sreda, 8. januar 2014

Adolf Hitler - Franc Ferdinand Habsburg, Adolf Hitler - Franz Ferdinand Habsburg Lorraine, Адольф Гитлер - Франц Фердинанд Габсбург, Адолф Хитлер - Франц Фердинанд Хабзбург, Adolf Hitler - Franciszek Ferdynand Habsburg, Адольф Гітлер - Франц Фердинанд Габсбург


24 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Dober dan. Čista logika, kje pa bi ameriški Ford daroval za Hitlerjevo kampanjo v Nemčiji 20.000 zlatih USD. Kar tam enemu jodlarskemu malarju bodo dajali. Ker pa je bil narejen od židaraja da razruka zarukano Evropo se je pa denar kar nalival. Pa še več dokazov je. Tudi ni končal v Berlinu, kot nas imajo za bedake.
So pa klavci, tudi ne trznejo ko umorijo polbrata kot Weiss na primer.

Osti jarej

Anonimni pravi ...

dolfi je baje utekel v središče zemle :). prosim buchela reči še kaj o pučniku, ki ga troha tako veselo pluva. pa mogoče še o trohi no.

oj :)

Anonimni pravi ...

http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/111773-video-jos-jedna-istina-o-titu-bio-je-zidov-i-zvao-se-valter-weis-pravi-josip-broz-ubijen-je-1939.html

Anonimni pravi ...

Dober dan Anonimni.

Nekaj sem bral o votli zemlji, vendar pa moje solidno poznavanje fizike nikakor ne more to tezo umestiti v prostor. Dolfi naj bi lepo živel kar na tem svetu, nekje v Južni Ameriki.

Osti Jarej.

Anonimni pravi ...

živijo anonimni

razpiši se o tem, zakaj to nebi blo res in zakaj pa zoran železnikar govori o tem. pa sem siguren da kot magister elektrotehnike pozna nekaj fizike.

oj

Anonimni pravi ...

Pozdravljen anonimni.

Sam sem intenzivno sodeloval pri delu dveh doktoratov. Glede votle zemlje pa naslednje. Če se nahajamo v jami pod zemljo, kar je miniaturna votlina, ti kamen ki ni res dobro vpet v strop pade na glavo. Torej.

Osti jarej.

Anonimni pravi ...

živijo. torej ne poznaš teorije. ta prikazuje skorjo v določenem premeru in na sredini je območje, proti kateremu deluje težna sila in nimaš potem kam past: http://www.crystalinks.com/hollowearthbernard.gif

sem mislil, da imaš drugačne pomisleke :).

oj

Anonimni pravi ...

Dober dan Anonimni.Žal ne deluje.
Potem tudi nič ne bi padlo na njihova tla. Gdo osvetljuje, miniaturno sonce, dajte no, vse bi bilo spečeno, ker bi bilo stalno na sončni svetlobi. Z geovalovi sedaj gledajo skozi celo zemljo in ni nobene luknje, od kje magnetizem če ne od železnega stopljenega jedra, preveč minusov, da bi narava naredila takšno bedarijo.
Osti jarej.

Anonimni pravi ...

Pa mi potem razloži severni sij. pa južnega tudi. Kako se to lahko vsak dan pojavla, če pa ni nikakršnih luken na polih? Jaz nočem znanosti kar slepo verjeti, ker če sva že na tem, pravi tudi, da je nafta "ostanek planktona". predstavlaj si, koliko ga je moralo biti, da ga že toliko let lahko kurimo. haha. sila deluje okoli in okoli in ravno zato lahko pade na naša in nihova, ne? morda je moč tistega sonca drugačna in imajo oblake? ne vem. tako ali tako je vse energija.

Anonimni pravi ...

Dober dan Anonimni.
Oblaki so šele problem. nastanje lečenje, kar še bolj kuri. Ali si predstavljaš kako tečejo reke po notranjem oboku.Ali si predstavljaš da se najde na dnu oceana razpoka v zemlji, kam bo stekla vodica. Preko Buchelce bo težko vso tuzemno fiziko razložiti.

Osti jarej.

Buchela pravi ...

Votla je, votla!

Vse skupah je ena sama tenka skorjica. Sredico so pojedle mravlje, maslo in med pa polizali polži.

A Življenje in tehnika nima svoje spletne klepetalnice, da vas je sem naplavilo?

Anonimni pravi ...

v bistvu sem hotel bolj kaj izvedet od pučnika in trohe, ki ga ta tako veselo blati -> živlene torej.

Anonimni pravi ...

Dober dan Buchela.
V enem tekstu ki opisuje vse o hčeri narejeni iz zmrznjenega Hitlerjevega semena, je napisano da je bil oče plod Rotchildov židov. Bolj mi je logična tvoja ugotovitev,zato ker je Dolfe prišel iz Austrije. Prosim te za tvoje mnenje.

Osti jarej.

Buchela pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Buchela pravi ...

Po mojih podatkih je Adolf veselo namakal nožice v lavorju vse do svoje visoke starosti v latinski Ameriki in mu ni bilo treba ničesar zmrzovati. Kurbo so poslali na čezmorsko potovanje in že se je vrnila "brezmadežno oplojena". Takisto se je godilo z njegovim stanovskim tovarišem Pavelićem, ki je v približno istem času "brezmadežno spočel" Sanaderja.
Tako oplojene kurbe so potem dali v zamož kakemu Židu, da je pankrt odraščal v blagostanju in pravi veri. Ni bil le Hitlerjev očim Židovske krvi (nemara celo Rothschildove), tudi Tito je živel na Dunaju pri židovskem očimu Weissu (ali Mayerju, saj je vseeno) in Titov polbrat (ali celo brat dvojček...) Hermann je tudi živel pri krušnih starših židovske krvi.
Kaže, da so bili Židje zelo iskani krušni starši. Nenazadnje je naš Bebler tudi odraščal ob židovskem očimu. In seveda Moša Pijade, on je tudi odraščal v židovski družini.
V tem se prepozna nek vzorec, ki se je skozi stoletja najbrž izkazal za uspešnega.
Zgodbe o zmrznjenem semenu (če je to bilo takrat v 50. letih res že možno...) se meni zdijo približno take, kot one o ananukih in votli zemlji...

Je pa vse možno in morda se motim.

Anonimni pravi ...

Pozdravljena Buchela.
Res dober odgovor. Židje pa so bili po mojem krušni starši iz dveh razlogov, sami dostikarat niso mogli imeti otrok, bili so premožni in so vzeli samo prvi klas dece za posvojitev, pa še njihov interes je bil skozi njih uresničevan. Pokvarjeno do konca in nazaj.

Osti jarej

Anonimni pravi ...

veš kaj, buchela, mislim, da delaš izjemno častno delo in da si odprtega duha, a ob določenih zadevah postaneš skrajno neresen in lahkoveren. Povej mi, kako je lahko verne pisal o potovanu v središče zemle, o podmornicah, letalih, vesolskih poteh daaaaaaaaaaleč preden se je to dejansko zgodilo? oz. nam je bilo povedano. vidiš, tu je trik; za letala, podmornice in ostalo šaro vemo šele od takrat, ko so nam povedali, torej ne vem, zakaj tega nebi bilo že prej. isto je zato (lahko) metnimi oploditvami in sem prepričan, da tudi je. To sklepam na podlagi tega, da se je tudi za druge dogodke vedelo že prev v naprej, npr. polom titanika, wtc itd. pa konec koncev tudi kako dosežke "primitivnih" ludstev še danes ne znamo kopirati, haha.

vse dobro in osti jarej :)

Buchela pravi ...

Dragi moj brezimni, seveda sem lahkoveren in neresen, saj sem v resnici trot, ne pa čebela.

Anonimni pravi ...

če je pa to tvoj odgovor, se je res za zamislit. pa kar posmehuj se tistim, ki na podlagi nekaj besed ne prepoznajo ludskih pesmi.

Anonimni pravi ...

Dober dan. Včeraj bi morala Kradeljeva pankrtica gledat dnevnik o ACH in bi videla Mare Nostrum. Tako pa je s Kupfersteinom in celo svito moj prigaran kredit zapravljala za obisk enega čolnička.

Lep pozdrav.

Anonimni pravi ...

Mene pazanima povezava Alfi Nipič in škof Vekoslav Grmič. Večkrat je bilo slišati o tem...

Buchela pravi ...

Ja, bo kar držalo, da je Alfi (Adolf?) pankrt od škofa Grmiča. Še bolj zanimivo pa je, da je Vekoslav Grmič pankrt od jezuita Antona Korošca.

A zdaj ima prednost iskanje resničnega očeta Antona Korošca, Josipa Pogačnika in Janeza Kreka.

Anonimni pravi ...

Dober dan.
Tudi Hess Hitlerjev namestnik je bil verjetno Judovskih korenin.Bil je iz zelo bogate trgovske družine. V zaporu so pa ga likvidirali, ker so se bali da se bo kaj izpovedal pred smrjo.

Lep pozdrav.

Buchela pravi ...

O tem, kako so jezuiti pretihotapili Adolfa Hitlerja v Argentino, kjer je umrl leta 1965, lahko najdete prispevke tudi na spletu. Tale na primer:
https://www.youtube.com/watch?v=FPSG293X-GU

Angelo Merkel je torej zaplodil na zelo preprost način ...
Njeno mamo so mu poslali na počitnice v Argentino in bunga bunga, pa je bila zadeva opravljena. Nič zmrzovanja sperme in nobenih čudežev. Čisto navadno "brezmadežno spočetje"!

Vse poti vodijo v Rim.