torek, 4. junij 2013

Janja Božič Marolt - Aleksandar Ranković


5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Spoštovana Bučela!
Ženski del pridelka tov. Rankovića je kar zajeten in neverjetno so si podobne med seboj.
Zanimivo bi bilo izvedeti, če je tudi te obveznosti zapisoval v svojih zapisih, ki jih je njegova soproga skrivala in nedavno objavila v svoji knjigi.
Kot je javno omenila, jih je bilo nekaj ukradenih.

Buchela pravi ...

Spoštovani neznanec,

Slovenka, ki se je poročila z zločincem, srbskim židom Rankovićem, je seveda vedela veliko. Redakcija te knjige pa ni njeno delo, ampak je nastala v vrhu srbske prostozidarske lože.

Dvomim, da je žena vedela za vse te pankrte in dvomim, da je zanje vedel on. Ti otroci niso posledica sprehoda zaljubljencev v zakotni del parka, ampak so vsi do zadnjega nastali v obredih. Loža je za obred priskrbela plodne kurbe, na njih se je zvrstil marsikdo in marsikaj in na koncu je bilo ženske tako sram, da ne bodo nikoli črhnile niti besedice.

Redko so ženske slutile, kdo bi lahko bil pankrtom oče. Loža je edina imela spisek vseh pankrtov in jim je tako in drugače pomagala. V ranem najstništvu so imeli inicijacijo in dvanajst, trinajstletniki so morali kavsati plodne kurbe. Tako so nastali Gulič, Kopač, Žižek in podobni, ki so od svojih očetov starejši manj kot 15 let.

Zagotavljam vam, da je večina pankrtov s te spletne strani, za svojega očeta slišala šele od čebel. Ogabnost obredov je za nas nepredstavljiva enako, kot je nepredstavljiv prizor v Baričevičevem stanovanju in orgija s psi. Zdrav um si tega ne more niti predstavljati.

kokoška naša si pravi ...

Spoštovana Bučela!

Kako so uvedeni v skrivnosti Zločinske združbe in kako se bdi nad njimi, usmerja njihovo protislovensko delovanje in njihovo medsebojno povezanost?

Buchela pravi ...

Struktura znotraj prostozidarske lože je podobna gosti megli. Čeprav slutiš, da je okoli tebe veliko ljudi, jasno vidiš le tistih nekaj, ki so neposredno ob tebi. Zato prav nihče nima celovitega vpogleda v članstvo in noben skesanec ne more izdati dovolj članov, da bi resno ogrozil obstoj mreže.

Vstop v zločinsko združbo je sprva prijeten, enako kot začetki jemanja droge. Sčasoma pa združba zahteva udeležbo v vse gnusnejših obredih, da bi postal tako umazan, da te bo sram priznanja in boš ostal zavezan molku.

Prostozidarski loži v Sloveniji je nadrejena Velika loža Srbije. Nekoč je navodila Kučanu prinašal kurir Nenad Prokić. Najbrž je kurir tudi Vuk Ćosić, glede na to, da je njegov ded v vrhu srbske lože. Srbska loža je podrejena francoski, ta pa najbrž le še vrhu (Rothshild in podobni...).

Dvomim, da se člani lože zavedajo svojega protislovenskega delovanja. Tudi njih, tako kot nas, krmijo z lažmi, da bi preprečili upor.

kokoška naša si pravi ...

Vsak zdrav in odgovoren odrasel, še posebno, če je intelektualec, se zaveda, kaj je škoda: moralna, etična, gospodarska, finančna. Za posameznika in za družbo.
Vsi jo čutimo in občutimo.
Osebno, zasebno in profesionalno in kot družba, celota naroda. Za vsako napako, ki smo jo povzročili, hote ali nehote, odgovarjamo. Profesionalno s sankcijami, določenimi v skladu s statuti, etičnim kodeksom itd., zasebno podobno.
Določena so pravila in standardi. Teh se moramo držati ali jih zakonsko spremeniti, v kolikor so nesprejemljivi v širši družbi.
Koliko se je v letih po osamosvojitvi Slovenije delalo proti slovenstvu, kažejo posledice. To so dejstva.
Ta dejstva vidimo in nanje opozarjamo vsi, pa se nas ne upošteva. Še več, pravice, določene v Ustavi, se nam zmanjšuje.

Kar je jasen dokaz, da se namerno ignorira družbo. Vladajoča manjšina krati pravice večine.
Torej vsak od njih točno ve in se tudi zaveda, da deluje v škodo vsej družbi, torej predvsem v škodo slovenstva.

Glede na kritike večine (opozorila, prošnje, civilne vloge iniciativ državljanov po določenih spremembah v družbi, posameznikov in skupin), dnevno, ponavljajoče se leta, ter nesprejemanje le- teh, je pokazatelj, da se zavedajo, da delujejo negativno za posameznika in obče dobro in v medsebojni povezavi in da nimajo namena delovati drugače.
Tudi nevzdržno stanje Slovencev, delovnih in odgovornih državljanov v Sloveniji, samo gospodarsko stanje države, je pokazatelj protislovenskega delovanja.

Tudi tega se zavedajo, da delujejo le za ohranitev lastnih in privilegijev že elitiziranih.
Noben domoljub tega ne podpira, vsak se slej ko prej upre.
Še posebno, ko ima moč. Denar in vladajoč položaj.
Torej, vse možnosti. Legalne in legitimne.
Zavestno pa delujejo ravno nasprotno. Neetično in nemoralno.
Nedemokratično.

Kar je kaznivo. V pravni državi so potemtakem v kazenskem postopku.