne nesreče in bi javnost ne izvedela resnice, bi danes gledali Petra (ki se nebi pisal Stelzer, ampak bi imel kak domač priimek) kot direktorja NLB ali Telekoma.

Ne usmerjajte jeze na psa, ki vam uničuje vrt, ampak v njegovega lastnika, ki ga nima na verigi. (niso težava Židi, ampak Vatikan)

Anonimni pravi ...

to sem rekel, da so dobili moralni kredit in lahko počnejo karkoli. od kje vam pa tista o brezplačnem pregledu? haha. saj veste, da brezplačnega kosila ni ;)

Anonimni pravi ...


Bolj smiselno je, da se hoce imperij ponovno transformirat

Buchela pravi ...

Za kakšno preobrazbo pa bi naj po vašem mnenju šlo?

Jaz vidim samo neprekinjeno krvno nasledstvo.

Pankrti imajo v okultističnem rimskem podzemlju pomembno vlogo samo zato, ker so krvni nasledniki plemstva. Seveda ne vem, kako daleč nazaj seže ta zarota (zarota, ker sužnji ne vemo, da nam pod lažnimi imeni v resnici vladajo potomci starih plemiških rodbin), a za Franca Jožefa sem slišal, da je solnograški samostan skrbno vodil spisek njegovih pankrtov, ki jih je bilo krepko čez sto.

Zaradi plemiške krvi pa ne smemo rimskih pankrtov ne ceniti, ne omalovaževati. Prepričan sem, da obstajajo tudi potomci tistega plemstva, ki je vselej delalo v dobro svojih ljudi, torej nasprotnikov črnega (zlega, satanu zapriseženega) plemstva.

Na filmčku o Pacelliju je napisano, da je pripadal stari rimski družini, ki je bila del ČRNEGA plemstva.
https://youtu.be/RqnE949ImAk?t=21

Beseda "črn" se razvije iz čr(t)n, torej iz časa, ko so čez koga naredili križ, so ga prečrtali. Takrat je imela poteza trovida (druida), ki je z zaMAHom (mah, ma(h=g)ično, ma(h=g)ija, . . .) naredil čez nekoga črto, ga je uročil (roka, ki zaMAHne).
Tud beseda "hudič" prvotno obstaja v daljši obliki "hudi č(rn)".

Črno plemstvo je nedvomno poimenovanje zlih, zoprnih in hudobnih izbrancev (plemičev).

Zagotovo pa obstaja tudi "belo" plemstvo. Tisto, ki je bilo zapriseženo dobremu bogu Belinu. In zagotovo ima potomce tudi to plemstvo. Črno plemstvo seveda sovraži bele plemiče, saj so jim nevarni. Napoleon zato iz Slovenije izžene Lambergarje (na Moravsko), ki so jim bili očitno trn v peti in so jim pogosto prekrižali načrte. Žiga Lambergar je z ustanovitvijo škofije v Ljubljani zanesljivo ustavil ponemčevalni plaz iz Solnogradca (kjer je bila dotlej škofija za slovenske dežele), ki je zasul že toliko Slovencev, živečih severno od Karavank.

Anonimni pravi ...

pac težko ti sledim. najprej prostozidarji, potem rimski imperij, sedaj (crno) plemstvo...

ce povzamem tebe, imperij dnk ne bo vec mogel skrivati v nedogled. mogoce zato crno plemstvo rabi sedaj drugo in ne vec rimsko "ideologijo"...

Buchela pravi ...

Ko sem začel razkrinkavati mrežo pankrtov, so se mi prikazovali samo tisti, ki so potomci jebačev iz vrst prostozidarske lože "Nova Jugoslavija", zato se mi je upravičeno zdelo, da odkrivam zaroto, ki jo pletejo masoni. Takrat sem še verjel, da obstaja "dobra desnica" in "dobra cerkev".


Ko pa sem bredel globje v gnojnico pankrtov, so se mi začeli prikazovati tudi pankrti z desne in kasneje tudi pankrti cerkvenega vrha. V tistem času sem tudi odkril Josepha Atwilla in njegovega "Cezarjevega mesijo" ter Coperfieldova predavanja o "Rimskem cesarstvu, ki nam danes vlada".

Ko se je sestavljanka dovolj popolnila, pa se je vse jasneje kazala slika plemiškega izvora pankrtov. Seveda je bilo treba seči nekaj rodov nazaj.

Ta razvojni zmeden. Nasprotno, vse natančnejši je. Masoni so bili samo oddelek rimske oblasti (v boljševističnih državah imajo masoni ključno vlogo), kasneje so sliko dopolnili še ostali z "desne". Še pri vsakem pankrtu pa je sled prej ali slej pripeljala do plemstva.

Zgradba omrežja je torej zelo preprosta.

Buccela pravi ...

Zanima me podobica Fidel Castra. Čigav gospodov krt je?

Menda je dal že 1973 zanimivo prerokbo: "ZDA bodo prišle na razgovor, ko bo ameriški predsednik črnec in papež Južno-amerikanec.", ki naj bi pomenila tudi, ko bo rastlo na vrbi grozdje.

Anonimni pravi ...

Zanimiva promerjava Jonathan Pyrce & pope Francis...?!

Buchela pravi ...

Ja, igralec Jonathan Pryce (ne Pyrce) je tako zelo podoben papežu, da je brez dvoma njegov polbrat. Poglejte njegove filme, morda se v njih skriva kako sporočilo imperija.

A za nas je mnogo bolj zanimiv papežev drugi polbrat, avstrijski igralec Christoph Waltz, ki igra v zadnjem Jamesu Bondu "belega kralja" (papeža). V tem filmu je napovedano, kako bo Vatikan letel v zrak papež pa bo ponižan, čeprav bo preživel. Pozorno si ga poglejte. Še posebej bodite pozorni na pogovor med italijanskimi (vatikanskimi) teroristi, ki načrtujejo "bombni napad na stadion" (London 2012, ki je spodletel), kar prepreči posredovanje angleškega tajnega agenta 007. V filmu omenjajo skrivno omrežje "Spectre", ki ga vodi "beli kralj" (papež), ki imajo svojo obveščevalno prisluškovalno bazo.