nedelja, 14. september 2014

Edvard Kardelj - Franz Ferdinand Habsburg, Franz Ferdinand Habsburg Lorraine, Franz Ferdinand Habsburg Lothringen, Эдвард Кардель - Франц Фердинанд Габсбург, Едвард Кардељ - Франц Фердинанд Хабзбург


44 komentarjev:

Anonimni pravi ...

To je razlog, da so Kradeljico na silo zvlekli v Habsburško EU. Ni razlog malo polulanega mesa, To si Junc ker, lahko kupi vsak teden novo.Zelo možno je da je bil strokovnjak Edo poglavnik Weissu. Kaj pa ta minister od Nodija govori o nakakšni osamosvojitvi, to je vse Kradeljica že uredila, saj ni trojke.

OJ

Buchela pravi ...

Poscana in osrana špranja ji bosta zagotovo prav prišli, ko bodo zganjali orgije. Nenazadnje ima Alenka to veščino podedovano po mami, pa tudi sama se je mojstrila na Brdu. Da pa bi lahko svoje poslanstvo opravljala brez zadržkov, se je menda že znebila svojega cvetličarja.

Vatikanski zloblasti pa je, kot je videti, sila všeč, če razpostavi na vodilna mesta po Evropi sodrgo, ki so jo naplodili pankrti od Franca Ferdinanda.

Zelo verjetno Merkl'ca in Cameron sploh nista edina Hitlerjeva pankrta. Bržkone so jih res naklofali 40, kot napovedujejo v filmu "Fantje iz Brazilije".
https://www.youtube.com/watch?v=KS9UL8uJen0

Da bi posrečilo samo 5% nakotene golazni? Dvomim.

Buchela pravi ...

Glede razmerja med Walterjem in Edvardom pa igra najpomembnejšo vlogo njuna vzgoja. Walter ni imel prednosti zaradi očeta Otta Habsburga, ampak zaradi očima dunajskega židovskega bankirja Weissa, ki mu je nudil izjemno ugodne pogoje za razvoj. Edvard je sicer res od Franca Ferdinanda, a je odraščal v pomanjkanju, zato ga niso mogli spustiti tako visoko, kot Walterja. Edvardov polbrat Adolf Hitler je imel precej bolj bleščečo kariero, a predvsem zato, ker je odraščal ob židovskem očimu v izobilju.
Kako pomenbna je vloga krušnega očeta, vidite na primeru Dimitrija Rupla in njegovega polbrata zlatarja Tomislava Lobode. Dimitrij je učen in pismen ter celo omikan in uglajen, Loboda pa naredi na sogovornika vtis, da so mu lobotomijo naredili že kot majhnemu.

Anonimni pravi ...

Ampak vsi so pri Židih v oskrbi. Cardelli pedofil in mesar, izdajalec

Buchela pravi ...

Saj res! Kardayl in Baebler in Kraigher, Vilfan .... od južnih pa Rankau, Kupferstein in tako naprej.

Ja, izgleda da so vse pomembne pankrte poslali v rejo k židovskim krušnim očetom.

Je mar komu jasno zakaj?

Anonimni pravi ...

Očitno so jih smatrali za prave tesarje značaja mladih pankrtov? Le za sebe in naše. Rakasto tkivo, ki se hrani na zdravih organizmih samo pa ni sposobno nič koristnega in dejanskega narediti.


Pozdrav in zahvala tebi buchela. Pa obilo meda za zimo.

Anonimni pravi ...

Mislim pa da zaradi naslednjega.
Mnogi židje so degenerirani, oni bi se prčili s sestro, samo da premoženje ostane v družini, ne morejo imeti otrok, zato rabijo svežo kri. Vse ostalo je za zraven, mnogo denarja, povezave, vpliv, konec koncev oni so izumili krščanstvo. Hkrati pa janičarji ostanejo popolnoma odvisni od njih in slepo izvršujejo ukaze, ker nimajo svojega ekonomskega zaledja, navadili pa so jih na luksuz.

Osti jarej.

Anonimni pravi ...

Jaz točno vem, da nas ima vsa ta golazen, ki jo srd buchela tukaj pribija na interbnet za norca. Točno jaz vem! Točno vem!

ker tuliti več mesecev in se zbirati več mesecev in ničesar doseči in nikogar nič vprašati je pa NORO in NERESNO.

tudi najprej vse razbiti potem pa pospati, ko ti v posmeh nastavijo klobuk za župana je NERESNO in NORO.

še najbolj NORO pa je ob tem poslušati človeka, ki je kar javno sporočil da so nas s tem , ko so nas osamosvojili prav NA VELIKO OROPALI.

Takim je težko sploh pomagat! Pomaga jim lahko samo '' kronani''. Eden je bil kronan samo s trničevjem, drugi (bil je iz zagreba). je pa dobil kar razbeljeno železno krono...

Če ne drugače vsaj po tem veste kako približno razmišlja bolezen, ki jo je srd Buchela poimenoval rimska plesen.

Anonimni pravi ...

NI bil iz Zagreba, Angležem je znano (za razliko nas Slovencev) in to potrjujeo dokumenti najdeni v BUdimpešti.

Matija Gubec je izmišljeno ime, omenjeni dokumenti navajajo Ambroža Gobca. Glavni pogoj upornikov pa je bil, da Zagreb postane Slovensko mesto, če zmagajo.

Že Franzu Ferdinandu in Kardelju se na obrazu vidi bolestnost.

Anonimni pravi ...

Dobro bil je odkoder je bil ...

Ampak spoštovani, če ste že preučevali vire potem morda veste, če katera listina omenja kakšne kamenčke, (oglje morda ali še kakšen hujši pripomoček...) te so držali s kleščami. ali nekaj temu podobnega... Včasih so pa celo na krono ...
Ali se vsi držijo samo uradne razlage da so ga s kleščami ščipali?

v glavnem jaz vas naprošam samo, da na koncu ne bi pomešali listine z 'istino' Torej , da bi jo ne povezali z resnico... Ker....? Papir marsikaj prenese. Pravzaprav vse...

Buchela pravi ...

Najprej razčistimo z domišljijsko osebo Jezusom Kristusom, ki si ga je izmislil židovski kronist Jožef (Flavij, 37 - 100)) po navodilu cesarja Tita (Flavij, 39 - 81), o čemer piše Joseph Atwill v svoji knjigi "Cezarjev mesija". Po tej knjigi je bil posnet tudi film, katerega napovednik je na tem naslovu: https://www.youtube.com/user/caesarsmessiah

Potem pa zavijmo k rojaku in junaku Gobcu (ali Gubecu, kot se mu reče v zagorskem narečju slovenščine), ki je povedel veliko množico kmetov v boj za "slovensko pravo" ali staro pravdo, ki ga je oblast nasilno nadomeščala z rimskim pravom. O tem veliko piše Šavli.
Rimska oblast je takrat naročila plemstvu, da z dvigovanjem dajatev in surovostjo izterjave izziva nerede, da bi se s tem dobilo povod za klanja. Slovenci, ki takrat še niso vedeli s kako prefriganim sovražnikom imajo opraviti, so se pustili izzvati in sledil je pokol tisočev pogumnih slovenskih kmetov.
Takratna nemška kronika piše o "Windischer Bauernaufstand von 1573" (slovenski kmečki upor) in Hrvatov nikjer ne omenja, saj je bila tam od nekdaj dežela Slovencev, Hrvaško pa si izmisli Vatikan šele kasneje.

Anonimni pravi ...

Joj joj joj Buchela. Ostani pri tistem v čemer si dober, razkrivanju podob, o določenih zadevah pa rajši ne piši.

Nasedaš ameriški propagandi "best-seelerjev" in "znanstvenikov", ki logično, da v duhu nedokazovanja trdijo nekaj o čemer nimajo pojma.
Logično pa je, da si propaganda prizadeva izničiti lik Krista zato, ker elita uči, da je samo Satan tisti, ki daje blagodar (samo materialno, brez duhovnega) na tem svetu.

Preučite učinke ritualov, ki se izvajajo v današnjem času in njihov pomen za ritualiste (poudarek na sebičnosti za lastno dobro).
Potem boste imeli odgovor na dlani zakaj se pomen Krista izničuje in označuje "za mit".

Buchela pravi ...

Zavedam se, da so take razlage krščanstva za vernike žaljiva in žal mi je, da vas s podpiranjem teh razlag prizadenem.

Vendar vztrajam, da je kult brezmadežnega spočetja, okrog katerega je spleteno krščanstvo, osnovno ogrodje zla, ki ga nenazadnje razkrivam tudi jaz na svojem blogu.

Vsi, ki so objavljeni na mojem blogu (in ostalih desettisoče v zadnjih dvatisoč letih) imajo enako počelo kot Kristus, le da na nižjih stopnjah. V vseh primerih je nekdo iz "vrha" skrivaj zaplodil otroka ženski iz gmajne (plebsa), ki ga je potem podtaknila nevednemu in prevaranemu (ali pa je včasih celo vedel) moškemu, ki ga je vzgajal in hranil.
To je TEMELJ krščanstva in to je tudi temelj micelija, ki nas razjeda.
Se vam res zdi, da gre za naključno istovrstnost?
Prepričan pa sem, da je vera nujen sestavni del zdravega duha. Tudi sam (čeprav zmeden...) sem veren. Mislim, da se naslanjam na odmeve verovanj svojih davnih prednikov, ki jih nosim v sebi.

Anonimni pravi ...

Buchela, pusti slepe vernike, mi vemo.


Postavljaš se v vlogo brezdušnega razsodnika čeprav verjamem, da v duši to nisi.
Vem, da si zmeden in do določenega gradiva še nisi prišel, ki bi te razsvetlil, a ne primerjaj Krista z masoni,
ker gre za dve diametralno različni si zadevi.


Ali veš ali misliš,.... to je velika razlika.

Anonimni pravi ...

Pod kom pa ti misliš, da Masoni operirajo?

Sam se tu pridružujem mnenju Buchele. Kaj pa je Kristus dobrega in novega nafredil za človeštvo, če je re obstajal? Bore malo...je pa toliko več gorja povzročil človeku z Cerkvijo. Poleg tega,če je Kristus dejansko kdaj hodil po zemlji zakaj vsa simbolika in imena\prazniki iz Egipta in zakaj mešanje z poganstvom. Ena beseda - KONTROLA izključni namen organizirane vere. Za razliko od Cerkve so vzhodnjaki vsaj delili znanje tu pa se ga je izključno skrivalo.

Nauki in vede vsakega preroka se po njegovi smrti izrabijo in spreobrnejo. Poleg tega pa Kristus brez hudiča ne obstaja. Vedno rabijo antipoda oz nasprotni pol. Še ena zelo stara strategija Rima - razdeli in vladaj.

Spomnite se raje naših prednikov in njihove vere, kot pa da o vprašljivih mesijah pišete. Sveti gral so lahko le roke iz katerih piješ.

Sicer pa še v Visoški kroniki prostozidar Tavčar opisuje še ostanke naše stare vere, ki jo je razkrajal Rim.. Skakali so do vizij...

Anonimni pravi ...

Nobene logike ni, da bi Judje delali genocid nad svojim narodom. Edino, da bi Hitler stiril, vedno pa je rohnel proti prostozidarjem in tako dosegel s holokavstom, da so se morda obrnili proti njemu. Na Metapediji je Hitler ozalšan v lepi luči, idealiziran. Stran je nacistična. Materi pa je čisto podoben, tako da ni nobenega dvoma, da je njegova mati Klara (njegova otroška slika). Tretja slika Tita je identična ostalim slikam, Oseba ima enako uho. Gost iz Srbije je prav ugotovil. Nekaj tu ne štima

Anonimni pravi ...

Še niste ugotovili, da gre za obrede žrtvovanj? Človeško življenje jim pomeni toliko kot tebi robček v katerega se usekneš in vržeš v smeti.

Koliko je bilo žrtev med Slovenci pa zganjamo tak vik in krik?
Kaj pa "slovenski" (Slovencev bolje rečeno) klavec in šef rižarne Globočnik? On ni bil nikakršen Slovenec ampak smrdljivi Žid - in to za Naciste je delal, ja.

Anonimni pravi ...

Srbi imajo z razlogom pregovor:"Gore poture od turčina".

Anonimni pravi ...

Spoštovani, učite se. Od lenobe iz vas samo sovraštvo in nerazumevanje.

Vladajoča klika je izrabila Kristov položaj, da bi izrabila slepe sledilce (vernike) glede tistega, kar je v osnovi v večjem delu klasična ritualizacija.
Pravi Krščan ne pije Jezusove krvi, kot to počno v cerkvi pri vsakem obredu, ker je v bistvu to samo obred za pridobitev lastnih ugodij.

Pravi in duhovno razvit Krščan ni sebičen. Islam temelji na še čistejši obliki Krščanstva le da ljudje niti tega ne vedo.

Krist ni imel nikakršnih obredov niti jih je uvajal med ljudi.

Kar dela institucija cerkve v imenu Krista pa ni vredno pretirane pozornosti, saj gre v večjem delu za laži.
V resnici cerkev samo prodaja nepopolno (jn 'malce') izkrivljeno obliko krščanske vere in načela, katerim tako in tako sama ne sledi.

Anonimni pravi ...

Spoštovani, Hitler je bil le orodje za uničenje Nemčije in okupacijo Evrope od strani AngloAmeričanov.Pobil je mnogo Rusov, Rusi mnogo Nemcev, tudi nekaj Judov. Komandant ladje Bismark je bil Jud. Ukazali so poslati ladjo cvet tehnologije brez ustrezne opreme in s polovico goriva v Pacifik, Angleškim masonom da jo potopijo. OJ

Anonimni pravi ...

V trenutku ko je Kristos postal Krist je bila to že dolgo neka čisto druga oseba. Je pa tako da so vsa dobra dela na Zemlji sprijena po satanovi volji. In če po satanovi ali pa po človeški sploh ni pomembno. Rezultat je enak.

Veste kje imate problem vsi zgoraj pišoči. Da vaše domišljijske zgodbe ne dopuščajo nobene izjeme. Nobene izjeme, ki bi potrjevala pravilo. In večina se vas naslanja na željo po »UNLIMITED POWER!« Obsedeni kot ste pa tako težko naredite kakšen logičen zaključek. Čisto zares, če gremo dovolj daleč nazaj je bila celotna Zemlja Slovencev domovina. Ni pa dosti drugače niti s katero drugo narodnostjo ali nacijo. Edino morda s Srbi, ki so res nesrečen narod poln grenkobe...

Ljudje se morajo predvsem odpovedati nadvladi. A ker je toliko njih/vas, ki za nadvlado in moč živijo, bo še trajalo. Kdo bo zmagal se ne ve. Morda tisti ki bodo plesali okrog goreče sove, okrog modro gorečega grma ali pa klečeči pred Kristosom pribitim na križu. Tudi firefox lisica se je že predstavljala kot božanstvo. In po moje je celo verjeti v firefox go(vo)rečo lisico boljše kot pa verjeti v nebo. Razen morda če pod nebo ni mišljen grški Uranos potem pa… ima svojo podobo…

To pravim zato, ker smo vsi ujetniki materialne realnosti. Zato pa mora biti tudi božanstvo, če je, imeti stvarno, materialno obliko. To povem zato, ker vidim da vas kljub več tisočletji še vedno podoba trpečega onesrečuje in bi zato radi vsakršno trpljenje zanikali. Kar pa je nesmiselno sploh , če živite tukaj in v tem času!

Vse dobro!

Anonimni pravi ...

Anonimni, brez nadaljnega se strinjam v tvoji razlagi. Sami sebi moramo biti bog in mu zaupati.
No včasih nastopi tudi tak trenutek,da tudi temu bogu ne moreš čisto zaupati.
Osti Jarej

Anonimni pravi ...

Spoštovani, na Slovenskih Novicah sem na kratko videl nekaj o očetu Nicole Kidman, kao umori, nekaj z otroci, neko žrtvovanje.
Potem pa se ni hotelo nič več prikazat na to temo. Ali ima kdo več podatkov.
Osti jarej

Anonimni pravi ...

Sionistično gibanje je bilo skrajno nacionalistično, večina vernih Judov to nikoli ni odobravala. Raslo je v visokih krogih, mnogokrat med asimiliranimi Judi, ki so se tako zakamuflirali. Spremenili so tudi imena in priimlke. Poglejte na Youtube znane Jude, ki so spremenili imena in priimke. Tako je nastala država Izrael, s krajo ozemlja, ki ke pripadalo Palestincem in Arabcem. Mnogo nedolžnih Judov pa je nastradalo. Ali ni že v Svetem pismu, da so izbran narod? Krščanstvo, Islam so dobro preštudirane kosti, ki so jih vrgli narodu, tako so jim prali možgane s ponižnostjo in nedejavnostjo. Sedaj imamo totalen kaos, zmešnjavo vrednot, poveličevanje feminizma in homoseksualnosti. To je vedno obstajalo, samo je bilo v manjšini, nikoli niso vladali nad heteroseksualci. Hollywood je ena takšna trdnjava iz katere se locira prek pop medijev pranje možganov. Ljudje pa itak nič ne berejo razen šunda, rumenega tiska, žajfenc in podobno. Saj resnih časopisov sploh ni več. Malo razmislite o tem.

Anonimni pravi ...

sem gledal slučajno film from hell. priporočam :)

Anonimni pravi ...

Spoštovani Buchela, pa ta tip Kamerun je resnično zelo podoben Dolfiju, pa za božjo voljo.
Potrčev Marcel je dobil nagrado za knjigo, najbrž zaradi atija.
Ali se Marcel ne zaveda da je on vse to kar kara v knigi pomagal kreirat in gradit.

OJ

Anonimni pravi ...

Verjetno se saj dela v medijih. Ustvarja matrico...

A Cardelli je zagotovo Janičar oziroma poturica, saj na pozicijo ni prišel po nesreči poleg tega pa je bil divja, krvoločna žival in praktično odkrito je delal proti "svojemu" narodu. Našo južno mejo je porinil navzgor Hrvatom...

Bravo Buchela. Čudno, da vnuk Igor dela odkrito - s tem mislim, da ni brezmadežno spočet pa vseeno del omrežja. Naj bi torej vzbujal zaupanje al kaj si mislijo v loži????????

Anonimni pravi ...

Kaj pa Mladi Cerar? Prepričan sem, da je izrezan Oče.

Buchela pravi ...

Mladi Cerar je v resnici sin Mirota Cerarja "s konja". A pozor, spretno spletena podoba njegovega očeta je v resnici velika prevara!
http://postimg.org/image/75cic0pgv/
http://postimg.org/image/q8e18d8qr/

Ata Cerar je bil kot otrok zelo kilav (kot tudi Moša Pijade) in ga je "matrica" krmila s steroidi, da je nastal nam znani telovadec.

Skratka mali Miro Cerar je pravnuk od Franca Jožefa, Slovencem najbolj zlega cesarja v vsej zgodovini! On je uspel v pol stoletja razpoloviti slovensko prebivalstvo z revščino, obubožanjem in odhodom s trebuhom za kruhom v talilni lonec.

Anonimni pravi ...

Hvala Lom za slikci Cerarja. Ista ušesa in nos kot pri Moši. Čakamo še na očeta naroda Janeza Stanovnika. Ali ima Justin Stanovnik kaj zveze z njim? Nerad govori o svojem "rojstnem kraju" in ima angleške manire. Mogoče ti bo zanimiva slikarka Catherina Zavodnik,ki trdi, da ima kraljevsko poreklo. Njene razstave se odvijajo v vseh svetovnih prestolnicah. Slike dobiš na netu. Lep pozdrav.

Anonimni pravi ...

Knjiga, po kateri je posnet film je zelo dobra. Obvezno čtivo je tudi basen Živalska farma, istega avtorja.

Anonimni pravi ...

Živjo, bečelce slovenske,
avtor in ostali spremljevalci!

Sedaj že laiki gledamo te ogromne žnable, ki jih habsburgovci ne morejo skriti, pa čeprav še toliko pankrtov nakote. Izrodili so se v incestih že davno tega, vendar jim po tisočletju še vedno predvsem pri pankrtih ven seka.
Predvsem na stara leta.
To bo še heca čez nekaj let, ko ostarijo. Vsi z visečimi žnabli in habsburško čeljustjo, ki jo kot uradni termin pozna tudi uradna medicina.
DNK je torej habsburški žnabl.
Ob 'pomembnih' situacijah je ta izrazit še bolj.
Če se do sedaj niso poznali ti sorodniki zajedalski med seboj, se bodo v bodoče brez težav in brez prepotrebnega prostozidarskega rokovanja.
Mi, navadno ljudstvo, jih prepoznavamo že sedaj. Žnabli.
Hvala Bucheli, ker si nas osvestil.
Tudi Ruse si zaintrigiral. Zlorabljani narodi se prebujajo.
Oj

Anonimni pravi ...

Živalska farma in 1984 je Orwell (psevdonim) napisal na podlagi planov, ki jih je izluščil iz druženj z veljaki in prostozidarji.
Če BILOKDO dvomi v obstoj prostozidarjev na Slovenskem naj obišče pokopališče Navje in se sprehodi nazaj v preteklost. Dobero si oglejte in preučite grobnice, presenečeni boste. Če niso že očitne pa njihove grobnice spoznamo po tem, da imajo zapisane samo letnice rojstva in smrti - brez dnevov in mesecev.



Da Habsburške čeljusti. Samo poglejte Čeferina, izklesan Moša je. Se pravi orlovski nos in žabja čeljust. Hvala Buchela za tvojo dobro voljo, energijo, ki jo v to vlagaš in za žarke svetlobe, ki joh pod kamnje usmerjaš.

Danes sem bral intervju na Siolu z ROdetom. Prasec poturjeni je izjavil, da ko je prišel po letih iz Francije domov, je komaj ugledal kako okorna in slaba je Slovencev beseda. ALARM: Poturica v hiši, poturica v hiši.

Anonimni pravi ...

Buchela kaj pa Matozov France?

Nekako se mi zdi, da ima tudi on po Habsburško stlačeno čeljust?

Buchela pravi ...

Slovenski film "Temni angeli usode" je najpomembnejši za razumevanje skrivnega omrežja. Dvomim, da je tak "manifest" posnel še kdo drug v tujini.

Buchela pravi ...

Po Matozu ste me spraševali?
http://postimg.org/image/8kuct9rg5/

Habsburžan, kakopak...

Anonimni pravi ...

Postajamo vse boljši v prepoznavanju nakotenih deformirancev. Hvala za učne ure Buchela.

Rešiti se mafijskih držav in pravico vzeti v svoje roke. Dosti je slamnatih oseb, preko nas zasužnjujejo(vse, kjer sta vaše ime in priimek napisana z velikimi tiskanimi črkami). Dejmo popucat to zalego. Loviti jih kot živali kakršne so, saj po stanju duha so kvečjemu še slabši od njih. Enega po enega.

Anonimni pravi ...

“Avtor omenjenega prispevka objavlja vrsto portretov, ki naj dokažajo, da sem soroden Mitji Ribičiču. Nekdo si je naložil tolikšno skrb, da je iz množice fotografij izbral vrsto takih, kjer imava zares podobne izraze. In ker je Mitja Ribičič v njegovi interpretaciji udbaš, odgovoren za povojne zločine, sem tudi jaz takšne baže človek. Kar je po mojem dokaz, da imam opravka z nevarnim fanatikom.”

Izjava Giuseppeja Pierazzija.Vemo kdo se tako srdito brani in napada. Tudi zakaj in kako vemo.

Anonimni pravi ...

ČE kdo mogoče ve. Kaj je res? Slišal sem da Habsburžani izvirajo iz Merovincev( no njihove krvnega nasledstva) in pa drugo razlago da so bili Švicarski prevaranti vrženi iz države. Torej nikakršne plemenite krvi. Jim je pa s prevaro uspelo priti na čelo SRC-ja.

Buchela pravi ...

Rimski imeperij ima sedež v Rimu, natančneje v Vatikanu. Židje pa so le oddelek rimske operative. Njihovo področje je skrb za rimske denarce in za najobetavnejše rimske pankrte (Hitler, Goering, Tito, Kardelj, Bebler, ....)
Židje so brez domovine, brez morale in brez kreposti, zato so kot nalašč za Vatikanske naloge.

Anonimni pravi ...

To je res.

Nenazadnje jim je v evropi še dolgo po Kristu(omenjam zaradi štetja let) prepovedano lastiti si denar.

Rotschildi pa so Vatikanski financ ministri. Rdeče ščite je imela Rimska vojska...

katolik pravi ...

Kljub pravemu DNK očitno še vedno rabiš nekaj sposobnosti, da postaneš komisar EU

katolik pravi ...

Ali pa morda padec Bratuškove pomeni, da tvoje teorije - dragi Buchela - morda ne držijo ?

Buchela pravi ...

Kdo ve, spoštovani Katolik, kakšni so bili načrti z malomarnico. Dvomim, da se bo vrnila na svojo kmetijo in okopavala krompir. Omrežje se z usodo svojih volčičev vedno zelo domiselno poigrava. Poglejte na primer Baričeviča. Žrtvovanje je običajna poteza rimskih satanistov. Malomarnico so "za en dan" oblekli v pustnega kralja, potem pa so jo zažgali. Pot masonske drhali ne gre vedno le navzgor.