petek, 4. december 2015

Richard Coudenhove-Kalergi - Eugenio Pacelli, Richard Nikolas Eijiro Graf Coudenhove-Kalergi - Pope Pius XII:


11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

hvala :). naročam maurica stronga, ki je iskal načine za svetovno vlado in bil pomembna ikona klimatskega fašizma. verjetno je tudi on bil od pomembnežev

Anonimni pravi ...

feministično gnilobo nancy fraser je tudi moral spackati kak rimlan, si mislim. zakaj sploh hočejo sveta vladarji uničiti belo raso in tudi sebe s tem?

Buchela pravi ...

Da bi razumeli, zakaj hoče rimski okupator uničiti belo raso, se morate vrniti za dvatisoč let nazaj, ko se je vse začelo. Ker so prerokbe napovedale rojstvo "mesije", je dal Herod poklati vse otroke mlajše od dveh let.

Želja uničiti belo raso je povezana z željo rimskega okupatorja, da bi preprečil prerokbo, v kateri jim grozi bela rasa. Naša naloga je torej, da nasprotujemo mešanju in opozarjamo Slovenke na pogubnost zveze s tujci. Stvari se niso kaj dosti spremenile od Prešernovih časov sem.

Ljubezni sladke spone
Naj vežejo vas na naš rod,
V njim sklepajte zakone
De nikdar več naprej od tod
Hčer, sinov
Zarod nov
Ne bo pajdaš sovražnikov!

Osebno celo mislim, da nam reka arabskih priseljencev ne bo naredila kdove kakšne škode. Mi smo svoj ceh plačali že za časa turških vpadov. Takrat so bili Evropejci sevezno od nas v zavetju naših ščitov.

Anonimni pravi ...

Nekaj malega sem prečital o slavnem povojnem borcu Wisethalu.
Bil je interniran, vendar mu niso žal storili. Celo spovednik je bil pri umirajočem SS oficirju, ne moreš verjeti. Potem pa je svojega zemota, Walheima Kurta srčno branil pred obtožbami, da je bil v SS. Škoda, da ni dobil Nobelovo nagrado.
oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljen Buchela, ne najdem v arhivu gospo Žnidaršič Kranjec.
Da se boš igral pokojniskega stebra ni dopuščeno vsakomur. Sedaj je še odgovornost za zapravljen denar prevzela banka, kaj češ lepšega na tem svetu.
osti jarej

Anonimni pravi ...

še vedno imamo slovenci plave oči in srednjeevropske poteze, kar povejo tujci, ko greš malo ven. je pa tako, da bodo prišli milijoni in bo podobno sranje kot na švedskem in v italiji. ni to tako nedolžna zadeva. bodo pa verjetno spet, kakor nekateri analitiki pravijo, evropejci ugotovili, da zaostali v razvoju ne bodo dojeli in se jih bo spet zbrcalo ven iz te lepe celine :).

Buchela pravi ...

Ja, kar je v Italiji neslovenskega, je majhno, črno in kosmato.

Zgodilo se mi je nekoč pred davnimi leti v Milanu, da sem v trgovini iskal marmoriran papir (carta marmorizzata) in ker ne govorim italijansko, sem prodajalko ogovoril v angleščini in nemščini. Žal sem bil neuspešen, saj le redki Italijani govorijo kak tuj jezik, a zraven mene je stal urejen starejši gospod temnih las in nizke rasti, ki je navdušeno rekel v italijanski angleščini: "Visok, svetlolas, modrook in toliko jezikov govorite. Vi ste najbrž iz severa?" Odgovoril sem mu: "Ne, jaz sem od tukaj. Jaz sem Slovenec."

Tudi v Črni gori se je še ohranila slovenska kri. Tam pravijo, da je pravi Črnogorec svetlolas in modrook, črni da imajo turške prednike.

In z našimi dednimi lastnostmi je rimski okupator obseden!

Spomnite se največjega načrtovanega razploda v dvatisočletni rimski zgodovini. V času tretjega rimskega cesarstva (drittes reich) so ustanovili razplodne postaje v Nemčiji in na Norveškem, kjer so svetlolase in modrooke prostovoljke rojevale otroke glavnih nacistov. Uradno so bile poročene sicer s člani SS, a ti so jih dobili v uporabo šele breje, otroke so delali samo člani vladajoče rimske kaste (v obredih).

Anonimni pravi ...

no, tudi v italiji in franciji se spreminja. prideš lepo skozi s španščino in angleščino, včasih ti celo sami ponudijo angleščino :). karkoli so delali tam na severu, so še vedno beli z belimi. s tem, ko bodo v evropo pripeljali vso mogočo sodrgo, bodo uničili tudi sebe, kar jih, zgleda, ne skrbi. ne bodo vatikanski zidovi pomagali proti neprištevnim. jaz se bojim jedrskega spopada, kajti elite so postale preveč zagledane vase in bodo za nekaj svojih kapric uničile svet. sicer pa je bila fukušima že dober začetek. ne vem, tudi oni živijo na tem svetu in ni kam uiti, kaj sploh mislijo?

pa mimogrede, ko sva govorila o juanu carlosu, ki je bil plavolas kot otrok. sem bil tudi jaz, pa so se mi lase potemnile z leti, kar pa ne pomeni, da imam drugega očeta, ne? ;)

Japod pravi ...

Ponudijo že , kdo jo pa govori? Pa tudi če vsaj malo ne znate njihovega naglasa jih ne boste razumeli ali pa oni Vas ne. Poznam ogromno Ita...Španščina pa je pač Romanski jezik zakaj se reče J ameriki Latinska?
Prepotentneži so, ki mislijo, da smo divjaki a imamo kulturo in jezik starejša in bolj komplicirana.

Buchela a je mogoče Marko Košak od Nandeta Babnika?

Buchela pravi ...

Carlos je bil plavolas, ker je bil brezmadežno spočet. Ne moreta dva mavra imeti otroka s svetlimi lasmi!

Sicer pa je v našem podnebnem pasu nemogoče ohraniti povsem svetle lase tudi v starosti. To je možno samo na daljnem severu.

Ob tem smo bili Slovenci krepko mešani z zamorci že v času turških vpadov, če ne omenjam rimskega razploda.

Anonimni pravi ...

Še dobro da Claudia ne zna slovensko, da bi na Bucheli prebrala da se je spetljala s kukavičjim jajcem od Zalarja. Vse je mogoče.
oj