torek, 17. november 2015

Peter Breznik - Anton Korošec


20 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kdo pa je dotični gospod? Težko je najti kaj o njemu? Gkede na to in na svojega očeta je pomemben...te Koroščeve pankrte bi treba takoj pred strelski vod, njegov grob pa v kake fojbe prenesti, v smrdljivo reko Pad zavreči in upati, da se takšna nesnaga ne vrne več v našo domovino.

Buchela pravi ...

Peter Breznik je (bil) odvetnik.

Naj vas ne moti, da ga v javnosti skoraj ni videti. Njegova vloga je morda omejena samo na prostozidarsko ložo in njene priveske "rotary", "lionse" in kar je še teh plesnih klubov za rimske pankrte.

Nekaterim rimskim pankrtom očetov najvišjega ranga so dodeljene vloge, ki jih skoraj ne opazimo. Tudi Peter Kotar je bil izbezan iz krtine šele zaradi TEŠ6, sicer zanj sploh nebi slišali.

V rimskem podzemlju in še posebej v masoneriji so v vrhu zdravniki, pravniki, zlatarji in še kdo. Če zdaj pogledate zlatarja Tomislava Lobodo, ki je tak tepec, da bi težko našli večjega in vidite, da je povzdignjen v jebača prve kategorije, vam postane jasno, da podzemlje pač ne izbira po sposobnostih, ampak po poreklu, prerokbah in drugih skrivnih pravilih.

Človek bi pričakoval, da bodo v vrhu skrivne oblasti sami modreci, pa najde tam takšne kretene, da se ne more načuditi.

Anonimni pravi ...

Se pravi je resnica, da so oni le izvrševalci in za razplod. Prava kasta je v Vatikanu, ki si je sistem tudi izmislil in svoje operativno znanje prenesel na te tepce. Se v vsem povedanem strinjam z vami.


Sicer pa Buchela sedaj sem prepričan, da imate prav. Včeraj sem raziskoval življenje Rina Gaetana. ZMRAZILO ME JE.

Bil je politično nekorekten, saj je njegova glasba silila k raziskovanju ozadij. Prvič so ga kače poskušale v avtomobilski ubiti in ni šlo. Zato drugič pride do rauzpoke v lobanjskem dnu. Kot princeso Diano so ga vozili okoli dokler ni umrl. To še ne bi bilo nič takšnega, če Rino tega (in celo imen bolnišnic, ki so ga zavrnile!)ne bi opisal v pesmi "La ballata di Renzo". Kot pravim je notri navedel točna imena bolnic, ki so njegovega junaka in njega samega zavrnile.

Mislim, da je le ena združba, ki je česa takšnega sposobna...

Kakšni peklenščki so to...hvala buchela, da ste nas opozorili na te "družbene vzorce", ki se sedaj ob streniranem očesu kar pojavljajo...

Naša elita pa kot pravite - sami nepismeni cepci, a so "naši"...

Cerkev se bo poizkušala sedaj ultramontirati v evropske vlade. Pazite se jih in ne nasedajte besedi dame in dejanjem kurbe. Pazite otroke in razkrinkajte jih čim več ljudem.


Vsekakor tudi priporočam v branjem sledeče streipe po življenju Alberta Rivere: http://www.fmh-child.org/AlbertoRivera.html

na tej povezavi so stripi, ki razlagajo katoliško cerkev skozi izkušnjo pobeglega jezuita.

Anonimni pravi ...

mimogrede, gledal sem slike, ko bo sedaj očitno neka obletnica in bodo maše po španiji. tio paco mi izgleda podoben duceju

Buchela pravi ...

Kdo je ta oseba Tio Paco? Je to on na tej naslovnici knjige?
http://www.apasioname.es/tiopaco/

Zakaj vas on zanima?

Anonimni pravi ...

haha, ne, tío paco se v španiji reče francu. iz francisco nastane paco, tío je pa stric, torej striček paco ;)

Anonimni pravi ...

Kaj pa Claudia Fräss Ehrfeld? Ta čarovnica se trudi, da bi izbrisala slovensko identiteto s Koroške. Njen opičji fris mi deluje zelo židovski. Itak da ima čarovnca diplomo s Harvarda ali z Yale-a.
Na konferenci ali konvenciji v Moskvi so leta 1953 ukazali, da imajo samo tisti narodi in nacije pravico do države, ki so imeli vsaj 1 protinacistično ali protifašističn odporniško gibanje. Tako gibanje so v Avstriji med 2 sv.v. predstavljali samo slovenski partizani. Po naši zaslugi imajo državo in zdej bi radi dokazali, da nas nikoli ni blo? So smešni.

Buchela pravi ...

Hvala, da ste me opozorili na to zoprnico.

Bodite natančni pri uporabi imen za vešče (babnice, ki vedo, ki so vešče raznih znanj, seveda predvsem okultnih). Zoprnice so črne vešče, saj so nam zoprne. Čarovnice pa znajo narediti reči, ki imajo čar, ki nas razveselijo. Besedo zoprnica danes izgovarjamo coprnica. Nemška beseda zauberer (izgovarja se caupern)je seveda samo zategnjen narečni izgovor besede zoprn (zoupern).

Res so smešni, ti rimljani!

Anonimni pravi ...

Najlepša hvala gospod... Buchela. Hvala Vam tudi za pojasnitev itrazov coprnica. Vsekakor je omenjena prasica coprnica in ne čarovnica, kot sem prej omenil. Se trudim biti veter (resonanca pa take fore) ma mi ne ratava :) :I

Anonimni pravi ...

Samo še nekaj: se grem staviti da vsi ti prasci in prasice s podobic niso sposobni niti krampa primt. Kaj šele brat in pisat. So za točno določeno nalogo sprogramirani roboti. Kot je rekel Brendi: Saj nam nič ne morejo, k vragu z njim!

Buccela pravi ...

Tega dobrohotnega starčka (takšen videz namreč daje) sem včasih pogosto videval na nedeljskem Bolšjem semnju ob Ljubljanici v Lublani. Sedaj pa manj. Mislim pa, da je še vedno dokaj reden obiskovalec.

MLADINA ima o njem naslednji zapis: "Ob koncu leta 2000 pa je ustavno sodišče "odplenilo" knjigo V imenu lože avtorja Andreja Dvoršaka. Ljubljanski odvetnik Peter Breznik je namreč zahteval zaplembo knjige, ker je avtor v knjigi navedel, da je Breznik prostozidar. Breznik zaplembe knjige ni zahteval zaradi morebitne neresničnosti trditve, pač pa zato, ker naj bi avtor kršil njegovo pravico do zasebnosti. Ustavno sodišče je z odločbo, ki je bila objavljena pred tremi meseci pravico do zasebnosti razčlenilo na več nivojev. Tisk nima pravice posegati v intimne podrobnosti. Vendar zasebnost ni absolutna kategorija. Na konkretno vprašanje, ali mediji lahko objavijo podatek, da je nekdo prostozidar, je ustavno sodišče odgovorilo pritrdilno. Tudi s to odločbo je ustavno sodišče konkretiziralo abstraktno normo o svobodi tiska.". http://www.mladina.si/93622/novinarje-tepejo/
Iz tega zapisa gre sklepat, da gre za svobodnega malarja.

Japod pravi ...

Srbski (ki operirajo v Sloveniji,ne kakšni drugi) prostozidarji sploh niso toliko relevantni gospod.

Oni in Opus dei so le finančni podaljšek Rima. Zato so tudi tako dobro preučeni in raziskani, da se srd in krivda prenese na njih, Rim pa drži svojo moralno pozo in nemoteno dirigira naprej. To je dejstvo. Dejstvo je tudi, da so kot njihovi gospodarji satanisti...

Buchela pravi ...

Nekoliko pozno odgovarjam piscu pripombe iz 18. novembra ob 13:37.

Tio Paco (dio porko) je res pankrt papeža Pija 10., torej je polbrat od Dučeja. Čestitam za pravilno opazovanje in sklepanje.

In kdo je pankrt španskega fašista Franca?

Anonimni pravi ...

rajoy mogoče? oba sta galičana in je že to sumljivo dejstvo

Buchela pravi ...

Za Rajoya še nisem niti slišal in ga bom preučil (če si to zasluži?). V mislih sem imel precej večjo ribo.

Buchela pravi ...

Pozno odgovarjam tudi na pripombo, napisano 18. novembra ob 13:07.

O Rinu Gaetanu je gotovo zanimiv tale zapis:
http://www.iconicon.it/blog/2013/05/rino-gaetano-ricordo/

Anonimni pravi ...

no, predsednik španske vlade ni kar nekdo. mi je pa čudno, da niste slišali še zanj

Anonimni pravi ...

aja, pa gledal sem sliše ex kralja juana carlosa I in je sumljiv :D

Anonimni pravi ...

Juan Carlos precej spominja na I. Zidarja, našega 'modrokrvnika', se vam ne zdi? Je možno, da je Zidar direktni od Benita, brez posrednika Peka? Po letih bi oba lahko bila njegova.

Buchela pravi ...

Juan Carlos je prvovrsten plemenski konj. Če pogledate njegovo sliko, ko je bil SVETLOLAS otrok, oče in mama pa od mavrov pobarvana črnolasca, seveda lahko posumite, da ga ni naredil uradni oče.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/89/7d/91/897d91e24b9876ca9edfdf0cfe200eb7.jpg

Da bi vzrejniki dobili žrebca s svetlo grivo, so morali pripustiti arijskega samca. To pa Benito seveda ni bil.

Glede Dapčevića pa pri Zidarju tudi ni dvoma.