petek, 3. januar 2014

Karl Habsburg - Aleksander Karađorđević, Charles I Habsburg- Lorraine - Alexander Karađorđević, Karl Franz Josef von Habsburg-Lothringen - Alexander Karađorđević, Карл I Габсбург - Александр I Карагеоргиевич, Карл I Хабзбург - Александар I Карађорђевић


3 komentarji:

Buchela pravi ...

Nadvojvoda Otto je vtikal svoj ud tudi v materi teh dveh kasnejših kraljev. Z eno je bil poročen on, z drugo pa je bil poročen prevarani srbski kralj Peter I.
A Habsburžani s tem še niso brizgnili zadnje kaplje sperme v srbsko kraljevo družinico. Ko se je izkazalo, da Aleksandrov sin Peter II. ni povsem brezhiben, se je med kraljičine rjuhe podal kraljev adjutant Branko Pogačnik in oprašil kraljico. Oba, Andrej in Tomislav, sta od Brankota Pogačnika, ki je bil sin Josipa Pogačnika, ta pa je bil sin (še nerazkrinkanega) Habsburžana.

Kralju Aleksandru so v Franciji ustavila rast rogov s pomočjo svinca.

vasquez86 pravi ...

Kralj Petar I - Koca Popovic

(izvor Milomir Maric)

Buchela pravi ...

Драги Васqуез86,

добродошли на мом блогу. Миломир Марић је у праву, Константин Поповић је син краља Петра првог. Хвала вам за тај податак.

(Spoštovani Vasquez86,

dobrodošli na mojem blogu. Milomir Marić ima prav, Konstantin Popović je sin kralja Petra prvega. Hvala vam za ta podatek.)