petek, 7. junij 2013

Spomenka Hribar - Moša Pijade


3 komentarji:

kokoška naša si pravi ...

Spoštovana Buchela!

Pridelek najhujših Titovih krvnikov na slovenskih tleh ima posebno vlogo in dejavnost in kaže na posebno medsebojno usmerjeno delovanje proti slovenstvu, od rušenja Demosa, slovenske pomladi, onemogočanje in preprečitev domoljubnega delovanja Pučnika, izvedbo lustracije in njegov ponovni umik iz Slovenije, do današnjh namerno sproženih afer za slabitev Slovenije, ter hkrati omogočanje za njihov obstoj na slovenskem političnem prizorišču.

Tito je dal odstraniti vse ovire za dosego svojih ciljev, tudi svoje krvnike, najhujše klavce nedolžnih ljudi, ki so preminuli v sumljivih okoliščinah. Moša Pijade je bil usmrčen v Parizu, našli so ga na klopi v parku.
Krcun je preminul v sabotaži z avtom, ki je že dokazana.

Buchela pravi ...

Ta zarota ima precej globje korenine. Meni so znani drobci iz časa tik pred francosko revolucijo, ko je prostozidar Baltasar Haquet pripravljal gradivo za uresničitev židovskega napada na "stari svet", na Sveto rimsko cesarstvo in Vatikan. To je pripeljalo do Ilirskih provinc, kjer je že prisotna tudi zamisel o enem jeziku imperija južnih Slovencev, panonski slovenščini. Iz tega se je razvil ilirizem in panslavizem (izumljena je bila spačenka "slovani"). V času drugega hudega židovskega podtalnega napada v času prve svetovne vojne, ko so sprožili grozljivi načrt boljševistične revolucije, sta v Sloveniji delovala nam v škodo prostozidarja Ivan Tavčar in Janez Evangelist Krek. Prostozidarji so nas takrat iztrgali iz območja Svetega rimskega cesarstva in nas pripojili Bizancu. Odtlej je oblast podtalno v rokah Velike lože Srbije, ki jo je ustanovila francoska veja prostozidarstva.

Kot opazite na sličicah so nekateri pankrti spočeti še pred boljševistično revolucijo, v času kraljevine, oziroma jugoslovanske diktature. To jasno kaže na globje korenine prostozidarskih načrtov. Boljševistična revolucija in strahotni pokoli po drugi vojni ter uvedba srhljivega terorja in diktature, je moč prostozidarstva povečala do skrajnosti.

V pogovoru s starejšim tujim diplomatom sem pred leti debelo gledal, ko mi je pojasnil svojo trditev, da v Sloveniji ni opozicije. In danes je povsem enako. Zaenkrat smo še vedno zaslepljeni s prostozidarsko maškarado. Zmotno se nam zdi, da so eni med njimi domoljubi in drugi srbofili.

Zgovoren primer so bili trije predsedniški kandidati Türk, Pahor in Zver. Vse tri boste našli tukaj med slikami. In v vodstvih vseh slovenskih strank je popolnoma enako. Vsi so prostozidarji!

Da bi se rodila opozicija, je potrebno najprej spregledati in prepoznati sovražnika. In to ne bo ne lahko, ne prijetno, saj so naši nosovi raztegnjeni do tal, tako zelo nas vlečejo zanje.

Buchela pravi ...

Spomenkina mama, Slovenka Marija Jelica Mravlje je šla z mednožjem za kruhom v Belgrad, kjer je v prostozidarski obredni orgiji zanosila z enim od udeležencev. Kot kaže, je bil srečni očka žid Moša Pijade, ki se je kasneje dobro umazal s krvjo dobrega pol milijona po vojni poklanih žrtev velikega obrednega žrtvovanja maliku satanu. Zdaj je malo jasneje, zakaj jo ta tema tako skrbi...
Dekliški priimek Diklić ima po njenem očimu Radenku, ki so ga likvidirali maja 1942. Če ni celotna zgodba o očetu izmišljena... Saj poznate mijavkanje sinov kurb? "Oče mi je umrl, ko sem bil še čisto majhen...", kot rada ponavljata bivši in zdajšnji predsednik.