četrtek, 25. september 2014

Mojca Lukančič - Sreten Žujović


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Zgleda kot sam Satan.



MOJCA LUKANČIČ

Mojca Lukančič je leta 1985 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani in se zaposlila v Rotomatiki v Spodnji Idriji (sedaj korporacija HIDRIA) kot vodja pravne službe. V korporaciji HIDRIA je bila zaposlena v letih od 1985 do 1987, nato pa je bila en mandat v Beogradu kot predstavnica ZSMS (Zveze socialistične mladine Slovenije).
Po končanem madatu se je vrnila v HIDRIO. Leta 1992 je opravila državni pravniški izpit in istega leta pridobila status samostojne odvetnice. V letih od 1992 do 2001 je sodelovala pri projektih prestrukturiranja in privatizacije ter pravnega svetovanja v okviru Slovenske razvojne družbe. Vključena je bila v več kot 50 projektov, ki jih je izvajala Slovenska razvojna družba v več družbah, kot na primer: Adria Mobil Novo mesto, Glin Nazarje, Gorenje Tiki, Elektronika Velenje, Cimos Koper, Iskra Hipot, Iskra Releji, Avto Kočevje, Stol Kamnik. Kot odvetnica se je specializirala za prestrukturiranje podjetij, svetovanje pri nakupu in prodaji podjetij ter zahtevnejše mednarodne pogodbe (Joint Venture, Partnerske pogodbe...).
Zaradi težav, povezanih s stresom, je odšla leta 1998 v ašram v Indijo. Osebni razvoj ji je postal zelo pomemben, in v naslednjih dveh letih je vsak prosti trenutek (vikende, praznike, dopust) namenila sami sebi. Opravila je tečaj za vodenje meditacij in vodenje tečajev po metodi AVATAR (AVATAR mojster). Ugotovila je, da imamo sami odgovore na vsa vprašanja,le prebuditi moramo svojega notranjega vodnika in se naučiti, da mu zaupamo. Za ožji krog prijateljev in znancev sta skupaj s partnerjem Nigelom Buxtonom do rojstva hčerk tudi organizirala meditacije in tečaje AVATAR-ja. Mojca Lukančič je skupaj s partnerjem Nigelom Buxtonom solastnica skupine AHA SKUPINA d.o.o.. Ima dve hčerki (Hannah – 8 let, Maggie – 1 leto in pol). Ožja družina ji ogromno pomeni. Ogromno pa ji pomeni tudi širša družina, ki jo predstavljajo zaposleni v podjetjih AHA SKUPINA.



Za Slovenijo se ji fučka, o njeni karieri pa sodite sami.