nedelja, 2. junij 2013

Mihael Karner - Zoran Janković


1 komentar:

Buchela pravi ...

No, pa smo mu našli očeta! Američani so nam sporočili, da je šale konec in gre zdaj zares. Če nam bodo pomagali razkrinkati podzemlje, ki za svetovno židovsko kabalo na veliko prekupčuje z drogo, jim bomo lahko globoko hvaležni.
Le vkup, le vkup! Uboga gmajna. Zdaj bo nebo poslalo temne oblake, iz katerih bo lilo brez prestanka in huda voda nam bo pomagala očistiti naše hleve nepreglednih kupov gnoja, ki se je tam nabral. Pripravite se na ta čas. Razkrivajte vse skrivnosti, ki jih o kriminalcih veste. Pomagajte rojakom jasniti pogled v komentarjih pod članki. Četudi jih brišejo, jih objavljajte znova in znova.

FRANC3:
"Partija, vojska in še posebej policija so bili v bivši Jugi glavni prekupčevalci mamil. Po razpadu Juge je to vlogo prevzel Kučan (pomočnik je Kacin) in njegovi pribočniki z Gorenjske. Javna tajna je, da posamezni avtoprevozniki na Gorenjskem predelujejo rezervoarje za prevoz drog."

http://www.siol.net/novice/svet/2013/06/slovenec_mihael_karnerja_na_ameriskem_seznamu_preprodajalcev_mamil.aspx

V tem članku na Siolu je tudi filmski posnetek, v katerem je prvič viden obraz Karnerja, Jankovićevega pankrta, ki je operativno vodil del razpošiljanja in prečiščevanje v obratih na Slovaškem.